Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem nagyon tetszik a vista, vissza is kérdezett magyar keyboardot akarok-e mikor installingzoltam, de aztán az első kékhalálnál ráhagytam az okosságát.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rakd vissza az ekszpít. Az még jobb most.
-
Winner_hun
félisten
nah fentvan ez a vista szerencsetlenseg. Fudeszar igy irni, hogy nem van ekezet meg a yz zy forditva van. Lehet ezt magyarra valtani vagy rakjam vissza ?szeretett? xpmet
-
MarKoo
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Zacsis vizet osztogatnak az egyetemvárosban. Mostmár a forralt vizet sem ajánlják használatra. Eleinte úgy volt, hogy aki 80km-es körzetben lakik, az hazamehet, majd kitalálták hogy mégsem kellene a cseppfertőzés miatt. Ennek ellenére 40 diák hazament, de mindenkinek felírták a címét.
-
BlacKSouL
addikt
Régen a piros mogyorós csoki teljesen hétköznapi volt, és normál csokiáron mérték, de mióta elébigyesztették a nagy P betűt, és a mogyorós csokiból Piros Mogyorós luxusmárkát csináltak, azóta aranyáron mérik, és kb a Cadburyvel van egy árban. Miért? (Tudom, a profitorientációs üzletpolitika kényszerű hatása, mely a fogyasztó jövedelmének minél nagyobb mértékben történő megszerzését tekinti elsődleges célnak minden másra való tekintet nélkül, de akkoris
)
És nemtom ki emlékszik még, de régebben volt egy Maci márkájú tört mogyorós csoki. Na az még isteni volt. Így voltak ők ketten, a piros az egész, a macis a tört mogyorós csoki. Nyami.
Ja, de nem szabadna kihagyni az ábécés csokit, amelyiken egy betű, és a betűvel kezdődő nevű állat képe volt; illetve ugyanennek a magyar várakat bemutató sorozata szintén. Na azok voltak még a jóféle csokik. De régebben a Boci is sokkal jobb volt. Amikor még máshogy volt öntve, és 9x3-as darabkákból állt, és egy-egy darabka olyan méretű volt mint egy Elpida chip a ramomon. És hol voltak még akkor az ilyen összevissza kolbásszal meg szalonnával meg tökömtudja mivel töltött vackok.
Eh, öreg Sam.. -
Kokkantas
senior tag
A miskolci vizes témáról tud vki vmit????
-
Kokkantas
senior tag
Az Adidas Superstar cípője az jó? Mármint hogy bírja a kiképzést? Mert jól néz ki meg minden.
-
Racecam
nagyúr
Több foci, kevesebb PH!

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
9 legidegesítőbb női kérdés egy focimeccs során:
1. Kik játszanak az izék ellen?
2. Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecítát?
3. Te, a Figónak van felesége?
4. Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
5. Akinek nincs labdája az miért fut?
6. A hosszabításra is kiváncsi vagy?
7. Összesen hány félidő van?
8. A németek miért rúgnak olyan erősen?
9. Te, azért lassítják a képet mert a Knézy már öreg?
8 biztos jel, hogy ön egy magyar focicsapat szurkolóinak keménymagjához tartozik:
1. Minden meccsen háttal áll a pályának, ha addig nem tartóztatták le.
2. Ha fekete ruhát vagy sípot lát, reflexszerűen megindul a nyálelválasztása.
3. Ön szerint mindenki cigány, aki nem az Ön csapatának drukkol.
4. Azt hiszi, hogy partjelző azért van a pályán, hogy ne kelljen a tribünre köpni a
szotyolát.
5. A bűnügyi hírekben nézi meg a meccsösszefoglalókat.
6. Úgy tudja, hogy az első félidőnek mindig tíz sörrel az aluljáró szétverése után van
vége.
7. Azt hiszi, hogy a meccset az nyeri, aki több sörösüveggel talál el egy lovasrendőrt.
8. Véleménye szerint, Isten olyan szín, amilyen a csapata. -
Esmein
nagyúr
''...jusson eszünkbe: szegény nem tehet róla, csak a természet parancsának engedelmeskedik...''
Ja bocs, aszittem már nem szeretem a focit, na megyek is kapcsolom be a tévét, mert úgyse tudok mit csinálni ellene. -
ladybug
őstag
Meg kell mondjam őszintén az ilyen cikkeken csak nevetni tudok.
Az éppen aktuális eseményeket eltúlozva, felnagyítva ábrázolják, írják le.
A férfi és a nő közötti ellentét....Persze. És az éppen a vb alatt egy focimeccs során derül ki.
Egyébként én szívesebben nézem a focit sokszor, mint Kedvesem.
BlacKSouL: Magas labda volt.
Sipi: Rúgjunk bele ketten.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
''Lenyűgöző, hogy egyesek miket művelnek ezekkel a kis szerekenytűkkel.''
Hát ez simán érthető kapásból a képes linkre is
''A Foci VB kapcsán:
1. Hogy a hölgyekről se feledkezzünk meg, néhány fociszabály
outsidereknek:
* - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
* - A bedobást nem a szurkolók végzik.
* - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
* - A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
* - A 11-est nem csak a 11-es számú játékos rúghatja.
* - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
* - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!
* - A pálya közepén futó kapus a bíró. ''
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nem kérdés, hogy a következő hetekben (június 9-étől július 9-éig) mi lesz a téma a munkahelyen, az edzőteremben,
a kocsmákban, a járműveken, az utcán vagy bárhol, ahol férfiak vannak.
Nem kérdés, felénk a tőzsde, meg a számítógép, mint ahogy eddig is.
És a Becherovka.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ügyes.. [link]
-
Integra
titán
[link]
újabb agyrém
-
ladybug
őstag
Ez így van, Kisfiam. Előbb kellett volna gondolkodni, és ha nem is megfeszülni a tanulásban, de az órán odafigyeléssel és minimális otthoni tanulással meglett volna a stabil 3-as. Nem vagy Te buta gyerek, csak flegma.
És ne most sírj. Szedd össze magad, és próbálj megtenni most mindent, amit lehetséges. Ha más nem, kérj pár perc beszélgetést a tanártól. Állj elé és vállald fel, hogy lusta voltál, és esetleg kérj még egy esélyt.
Tudod.....
-
Az azér már durva, ha a gépezés megy a tanulás rovására...
''A géppel leállni tényleg kurvanehéz.''--ezmár súlyos, mintha drog, vagy pia lenne. Énis sokat gépezek, megy egész nap.net, msn, ph, játék, de szerencsére nemmegy a tanulás rovására. Ha nem lenne gép, akkor se tanulnék többet.(amúgy középsuli 3.) tanulni, házit írni általában este szoktam, 8-9ig csak a lazítás megy. Thominak igaza van, a 3-4. még ennél is húzósabb lesz, főle a 4. Nyáron megpróbálok rápihenni..ott biztos sok a stressz. A jövő évre pedig nagyon figyelj oda, már beleszámít a pontokba, és itt nem nehéz megtartani 1-2-3 pluszpontot, Érettségin ezeket könnyen leveszítheted. Próbáld meg, hogy amikor hazaérsz, be sem kapcsolod a gépet. HAmizol, és egyből leülsz tanulni. Ha ez nem jön be, akkor be se menj a szobádba, vagy próálj könyvtárban tanulni
-
WillChi
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már egy másik helyen láttam, hogy válaszoltak: nézd meg a kukát...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
megyek fogdokihoz

remélem erre lesz vmi megoldás
-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
ehhez, hogy ilyen középre berakjam a szöveget ilyen rohadt sokat kell egymás után rakni, hogy már kicsúszok az ablakból is?
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem lesznek gondok mert beláttam amit mondtak. A géppel leállni tényleg kurvanehéz. Mindig csak olyankor sikerül amikor gáz van és olyankor sorra jönnek a jó jegyek. Lehet nem is kéne nekem ez a krva gép.
MOD: Sajnos nem minden tantárgy engedi meg hogy egész évbe ne tanulj belőle semmit...
-
burgatshow
veterán
Pedig szerintem az annyira nem is vészes. Nem akarlak elkeseríteni, de ha már most gondok vannak, akkor a 3/4 még nehezebb lesz.
Egyébként nem vagy egyedül. Jó mondjuk én bukásra nem állok semmiből, de azt a matekot feljebb kéne tornászni 3-ra.
Integra: kell a végére egy pontosvessző is.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
talán
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Középsuli 2. Tudom hogy egy istenverte hülye fasz voltam, hogy nem tanultam....
-
burgatshow
veterán
Integra: így: & nbsp; <- csak ne legyen köztük szóköz.

Integra
Márk: Középsuli 3. évfolyam?
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát nem csodálom. Nem is tudom mi lesz most. Addig nem bírom elhinni teljes mértékben, amíg nem fogom a kezembe a bizit, addig pedig bevetek mindent. Ha tényleg megteszi szerintem nem lesz már aki elmenjen pótvizsgára.
Ha túlélem esküszöm hogy jövőre tényleg a tanulás és nem a gép lesz az első.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aham.
Biológiából a 2-esért hajtottam és 3-ast kaptam, angolból viszont azt mondta a tanár, hogy ez kijár nekem, és nem lenne fair a többiekkel szemben ha javíthatnék. Nagy valószínűséggel találkozunk augusztus 28.-án.
Kész, nem is sikerült még teljesen felfogni. Este elmegyek és soha-soha többet nem jövök haza. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Forradalmárkodj, szabadíts fel 2 gigát.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fat/ntfs? elobbinel gyakran meghulyul a szabad terulet kifelzese => chkdsk
hidden/system files latszik? (pl.: lomtar, swapfile) -
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
temp files, trash etc ?
csinálj egy disk cleanupot, az mit jelez mennyit tudna takarítani? -
Winner_hun
félisten
Sajátgépben a c-re, ahol az ikszpé van, partíción jobb gomb tulajdonságot, azt írja, hogy szabad heyl 10,7 giag a 20-ból. Namost ha belépek a c-re, kijelölök mindent, tulajdonságok, az csak 6 gigát ír ki Hol van a maradék 4 giga elrejtve? hibernálást kikapcsoltam, az nem foglalhat helyet
mod: virtuális memória is le van tiltva -
MarKoo
addikt
Valaki nem pörgetné vissza az időt? Legyen úgy 2 és fél év. Annak nagyon örülnék...
Istene anyám ki fog készülni. Miért nem mehet minden jól, úgy mint régen? 
-
g4dg3t
senior tag
Jovo hetfoi exclusive ajanlat a FoodExpress-tol:
marhahúsos chilis bab, + ajándék bőrfeszesítő krém minta (542 kcal) (500 Ft)
Uuu hogy fogunk ennek orulni
-
brownus
veterán
hi,
hogy kell megszerkeszteni egy hsz-t, hogy a szavak ott maradjanak ahol én akarom?
hogy ne csússzanak a lap elejére? -
Integra
titán
válasz
Azazello-
üzenetére
nem hinném.
először is kicsi mellei vannak
ha műtve lenne biztos nagyobb lenne, ki az a hülye aki fél millát kifizet ilyen kis mellekre, a mellplasztkiának pont a mellnagyobbítás a lényege ügye
másfelől nincsen vágás, max hónaljon keresztül kaphatta az implantátumot, de ennél az esetnél megint oda lyukadunk ki, hogy kicsi a melle.
aztán ha implantátum lenne, akkor a mell felső része nem ereszkedne, hanem kifelé, előre felé domborodna, függetlenül attól, hogy mirigy vagy izom alá ültették volna be, de főleg utóbbinál.
szóval szerintem szerencsés csaj, mert alapból szép melle van, ennyi
[Szerkesztve] -
Azazello-
senior tag
[link]
eredeti cici vagy mutott?
kollegammal nem trudjuk eldonteni
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
A bal szemem piros, mint a nyúlé.
Azt nemértem miért szeretik a minimumkérdéseket. Ha van a vizsgán akkor az sokkal nehezebb, mint a vizsga maga. És akármennyit tanulok, általában 1 ponttal bukom el.
Az Intim részek-et láttátok. Abban volt egy nagyhangfalas rész. Az jóvolt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
Itt lehet, hogy megtalálod
[link]
Xpod:gratula
Loretto:fel a fejjel
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Most jöttem a számvitel záróról. Még jó hogy feladatokoból készültem inkább, olyan 75%-nyi szokott lenni, persze most 52% volt, elméletet meg nemigen erőltettem

Hát ha erre engednek szóbelizni... -
Jupíí megint megvolt egy sikeres vizsgám. 4ből 3 sikerült eddig.
-
BlacKSouL
addikt
Kár hogy nem vállalta be
: [link] 
''Before I die, I wanna see it..'' mekkora arc
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Valaki esetleg tök véletlen nem tudja, hogy honnan lehetne-e esetleg letölteni az új Opel Astra ''bobo''-s reklámot?

-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ehheh
gyakorlatilag majd' mindegyiket meg lehet magyarázni (mondjuk az ''átlácó'' lehetett volna minimum 2 c-vel)
unisex szoknya pl teljesen oké, skót kisfiúk is hordhatják, stb -
Kokkantas
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hangosan röhögök rajta. Szánalmas mikvannak.

-
Skipp
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szombathelyi tescoban ft/kg volt a mértékegysége a sörnek, kár, hogy nem fotóztam le, fene vigye...
Másnapra meg kicserélték. -
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az ilyeneket legkozelebb a vicctopicba plz.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Nálam valahogy nem illene rá erre. Inkább csak lusta.

![[kép] [kép]](http://www.buffalo-shop.de/res/product200/resource_4792.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)