Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a régebbi munkahelyemen pár napot dolgoztam egy illetővel, aki szintén ilyen firkálós társaság tagja volt, de nem a művészileg értékelhető stílus képviselői, hanem a ''lefújom a pofád álmodban mer az mekkora buli'' stílusé. Sokunknak egyszerre sem sikerült meggyőzni hogy mekkora gyökérség amit csinálnak, de egy idő után láttuk hogy fölösleges. Arra meg hogy mit szólna ha anyjáék házát meg mi fújnánk össze, csak röhögni tudott, meg mondogatta hogy próbáljuk meg, majd a kutya elintéz. Szóval az ilyeneket mégis mivel lehet ''nevelni'', vagy ráhatni vagy bármi? Se józan érv, se rábeszélés, se erőszak nincs hatással.
A lakóhelyén vagy az iskola előtti közmunka csak a mérhetetlen gyűlölet és bosszú alapja, ezt már megtapasztalhattam én is, meg már sztem sokan.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Androidos fejegységek
- Társasjáték topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- World of Tanks - MMO
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest