Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a régebbi munkahelyemen pár napot dolgoztam egy illetővel, aki szintén ilyen firkálós társaság tagja volt, de nem a művészileg értékelhető stílus képviselői, hanem a ''lefújom a pofád álmodban mer az mekkora buli'' stílusé. Sokunknak egyszerre sem sikerült meggyőzni hogy mekkora gyökérség amit csinálnak, de egy idő után láttuk hogy fölösleges. Arra meg hogy mit szólna ha anyjáék házát meg mi fújnánk össze, csak röhögni tudott, meg mondogatta hogy próbáljuk meg, majd a kutya elintéz. Szóval az ilyeneket mégis mivel lehet ''nevelni'', vagy ráhatni vagy bármi? Se józan érv, se rábeszélés, se erőszak nincs hatással.
A lakóhelyén vagy az iskola előtti közmunka csak a mérhetetlen gyűlölet és bosszú alapja, ezt már megtapasztalhattam én is, meg már sztem sokan.
Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest