Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Micsoda hozzáállás ez egy férfiembertől?
Csak azért mondjátok ezt, mert bennetek is az a kényelmetlen, muszájból megvásárolt ócska ballagási öltöny emléke él. Vagy éppen nem tudtok elrugaszkodni a sötét zakó, fehér ing együttestől.
Korábban én is nyűgnek éreztem, de amióta vettem pár színesebb inget meg nyakkendőt és hozzá kevésbé hagyományos öltönyt, azóta szeretem.
Fontos, hogy kényelmes legyen. Meg olcsó
-
Lord Zero
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
gyűlölöm az öltönyöket (sajna olykor magamra kell kapnom efféle kényszerzubbonyokat, professzor urak nem szeretik az oldalzsebes szabadidőnadrágokat), olyannyira gyűlölöm, h néha azokat is hajlamos vagyok gyűlölni, akik nem gyűlölik annyira, mint én gyűlölöm
szóval ez messze áll attól, h ''az ember természeténél fogva szeret elegánsan öltözködni''
-
Vérboci
addikt
válasz
WillChi
üzenetére
Én azt gondoltam, hogy az ember természeténél fogva szeret elegánsan öltözködni. Ezek szerint nem mindenkinek jön ez be.
Pedig a nők szeretik
Van, hogy kényelmesebb egy öltöny, mint mondjuk egy farmer+pulcsi kombó.
Máskérdés, hogy nekem ez munkaruha is, ha úgy vesszük. Ezért is furi most pólóban tenni venni. Kíváncsi vagyok, hogy 3 perc múlva az értekezleten mit szólnak majd
Megyek is... -
Vérboci
addikt
válasz
WillChi
üzenetére
Olaj közepén semmit.
De bár irodában dolgozom, nem ritkán le kell mennem az üzembe is, raktárba is. Namost az itt található cuccok koszosak, porosak, zsírosak, olajosak.
A legrosszabb az üzemben ugye a padló, mert azért az elég olajos, Takarítják rendszeresen, de 100 év kosza ottmarad.
A nadrág alja ha leér, az jó koszos lesz. És a farmerom leér... És a világostalpú sportcipőm is hamar befeketedne.
ngabor2: Én történetesen szeretek öltönyben lenni. Bármilyen fura, de nagyon skrétűen lehet öltönyben öltözködni. Szeretem a színes ingeket és nyakkendőket variálni. Narancssárga, rózsaszín, kék, piros, stb. Csíkosak, kockások, simák.
Az összes többi kolléga (igaz, mind idősebb minimum 15-20 évvel mint én) a hagyományos szürke, fehér, fekete, ritkán barna kombinációkkal él csak.
Szóval jól nézek ki öltönyben na...

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Üdv!
Akkorát szívtam ma reggel, hogy még mindig ég az arcom.
Tréningre megyünk holnap két napra a cégtől, de én lator azt hittem, hogy ma és holnap megyünk. Állok reggel civilben a tatyómmal a gyárkapuba, jön egy kolléga, rámnéz, elfehéredik. Aszongya: - Ugye nem ma megyünk bammeg?
Erre én is elfehéredek. Megnéztük a programkiírást. Hát nem ottvan, hogy júni 7-8.
Lehet hogy most már nem maradok bennt sokáig, inkább hazahúzok. -
Bash
őstag
Megvolt a szokásos kétheti bevásárlás. Szegény pénztáros csaj panaszkodott, hogy mi voltunk a 6. kétkocsi vásárlói ma, pedig még csak 7-kor kezdett. Akkor volt háromnegyed 9.
Ebben az egész bevásárlásban csak azt nem szeretem, hogy 6-7-szer kell fordulni a kocsi meg a lakás között mire kipakolok, plusz még itthon is majd egy óra, amíg minden a helyére kerül. -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Túl az üveghegyen, a kék-kerek tengeren,
Az égig érõ fa alatt, egy szép helyen,
Ott ahol a világ virágos bölcsõje állt,
Élt népével Puszta, magyar király.
Három fia volt az öreg Pusztának,
A vadászt hívták Jó Szél Fúvásának,
A kovácsot Szép Tüzek Lángjának,
A legkisebbet Szép Mezõ Szárnyának.
Szép Mezõ Szárnya jel alatt született,
Szívébe írva gyönyörû üzenet:
''A világon élni csak hõsként érdemes'',
Rajtad a sor, hallod, mondd tovább, énekes!
Az legjobb, hogy miközben írom, éneklem is folyamatosan.
Mivel ezt is felvettük a koncerten, és több százszor meghallgattuk, még ma is tudom a szövegét kívülről.....
De, lehet, hogy már baromi unalmasak vagyunk ezzel a nosztalgia show-val, egy picit erre következtetek Esmein posztjából is, meg egyébként is még állandóan Roma jár a fejemben, inkább megyek aludni.
Jövő nyáron Rómában találkozunk, és onnan jövünk haza, és megyünk a Balatonra. Ok?
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
az milyen volt mikor hulye rendor eloallitott az orszobara, nem tudott mit kezdeni velunk
belekotott, hogy piszkos a terdunkon a nadrag es mindenkinek
es hogy miert?
most meseltuk volna el, hogy: ''azok a hegyek meg ma is allnak
azok a folyok meg ma is folynak
az anep meg ma is el''
es ilyenkor leterdeles divott
fucken felolajozott hajopadlos rozsaszentmartoni kulturhazban maybe
meg mindenhol
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
A Moszkva téren, ahol mindig jöttünk, mentünk van egy oszlop, a 18-as villamos megállójában a Déli felé - aminek még azt hiszem most is az a gusztustalan alumínium burkolata van -, na azon az oszlopon üzentünk egymásnak ceruzával, hogy merre vagyunk, mikor jövünk, mit csinálunk. (1976-)
Egyszer arra jött egy rendőr, és megkérdezte mi a túróért firkálok az oszlopra? (Nem így kérdezte, csak én jól nevelt vagyok..) Mondtam neki, hogy én nem firkálok, hanem leradírozom, amit ez a sok csöves idepiszkított. Közben meg biztosítótűk lógtak rólam néhány helyen. Nem hitt nekem, és azt mondta, hogy most hozzak egy vödröt, és mossam le az egészet, de ragyogjon. Gyorsan elszaladtam vödörért, lehet, hogy azóta is vár ott rám. Holnap, ha arra megyek megnézem. -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
aszittem a yankeesbe kotsz bele mer direkt rosszul irtam
ah, ugyis csak akkor jonnek ra, hogy milyen fiatalok ha mar elmultak 40-en
ez igy van
fiatalabb vagyok mint barmikor
majd megtudjak, az hogy tobbet tudunk es tobb az emlek, az nem egyenlo azzal, hogy oregek vagyunk
leszunk , kozelebb vagyunk hozza mint ok, meg van jo 20-25 evunk telapo es akkor tenyleg eljon a nisztalgia -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Amúgy meg miből gondolod, hogy pl. Kidus meg akar tudni valamit rólunk illetve a mi nemzedékünkről? Neki ez már biztosan nem mond semmit, legfeljebb azt, hogy két vén szivar itt anekdotázik, meg siratja a fiatalságát...

u.i.: Pedig még fiatalok vagyunk ám!
u.i.2: Igyál Ice Tea-t vazze, az kiolvasztva is ugyanolyan.......
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
meg kell nezni a filmet
az eredetit
ha meg akarsz tudni valamit telaporol , rolam
meg a hippinemzedekrol, meg a magyarorszagi utodjarol a csovesmozgalomrol, az utolso onszervezodo lazadokrol a globalizaciot megelozoen
telapo!
a Yeenkys veri a bostont, de rajuk is fer mert tegnap ruha volt
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Mennyé má, akkor még nem is volt videó, de talán még színes TV sem (1979).
A Kordát meg majdnem beszoptad (ilyen kifejezéseket lehet itt használni, vazze?), mert Te nem tudhatod, hogy újabban pókert közvetít a Sport adón. (Texas Hold'em világbajnokság satöbbi), és annyira jól csinálja szerintem, hogy én teljesen odáig vagyok érte.
u.i.: Már megint szar volt a PH!, majdnem lefeküdtem...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
No kik bagolykodnak újfent?

-
tiv61us
őstag
de jo hogy szolsz megint a fagyasztoban a sorom, ha megint befagy bexarok
azt tudni kell ha gey sor egyszer befagy azt hiaba olvasztod ki sose lesz olyan mint eredeteileg
ez kb olyan mintha elveszel felesegul egy not, az a no ugyanaz de sosem lesz olyan mint elotte
na joccak -
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Szerintem sokkal feljebb. De ne dumálj, pl. Máté Péter neked is bejön már, azt annak idején hogy utáltuk...

u.i.: Én már a Kordát is szeretem.
u.i.2: A Hair-t csipázom vazze! 23x láttam moziban.
u.i.3: Az utolsó valcert, a Band együttes búcsú koncertjét meg 29x!
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
vettem, csak az oldtimer miatt aszittem telaponak irod
a berlini fal lebontasakori koncerten volt szerencsem ott lenni...
sorry
az nagy regi rock
the first a Deep Purple, aztan amit meg irtal, az mind, a Rainbow, Led Zepp, nekem a Rolling, persze Black Sabbath, de aztan kesobb nekem meg bejott a Gun's and Roses is meg a Metallica, most mar hallgatok mindent mert megtehetem, mar nem vagyok elkotelezve, en mar mindent szerethetek, mert mar mindent megeltem
es fogekony vagyok mindenre, mar Madonnat is szeretem
-
Racecam
nagyúr
Nem vagyok tőle ideges, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett odaírni, hogy forrás: www.tftpanel.hu, vagy ha ez ciki az illetőnek, és nem akarta, hogy kiderüljön, hogy az egyszerűbb módját választotta a cikk írásnak, mint az utánajárást, akkor legalább ne teljes mondatokat vett volna át, legalább a szórenden változtatott volna....

Agostino: Már kint van az is, abban viszont van egy csomó hiba.
A következő rész pedig az OLED-ről fog szólni, ahogy ígéri. Már előre kiváncsi vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tiv: bea?
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mert már attól a kortól kezdve ellenállhatatlan vagyok az ellenkező nem számára...

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mert a nagyobacskák, már nem nyúlnak hozzá....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grafiqs
őstag
A sokak által várva várt: [link]

-
Racecam
nagyúr
Muton nyert, cserébe cserélhet aláírást.
[link] -
tiv61us
őstag
en ma tudom

1./
itt megy ki a fust ha meg van a papa
2./ amikor besut a nap fel haromkor akkor fel harom van
3./ a kozonseg segitseget kerem -
piqla
őstag
Tudtok valami nagyon jo, legalabb egy kereses-torles erejeig ingyenes spyware eltavolitot?
Sikerult osszeszednem valamit; eddig villogott a talcan egy ikon, azt legalabb eltuntettem, de ha kapcsolodom nethez kidob ket ablakot illetve idonkent feljon egy ablak a talcarol, hogy szedjem le ezt meg ezt a programot, hogy ne legyen spyware a gepemen.
Apamnak a ceges laptopja, szoval szarban vagyok legyszi segitsetek
-
Racecam
nagyúr
Majd jön egy művelt, szintén Róma függő, és jól elmagyarázza Nektek!

-
Racecam
nagyúr
Azért az előzményekből azt hittem egyszerűbb lesz...

Még egy kis segítség: [link]
Xpod: Még nem jó, de már nagyon meleg...
[Szerkesztve] -
válasz
Racecam
üzenetére
Nézzük csak.
1 megoldás, egyszer fejedre szorult a kéménybélés, és meg akartad mutatni milyen is az, így beálltál egy hirdető oszlopba és csináltál egy képet.
2 megoldás, egy vödörnek kiverted az alját, és azt tetted az objektív elé, hogy ne süsön bele nap
3 megoldás, meg akartak tőled szabadulni, így egy ágyúba beletöltöttek, te meg azt hitted csillagvizsgálóba vagy és vadul fényképezni kezdtél -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
figyejje telapo, most mennem kell vacsorazni, ezt tudom, utalod, de e z van meg kell ismerni az uj varost
de most szvsz valami kurva nagy foto amit csinaltal, vagy egy elmeny, hogy beleneztel valami gukkerba
es ki kellene talalnom, de nem tudom
meseld el inkabb
mindenkinek jobb lesz
en is nyugodtabban eszek
noket epsegben hazahoztad? -
Racecam
nagyúr
Nem jött megfejtés a tegnapi képemre, ezért most magamnak utalok ki egy pohár jéghideg.........
......Ice Tea-t.
-
Muton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
azt én is gondolom, h problémát okozhat, csak az nem világos, h ez miért a kedvenceken csapódik le. miért nem pl 'itt szóltam hozzá'-n. illetve tuti h nem egyezik az én rendszeridőm a ph! szerverével mp pontosan és akkor mi a helyzet ha nálam 0:00:01 van a szerve óráján meg 23:59:59 ? dátum szerint az is egy napos eltérés
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Logitech z5500 5.1
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Legalább ma reggel volt egy jó percem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)