Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Bár elég erős a gyomrom, szóval ne biztos, hogy ez alapján kell döntened, de nekem semmi bajom nem szokott az ilyentől lenni. Ettem már olyat camembert is, amit ha megvágtál, akkor szétfolyt az egész, mert csak a külső penészes réteg volt, aminek volt valami struktúrális integritása, Gorgonzolával is jártam már úgy, hogy bentfelejtődött a hűtőben, de a legdurvább az volt, mikor a Roquefort zöld penészére még a sajt szélén nőtt egy másik fehéres réteg
Na annak volt igazán meghatározó íze 
Szóval szerintem kalandra fel
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung kuponkunyeráló
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na annak volt igazán meghatározó íze