- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
8-ra megyek vezetni de már 3 napja az ideg megvág. Mi van ha megint lefullasztom a gépet a város kellős közepén vagy elfelejtek indexelni vagy mittudomén. Rosszul váltok kanyarban.
Iszonyat frusztrál az ötlet hogy nekem be kell ülni egy ilyen masinába, nem is voltam 5 hete legalább. Ma is reggel 5-kor már felkeltem nem bírtam rendesen aludni, most is egy görcs a gyomrom még reggelizni se bírtam normálisan...
Megyek is. 'csába.
[Szerkesztve]akkor élesben hogy fogsz vezetni?
bíztassalak? nekem a forgalom 4. alkalomra sikerült... -
Esmein
nagyúr
8-ra megyek vezetni de már 3 napja az ideg megvág. Mi van ha megint lefullasztom a gépet a város kellős közepén vagy elfelejtek indexelni vagy mittudomén. Rosszul váltok kanyarban.
Iszonyat frusztrál az ötlet hogy nekem be kell ülni egy ilyen masinába, nem is voltam 5 hete legalább. Ma is reggel 5-kor már felkeltem nem bírtam rendesen aludni, most is egy görcs a gyomrom még reggelizni se bírtam normálisan...
Megyek is. 'csába.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
és 2x annyi hülyeség is van benne?
amúgy ezesetben a zusa erőteljesen le van maradva, ha csak 2x akkora törvényei vannak, hisz picivel több, mint duplája mind méretileg, mind lakosilag. -
Brae
őstag
Na jókor írom be, de nem tud valaki megdobni egy linkkel, hogy honnan tudnám pontosan leszedni a 167/2001. Kormányrendeletet ? Néztem guglival, de akárhogy csűrtem csavartam a kérdést, semmilyen használható linket nem dobott ki. Mindenhol csak utalgatnak rá. Egy hely volt, de ott meg 1300 pénzért meg kellett volna rendelni az oda vonatkozó egész közlönyt, azt meg egyetlen rendelet miatt..naná hogy nem. Na mind1, nem is nekem kell, csak próbálok segíteni.
De már késő van, elhúzok én is, szemet húnyok a párna felett.
Jó eight. -
tiv61us
őstag
Na most tuti meglepodik mindenki, de....
nalunk egy kormanyrendelet is kb, ketszer akkora mint barhol
tehat ez minimum 334/2001-es -
Kidus
őstag
Na jókor írom be, de nem tud valaki megdobni egy linkkel, hogy honnan tudnám pontosan leszedni a 167/2001. Kormányrendeletet ? Néztem guglival, de akárhogy csűrtem csavartam a kérdést, semmilyen használható linket nem dobott ki. Mindenhol csak utalgatnak rá. Egy hely volt, de ott meg 1300 pénzért meg kellett volna rendelni az oda vonatkozó egész közlönyt, azt meg egyetlen rendelet miatt..naná hogy nem. Na mind1, nem is nekem kell, csak próbálok segíteni.
Jó eight.[link] ?
-
BlacKSouL
addikt
Jó eight. -
Kokkantas
senior tag
Nekem Villtan II.-t kéne tanulnom, de helyette Elfen lied-ed nézek.
-
Racecam
nagyúr
Bucsú, mék alunni.....
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Fél9től fél11ig pörgött az, de most már mindenki elment dolgozni/tanulni/kajálni/(ami itt eszembe jutott azt nem írom be, de volt benne dugásról is szó)/moderálni(gyereket vagy topicokat)/aludni/...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
Kokkantas
senior tag
Mivan veletek? Mindenki alszik? Ma nempörög úgy a topic ahogy szokott.
-
tildy
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
tildy
nagyúr
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
George Bush felhívja Gerhard Schrödert:
- Gerhard, segítened kell! Az USA legnagyobb óvszergyára az éjjel leégett. Sürgősen szükségünk lenne 1.000.000 óvszerre, ki tudnál segíteni bennünket?
- Hát persze - mondja Schröder -, nem jelenthet gondot.
- Az óvszereket azonban amerikai nemzeti színekben, pirosban, kékben és fehérben kellene szállítani. Ezen kívül legalább 30 cm hosszúaknak kellene lenniük, és legalább 6 cm átmérővel kellene rendelkezniük - mondja Bush.
- Ez minden? Intézkedni fogok - válaszolja Schröder.
Azonnal hívja is Schröder a legnagyobb német óvszergyár igazgatóját:
- Az amcsikat ki kell segítenünk 1.000.000 óvszerrel. Megoldható?
- Természetesen. - mondja az óvszergyáros - Van valami külön kívánság?
- Van. Az óvszerek piros, kék és fehér színűek és legalább 30 cm hosszúak legyenek. Az átmérőjük pedig 6 cm legyen legalább.
- Minden világos. Még valami?
- Igen. - mondja Schröder - Tegye meg nekem azt a szívességet, hogy az alábbi szöveget is rányomtatja az óvszerekre: ''MADE IN GERMANY Size: SMALL''.

über alles
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kokkantas
senior tag
Az első kép a legérdekesebb naplemente,amit valaha láttam.
Nekem 2 húgom van akik elvannak kényeztetve. Ha valamiért kell akkor összefognak, 1ébként egymást ölik, vagy engem idegesítenek. -
norbiphu
őstag
George Bush felhívja Gerhard Schrödert:
- Gerhard, segítened kell! Az USA legnagyobb óvszergyára az éjjel leégett. Sürgősen szükségünk lenne 1.000.000 óvszerre, ki tudnál segíteni bennünket?
- Hát persze - mondja Schröder -, nem jelenthet gondot.
- Az óvszereket azonban amerikai nemzeti színekben, pirosban, kékben és fehérben kellene szállítani. Ezen kívül legalább 30 cm hosszúaknak kellene lenniük, és legalább 6 cm átmérővel kellene rendelkezniük - mondja Bush.
- Ez minden? Intézkedni fogok - válaszolja Schröder.
Azonnal hívja is Schröder a legnagyobb német óvszergyár igazgatóját:
- Az amcsikat ki kell segítenünk 1.000.000 óvszerrel. Megoldható?
- Természetesen. - mondja az óvszergyáros - Van valami külön kívánság?
- Van. Az óvszerek piros, kék és fehér színűek és legalább 30 cm hosszúak legyenek. Az átmérőjük pedig 6 cm legyen legalább.
- Minden világos. Még valami?
- Igen. - mondja Schröder - Tegye meg nekem azt a szívességet, hogy az alábbi szöveget is rányomtatja az óvszerekre: ''MADE IN GERMANY Size: SMALL''.

-
kovsol
titán
-
Xpod
addikt
Nem a levese kanál a túl kicsi, hanem a szátok illtve a tányélrotok túl nagy.

Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek
van kisebb ... a mobiltelefon.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
van
a leveseskanal
meg a mobil telefon
a sorrel megfogtal mert nem tudom a dobozos amit fogyasztok az 12 Fl OZ es nincs kedvem utana nezni az pontosan hany deci
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
tiv61us
őstag
-
Xpod
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
kovsol
titán
-
tiv61us
őstag
-
ladybug
őstag
-
Bash
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
kovsol
titán
-
tiv83us
veterán
Errefele nincsenek, en Floridaban gyujtottem a kocsi elejere par ezret olyan szinten, hogy tiszta fekete volt a kocsi eleje, a szelvedon meg mar Jacksonville-nel nem lattam ki. Ahogy kiertem Georgiaba Floridabol, elmult a rajzas.
-
tiv61us
őstag
-
Bash
őstag
-
Xpod
addikt
-
Xpod
addikt
Neki már szinte mindegy, úgyis belejött az utóbbi napokban a hosszú távú vezetésbe.

-
kovsol
titán
-
Bash
őstag
Lovebug-ok nálatok is rajzanak? Mert pl. ma is óránként meg kellett állnom egy-egy benzinkútnál lemosni a szélvédőt, hogy ki is lássak rajta.
-
tiv61us
őstag
most miondenki eldobja az agyat, de itt a palacsinta is nagyobb

azt meg nem lattam itt, marmint IFA-t, fordok vannak csak az eletkoruk nem mindegy, meg diesel vagy benzin, majd holnap meglatjuk mi van bent
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
Bash
őstag
Pedig hidd el vannak olyan emberek, akik többet esznek, mint a 4 fős család másik 3 tagja összesen, és mégsem híznak.
-
Xpod
addikt
-
kovsol
titán
-
Xpod
addikt
-
kovsol
titán
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
no, akkor én szolidáris leszek veled, nem eszek. csak iszok. egy kis teát, hogy tudjak éjszaka menni arra a helyre, ahova a király is csak pisilni jár.
-
tiv61us
őstag
-
norbiphu
őstag
-
kovsol
titán
hát 80db ? bazz ember én 110kg vagyok de azért tudom hol a határ
jah hát igaz mi belenyomunk vagy egy kiló túrót meg ilyesmi
szóval nem gyerekméret lesz a palacsinta
jah mondjuk mi hárman szoktunk megenni kb 40 -t nem tudom ti hányan vagytok a 80db -ra
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
30? 80db-nál kevesebbért nem érdemes a tésztát bekeverni.
tiv61us #438: a karfiolt a tied lehet, de a jégkérm jöhet ide is.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
vazze, hogy megint en hoztam fel ezt a hulye kajatemat es erre az en exnejem vasarol es en ehezem
hihetetlen
mindenki mas eszik
jegkrem nelkul floridaban nem lehet elni, mondjuk mar egy rakott karfiollas is kiegyeznek...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Anyukam also hangon otvenet szokott produkalni, ez tiz palacsinta fejenkent, sot tobb; mert mire elkeszul, addigra mar nem igen van gyomra, hogy egyen is belole (palacsintakat fog latni masnap reggelig lelki szemei elott)... amikor eme tettet elkoveti, egyhuzamra befaljuk mindannyian az osszeset, aztan elgurulunk az agyig, es agonizalva elvezzuk.
-
ladybug
őstag
Lesz holnap palacsinta?

pHa még írsz pár sértőt rólam, akkor nem. Igen, egyébként, arra gondoltam. De most kevesebb mennyiséget, és nincs túrós.
-
kovsol
titán
-
Bash
őstag
-
Xpod
addikt
-
tiv61us
őstag
a középső igazából csak a méret miatt került be, a matt fekete nekem nem igazán jön be. eddig az 1. vezet.
Scream007: azért ha a biciklis topikba benézel, van ott leírás, hogy erősen ajánlott. ha pedig a fej egyben marad, az már előny. a többi meg nagyrészt összeforr. Falco is a sisak miatt úszta meg egy alapos kartöréssel a nem gyenge balesetét.
peterkeT: biciklis ruházatot nem áll szándékomban felvenni. ennyi önkritikám nekem is van. de a fejemre azért szeretnék vigyázni, a jelenlegi sisakom meg hagy némi kívánnivalót maga után.itt nagyon szeretnek bringazni, persze nem kozlekedes hanem sport celjabol es meg is adjak a modjat
total felszereles
fejvedo az alap, de minden mas is, gatya, a polo
ez igy normalis
jo is mutat, meg barmikor elzughatsz -
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
Csak azt hiszik, hogy szopatnak - nem kerülöm meg én sem a kifejezést - de majd szopni fognak.

Minden esetre köszönöm az együttérzést.
U.i.: Még mindig nem tudom mit írt a fiad tegnap....
-
Kidus
őstag
-
ladybug
őstag
-
Xpod
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
Xpod
addikt
-
Kidus
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
a középső igazából csak a méret miatt került be, a matt fekete nekem nem igazán jön be. eddig az 1. vezet.
Scream007: azért ha a biciklis topikba benézel, van ott leírás, hogy erősen ajánlott. ha pedig a fej egyben marad, az már előny. a többi meg nagyrészt összeforr. Falco is a sisak miatt úszta meg egy alapos kartöréssel a nem gyenge balesetét.
peterkeT: biciklis ruházatot nem áll szándékomban felvenni. ennyi önkritikám nekem is van. de a fejemre azért szeretnék vigyázni, a jelenlegi sisakom meg hagy némi kívánnivalót maga után. -
tiv61us
őstag
vazze akkora vihar van hogy feljottek a hangyak is
most ez nem lesz vicc, kibaszott nagy fekete hangyak vannak itt, ilyet otthon nem lattok
mondjuk a kis vorosek a veszelyesek de akkoris
megyek a sprayert
irtanom kell -
Scream007
őstag
minek venni értelmetlen

Ha kicsit buksz megúszód, ha nagyot akkor max a buksid egyben marad , de más nem
Vazzzee mé nincs címe a ropicnak?
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nem fertek be a 20 ing, 10 gatyo, 6 pufipulcsi, es a dzseki melle.

Egyebkent meg: Mindig mindent nekem kell csinalni aptyuk??![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
parandroid
félisten
Szerintem mind idétlen.
Ezek a biciklis cuccok nekem valahogy annyira buzisnak tűnnek, hogy elképesztő. Biztos aerodinamikai főnyeremény a cicanadrág meg a szűk fölső, elhiszem, hogy életet menthet egy sisak, és gyorsabban lehet tekerni a műanyagcipőben, de mindig elkap a röhögőgörcs, ha profi kerékpárost látok. Sorry érte...
Nekem pl a túrdefransz közvetítés viccesebb, mint a rádiókabaré.
Tudom, leülök magamtól...
p -
tiv61us
őstag
-
ngabor2
nagyúr
dehogy nyalok, csak idézek.
amúgy a (valódi) főnököm egy darabig nem lesz, ''átcsövezik'', ahogy kolléganőm (egy a sokból, a legértelmesebb) mondta. visszérműtétje volt egy hete, tehát még vagy 2 hétig nem fogjuk látni. sajnos hangszálgyulladást nem tudott kapni, tehát telefonálni még tud. -
tiv83us
veterán
na most azert ez milyen, sorry
szoval nagy kuzdelem aran, miutan reggelire nem sikerult, meghivattam magam az exnejemhez kajalni ugy ebed kornyeken
borsos tokany
de ebedre se sikerult
most meg elment ruhat venni, mer' szerinte nem is vagyok ehes
ilyen van?
meg legalabb 3-4 ora
es baxott nagy vihar van az Appalache hegysegben ha lejon a varosba lehet haza sem tud jonni
kesz vagyok
[Szerkesztve]Ha Kidus becsomagolta volna a poloimat, most nem kene anyamnak alvos-lazitos polokert rohangasznia a boltba
Blame Her!
Nekem meg fontos dolgom van a gep elott
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hehe. Idén 1 hét és 1 nap alatt befejeztem a vizsgaidőszakot. Laza, mi?
(Ja, és úgy hogy minden megvan, ez azért fontos
) -
Xpod
addikt
-
I_Am
veterán
szoval nagy kuzdelem aran, miutan reggelire nem sikerult, meghivattam magam az exnejemhez kajalni ugy ebed kornyeken
borsos tokany
de ebedre se sikerult
ilyen van?
meg legalabb 3-4 ora
es baxott nagy vihar van az Appalache hegysegben ha lejon a varosba lehet haza sem tud jonni
kesz vagyok
[Szerkesztve]Pizzafutár. Dzsoni mellé és a sör mellé amugy is jó a pizza.

-
ladybug
őstag
-
tiv61us
őstag
borsos tokany
de ebedre se sikerult
ilyen van?
meg legalabb 3-4 ora
kesz vagyok
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
ladybug
őstag
A mi homokunk mindig le van fedve, ettől nem kell félned. Van nagy dömperünk, utánfutós traktorunk és kismotorunk, de hozhatod a tiédet is.
Télapót meg nem bántjuk, mert szeretjük.
Mod: Miért pont március 6?
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
- Villanyszerelés
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Switch Játékok eladóak!
- X1 Yoga Gen8 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- AKCIÓS! ÚJ Space Black MacBook Pro 14" M5 PRO 24GB 1TB 1év garancia! Töltővel + ajándék!
- INTEL Core i7-13700K 3.5GHz LGA-1700 OEM CPU!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

rákerestem gugglerben a naplemente szóra :