Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
-
1300 - 1201
5003 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Xpod
addikt
-
Vérboci
addikt
Micsoda hozzáállás ez egy férfiembertől?
Csak azért mondjátok ezt, mert bennetek is az a kényelmetlen, muszájból megvásárolt ócska ballagási öltöny emléke él. Vagy éppen nem tudtok elrugaszkodni a sötét zakó, fehér ing együttestől.
Korábban én is nyűgnek éreztem, de amióta vettem pár színesebb inget meg nyakkendőt és hozzá kevésbé hagyományos öltönyt, azóta szeretem.
Fontos, hogy kényelmes legyen. Meg olcsó
-
Lord Zero
addikt
gyűlölöm az öltönyöket (sajna olykor magamra kell kapnom efféle kényszerzubbonyokat, professzor urak nem szeretik az oldalzsebes szabadidőnadrágokat), olyannyira gyűlölöm, h néha azokat is hajlamos vagyok gyűlölni, akik nem gyűlölik annyira, mint én gyűlölöm
szóval ez messze áll attól, h ''az ember természeténél fogva szeret elegánsan öltözködni''
-
Vérboci
addikt
Én azt gondoltam, hogy az ember természeténél fogva szeret elegánsan öltözködni. Ezek szerint nem mindenkinek jön ez be.
Pedig a nők szeretik
Van, hogy kényelmesebb egy öltöny, mint mondjuk egy farmer+pulcsi kombó.
Máskérdés, hogy nekem ez munkaruha is, ha úgy vesszük. Ezért is furi most pólóban tenni venni. Kíváncsi vagyok, hogy 3 perc múlva az értekezleten mit szólnak majd
Megyek is... -
WillChi
őstag
-
Vérboci
addikt
Olaj közepén semmit.
De bár irodában dolgozom, nem ritkán le kell mennem az üzembe is, raktárba is. Namost az itt található cuccok koszosak, porosak, zsírosak, olajosak.
A legrosszabb az üzemben ugye a padló, mert azért az elég olajos, Takarítják rendszeresen, de 100 év kosza ottmarad.
A nadrág alja ha leér, az jó koszos lesz. És a farmerom leér... És a világostalpú sportcipőm is hamar befeketedne.
ngabor2: Én történetesen szeretek öltönyben lenni. Bármilyen fura, de nagyon skrétűen lehet öltönyben öltözködni. Szeretem a színes ingeket és nyakkendőket variálni. Narancssárga, rózsaszín, kék, piros, stb. Csíkosak, kockások, simák.
Az összes többi kolléga (igaz, mind idősebb minimum 15-20 évvel mint én) a hagyományos szürke, fehér, fekete, ritkán barna kombinációkkal él csak.
Szóval jól nézek ki öltönyben na...

[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
-
WillChi
őstag
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
WillChi
őstag
-
Vérboci
addikt
-
jeges
senior tag
-
Vérboci
addikt
Üdv!
Akkorát szívtam ma reggel, hogy még mindig ég az arcom.
Tréningre megyünk holnap két napra a cégtől, de én lator azt hittem, hogy ma és holnap megyünk. Állok reggel civilben a tatyómmal a gyárkapuba, jön egy kolléga, rámnéz, elfehéredik. Aszongya: - Ugye nem ma megyünk bammeg?
Erre én is elfehéredek. Megnéztük a programkiírást. Hát nem ottvan, hogy júni 7-8.
Lehet hogy most már nem maradok bennt sokáig, inkább hazahúzok. -
Bash
őstag
Megvolt a szokásos kétheti bevásárlás. Szegény pénztáros csaj panaszkodott, hogy mi voltunk a 6. kétkocsi vásárlói ma, pedig még csak 7-kor kezdett. Akkor volt háromnegyed 9.
Ebben az egész bevásárlásban csak azt nem szeretem, hogy 6-7-szer kell fordulni a kocsi meg a lakás között mire kipakolok, plusz még itthon is majd egy óra, amíg minden a helyére kerül. -
tiv61us
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
Túl az üveghegyen, a kék-kerek tengeren,
Az égig érõ fa alatt, egy szép helyen,
Ott ahol a világ virágos bölcsõje állt,
Élt népével Puszta, magyar király.
Három fia volt az öreg Pusztának,
A vadászt hívták Jó Szél Fúvásának,
A kovácsot Szép Tüzek Lángjának,
A legkisebbet Szép Mezõ Szárnyának.
Szép Mezõ Szárnya jel alatt született,
Szívébe írva gyönyörû üzenet:
''A világon élni csak hõsként érdemes'',
Rajtad a sor, hallod, mondd tovább, énekes!
Az legjobb, hogy miközben írom, éneklem is folyamatosan.
Mivel ezt is felvettük a koncerten, és több százszor meghallgattuk, még ma is tudom a szövegét kívülről.....
De, lehet, hogy már baromi unalmasak vagyunk ezzel a nosztalgia show-val, egy picit erre következtetek Esmein posztjából is, meg egyébként is még állandóan Roma jár a fejemben, inkább megyek aludni.
Jövő nyáron Rómában találkozunk, és onnan jövünk haza, és megyünk a Balatonra. Ok?
-
QuarK
senior tag
-
tiv61us
őstag
az milyen volt mikor hulye rendor eloallitott az orszobara, nem tudott mit kezdeni velunk
belekotott, hogy piszkos a terdunkon a nadrag es mindenkinek
es hogy miert?
most meseltuk volna el, hogy: ''azok a hegyek meg ma is allnak
azok a folyok meg ma is folynak
az anep meg ma is el''
es ilyenkor leterdeles divott
fucken felolajozott hajopadlos rozsaszentmartoni kulturhazban maybe
meg mindenhol
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
A Moszkva téren, ahol mindig jöttünk, mentünk van egy oszlop, a 18-as villamos megállójában a Déli felé - aminek még azt hiszem most is az a gusztustalan alumínium burkolata van -, na azon az oszlopon üzentünk egymásnak ceruzával, hogy merre vagyunk, mikor jövünk, mit csinálunk. (1976-)
Egyszer arra jött egy rendőr, és megkérdezte mi a túróért firkálok az oszlopra? (Nem így kérdezte, csak én jól nevelt vagyok..) Mondtam neki, hogy én nem firkálok, hanem leradírozom, amit ez a sok csöves idepiszkított. Közben meg biztosítótűk lógtak rólam néhány helyen. Nem hitt nekem, és azt mondta, hogy most hozzak egy vödröt, és mossam le az egészet, de ragyogjon. Gyorsan elszaladtam vödörért, lehet, hogy azóta is vár ott rám. Holnap, ha arra megyek megnézem. -
QuarK
senior tag
-
tiv61us
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
QuarK
senior tag
-
tiv61us
őstag
aszittem a yankeesbe kotsz bele mer direkt rosszul irtam
ah, ugyis csak akkor jonnek ra, hogy milyen fiatalok ha mar elmultak 40-en
ez igy van
fiatalabb vagyok mint barmikor
majd megtudjak, az hogy tobbet tudunk es tobb az emlek, az nem egyenlo azzal, hogy oregek vagyunk
leszunk , kozelebb vagyunk hozza mint ok, meg van jo 20-25 evunk telapo es akkor tenyleg eljon a nisztalgia -
Racecam
nagyúr
Amúgy meg miből gondolod, hogy pl. Kidus meg akar tudni valamit rólunk illetve a mi nemzedékünkről? Neki ez már biztosan nem mond semmit, legfeljebb azt, hogy két vén szivar itt anekdotázik, meg siratja a fiatalságát...

u.i.: Pedig még fiatalok vagyunk ám!
u.i.2: Igyál Ice Tea-t vazze, az kiolvasztva is ugyanolyan.......
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
Mennyé má, akkor még nem is volt videó, de talán még színes TV sem (1979).
A Kordát meg majdnem beszoptad (ilyen kifejezéseket lehet itt használni, vazze?), mert Te nem tudhatod, hogy újabban pókert közvetít a Sport adón. (Texas Hold'em világbajnokság satöbbi), és annyira jól csinálja szerintem, hogy én teljesen odáig vagyok érte.
u.i.: Már megint szar volt a PH!, majdnem lefeküdtem...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
QuarK
senior tag
No kik bagolykodnak újfent?

-
tiv61us
őstag
-
Kidus
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
tiv61us
őstag
vettem, csak az oldtimer miatt aszittem telaponak irod
a berlini fal lebontasakori koncerten volt szerencsem ott lenni...
sorry
az nagy regi rock
the first a Deep Purple, aztan amit meg irtal, az mind, a Rainbow, Led Zepp, nekem a Rolling, persze Black Sabbath, de aztan kesobb nekem meg bejott a Gun's and Roses is meg a Metallica, most mar hallgatok mindent mert megtehetem, mar nem vagyok elkotelezve, en mar mindent szerethetek, mert mar mindent megeltem
es fogekony vagyok mindenre, mar Madonnat is szeretem
-
Racecam
nagyúr
Nem vagyok tőle ideges, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett odaírni, hogy forrás: www.tftpanel.hu, vagy ha ez ciki az illetőnek, és nem akarta, hogy kiderüljön, hogy az egyszerűbb módját választotta a cikk írásnak, mint az utánajárást, akkor legalább ne teljes mondatokat vett volna át, legalább a szórenden változtatott volna....

Agostino: Már kint van az is, abban viszont van egy csomó hiba.
A következő rész pedig az OLED-ről fog szólni, ahogy ígéri. Már előre kiváncsi vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tiv: bea?
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
-
Bash
őstag
-
parandroid
félisten
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Bash
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Bash
őstag
-
tiv83us
veterán
-
Grafiqs
őstag
-
Bash
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Grafiqs
őstag
Mert már attól a kortól kezdve ellenállhatatlan vagyok az ellenkező nem számára...

-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Mert a nagyobacskák, már nem nyúlnak hozzá....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
-
Grafiqs
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Muton
addikt
-
tiv61us
őstag
en ma tudom

1./
itt megy ki a fust ha meg van a papa
2./ amikor besut a nap fel haromkor akkor fel harom van
3./ a kozonseg segitseget kerem -
piqla
őstag
Tudtok valami nagyon jo, legalabb egy kereses-torles erejeig ingyenes spyware eltavolitot?
Sikerult osszeszednem valamit; eddig villogott a talcan egy ikon, azt legalabb eltuntettem, de ha kapcsolodom nethez kidob ket ablakot illetve idonkent feljon egy ablak a talcarol, hogy szedjem le ezt meg ezt a programot, hogy ne legyen spyware a gepemen.
Apamnak a ceges laptopja, szoval szarban vagyok legyszi segitsetek
-
ZCoyote
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
Majd jön egy művelt, szintén Róma függő, és jól elmagyarázza Nektek!

-
tiv61us
őstag
-
Xpod
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
Nézzük csak.
1 megoldás, egyszer fejedre szorult a kéménybélés, és meg akartad mutatni milyen is az, így beálltál egy hirdető oszlopba és csináltál egy képet.
2 megoldás, egy vödörnek kiverted az alját, és azt tetted az objektív elé, hogy ne süsön bele nap
3 megoldás, meg akartak tőled szabadulni, így egy ágyúba beletöltöttek, te meg azt hitted csillagvizsgálóba vagy és vadul fényképezni kezdtél -
tiv61us
őstag
figyejje telapo, most mennem kell vacsorazni, ezt tudom, utalod, de e z van meg kell ismerni az uj varost
de most szvsz valami kurva nagy foto amit csinaltal, vagy egy elmeny, hogy beleneztel valami gukkerba
es ki kellene talalnom, de nem tudom
meseld el inkabb
mindenkinek jobb lesz
en is nyugodtabban eszek
noket epsegben hazahoztad? -
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
Xpod
addikt
-
Racecam
nagyúr
Nem jött megfejtés a tegnapi képemre, ezért most magamnak utalok ki egy pohár jéghideg.........
......Ice Tea-t.
-
Muton
addikt
azt én is gondolom, h problémát okozhat, csak az nem világos, h ez miért a kedvenceken csapódik le. miért nem pl 'itt szóltam hozzá'-n. illetve tuti h nem egyezik az én rendszeridőm a ph! szerverével mp pontosan és akkor mi a helyzet ha nálam 0:00:01 van a szerve óráján meg 23:59:59 ? dátum szerint az is egy napos eltérés
-
Winner_hun
félisten
Aktív témák
-
1300 - 1201
5003 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Milyen routert?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalább ma reggel volt egy jó percem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)