Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Vettünk úgy családilag. S2-t akartam, de apám meggyőzött, hogy időtállóbb az S3-as. Ha már majd csak múzeumokban lesz crt-tv, és még a barlangok falán is lcd lóg, akkor milyen jól jön majd a 16:9-es képarány lehetősége. Meg úgyis sok képet csináltatunk majd papírra, főleg az esküvőmről meg a gyerekeimről(gondoltam magamba arra még várhattok egy cseppikét) Meg hát amúgyis, az S3-as mégiscsak egy finomodott S2. De végülis nem bántam meg. 3nap eredménye meggyőzött arról hogy jó választás volt, és ha reális elvárásokat támasztunk, akkor azokat tökéletesen kielégíti.
Topikot nem nyitok neki, azt már kinőttem
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
De az milyen dolog hogy Starjánban 3 helyen lehet kapni, csak rendelésre(kb 10nap), és 154, 162, 165 ezerért, az edigitalból meg 24órán belül ingyen kihozták 122e-ért!
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.
ngabor2: ok, köszi, bekukkantok -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aha, ahogy megjött az edigitaltól a 2 pakk 4db-os 2500mAh-s a géppel együtt, raktam fel az egyik csomagot töltőre, és mikor a kijelző szerint feltöltött, illetve már ki is hűlt picit azzal estem neki kattogni. Az egeremhez már eredetileg is volt egy töltő+4akksi csomag, és azzal is tapasztaltam hogy eleinte hamar lemerült, de aztán bejáródtak az elektronok
Energizer minden, gonoltam ha egérhez bevált akkor dig.géphez is jó lesz.
Arra emlékeztem hogy pl régebben a mobiloknál is amikor még Ni-MH akksik voltak, azokat is formázgatni kellett, 4óra helyett 14-et kellett tölteni első 3 alkalommal, gondolom ezeknél sem megy másként, ezek is Ni-MH-k. Csak az a bajom, hogy 12órát kell ülniük rajta, de gyorstöltőt meg nem akartam hozzá, mert az nem kis mértékben veszi igénybe őket, és nem akarom kipurcantani idő előtt.
Amúgy 12óráig tölti a már formázott akksit, de amíg nincs formázva addig ezt is hosszabb ideig kell töltőn hagyni? A csomagoláson nincs erre vonatkozó infó, meg a honlapon sincs ilyen jellegű tájékoztatás. A legelső töltésnél a töltésjelző led fokozatosan halványult el, és pont 12 óra után teljesen elaludt, illetve kihűlt a töltő is akksik is. A későbbi töltéseknél viszont már végig teljes fénnyel égett a led, és 12 óra után elalszik. Lehet hogy elegendő a formázásához a normál ideig való töltés is? -
BlacKSouL
addikt
Sikerült 3nap alatt lemeríteni az akksikat az új S3 IS-emben, és a másik garnitúrát meg nem tettem fel időben, gondoltam ha 550 kép van megadva a szabvány szerinti használat mellett, akkor még bőven napokig bírni fogja, de mivel sajna nincs előrejelzés a Canonokban, ezért amikor kijelzi hogy merül az akksi, akkor már fújhatom
Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.
Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.
Amúgy nem rossz kis gép, családi dolgokat meg haveri bulikat fotózni tökéletes lesz. Az előző gépünk egy 23 éves Chinoin(vagy Chinon?), ha az kibírta eddig, és még mindig tökéletes, akkor majdcsak kibírja ez is vagy 20 évig.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
'' -Mari néni meséljen valamit.
-Hát jányom, régen mikor még fiatal voltam bizony még öleltek a legények.
-De Mari néni, hát ölelnek azok most is.
-Az lehet, de nem engem... ''
''ha valoban annyira gaz lenne a helyzet, mint azt sokan allitjatok, mar reg kihaltunk volna''
Ezzel majdnem egyetértek, de a kihalás dugás kérdése, a dugás ösztön kérdése, ellenben a kultúra és a normális keretek közti szociális viselkedésforma tanulás és nevelés kérdése.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ezzel nincs is baj, de ha a minket is már anno kritikusan szemlélők a mi korosztályunkat összehasonlítják a mostaniakkal, akkor ők is azt mondják hogy ég és föld, pedig nekik több idő távlatából is van rálátásuk. És vannak dolgok amiket én(mi) gondolni sem mertünk, a maiak meg ugyanannyi idősen pofátlanul és gátlástalanul és korlátozás nélkül megcsinálják. És nem csak azzal van baj hogy bevállalósak, hanem hogy nem érzik hogy bármi is korlátozhatná őket, míg mi azért magunktól is tudtuk hogy hol a határ, de sosem léptünk át egy lépésnél jobban rajta.
Mindegy, egyben tuti biztos vagyok, engem a fiatalabbak sosem fognak úgy tisztelni, mint én tisztel(t)em az idősebbeket. -
BlacKSouL
addikt
Anyám általánosban tanít. Pár éve még elviselhető volt szerinte is a gyerekek hülyesége, akár magatartás, akár ész/szorgalom oldalról néztük. De ami most megy, az már szerinte is katasztrófa. A tanárnak semmihez nincs joga, tehát nem nevelhet(bár régen ez volt a megnevezés hogy nevelő) csak és kizárólag oktathat, tehát elmondja az anyagot, és visszakérdezi. De ha az órán üvöltöznek egymással és le se szarják a figyelmeztetést, akkor semmit nem tehet, ki nem küldheti még ha az zavarja is az órát, mert a diáknak joga van hozzá, hogy meghallgassa az anyagot. Tehát ha iskolában nem tanulják meg azt hogy szociálisan is valami emberi viselkedést kéne betartaniuk, akkor otthon nem fogják soha. Ezzel meg otthon megint az a baj, hogy a mostani gyerekek/fiatalok szülei hirtelen lettek kb akkor felnőttek(?) mikor az országra rászabadult a nagy szabadság, és a mindent szabad elve alapján az otthoni szabályok, a nevelés is elment ezirányba. Én itthon még huszonévesen sem mondtam ki 10-nél többször olyat amit a normális erkölcs diszkréten csak vulgárisnak minősít. Persze, nyilván a haverokkal nagy szám volt mikor mindig hozzátettük a b@zmegeket, de ezt jó esetben kinövi az ember középiskolára. A maiak viszont...Szókincs nulla, ami van az is 90%-ban a BigBradör meg a ValótlanVilág hozománya. Télen benéztünk a volt giminkbe, mi újság, és divatklónokat láttunk. 15 éves kis egyenpicsák meg a hozzájuk illő divatmajmok. És 10-12 év korkülönbséggel úgy beszélnek az emberrel, ahogy az ellenségeimmel nem szoktam. A volt tesitanárunk, egy fiatal laza srác, már idő közben letegeződtünk, és egy csomó programban együtt voltunk, elkeseredve mondta, hogy nincs kedve sehova elmenni, mert nincs jelentkező, aki meg van, azokkal nem érdemes elmenni sehova. 30 éven át hagyomány volt a diáknap is, amikor az előzőt megnyerő osztály rendezte a napot, vetélkedők, színdarabok, ökörködések, lesötétítés, egyszóval szervezett káosz volt engedélyezve, de elmondhatatlanul élvezte mindenki, a tanárok is. Na ezt most már elmarad, mert a legutóbbin 450-ből kb 80-an voltak ott, és azok is unták magukat. Ilyesmi közösségi kreatív dolgokat nem szeretnek, könyvet olvasni nem szeretnek, de mégis akkor mit? Mondjuk akik Kisvakond meg Lolka y Bolka, Kockásfülű nyúl, Pampalíni, és hasonlók helyett Songokun meg Dexteren meg anyámkínján nőnek föl azoktól mit várunk el?
Én azt nem tudom hogy ha ez a korosztály felnő, akkor mi lesz belőlük, és mi lesz velünk?? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, és szerintem az évtized elektromos vihara vonult át Salgótarján fölött. Átlagos mennyiségű esővel, de ennyi villámot én még filmekben sem láttam. Amikor folyamatosan világít az ég, és egyszerűen olyan gyorsan villog, hogy a szem nem tudja követni, másodpercenként szinte minden irányból 4-5 villanás, és folyamatos dörgés, szinte állandó mély mormogás egy-egy nagyobb csattanással, hát, tudom hogy vannak durva trópusi viharok, de ez helyi mértékkel mérve nagyon durván félelmetes és nagy volt. Még apám is azt mondta, hogy nem emlékszik ilyenre, pedig ő is alulról karcolja a 60-at.
Hiába no, változik az éghajlat.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Erre született valami megoldás? Csak mert most ennél a kellemes 30-31 fokos szobahőmérsékletnél a megdöglést elkerülendő ki kell nyitni szellőztetni esténként az ajtót-ablakot, és évek óta rendszeresen hozzánk is bejönnek ezek a mocsadékok, de tömegestől. Már előre várom minden évben a rohamukat, jó kis éjszakai kergetőzés okozói, és pofátlanul az ember képébe repkednek álmában, én nem szeretem őket. A kérdés tehát adott, mik ezek(tudom bogarak) és egyáltalán minek léteznek?
-
BlacKSouL
addikt
Microsoft Photodraw 2000-el úgy-ahogy meg lehet csinálni, van egy Cut out by edge-finding opció, nem mindenhol találja el jól a széleket, de utólag le lehet finomítgatni ahol az egyenes éleket nagyon elrecézte pl : [link]
Elsőre jobbnak láttam, még sokat kell vele macerázni hogy jó legyen. Na meg a jobb szélén sem stimmel az a fekete rész, meg a gumi szőreit sem szedi át, de mind1, próbálkozásnak jó volt 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Én arra gondoltam amikor a pincér, meg a csaj is gondolat-monológokat nyomnak, meg van egy idősebb nő meg egy faszi is. Nagyon hasonlít a Szabó Erikára(Barátok közt) de tuti nem ő az. Dukai Regina meg a közelébe sem jöhet

erdey_a : Ilyen kajásak nálunk is vannak: macsánka, laska, rigli, gebe, ganca, macko. Jókat lehet mosolyogni azon aki hallgatja, de nem érti miről beszélünk
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ki az a leányzó a Coca-Cola Light reklámban???

-
BlacKSouL
addikt
Ehhe, de rég láttam ennyi modit egyszerre egy helyen

(nah, back to the brasilian fiesta)
Grafiqs: hja, mert a Miért moderáltukba is csak benézni tudok
De OT-ban sem vagytok általában egyszerre ilyen sokan; mondjuk én spec. örülök h. most mégis.
Na megyek meccset nézni
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Miért kellett ilyen pocsék minőségű közvetítéssel kiszúrni a világ és a magunk szemét??? Az m1-en egy nagy fehér semmi látszott mögötte, a BBC-n már halvány foltok felfedezhetők voltak, de a célját, hogy bemutassa a város szépségét felülről...Hát őszintén szólva elb@szták, de alaposan

-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Azt tudom, hogy ha nemmel válaszolok, de ők előszednek egy 1936-os aktát, ami szerint antináci tüntetésen aknát robbantottam, megölve ezzel 10 embert, akkor a büdös életbe nem kapok vízumot. De ha igennel válaszolok, és rákérdeznek, hogy melyik részét vállaltam el már ugyan, és a terrorizmust mondom, akkor ők engem nem fognak hülyének nézni? Mondhatnak mást azután mint nemet örökre?
-
BlacKSouL
addikt
A szellemi fogy. és a parkinsonosaknak más tölti ki a lapot, ők nemmel válaszolnak, és nekik a konzulátuson szintén nemmel válaszolnak az igénylésre, míg a terrorista beír egy helyen igent, bemegy, lezsírozza, hogy ő ugyan robbantgatott, meg ilyesmi, de most az egyszer légyszilégyszi hagy menjen be, és őt meg beengedik. Made in USA
Ja, de ha 3 diplomád van, és/vagy 1millió US dollárnyi vagyonod van, amit az elkövetkezendő évben szándékozol az államok területén befektetni, és/vagy Nobel-díjas tudós vagy, és/vagy olyan technológia szabadalmi tulajdonosa vagy, ami az elkövetkezendő egy évben legalább 1millió USD hasznot hoz az államoknak...stb, akkor tárt karokkal fogadnak, természetesen a krémre nekik is szükségük van..
Ja, és ki tilthatja meg nekik, hogy az önkényesen felállított 3%-os határ fölött ne tarthassák mesterségesen a visszautasításokat, amíg teljesen önkényesen, indoklás nélkül visszautasíthatnak bárkit, és fellebbezésnek helye nincs.?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Részlet a vízumkérő lapról(DS-156, 38.pont) [link] :
Abból a célból kéri-e bebocsájtását az Egyesült Államokba, hogy ott olyan tevékenységet folytasson, amely megsérti az export tilalmi szabályokat, hogy felforgató, terrorista vagy más törvénytelen tevékenységet folytasson? Tagja vagy képviselője-e olyan szervezetnek, amelyet az amerikai külügyminiszter jelenleg terrorszervezetnek minősít? Részt vett-e emberek üldöztetésében a német náci kormány irányítása alatt, vagy részt vett-e valaha népírtásban?
Igen [ ] Nem [ ]
Majd a végén:
Egy igenlő válasz nem jelenti automatikusan azt, hogy nem jogosult vízumra, azonban ha bármelyik fenti kérdésre IGEN választ adott, vagy ha ezzel kapcsolatban kérdése van, javasoljuk, hogy személyesen keresse fel hivatalunkat.
Ezen már öt éve is röhögtem.. -
BlacKSouL
addikt
Nyári Napforduló van ma. Tessék szépen kimenni mindenki a szabadba, és megnézni az év leghosszabb napjának naplementéjét. Most nyugszik legnyugatabbra(valójában már É-Ny-ra) a nap, valamint időben a legkésőbb, tegnap este és ma este voltak/lesznek a legrövidebb éjszakák, innentől kezdve egyre rövidülnek a nappalok, tehát a mai napot tessék megbecsülni. Én ezt mindig megünneplem, és számomra ez jelenti a nyár kezdetét igazándiból. Na megyek is megnézni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Na ez egy rossz tárolás eredménye, ez egy sima fehér nemespenésszel borított közepes érlelésű sajt volt valamikor, de hagyták kiszáradni. Ha a Camambert sajtot nem csomagolják légzáró csomagolásba, akkor hasonlóképpen megbarnul a penész a külsején, de a belseje, a lágy rész a kéreg alatt ugyanolyan jó, ízletes, simán le kell hántani róla amikor még nagyon hideg, de fogyasztáshoz mindig melegen kell hagyni előtte legalább félórán keresztül, viszont ha jó a sajt akkor melegen már úgy meglágyul, nehéz hámozni.
Megyek is lefelé veszek vagy fél kiló jó érett Camambert-t (szájnyalós szmájli) -
BlacKSouL
addikt
L]http://sajt.lap.hu/[/L]

Ja, ezt akartam, de mindegy már: [link][
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nyár van, ilyenkor mindenkinek akad jobb dolga is, minthogy punnyadjon a gép előtt. Elég az ha télen meg a fagyos tavaszban itt ücsörgünk. Ilyenkor menni kell és csinálni kell. Mit? Hát amit máskor nem. Másrészt a nagy meleg jobban fáraszt mindenkit, éjszaka is nyugtalanabbul alszunk (tényleg, kinek van otthon légkondija?) így az alvási időnek is hosszabbnak kéne lennie, hogy kompenzálja. Mondjuk nekem most speciel szerencsém van, talán egyetlenként a PH-sok közül, hogy lecsapott itt szűkebb pátriámban a nagy mutatóujj, mert míg máshol 20-22fok van odakint ma éjszaka is, addig én a most behozott hőmérőn mindössze 13fokig láttam felkúszni a hőmérő alkoholszálát. Amúgy jó, vihar előtt 29fok, vihar után 2óra szellőztetéssel 26fok, most félórája szellőztetve 22fok van a szobában, de mivel át vannak melegedve a falak, reggelre visszamászik 25fölé. Érdekes módon most jobban bírom a meleget, mint tavaly ilyenkor, igaz akkor ott az albiban 33fok volt a szobában éjszaka!!
..Szóval ilyen nyáridőben az ember legyen kicsit optimistább, always look on the bright side of life!, legyen szerelmes/újra szerelmes, legyen kicsit bolond, lássa meg a szépet, meg úgy egyáltalán...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a régebbi munkahelyemen pár napot dolgoztam egy illetővel, aki szintén ilyen firkálós társaság tagja volt, de nem a művészileg értékelhető stílus képviselői, hanem a ''lefújom a pofád álmodban mer az mekkora buli'' stílusé. Sokunknak egyszerre sem sikerült meggyőzni hogy mekkora gyökérség amit csinálnak, de egy idő után láttuk hogy fölösleges. Arra meg hogy mit szólna ha anyjáék házát meg mi fújnánk össze, csak röhögni tudott, meg mondogatta hogy próbáljuk meg, majd a kutya elintéz. Szóval az ilyeneket mégis mivel lehet ''nevelni'', vagy ráhatni vagy bármi? Se józan érv, se rábeszélés, se erőszak nincs hatással.
A lakóhelyén vagy az iskola előtti közmunka csak a mérhetetlen gyűlölet és bosszú alapja, ezt már megtapasztalhattam én is, meg már sztem sokan. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Na, kiba.. por volt az elején, a porviharban volt saccra 1km a látótáv, utánna mint írtam ~40m. Egyébként elment áram, internet minden, most jött vissza 3 perce. De már el is állt, még csepeg minden, de már kezd kivilágosodni. Az úton még áll a víz, csak a lejtősebb helyeken folyt le, de ahol összegyűlt, ott most 10-15centis víz áll.
Ja, és még mindig Starján..ki is kérdezte? mod: megvan: tbs
mod2: kárfelmérés eredménye: beázott a bejárati ajtónk, a műanyag redőnyt a konyhában kiemelte a tokjából, az erkélyen lévő régi konyhaszekrényre fektetett farostlemez-lapot lefújta a 7.-ről...egyelőre ennyi .. Jó buli vót na
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Na ez visz mindent, ilyen vihart már vagy 7-8 éve nem láttam, kb 150-200méter magasan látni ahogy a fejem fölött ilyen alacsonyan keletkeznek a felhők, a levegő egy merő porréteg, a látótávolság kb 1000m, és ha dél felé nézek, akkor az égbolt 1/4-e verőfényes derült kék, mintha semmi nem lenne, de egy éles vágással olyan szürke-fehér-zöld-bordó szélű fergete halad arrafelé, hogy elképeszető. És szakad!!! JA, és már jégeső!
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
Kinéztem a kulcslyukon, a szembelévő ház kb 40 méterre van, és nem látni az esőtől, mintha köd lenne. Hát besírok komolyan...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még csak Salgótarján környéke kapja, de még mindig nem ért a városba, kb most jön át a határon
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.
Bazz, van huzatja, a riasztók elkezdtek beindulni a nagy széllökésektől
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Húú, ecsém milyen zuhé jön északról...Biztos nem akkora mint az ámerikaiak, de elég durva, 2másodpercenként egy villám. 5perc alatt beesteledett. Asszem ki kell húznom a gépet UPS híján.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Az a baj a jogállamokkal, hogy nem tudják mihez kinek kéne hogy joga legyen. Alapvető emberi jog az élethez való jog, ugye? Ha egy rablógyilkos fejbelő 5ezer forintomért, akkor ott kinek volt joga és mihez? Ha én kiütöm a kezéből a pisztolyt és combonlövöm, akkor tanú nélkül feljelenthet, és engem bezárnak, ő meg fejbelő mást. Ha egy bankban egy fegyveres bankrablót aki sok tanú szeme láttára fenyegetett gyilkossággal, lelőnek, akkor nem a bankrablóból csinálnak bűnözőt, hanem abból aki lelőtte. De talán ugyanolyan mérlegel kéne mérni, mint amilyennel a bűnözők mérnek. Ha valaki géppisztollyal agyonlő sok embert, azt mi értelme van 15-20 évre bezárni? Amikor kijön akkor humanitárius tevékenységet fog folytatni? Hol húzható meg a megélhetési bűnözés határa? Piacon lopk egy almát? Elcsórok valakitől 2000Ft-ot? Pénztárcát lopok 50ezerrel? Postát rabolok 500ezerért? Bankot 5millióért? Ha valaki a rossz útra tévedt, azt nehéz véglegesen jó útra terelni. Ha valaki bűnözésre adja a fejét, az számoljon a következményekkel. Tudja hogy veszélyes, mégis csinálja. Mert tudja hogy megúszhatja, és ez nagyon szarul van sajnos.
Aki meg képes testi sértést is okozni, akár ölni is, annak bizony ne legyen meg az élethez való joga. Gyilkosoknak eltakarjuk az arcát, meg nem írjuk ki a nevét? Mert jogai vannak? Neki??? Mihez azok után? Inkább mindenhol ki kéne hirdetni és végighurcolni mint régen.
Igenis a magántulajdont, de főleg az életet minden eszközzel védeni kellene, ezt mindenkinek tudomásul kellene vennie, és aki ennek ellenére próbálna meg valamit csinálni, az senkitől semmit nem kérhetne számon, mert tudta ő is nagyon jól. Az meg hogy csak akkora lehet a védekezés mértéke mint a támadásé?? Tizedmásodperceken múlhat hogy meghúzza a ravaszt, én meg kezdjem el felméregetni hogy mekkora is az ő támadásának mértéke? Ha kinyírt akkor már nem tudok ugyanolyan mértékben védekezni, ez is egy baromság. Szarok a törvények, és a ''bűnözőnek is van joga'' mentalitást kéne kiszedni a törvényekből. Talán visszaszorítaná a bűnözést ha a bűnözőnek nem lenne semmihez joga miután elkövette. Aki ennek ellenére csinálná amit csinál, azt pedig miért ne lehetne kivégezni. -
BlacKSouL
addikt
Hogy fel lehet dobódni ha stimmel minden...Nyár van, jó idő, semmi dolgom, nagyjából elment a fejem fölül ami rám nehezedett, hétvége van, nemsokára megyek sörözni haverokkal, mindezt megfejelve a megfelelő zeneválasztással: Arash és Juaňes vegyesen...

Ja, és eldőlt hogy ide megyünk júli végén : [link]
Juhééé, ezt a nyarat is megértük
-
BlacKSouL
addikt
Jó, hát tudom hogy volt ez is, de ez csak úgy magában volt poén. Aztán akkoriban minden infantilis, exhibicionista próbálkozott hasonlóval. Ez viszont most ugye egy kompetisön, és így ebben a formában a két csaj toronymagasan jobb mint a többiek. Szóval poén már nincs...
mod:
Na ja, befelé szűrik a netet, de kifelé kiengednek minden sz@rt
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor nem tudod rendesen belerakni a cuccot.
mod: de akkor nem birod elég gyorsan egyszerre belerakni, pedig az a lényege, hogy egyszerre menjen bele. De úgy tudod szűkíteni, ha a kupakjába fúrsz egy egycentis lukat. Csak mondom, úgy nehéz egyszerre sokat beletömni
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Kvadratikus mátrixú inhomogén lineáris egyenletrendszerek... Kell ez nekem? Valahogy nem érzem a vonzalmat kettőnk közt.

Winner_Hun : Mentos-t tesz bele, de amúgy tökmindegy, ha erősen szénsavas folyadékba magas cukortartalmú anyagot raksz hirtelen, az így ki fogja csapni a folyadékból az elnyelt széndioxidot, és kb ez lesz az eredménye. Különösen jó ezt meleg kólával kipróbálni. A lényeg hogy olyasmit tegyél bele, ami heves reakcióba lép a szénsavval
mod: Jó a kristálycukor is, sőt az lehet még jobb, mert hatalmas az összfelülete! ki kell próbálni először egy kevéssel egy pohárban, 1deci kólához egy fél kiskanál cukor, aztán az üvegbe egyszerre egy nagy evőkanál
Várom az eredményeket (Vagy van még1 módszer a kib@szásra: végy a szádba egy kanál kristálycukrot, tartsd ott, és gyorsan igyál rá kólát)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Holnap linal vizsgám lesz..
Tudom hogy ezt mindenki magasról, de akkoris..
Lehet, holnap Neo megkérdezi tőlem: Mi az a mátrix?
-
BlacKSouL
addikt
Valamelyik topikban olvastam, de nem emlékszem mi volt a kifejlet, hogy a linkelés anno megváltozott Bövebben:Link-ről [link]-re, de arra már nem emlékszem, hogy végülis engedélyezett vagy megoldott lett-e az, ha valaki nevesíteni akarja a linket, tehát tetszöleges szöveget akar megjeleníteni a [link] helyett, és ha igen, hogy?
-
BlacKSouL
addikt
Úgy érted a földönkívüli értelmes (vagy épp nem értelmes) életformában? Mert a többség ezt nevezi ufónak, holott az ugye az azonosítatlan repülő tárgy rövidítése.
Én elhiszem, de nem feltétel nélkül. Mivel magam sosem érzékeltem, ezért mondhatnám hogy nincsenek, de ez sok mással is így van, amit viszont el kell hogy higyjek. Mint a MIB-ben is volt, 3000 éve az emberek szentül hitték hogy a Föld lapos...stb. Tehát nem biztos hogy vannak, de akár lehetnének is. Abban viszont biztos vagyok, hogy amennyiben a Földi élet nem mesterséges úton jött létre, hanem természetes módon, akkor az a másik életforma akár semmiben sem hasonlít a Földiekhez. Ellenben ha mesterséges módon jött létre, akkor valamilyen hasonlóság kell hogy legyen, de akkoris mi hasonlítunk rájuk és nem fordítva. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Talán van rá esély hogy idén végre süssön akkor is a nap mikor idehaza elmegyek valami vízközeli nyaralásra. Amúgy meg kontinentális éghajlat, a tél hideg, a nyár meleg, és ennek ez lenne a rendje még akkoris, ha télen nem szeretjük a nagyon hideget, nyáron meg a nagyon meleget. Sz@r helyre születtünk. 
Amúgy a City-vel van már bővebb tapasztalat? -
BlacKSouL
addikt
Köszi

Amúgy ez sem rossz, csak valóban másra való, de arra viszont tényleg jó, most próbálgattam, de tényleg csak fülessel van értelme, mert a hangfalakkal már nagyon szóródik, törik a hang, és vegyesen érkezik mindkét fülbe, illetve a gyengébb hangfalak berezonálhatnak, az meg elrontja a lényeget. Ráadásul nekem most alapon 4hangszórós a rendszer, és nem tökéletesen négyzet alakban van körém rakva, és így kioltja egymást. -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Azt írják az okosok, hogy 45 dB a 121-es hangja. Hát az nem kevés. Nem tervezel cserét?

Amennyire én tudom, elvileg az ilyen vinyó-zajcsökkentő progik a seek-time megnövelésével tulajdonképpen lelassítják a fejmozgatást, így csökken a zaj. Meg némileg a teljesítmény, de erről megoszlanak a vélemények. Gondolom ez is hasonló.
Akkor a vinyó sípolás stimmel..
mod: ezt írja a Feature-Tool honlapja:
Change the drive Automatic Acoustic Management settings to the:
-Lowest acoustic emanation setting (Quiet Seek Mode), or
-Maximum performance level (Normal Seek Mode).
Lord Zero: az 5000 feletti rpm max vinyó esetében okés, de ventinél...

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
hehe
köszi, nem rossz, de valóban a pc-szpíker csak 20-16k-ban működik, 159xx fölött kattan egyet és elhallgat.
Hja, ittt jön ki az edzettség. Nekem azért elég halk a gépem, jobban kihallom mellőle akármilyen frekvencia is. Egyébként a 7200rpm-es vinyónak is van valamilyen elég magas frekvenciájú zaja, de csak akkor hallom, ha behajolok fölé a gépbe.
mod: viszont most figyeltem, ha beállítom az 5400-hoz legközelebb eső frekire, akkor egy az egyben ugyanaz a hang, amit a régi gépemben a vinyó ad ki magából, ami 5400-as.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mondom, faterom nem hallja, anyámmal még nem próbáltam. Tehát mi elég fiatalok vagyunk még hozzá, de ők már túl öregek. Nem mindenki hallja.
És valóban, nekem is fejfájást, idegességet, kényelmetlenségérzetet, szorongást okoz, tényleg alkalmas zavarkeltésre.
Amúgy a hosszú hegyes kék fület jobban bántja ez a hang
Racecam: Pedig neked még a sapka is a füledre van húzva
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Most nézem a cikket a zindexen: [link] van benne ez a hang : [link] én speciel jól hallom, és szörnyen idegesítő, de én néha a denevéreket is hallom, viszont faterom úgy ült a gép előtt, hogy észre sem vette mikor bekapcsoltam. Namármost. Létezik olyan progi, esetleg ingyenes, ami ilyet tud, hogy szintetikusan előállít nekem 0 és 25000 Hz közötti hangokat, tehát a teljes tartományban?? Már régen ki akartam próbálni a hangcuccom is, meg a fülem is, de nem találtam ilyet, pedig tuti hogy van. Nemtom mi kell hozzá, de nem hiszem hogy bonyolult dolog kéne hogy legyen, csak kell hozzá egy inputbox amiben beállítom a frekvenciát, meg egy Play gomb. Viszont azt már nem tudom hogy ezt hogy lehet összehozi a hangkarival.
Vagy, melyik topikban kérdezzek rá? -
BlacKSouL
addikt
Azt meg haverom faterja szokta mondani: Ha a kutya nem szarna, szétdurranna.
Ez nem népi, de bölcselet. -
BlacKSouL
addikt
Na már a kis manó töltöget zöld bogyókat, én meg lent a robottól elvettem a kulcsot, és kiszedtem 3 csavart, de sehova tovább
mod: megvan
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Mert a kiskorúak védelmének törvénye értelmében blablabla fel kell tüntetni, hogy figyelmeztetve legyenek mielőtt belépnek. Sose lehet tudni.

Az meg hogy nem amiatt járok oda, nem jelenti azt hogy természetesen nem nézek meg mindent ha már ott vagyok. Megnézek. De nem mindent. Viszont ha amiatt járnék oda, akkor sem oda járnék
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na, ez ilyen Goldengate videó

Beregeltem, mert anélkül csak képeket tudok nézni. Ha bejelentkezem, akkor a VIP-szektoron kívül minden bejön. A bejelentkezés adatait tárolja a kukiban, de a szerver dinamikusan változtatja a hozzáférés azonosítóját, kb pár óránként. Amíg az én loginemhez ugyanaz az azonosító, mint amit belinkeltem, addig meg tudja nézni bárki, mert a link az adott azonosítóval engedélyezett címre mutat. Ezesetben tegnap pl :
http://polgarjeno.goldengate.hu/protected/oQnKYENhcztRGbxeEEuHUiBN/kismalac/
vid_other/20060613_6vid_3.wmv
volt a pontos hivatkozás, míg most ebben a pillanatban :
/protected/XcmifiYFuLjcBVbNFweVavrx/kismalac/ a közepe, vagyis más a kód. Ezt behelyettesítve a fenti linkbe a megfelelő helyére, ma is még meg tudod nézni egy darabig, de csak míg meg nem változik megint. Ezt pont emiatt tették bele, hogy ne lehessen(vagyis lehet, csk nem érdemes) kívülről linkelni a védett tartalmat. Nem nagy cucc, érdemes beregelni, vannak mindig poénvideók, meg poénképek, nem is mindig ugyanazok mint a többi ilyen helyen(Gumicsizma, Szánalmas...) Bár erősen erotikus, mi több, pornografikus alapokon nyugszik a site, én főleg a poénok miatt megyek föl néha.
#2570 QuarK : ''neked nincs olyan kukid, mint BlacKSouL-nak.''
Hát ebben biztos lehetsz
mindenkié másféle
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ez mi ez a zene? : [link]
(Ezt hallgatta az egyik kalóz is akinek nagy füles volt a fején a Kincs ami nincs-ben, mikor a főnökkalóz odament hozzá, hogy : ''Mutasd, mi jót hallgatsz'')
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[link] csak max hangerőn érdemes végignézni..hátborzongató..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nekem eddig ez a verzió tetszett a legjobban, mondjuk elég fáradt is vagyok már, ez olyan jó hajnali autózós stílusban megy.
Racecam: Ha mindentől el vagyunk tiltva, akkor nem lehet semmi jót csinálni, naná hogy halott az OT(is) : No chat, Agyelszívás is tilos, Loituma is kifutóban, alcímet sem lehet forszírozni
De az tény hogy USA-ba szakadt honfitársaink is el vannak tűnve, kevesebb az öregapós ...
izé... télapós-hippis nosztalgia-kirohanás is
Dehát már a felénél járunk a záráshatárnak.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hogy dögölne meg! Magyarban nem tudom előcsalni, de ha átváltom angolra ... akkor a Shift+7/re el[j0n egzb[l &&&&&&& \gz m'r meg tudom oldani, csak mindig v'ltogatni kell mert k-l0nben \gz j'rok mint most ... Nehéz ügy

#2457: A területi beállítások is, és a szövegbeviteli beállítások is magyar-magyar, tehát azon sem láttam semmi furcsát/rosszat. tulajdonképpen úgy van minden ahogy az XP felrakt magát, nem változtattam rajta. Karakterkészletet hogy tudom megnézni?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ezt én is sejtettem, de nem tudok rájönni hol a gebasz..A klav. egy régi, de azért nem fából készült DTK SoftKey, magyar, a billkiosztás magyar 101 vagy 102 gombos PS/2-es. A gomb működik: Cc tehát nem tudom végképp hogy mi baja. Az illesztőprogram a XP sajátja. 
most megszámoltam, a billentyűzeten 109db gomb van, ha az Fn-key-t nem számolom akkor 108, a Power-management nélkül 105. De ez nem szokott hiba lenni, vagy igen? -
BlacKSouL
addikt
Köszi, én voltam hülye félig, mert az ''at'' az tényleg a @, lásd SETI@Home pl. De akkor úgy mondom, hogy a pisálós nyolcast nem tudom kiíratni. Tehát akár Alt+C, akár AltGr+C, akár Alt+38 sehogy nem jelenik meg. Az Alt+38-ra egyébként ez jön elő : ^˙
Tehát egyelőre még mindig nem megy sehogy
Egyéb ötletek 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Lehet hogy banális kérdés, de hogy tudom előcsalni az ''at'' vagyis ''és'' karaktert? Mert elvileg az Alt+c lenne, fel is van rajzolva a gombra, de nem jelenik meg leütéskor. Bosszantó, mert sok helyen hiányzik, és jobb híján egy meglévő szövegből másolom be amikor kell, de ez nem állapot. Ha jól emlékszem akkor valahogy karakterkóddal elő lehet varázsolni, de már jó ideje nem emlékszem hogy is kell azt. Azért is furcsállom, mert a többi szépen sorban megjelenik, az összes karakter, de ez az alsó sorban kimarad:
<>#@{}<;>* -
BlacKSouL
addikt
Jut eszembe, nem tudja valaki hogy le lehet-e tölteni valahonnan, vagy hogy egyáltalán mi a címe egy kis videónak, amiben egy űrlényke takarít egy kocsmában, de mindig énekel meg táncol, kirúgják, összetalálkozik kis sárga madárkákkal, aztán jönnek a csúnya rossz páncélos szörnyek, és elrejti a madarakat egy vödör alá, de felrúgja, ámde a madarak elkezdik vicsorgatni a fogukat, és a nagy szörnyeket szanaszét verik. Még van vége poén is, de a lényeg ennyi. Az egész kb 5 perc, és asszem egy promó-dvd-n láttam, talán egy Pixar-demó, de sajna azóta sem találom sehol. Ha valaki tudja miről van szó, segítsen plíz
Thx -
BlacKSouL
addikt
válasz
DragonR+
üzenetére
Ha van jel a neved előtt, akkor ez alapján nem zaklathat, de sajnos nem lehet tudni, hogy melyik cég honnan szerzi meg az adatokat, tehát nem a telefonkönyv adatait felhasználva tuti meg lehet keresni. Legalábbis van rá példa. Mindenesetre nagyon határozottan rá kell kérdezni, hogy ugyan honnan, mi alapján keresett meg pont téged ezen a számon az illető, és amennyiben a telefonkönyvet mondja, úgy akár perelni is lehetne(csak q nehéz) ha máshonnan, akkor is rá kell dörrenteni, hogy mivel sehol semikor nem járultál hozzá az adataid felhasználásához, ezért legyenek szívesek leszállni rólad, ellenkező esetben jogi lépéseket teszel, és ezt a beszélgetést is rögzítetted már. Az esetek nagy részében ez hatékony, de mindig vannak újabbak, ez is tapasztalat.
-
BlacKSouL
addikt
Ma ... beszélek összevissza ... szóval tegnap megtörtént amiről azt hittem hogy idén nem fog. Szinte egész nap sütött a nap, és szabad levegőn leizzadtam. Nem hittem volna. Sőt, továbbmegyek, fokoztam az élményszintet: megkapattam magam a nappal. Most kellemesen bizsereg a vállam, remélem nem a kisrákok készülődnek kifelé
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni
[link] [link]
Szegediekhez kérdés: a Hóbi és a Lesz Degesz megvannak még? Nem sokszor voltam Szegeden, akkor is főleg a barátok, gólyabálok(és a fiatal p....k) miatt, de a vacsorákat általában e két helyen költöttük el, s nagyon szívemhez nőttek.
'ccakát mára. Ehh, tegnapra..
PS.: Tiv61: tudom, ott a bogarak is sokkal nagyobbak
-
BlacKSouL
addikt
Nem bírom ki
Erre volt is mondóka: Ronald Reagen Donald rágót rágott régen. Vagy: Ronald Reagen Rex rágót rágott régen. Merhogy olyan is volt. És az melyik volt amiben már akkor is műtetkó volt? Megnyaltam a kezem, rányomtam, és voilá. Valami marslakós volt, de szintén nyugatról asszem.... Beszartok, ennek még megvan a zacskója, most kapartam elő a körzőtokba, a belseje alá van rejtve, tudtam hogy el kell tennem, egyszer jól jön
Na előszedtem : Pilly +Tattoo Strawberry Bubble Gum és Köln, W-Germany a származási hely. Ezt németből kaptam asszem.
mod: Tényleg, a Donald is tetkós volt..
Most aztán sipirc aludnom
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hello Leo! Télen nyáron csakis Leót! Helló Leo!
Az oroszlános reklámfilm meg megy a fejemben
mod: Turbo rágó már a kapitalista szenny beszüremkedése volt a nemsokkal rákövetkező Alf+Knight Rider rágóval együtt(megvolt a teljes sorozat) igaz hogy a Turbot Törökhonban gyártották
Legközelebb a régi jó rajzfilmekről nosztalgiázom egyet
Na télleg elhúzok
Már hét perce szerkesztgetem ugyanezt a hsz-t, nem 5 perec az időkorlát?
(Perecről jut eszembe a Pattinka
)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Azaz, autós szelet.
Na Jóéjt mindenkinek, tippenek mert holnap Vezszerv. vizsgám lesz.
finest: ott van az, csak nem én írtam, meg kicsit visszább
tildy: én tudom hogy qrvajó gyerekkorom volt, legalábbis úgy érzem gond nélkül végigélném mégegyszer szívesen(múltkor bementem az ovodámba, és felmásztam a mászókára, és elképzeltem ahogy anno játszottunk, és egy-egy pilanatra úgy éreztem hogy megint 5éves vagyok, és úgy láttam a kerítésen kívüli dolgokat mint akkor. )
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Bazzeeeg!!! A TÉli Fagyi!!!
Télleg! mod : Imádtam! Négercsókkal egyetemben 
Vlad: Vannak dolgok amit retróban megint/még gyártanak, de nem minden ugyanolyan mint régen
mod2: A Dianást ma már durvábban nyomják, kanál kristálycukor szájbavesz, egy korty üveges Diana rátölt, lenyel
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
NA, sajnos félrevezettem mindenkit, mert alighanem nem macis volt a csoki, bár nekem emlékeimben határozottan egy (állítólag nyakkendős)maci rémlik függőleges barna-sárga csíkos háttérrel, de a csoki neve Kajla Mogyorós Nugát volt. Állítólag nagyon rossz volt, de mi apámmal két pofára tömtük magunkba anno.
Melba kocka szintén extra dolog volt, illetve a Vadász szelet még tuti befutó. De az eredeti(nem a felújított/elrontott változatok) Lottó-szelet, Sport-szelet, Kapucíner-szelet, illetve volt még negyedik is, de nem emlékszem melyik, na ezek is félelmetes mennyiségben bevándoroltak a szervezetembe. Aztán a csokival bevont fehér semmilyenízű, de nagyon jó édes nyalóka, valamint a sima szintén semmilyenízű, de édes és színes tízesével csomagolt rágó, ami olyan kiszerelésben volt kapható, mint egy hosszú vonalzó, és a golyók a leveles gyógyszer csomagolására emlékeztető csomagban volt, és amikor szétharaptam, akkor a belseje üreges volt, és olyan jó édes volt. Robbanó cukor. Cigirágó. ... Mennyi jó cucc volt régen, ma meg a sok retekkel tömik a gyerekeket. -
BlacKSouL
addikt
Régen a piros mogyorós csoki teljesen hétköznapi volt, és normál csokiáron mérték, de mióta elébigyesztették a nagy P betűt, és a mogyorós csokiból Piros Mogyorós luxusmárkát csináltak, azóta aranyáron mérik, és kb a Cadburyvel van egy árban. Miért? (Tudom, a profitorientációs üzletpolitika kényszerű hatása, mely a fogyasztó jövedelmének minél nagyobb mértékben történő megszerzését tekinti elsődleges célnak minden másra való tekintet nélkül, de akkoris
)
És nemtom ki emlékszik még, de régebben volt egy Maci márkájú tört mogyorós csoki. Na az még isteni volt. Így voltak ők ketten, a piros az egész, a macis a tört mogyorós csoki. Nyami.
Ja, de nem szabadna kihagyni az ábécés csokit, amelyiken egy betű, és a betűvel kezdődő nevű állat képe volt; illetve ugyanennek a magyar várakat bemutató sorozata szintén. Na azok voltak még a jóféle csokik. De régebben a Boci is sokkal jobb volt. Amikor még máshogy volt öntve, és 9x3-as darabkákból állt, és egy-egy darabka olyan méretű volt mint egy Elpida chip a ramomon. És hol voltak még akkor az ilyen összevissza kolbásszal meg szalonnával meg tökömtudja mivel töltött vackok.
Eh, öreg Sam.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
''Lenyűgöző, hogy egyesek miket művelnek ezekkel a kis szerekenytűkkel.''
Hát ez simán érthető kapásból a képes linkre is
''A Foci VB kapcsán:
1. Hogy a hölgyekről se feledkezzünk meg, néhány fociszabály
outsidereknek:
* - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
* - A bedobást nem a szurkolók végzik.
* - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
* - A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
* - A 11-est nem csak a 11-es számú játékos rúghatja.
* - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
* - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!
* - A pálya közepén futó kapus a bíró. ''
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ügyes.. [link]
-
BlacKSouL
addikt
Kár hogy nem vállalta be
: [link] 
''Before I die, I wanna see it..'' mekkora arc
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Remélem pont a vakun nézett keresztül mikor elsütötte.
Ebből lesz az Uveg Sam.
Bár ha az optikai keresőn visszafelé néz, akkor az távcsőként funkcionál. Vagy lineáris funkcionál
De ha a dátumot beállítja rajta(év, hónap,nap) akkor tetszőleges emlékeket is feltölthet magának
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.
Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.

Én azt nem tudom hogy ha ez a korosztály felnő, akkor mi lesz belőlük, és mi lesz velünk??

Tudom hogy ezt mindenki magasról, de akkoris..

![[kép] [kép]](http://www.palfalva.hu/images/wcz/pic5272741.gif)

)