Hirdetés
Aktív témák
-
piqla
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Ez elegge ontopic, foleg, hogy van kulon szakosodott topik is, de aranybol van a szivem:
-elso: black eyed peas - pump it (feldolgozas) amugy ponyvaregeny zeneje
-masodik: elso szam red hot chili peppers californication, aztan nem tudom, aztan van meg marilyn manson - sweet dreams, aztan jaj de nincs turelmem most vegignezni oket.
Melyik zene kellene konkretan? A videok alatt tobb is megy
[Szerkesztve] -
NorDezs
senior tag
Még loituma [link]
Viszont ennek kikapcsolható a hangja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
piqla
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
az nem jó, attól hamar sötétedik.

Visszaterve a piastatisztikahoz, szerintem a tomeny dobja meg.
Es vegyunk pl egy atlagos balatoni nyaralast haverokkal, meg a regi szep idokben, amikor a nyar azt jelentette, hogy a higanyszal felkuszott a buvos 15 fokon felulre is; akkor egy este alatt 4-5 doboz sor siman lemehet.
Amugy szerintem ilyen cipot vegyel, nagyon trendi: [link]
Es a katyukat meg sem fogod erezni
-
ngabor2
nagyúr
az nem jó, attól hamar sötétedik.

a cipőre visszatérve: utcai használatra lenne.
az adidas, amit kinéztem valami 13k volt, a nike 17. viszont a mike tűnt egy kicsit masszívabbnak. sajnos az, hogy x éve milyen tartós volt, nem sokmindent jelent. és ez nem csak a cipők esetén van így.
mivel többen ajánlottátok a nike-t, mint az adidast (ha jól számoltam), asszem holnap azt fogom megvenni. ha addig hirtelen nem lesz jobb helye a pénznek, mint eddig jópárszor
-
Lortech
addikt
Én így számoltam, ha hibáztam szóljatok:
20l*100 V%=20l alkohol
bor: 0.7L*0,115 V%=0.0805L alkohol
sör: 0.5L*0.045 V%=0.0225L alkohol
20/0.0805=~248 üveg
20/0.0225=~888 üveg
Ez így szerintem nem igazán lehetséges, vagy hülye vagyok. Mert akkor mennyit isznak az alkeszek?
Nem tudom mit értettek 20 liter tiszta szesz alatt.
szerk: Jó, hát le tudnék kínozni
3-4 sört naponta egy éven keresztül, ha arról van szó, de azért átlagnak kissé durva. ( tudom, hogy 3-4*365 az nem 888, mielőtt még valaki belekötne.
)
#1389: nem volt célom minden alkoholfajtát kiszámolni, és teljes képet adni..
De legyen kis kieg: 40%-os páleszból 50 liter. 25%-os likőrből 80 liter.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hűha, ma adja a tv2 a 36-ot!
kíváncsi vagyok hogy szétvágják e... -
BlacKSouL
addikt
-
piqla
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Szerintem is azt jelenti; minden fele es fajta alkohol benne van. De azert ne felejtsd, hogy borbol mennyit iszunk es az nem 5%-os, hanem ketszer-haromszor olyan ''eros''; esha magambol indulok ki, altalaban egy kocsmazasnal elfogy 3-4-5 tomeny, aztan regebben 4:1-es vbk, majd a kola eltunt es a maradek egy decit kitoltotte az incsifincsi borocska; ha megunom, akkor sor.
Szilveszterkor meg soksoksok pezsgo fogy el, szoval kijon az![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Kösz a helpet komák.

[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Éppen ezen gondolkoztam.
Ez mit jelent? 20liter 100%-os alkohol?
Ahogy számoltam, ez olyan 250 üveg bornak, vagy 800 üveg sörnek felel meg nagyságrendileg.
És figyelembe véve, hogy benne van csecsemő, gyerek, antialkoholiker, mki, elég durva szám. Vagy csak 18 felettiek számítanak? Vagy a tiszta szesz értelmezendő másként? Azért elég vicces, hogy a saját fogyasztásom bőven (uniós) átlagon aluli, mindjárt elszégyellem magam. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
A magyarok isszak a legtobbet az EU-ban; EU-atlag 13 liter tiszta szesz, itthon ez a szam egy szep kerek 20-as
![[kép] [kép]](http://70.85.240.179/4071/15/emo/drunk.gif)
Eljen az rtl klub hirado
-
zsiga667
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ebből a kettőből én az Adidast venném, de Adidas cipőm még nem volt (csak ruháim), a Nike-m meg alig bírt ki fél évet (bár régen volt, legalább 6-7 éve).
Amit még tudok ajánlani az a DC. [link].
Alternatív megoldások a flash videók lementésére:
-bármelyik letöltésvezérlő simán leszedi
-benne van a Temporary Internet Files könyvtárban
-a Maxton (browser) egyik pluginje pont flash videók lementésére való
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nekem is van 8-9 eves Nike cipom, elotte csak Adidas, miota kiprobaltam, semmi nem vesz ra Adidasra

Meg van egy 4-5 eves is, azt is imadom.
Szvsz kenyelmesebb, bar ezt embere valogatja, kinek melyik. Viszont sokkal tovabb birjak nalam a Nike cipok, Adidast minden evben kellett venni, ezek meg azota is megvannak. Az egyik ugy nez ki, mint amit alig hordtak, pedig nagyon sokat nyuztam. -
ngabor2
nagyúr
mivel a cipős topikba legutóbb kb. fél éve írtak, ezért ott nem is próbálkozom...
szerintetek melyik a megbízhatóbb cipőmárka utcai viseletre is alkalmas sportcipők terén: a nike, vagy az adidas? esetleg más? 20k magasságáig keresek valami normális, szellőző cipőt magamnak. eddigy egy adidas és egy nike az, amiből választani tudnék. pontos típusokat mejd keresek a neten, nem jegyeztem fel a nevüket. mindkettőről csak évekkel ezelőtti sztorikat hallottam, mind rossz, mind jó irányba. -
zsiga667
addikt
És ez? [link]

-
Integra
titán
ezerarcú szegál mercsandájz prodákt

[link] -
Az előző topicnak finn alcíme volt. Ennek lehetne ''Jáccuccappa ririkkarirolla
Diktarilrilla tictandulla'' vagy csak simán ''Loituma.''
Elvégre annyit van már linkelve ez a dal.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
[link]

Elnézést.
szerk: Integra: milyen zsiga, milyen link?
Ja megtaláltam, nincs hozzá köze, most kaptam msnen, majdnem leestem a székről, olya szar. 
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hihetetlen mik vannak itthon: Ez kb az albinktól 50-100 méterre történt. Én is rendszeresen ezen az útvonalon járok az autómmal, akár én is lehettem volna az autóban..
[link] -
Kokkantas
senior tag
Megyek Villtan. II-t tanulni, de ha lesz kérdésem jövök.
-
zsiga667
addikt
Érzem hogy már megint le leszek ugatva, de ez volt már? [link]

-
Racecam
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Este majd leszek, és felteszem.
A lista még hosszabb is, szombat estére halott voltam...
ladybug: Jövőre elmehetünk együtt, most is volt egy házaspár egy 11 hónapos gyerekkel, és még a vatikáni múzeumot is megjárták!
Szerintem Borkának is nagyon tetszene, már ha fogékony az ilyesmire.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Majdnem úgy utálod, mint Kedvesem. Ő is rühelli, alapból.

Pedig mennyire csinos benne, ha felveszi.
Jaj, mennyire szeretem az egyenruhás fériakat bámulni. Ahh, ez ilyen hülye női dolog. Emlékszem anno a JAG-nek az első 5 percét azért néztem, hogy gyönyöködjek a szép katonai egyenruhás fériakban (és nem a színészek érdekeltek).
Racecam: Sok, szép római esőt láthattatok akkor. Azért örömteli, hogy volt 2 napsütéses napotok is.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ennek miért kellett topic?
várj, kitalálom, topic nyitási kényszer
-
Racecam
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Csütörtök délután érkeztünk (17.15) esett az eső.
A körgyürűn óriási dugó. (Jun. 2 nemzeti ünnep, + pünkösd.)
Buszos városnézés. (3 óra, marhaság...). Eső esett tovább. Szállásra érk: 20.30.
Eső esik, gyerekek fáradtak. Maradtunk.
Másnap reggel napsütés + felhő, irány a Vatikán. Kettőre vége, sziciliai étterem. Rómában felhőszakadás, jégeső. Szerencsére az ablakból nézzük. Délután álladó eső, szarrá áztunk, irány a szállás. (A teljes délután kiesett, csak a Piazza Navona-t láttuk.)
Szombat ragyogó napsütés, hosszú program: Colosseo, Foro Romano, Piazza Venezia, Vittorio Emanuele emlékmű, Via del Corso, Pantheon, Piazza Colonna, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna, Piazza del Popolo, Pincio. Metro haza.
Vasárnap napsütés. Colosseo, Piazza Bocca della Veritá, szállás repülés haza.
Nagy vonalakban.
Rengeteg a robogó, rengeteg volt az olasz, aki az ünnepre, vagy a pünkösdre érkezett, többen voltak, mint a külföldiek.
Ha érdekel, teszek fel fényképeket. -
tildy
nagyúr
Na végre, emgvan a műszaki dokumentációm.. 3as... Bár a rajzaim anyg része 5ös lett, csak ugye soká adtam le, meg egy hiányzott. Legalább ezen is túl vagyok...
-
Winner_hun
félisten
-
eziskamu
addikt
Ti nem kaptatok ma olyan levelet melynek feladója EmailcímEleje, EmailcímEleje@EmailcímVége (ide a saját címetek van beillesztve) és a tárgy valami szám és a levél tartalma is egy szám? Valami trójai? Vírus? Hülye Pistike (de honnan tudja a címet)? Látszólag nincs csatolt állomány és az Avast se riaszt.
-
jeges
senior tag
buti time, buti time, cross the usa

(a nyomozó-arc kicsit fiatalabban bár, de al bundy)
egyébként meg pont azt gondolom, h míg a gyaloggalopp és a ford fairlane tényleg a maga sajátos humorával (ill. utóbbi a benne lévő életérzéssel) hódít, addig a ponyvaregényben sokkal több van, mind mondanivalóilag, mind rendezésileg, mind forgatókönyvileg. -
Azt hiszem kicsit félreérthető voltam nem kivánok semmi párhuzamot vonni a 2 film közé. Csak míg az Gyaloggalopp és a Ponyvaregény a maga fárasztó humorával volt nyerő, addig a Ford Fairlane életvidámabb stílusa ami megragadott.
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hogy milyen ipart űzök? Kérlekszépen járműipart.
Előbbre az öltöny nem visz, de kétségtelen tény, hogy akárkivel tárgyaltam széles e világon, senki nem hordott farmert és bőrdzsekit. Már persze munkába.
Azon kívül természetesen magam is élek ezen ruházati alkalmatosságokkal.
De bizonyos körökben kell a finom elegancia
-
Kokkantas
senior tag
[link] ezek mekkora hülék
-
Lord Zero
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
légy erős: az elmúlt másfél hónap során 3 vezetői pozíciót utasítottam vissza
a miértekbe ne menjünk bele - még a páromtól sem várom, h megértsen
, maradjunk annyiban, h a farmer/bőrdzseki kombó sehol sem szerepelt, mint kötelezően hordandó/szigorúan kerülendő munkaruha
amúgy milyen ipart űzöl te, h a nyakkendők viszik előre az embert?
Aktív témák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/newsx/2004-04/phoogle.png)