Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
Aktív témák
-
-
Épp elég volt az, asszem 10-ig bent voltunk a terembe ott tervettük ki a stratégiát, illtve az okot az aznapi csatára. Utánna az udvaron kiviteleztük. Akkor volt gond, mikor árulók kerültek a csapatba és egy kardozot 3 ellen, ilyenkor volt az, hogy délután valahogy nem bírtunk néha leülni.

Viszont az óvonénik mindig összeszedték a fegyvereinket, pedig egy részüket el is ástuk és így minden nap újakat kellet keresni. A mai napig sem tudom, honnan szedtünk annyi ágat.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Neduddki van Nálad?

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Micsoda? Ne keltsd a rossz híremet.
Mérges leszek. -
Azt elhiszem. Én is rákerestem most.
Skipp: mi az oviban csak csatáztunk. Volt két csapat és egymást dobáltuk homoklabdákkal, meg kerestünk vastagabb ágakat és kardoztunk. Egy-egy sikeres találat után volt ám sírás, de nem mertünk az óvonéni szeme elé kerülni. Volt egy-egy bázis, azt kellett elfoglalni. Ja és elvileg akik délbe hazamentek egyszerre engedték el őket, namost én ezt a csapatot mindig lekéstem.
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Én kistesóm is veri a fiúkat. (5,5 éves) Először - az óvónéni elmondása szerint - elkezd bőgni, utána pedig elindul a célszemélyhez és elkezdi ütni. Elég baj ez, főleg amikor rajtam akarja kitölteni a dühét, mert nem kártyáztam vele többet. (192 cm vagyok, de nem zavarja
)
Amúgy oviból én mindig szökni próbáltam. 300 mre lakunk az ovitól ahova jártam. Rendszeres program volt milyen hamar tudok hazaérni azután, hogy anyu letett.
Xpod:nálunk a dobálás kaviccsal ment, utána bónusz elbeszélgetéssel.
ladybug: mi sem értjük, meg senki sem, hogy miért csinálja, anyuék meg én is próbálom megértetni vele, hogy van egy bizonyos szint, amit nem szabad túllépni.
Bár szerintem túlzottan el van kényeztetve, de hát nem én vagyok a szülője.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
JMK
-
BlacKSouL
addikt
Olyan naplementénk volt hogy tyuhaj. Ilyenkor azért sajnálom hogy nincs egy tisztességes digigépem..
Hát ez beszarás
rákerestem gugglerben a naplemente szóra : [link] 
[Szerkesztve] -
Az megint más, nekem van egy öcsém, fiúknál természetes, hogy verkednek néha. De lányoknál én eddig max hajhúzást, lökdösődést tudtam elképzelni.
''Még a fiúkat is megvertem az oviban néha.'' Aha akkor PeterkeT még most sem nagyon mer ellent mondani neked (hallota híred).
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Bizony a gyerekek ösztönlények. Ha bántják, visszaüt, és nem nyavalyog. És dehogynem ennyire harciasak. Nem voltál gyerek? Te mit csináltál, ha vki megütött?
Amúgy biztos tőlem örökölte. Még a fiúkat is megvertem az oviban néha.
piqla: Én is imádok homokozni, és nyáron sokat szoktunk építgetni. Szívesen részt vehetsz benne. Van kis markolósautónk is. -
piqla
őstag
Mai fiataloknal olyan, hogy gi joe vagy tolokocsis barbie meg jatszik? En a sok evig tarto logopedushoz jaras utan vegkielegitesnek kaptam egy vizalatti cobrat, elso nap elhagytam az osszes mozgo alkatreszt

A kedves lanyaid szoktak homokozni? Mert ha igen, en szivesen epitek veluk szep nagy varakat, es csinalok homokbol sutit.
Amugy a szomszed mivel eri ezeket el? Biztos meghuzta a hajat... -
Sikeresen megcsináltam a szervezéselméletet 2-es re

Már csak 2 vizsga van hátra!
-
sharpapa
senior tag
De rég jártam erre...
és most azért írok ide, mert barátom hívott, hogy Republic kották kellenének neki, tudok-e szedni netről. Mondom megpróbálom. Ehez kéne a segitsége kottaletöltésben járatos egyénnek.Köszönöm -
lorcsi
veterán
válasz
KovacsBela
üzenetére
Én sem tudom, de itt tudják: [link]
-
KovacsBela
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem amerikai vízum ügyintézésével kapcsolatban.
Anyósom július elején fog utazni a USA-be, unokahúga esküvőjére, és most pénteken reggel kell mennie a követségre. Szeretné, ha elkísérném, mert nem tud angolul, kint a testvérénél fog lakni, aki a meghívólevelet küldte és mindent magára vállalt benne.
Anyósom hamarosan 70 éves lesz, jegyét lefoglaltuk, dokumentumokat kitöltöttük, szükséges összeg befizetve, tehát minden ok, csak annyi a kérdés, hogy mi lesz a helyszínen. Kérdezősködés, ujjlenyomat meg ilyenekről írtak, csak hogy konkrétan mi fog történni a követségi meghallgatáson, az a kérdés.
Ha valaki tudja, kérem, írja meg (akár mélen is, nem fontos itt), mert nagyon ideges szegény.
Köszönöm
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Báránykám, ugyanakkor este háromnegyed 8 is van már, és süvít a jeges szél, csak a másik irányba kell elindulni. Csak úgy borzolódik a lámák szőre a kora tavaszi tibeti alkonyatban. De legalább a páratartalom elviselhetőbb.
Viszont ez a mi szempontunkból legalább annyira kevéssé releváns.
p -
Vérboci
addikt
Kösz mindenkinek, megjöttek a loituma nóták

-
Kokkantas
senior tag
Mindenhol hűvös van? Mert én nagyon fázok.
-
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''....tehát tudom hogy vannak melegek is,''....
Örülök, hogy ezt felismerted fiatal barátom. <- Nem mertem kisöreget írni, mert még nem vagyok 83 éves, bár az éjszakai munka után, most úgy érzem közel vagyok hozzá...
u.i.: Ezt hívják úgy, hogy a szövegkörnyezetből kiragadott félmondat?
-
BlacKSouL
addikt
Tavaly is volt hogy az albérletben rohadtam és a szobahőmérő 32fokot mutatott éjszaka, tehát emlékszem én ilyenre is, (szelektív memória kihúzva) sőt pár éve egy fellépésen pontosan 38 fok volt a napon a fekete színpadon, mi meg szinte tök feketében adtunk egy bő 20perces műsort, tehát tudom hogy vannak melegek is, de pont az a bajom, hogy olyan szinten rapszodikus az időjárás, hogy képes egy nap alatt 20 fokot hűlni az idő nyáron is. A baj az, hogy amikor dolgozom-tanulok, akkor dögmeleg van, majd mikor lenne időm nyaralni, akkor meg beköszönt a tél. Mindegy hogy mikorra terveztük az itthoni nyaralást, tuti hogy volt benne szar idő, sőt.. Az viszont nem normális, hogy júniusban fűteni kell. Már tavaly is volt egy ilyen, de érdekes azelőtt nem emlékszem. Nyáron azért ne kelljen már kabátban szaladgálni. Arra ott az ősz meg a tél.
Igen, ha kisüt a nap meleg van. De ha egyre kevesebbet süt ki, akkor csak hideg van nem? És ez most másként lesz: [link]
Igenis, ha a folyamatos jó idő és napsütés kell ahhoz hogy jól érezzem magam a NYARALÁSON, és ezt valahol délen tudom megkapni, akkor arra az 1-2 hétre délre fogok költözni, és élvezem a 30! fokot(tengerpart rulz)
Voltam én is sivatagban, ha nem is a közepében, és a 36-37 fokot messze nem éreztem olyan szörnyűnek, mint itthon ugyanannyit(alacsony páratartalom szintén rulezz)
Kisöregnek meg maximum nagyapámtól viseltem el ha hívott, tehát hacsak nem vagy az ő korában(83) akkor mellőzd esetemben -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Naszóval ne a mailcímet, mert azt nem írja ki
Aki felvesz, a nevét írja meg plíz
-
Winner_hun
félisten
iWiW-en és myVIP-en van ph, akinek van jelöljn be, de mailcímmel kérk egy privátot, hogy ki jelölt be, mert csak Ph-okat akarok felvenni.
-
Kokkantas
senior tag
-
Eagl3
veterán
Télen legyen rohadt hideg, nyáron meg fullasztó meleg... ez lenne az igazi

De nincs mit tenni, jön az újjabb jégkor megfagyunk a pics@ba. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
kisöreg, elég szelektív a memóriád.
szerencsére az elmúlt két nyár nem volt túl meleg,
de előtte évekig az volt, hogy májustól szeptemberig 30-35 fok volt, ami azért volt jó, mert minden reggel és este is locsolnom kellett, másrészt az ember agyműködését kellően lelassítja ahhoz, hogy ne tudjon tanulni a júniusi-júliusi vizsgára.
az se volt normális.
alapvetően elmondható, hogy nyáron meleg van, ha kisüt a Nap. ez most sem lesz másként.
ha nem tetszik az időjárás, akkor költözz délre, és élvezd a 40 fokot.
Javaslom a Szaharát, hogy akár 55 fok is lehet árnyékban, mármint ha találsz árnyékot. hidd el, az az igazi, én tavaly nyáron azt élveztem. -
BlacKSouL
addikt
Azért ez már pofátlanság az időjárástól amit művel. Bekapcsolták a központifűtésünket. Hol élünk hogy nyáron is fűtésszámlát kell fizetni? Nagynyámék pattognak, hogy minek kell külföldre menni nyaralni. Ithhon is vannak olyan szép helyek, meg itthon is van nyár. Persze van, de milyen? Az elmúlt 10 évből vagy 4-5 évben voltunk a Balatonon. Július közepén 10 napból 4nap 35fok volt, 6nap 12fok. 26-ról 15-re hűlt a víz 4nap alatt. Hajdúszoboszlón kétszer voltam tavalyelőtt és azelőtt. 4napból 2nap szakadó eső és 15fok, 2nap 23-25fok. Ennyit a magyarországi nyárról. Ami meg most megy odakint, 13 fok van és olyan szél hogy nem lehet menni az utcán. Holnap meg strandszezon. Haha.

-
Vérboci
addikt
Sziasztok!
Valaki volna olyan szíves és el tudná küldeni a loitumás zenét mp3-ban az emilemre?
Otthon megvan, de idebent is szeretném megmutatni a kollégáknak, csak ugye letölteni mp3-at nem lehet.
Köszike -
Gambit
őstag
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
1.2-es nagy floppy.
Sajnos már nincs hozzá meghajtóm, de amennyit láttam belőle, ez nem is olyan nagy tragédia. Egyébként egy új agy tartalmának létrehozása nem egyszerű feladat, még az álltalam feltalált szerkezettel sem, ezért apróbb hibák sajnos, még a legkörültekintőbb tervezésnél is előfordulnak. Például túl nagy hangsúlyt kapott a helyesírás ellenörző funkció. A további hiányosságok felsorolásától most eltekintek, mert újabb agyak tervezésével kell foglalkoznom.
Üdv.
Böbe![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
Gambit
őstag
Uhh, barátom, nagyon sajnálom, de úgy tűnik, hogy Te már a 3. fázisban vagy, ami visszafordíthatatlan károsodást jelent. Már a memóriatörlés sem segítene, a halucinációk túlságosan beépültek az agyadba. Ha most törölném az emlékeidet, kb. egy 3 éves gyerek szintjére esnél vissza szellemileg. Szóval tényleg nagyon sajnálom, de így kell leélned az életed. Egyet jegyezz meg, ne hibáztasd magad! Rosszkor voltál rossz helyen. Ennyi.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mérges leszek.