Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
8-ra megyek vezetni de már 3 napja az ideg megvág. Mi van ha megint lefullasztom a gépet a város kellős közepén vagy elfelejtek indexelni vagy mittudomén. Rosszul váltok kanyarban.
Iszonyat frusztrál az ötlet hogy nekem be kell ülni egy ilyen masinába, nem is voltam 5 hete legalább. Ma is reggel 5-kor már felkeltem nem bírtam rendesen aludni, most is egy görcs a gyomrom még reggelizni se bírtam normálisan...
Megyek is. 'csába.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
Na most tuti meglepodik mindenki, de....
nalunk egy kormanyrendelet is kb, ketszer akkora mint barhol
tehat ez minimum 334/2001-es -
BlacKSouL
addikt
Na jókor írom be, de nem tud valaki megdobni egy linkkel, hogy honnan tudnám pontosan leszedni a 167/2001. Kormányrendeletet ? Néztem guglival, de akárhogy csűrtem csavartam a kérdést, semmilyen használható linket nem dobott ki. Mindenhol csak utalgatnak rá. Egy hely volt, de ott meg 1300 pénzért meg kellett volna rendelni az oda vonatkozó egész közlönyt, azt meg egyetlen rendelet miatt..naná hogy nem. Na mind1, nem is nekem kell, csak próbálok segíteni.
De már késő van, elhúzok én is, szemet húnyok a párna felett.
Jó eight. -
Racecam
nagyúr
Bucsú, mék alunni.....
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
Kokkantas
senior tag
Mivan veletek? Mindenki alszik? Ma nempörög úgy a topic ahogy szokott.
-
kovsol
titán
ez nagyon durva: [link]
hosszú de szerintem olvassátok el nekem bejött ! -
norbiphu
őstag
George Bush felhívja Gerhard Schrödert:
- Gerhard, segítened kell! Az USA legnagyobb óvszergyára az éjjel leégett. Sürgősen szükségünk lenne 1.000.000 óvszerre, ki tudnál segíteni bennünket?
- Hát persze - mondja Schröder -, nem jelenthet gondot.
- Az óvszereket azonban amerikai nemzeti színekben, pirosban, kékben és fehérben kellene szállítani. Ezen kívül legalább 30 cm hosszúaknak kellene lenniük, és legalább 6 cm átmérővel kellene rendelkezniük - mondja Bush.
- Ez minden? Intézkedni fogok - válaszolja Schröder.
Azonnal hívja is Schröder a legnagyobb német óvszergyár igazgatóját:
- Az amcsikat ki kell segítenünk 1.000.000 óvszerrel. Megoldható?
- Természetesen. - mondja az óvszergyáros - Van valami külön kívánság?
- Van. Az óvszerek piros, kék és fehér színűek és legalább 30 cm hosszúak legyenek. Az átmérőjük pedig 6 cm legyen legalább.
- Minden világos. Még valami?
- Igen. - mondja Schröder - Tegye meg nekem azt a szívességet, hogy az alábbi szöveget is rányomtatja az óvszerekre: ''MADE IN GERMANY Size: SMALL''.

-
tiv61us
őstag
most miondenki eldobja az agyat, de itt a palacsinta is nagyobb

azt meg nem lattam itt, marmint IFA-t, fordok vannak csak az eletkoruk nem mindegy, meg diesel vagy benzin, majd holnap meglatjuk mi van bent
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
-
tiv61us
őstag
vazze, hogy megint en hoztam fel ezt a hulye kajatemat es erre az en exnejem vasarol es en ehezem
hihetetlen
mindenki mas eszik
jegkrem nelkul floridaban nem lehet elni, mondjuk mar egy rakott karfiollas is kiegyeznek...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Anyukam also hangon otvenet szokott produkalni, ez tiz palacsinta fejenkent, sot tobb; mert mire elkeszul, addigra mar nem igen van gyomra, hogy egyen is belole (palacsintakat fog latni masnap reggelig lelki szemei elott)... amikor eme tettet elkoveti, egyhuzamra befaljuk mindannyian az osszeset, aztan elgurulunk az agyig, es agonizalva elvezzuk.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha még írsz pár sértőt rólam, akkor nem. Igen, egyébként, arra gondoltam. De most kevesebb mennyiséget, és nincs túrós.
-
ngabor2
nagyúr
a középső igazából csak a méret miatt került be, a matt fekete nekem nem igazán jön be. eddig az 1. vezet.
Scream007: azért ha a biciklis topikba benézel, van ott leírás, hogy erősen ajánlott. ha pedig a fej egyben marad, az már előny. a többi meg nagyrészt összeforr. Falco is a sisak miatt úszta meg egy alapos kartöréssel a nem gyenge balesetét.
peterkeT: biciklis ruházatot nem áll szándékomban felvenni. ennyi önkritikám nekem is van. de a fejemre azért szeretnék vigyázni, a jelenlegi sisakom meg hagy némi kívánnivalót maga után. -
parandroid
félisten
Szerintem mind idétlen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek a biciklis cuccok nekem valahogy annyira buzisnak tűnnek, hogy elképesztő. Biztos aerodinamikai főnyeremény a cicanadrág meg a szűk fölső, elhiszem, hogy életet menthet egy sisak, és gyorsabban lehet tekerni a műanyagcipőben, de mindig elkap a röhögőgörcs, ha profi kerékpárost látok. Sorry érte...
Nekem pl a túrdefransz közvetítés viccesebb, mint a rádiókabaré.
Tudom, leülök magamtól...
p -
ngabor2
nagyúr
dehogy nyalok, csak idézek.
amúgy a (valódi) főnököm egy darabig nem lesz, ''átcsövezik'', ahogy kolléganőm (egy a sokból, a legértelmesebb) mondta. visszérműtétje volt egy hete, tehát még vagy 2 hétig nem fogjuk látni. sajnos hangszálgyulladást nem tudott kapni, tehát telefonálni még tud. -
Panther
HÁZIGAZDA
Hehe. Idén 1 hét és 1 nap alatt befejeztem a vizsgaidőszakot. Laza, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Ja, és úgy hogy minden megvan, ez azért fontos
) -
tiv61us
őstag
na most azert ez milyen, sorry
szoval nagy kuzdelem aran, miutan reggelire nem sikerult, meghivattam magam az exnejemhez kajalni ugy ebed kornyeken
borsos tokany
de ebedre se sikerult
most meg elment ruhat venni, mer' szerinte nem is vagyok ehes
ilyen van?
meg legalabb 3-4 ora
es baxott nagy vihar van az Appalache hegysegben ha lejon a varosba lehet haza sem tud jonni
kesz vagyok
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
inkább segítsetek sisakot választanom... [link]
ladybug: télapó olyan, mint Schultz Gizi? ''szereti őt itt mindenki, mert ő is szeret itt mindenkit...''
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?