Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Projektor topic
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Cookiekban vannak tárolva a kedvencek a gépeden, azoknak pedig van élettartamuk, lejáratuk. Ha nem megfelelő a dátuma egy mezőnek, olyan mintha nem is lenne.
Szerkesztve: peterkeT: kedvencek alatt én a legutóbb látogatott oldakra gondoltam, és ezek böngésző oldalon (is) tárolódnak, cookie formájában, a frissítéskor (frissítem a listát), illetve új topikba íráskor íródnak bele. Nyilván szerver oldalon is tárolódik, ezt nem mondta senki, hogy nem. De nem frissül minden lekérdezéskor, ha nem fontos, ez felesleges prociidő pazarlás lenne, ezért veszi cookieból kliens oldalon.
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
azt, h e rendszeriőnek mi köze a kedvencekhez

-
Winner_hun
félisten
Mit kell azon kifejteni? Ami 3 hsz-t linkeltem, ott is az volt a baj, hogy eltűntek a kedvencek. Szarul volt beállítva a rendszeridő, miután be lett állítva normálisan akkor már megjelentek újra

-
Sianis
addikt
[link]
Jó zene, egyszerű játék mégis szórakoztató... -
válasz
Kokkantas
üzenetére
A 30 napos bérlet csak 30 napig érvényes. Márpedig pesten könnyen előfordul, hogy havi bérlet helyett 30 naposat kapsz.
De ha ennyire kötöszködsz, akkor van ami csak 28-29 napig érvényes.
Egyénként meg:
Jáccuccappa ririkkarirolla
Diktarilrilla tictandulla
Ripidapidella ruppadirupira
Kurigangukke kirigangu...
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Általában 5. 24:00ig érvényes, de ha jól tom akkor most még holnap is érvényes, mert az 5. ünnepnapra esett. De nem tuti.
Xpod: Lehet 31 nap is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Megjöttünk az első hármasban eltöltött családi nyaralásból. Jó volt, csak rövid - mint minden nyaralás. Cseles módon mindig ott voltunk az országban, ahol kevésbé esett a Budaörs - Eger - Békéscsaba - Budaörs útvonal mentén.
Időközben Máté átlépett egy veszélyes korszakba. Egyik nap elkezdett ''kutyázni'', másik nap már viszonylag jó sebességgel elkezdett kúszni. Eddig szinte csak egy helyben fordult meg kúszva, de most kitágult számára a világ. Az újságokra különösen veszélyes lett a fiatalember.
Én meg elfelejtettem gépelni egy hét alatt, de különösebben nem bánom. 
-
-
Kokkantas
senior tag
A havi bérletek most meddig érvényesek?
Tiv83us:LOL
[Szerkesztve] -
-
Loretto
veterán
[link] Ez nem eccerű

-
tiv83us
veterán
Valaki tud adni egy linket a loitumas porehagymat lengeto kiscsajrol?
Sajnos amit regen neztem a zenes topikbol, az mar nem mukodik
fokukac: thx -
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
én a ''koleszterinmentes növényi olaj''-on bírok röhögni. a koleszterin az mindig állati eredetű. tehát az olajban eleve nem lehet.
a margarin kb. ennyivel járna előrébb, ha a szerves kémia nem olyan lenne, amilyen. mint az közismert szerves vegyész körökben, ha egy reakció 2-fele mehet, akkor az minimum 3-fele fog menni.
a lényeg itt, hogy a katalizátoron, amin telítik az olajat, nem csak a kívánt telítési reakció megy végbe, hanem izomerizáció is végbemehet, így a természetes cisz térállású olajsavból a természetben nem megtalálható transz olajsav is képződik. ezzel a szervezet nem tud mit kezdeni. vagy kiürül, vagy felhalmozódik... -
válasz
ngabor2
üzenetére
Ebben igazad van, de a szülőtől nagyon sokmindent meg lehet tanulni, illtve a szülőnek erre oda kell figyelnie, hogy a gyerek mikor mit csináljon, meg tudja mutatni, meg tudja tanítani és a gyerekek nagyon tanulékonyak tudnak lenni. Arról nem is beszélve, ha a gyerek fél akkor ne csinálja. Baleselek megelőzésére meg lehet használni pl.: hőálló kesztyűt és nem kell egyből sütnie, főzzön tésztát, szeleteljen húst stb lássa mi folyik a konyhában és lássa-értse-tanulja meg, mivel mi történik.
Természetesen csak akkor, ha érdekli.
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
a margarin csak egy parasztvakítás...
az lenne a lényege, hogy növényi olajokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy telítetlen zsírsavakból áll.
Csakhogy a telíetlen zsírsavak folynak.
Ezért hidrogénezik, hogy ne folyjon.
Csakhogy a hidrogénezéssel gyakorlatilag telített zsírsavat állíanak elő, ami ugyanaz, mint az állati zsír. de biztos baromi egészséges.
-
ngabor2
nagyúr
bizonyos kor alatt egyszerűen nincs veszélyérzet. nem egy alapos, 180°C-os olajforrázással kellene a gyerkőcnek megtanulni, hogy mi az, hogy forró. csúnyák bírnak lenni az ilyen hegek, és rossz esetben egy életre megmaradnak.
másrészt a némi ügyesség se feltétlenül van meg 5-évesen, legalábbis ezen a téren.
a margarin meg azért nem az igazi, mert most már gyakorlatilag minden margarint ''vizeznek''
nem értem az élelmiszeripart: van valami jó, erre csak azért, hogy 2-3%-kal olcsóbb legyen, telenyomják mindenféle mű anyaggal, meg vízzel. ezzel addig nem is lenne gond, ha lehetne választani, hogy eredeti, vagy fújtatott vacak. de ''új recept!'' felkiáltással a régi bevált hirtelen eltűnik.
és akkor az ember nem tud szójamentes virslit, nem-homogénezett tejet, nem-tápos csirkét, nem-adalékolt kenyeret stb venni. (jól elkanyarodtam...) -
ladybug
őstag
Én rendszeresen sütök-főzök a nagyobbik lányunkkal már 2,5-3 éves kora óta. Anyósom és a dédi megjegyezte már többször is, hogy hogy merem? Nem félek, hogy magára önt vmit? Ezt rossz nézni! És hasonló megjegyzések. De eddig semmi baja sem lett, sőt már tudja, mit hogyan kell készíteni, hogyan kell a forró lábashoz nyúlni, hogyan kell kevergetni stb. Egyszer sem égette meg magát.
A forró olajhoz mondjuk nem engedem, de másban segít(het). -
tiv61us
őstag
igy korrekt
foleg hogy ''pan''-nak kell irni....
de en mar irok ossze-vissza, hiaba, keson kezdtem az angolt
a magyart meg felejtem, marmint a helyesirast, nem a beszedet
ilyen ez
egy tepsi ami alatt forro viz melegen trtja a kajat,es ha abbol kifogy akkor illik cserelni
de biztos van meg sok-sok fele pan
meg pen is de z mast jelent
sorry
[Szerkesztve] -
-
tiv61us
őstag
nem igazan
az olyan iroasztalos melo lenne, nem
hol legyen a meleg oldal, nem felreerteni, a hideg, a shefersek, es gyakorlatban is vegrehajtani, ha kell a kifogyott peneket cserelni, az egesz gyakorlati lebonyolitasa a teritestol, set up-tol, a leszedesig,
kapsz egy papirt, ennyi ember jon ez lesz a kaja , ebben a teremben lesz, es rajta
a kaja lehet felszolgalt, lehet buffet jellegu, asszerint megy a dolog -
jeges
senior tag
vazz, a spektrumon épp egy ötéves srác vajat forral a serpenyőben halsütéshez

ennyire le lennék maradva
tiv61: a keselyű meg a torony mintha a kettes edda-lemezen lenne, de lehet, h én tévedek. no az a lemez nem akármi. a többi már felejtős
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
Persze, hogy az elso Edda a legjobb sot csak az
a Mobil meg onnantol lett szar hogy nagylemezuk lett
ilyen ez
Na azert igy Hetfoi verofenyben kicsit mas a varos, mint pentek ejjel volt.
Nem olyan rossz ez, kicsit tenyleg szokatlan, hogy kisebbsegben vagyunk feherek, de hat
tok mindegy
a Hotelben super kedvesen fogadtak, a legnagyobb goreval is talakoztunk, meg mindenkivel aki szamit
szerdan kezdek, a gyerek csutortokon
a Hotel gyonyoru
szoval lehet megis jol dontottunk, majd kiderul
/a love is jo
/
mindenesetre a pentek ejjeli letargiam mara derus optimizmussa valt -
Kokkantas
senior tag
Az előbb tesóim nagyonjól megtépték egymást. Pont lentvoltam és láttam.
A kisebb rácsapott a nagyobb hátsójára és elkezdődött a harc. 
-
Kokkantas
senior tag
-
Kokkantas
senior tag
Valaki segítene ezt kiszámolni? [link] Mert nemtom hogy kéne. És ahogy gondoltam az nemjó.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Viharhozó ezen dátum kapcsán ezt propagálja :
[link] -
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ez tényleg omg kategória.

Ami legjobban ''tetszett'':
If the 06-06-06 date can not be avoided, make sure that the child is kept in a chicken cage on the hospital floor, and that there are at least two full grown hogs within four feet of the cage at all times.
Ezek vajon minden nap megőrülnek reggel 6ó 6p 6mpkor is? Sőt ha úgy írom az időt, hogy am/pm akkor napi kétszer?
-
brownus
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
jópáran biztos

-
piqla
őstag
Na hello mindenkinek

Xpod: kert alairast a halal, egyszeruen csak rohogtem, hogy mogottem tolongtak-sikongattak, en meg megszamoltam a fikagombocokat a kedves orrlikaban
-
tildy
nagyúr
Hogy én mennyire nem szeretem, ha ünnepnapon, amikor elvileg nem is lennék ügyeletben (gyakorlatilag rám van irányítva a telefon) munkaügyben keresnek. Ráadásul ügyeleti pénz sem jár uyge érte, de ma már hívtak külföldről, stb. stb. Ezt még megértem, mert ugye ha a rendszerben van valami ok, ami miatt kell. De hogy a userek is hívogassanak?!
Ez már sok. Erre a kedvenc munkatáram rátesz még egy lapátal, hogy ugye én vagyok az ügyeletes op?Meg miért nem veszem fel a telefont ... Pff. (Valaki szólt, hog ynem ér el.. Annyi volt, hogy beszéltem vele, majd lemerült a telefonom.... Utána meg már a rendszergazdát hívtam fontos ügyben.. )
Komolyan mondom hihetetlen, hihetetlen...
Take it easy, ja, persze, meg a macskafogó kisegér a tengeren, mi....
---------------------------------------------------------------------
Aki teheti ne dolgozzon ma. Jahm, végre kész a szakrajz is, köszi neduddki az ötletet....
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''Is My Child The Devil's Son?'' - fakk
not devil's, but debil's -
válasz
parandroid
üzenetére
Az Omen remakejének bemutatóját is ugyenerre a dátumra időzítik.
Olyan jókat eltudok szórakozni ezeken a ''híreken'', feltételezéseken.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
OMG: [link].
Ha valaki már látta a szánin, attól elnézést kérek.
p -
Ma azt álmodtam, hogy bannoltak PH!-ról....
-
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy ők az apjukat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
jeeeeeee nalarok het vegen is dogozik feltek a postas???:- )))
udv
neduddki -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nonono. Miért volt nagyon hasznos, hogy főiskolára jártál?
Nem aggódom. Azt hiszem, én is tudom mit kell tennem, hiába csak ''tanfolyamra'' jártam.
-
parandroid
félisten
Ezeket a jó ötleteket hallgatva midnig csodálkozom, hogy mi a fenének hallgattam én pedagógiát 4 évig??? Előtte is egyetértettem volna veletek, és hasonlóképpen léptem volna közbe, meg most is ugyanezt tenném. Elb*szott egy idő volt az a négy év.
Legalábbis tanulás szempontjából.
Katica: nem kell aggódni, majd az apjuk rendbeteszi őket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
ladybug
őstag
Közben jegyzetelek. Mi lesz, ha a lányaink is ezt teszik?
-
Kokkantas
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Közöttük lehetetlen szétcsapni. Ha szétszedem őket akkor én kapok tőlük is meg a szüleimtől is, hogy 1 kicsit agresszívan avatkoztam be. Agresszív: fülüknél fogva szétszedem őket. Ők elkezdenek hisztizni és engem b@sznak le.
Marad az, hogy nézem őket és röhögk rajta.

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
Dede. az bizony. Közben blenderrel emgcsináltam, de azt még kis is kéne szerkesztenem valahogy...
[link]
Neddudki : nem nagyon. Emlékszem a tanar felrajzolt valami átlót, és azzal csinálta, dde hogy hogy? A könyvben sincs jól leírva, de remélem estig még rájvök. De legalább már tudom, hogy kéne kinéznie...
Xpod: az nem lesz, hanem van. Bukok is belőle....
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tildy megy a dolog???:- )))
udv
neduddki -
Loretto
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jelszóemlékeztető is van, remélhetőleg az mail jelszavát nem tudta, de MárK megoldotta, talán jobb is lesz úgy.
-
ngabor2
nagyúr
a topikot én takarítottam, csak közben elhívtak telefonon, ezért nem írtam be azonnal.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én meg elfelejtettem gépelni egy hét alatt, de különösebben nem bánom.