Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az én zsebemben is kinyílik a bicska a firkálóktól.
Korábban már meséltem, hogy Győrben két aluljárót is kifesthettek a graffitisek. Lettek is szép rajzok és jól nézett ki az aluljáró. Aztán jöttek a kis surmók és azokat is összefirkálták. Ezek még egymás munkáját se tisztelik.
Kábé fél éve jöttem hazafelé a kedvesemmel, mikor ő észrevette, hogy előttünk 2 suhanc a vadiúj lépcsőház ajtókra ''önmegvalósít''. De akkor éppen abbahagyták, tettenérni nem tudtam. Aztán elhaladtunk mellettük, de figyelgettem visszafelé. Ahogy sejtettem...
A következő ajtónál megáltak firkálni.
Visszaléptem, majd ráförmedtem, nem emlékszem pontosan mit mondtam.
Aztán elszedtem a filcüket, és kiürítettem a zsebeiket, hátha van még náluk. Nem volt több.
Azt a filcet (jó büdös festék van benne) azóta őrzöm.
Ennél többet nem igen lehet tenni. Illetve lehetne rendőt hívni, de 14-16 éves tirpákokra minek... Talán majd legközelebb
Itt a filc (jó vastag, lehet hogy ki kellett volna húznom a srácok szemöldökét vele
): [link]
szerk.: 0,6 inch, vagyis 1,5cm széles
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

):