- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Dehogynem...figyelek. Csak épp az egyik gyerekem bőgött, a másik meg barbiezni akart. Így jobbnak láttam lelépni. Most már alszanak.
Szóval köszönöm a kedves bókot.![[kép] [kép]](http://www.hirosportal.hu/sziv.gif)
-
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
tiv83us
veterán
Have y'all ever seen a santa claus gettin' beaten up by his own fakin bag?

-
Esmein
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
Kezd kisebbségi érzésem lenni, itt a sok Capslockos között.
-
ngabor2
nagyúr
töményet nem iszom (oké, tudom, fele víz), csak kivételes esetben.
hogy valami pozitív dolog is történjen: 5 emberkének megtudtam a nevét, akikre kiváncsi voltam
-
Kidus
őstag
Szerintem par centi lehet koztunk, en 184, tildy szvsz 180 korul lehet.
Egyebkent nem ''kistiv'', hanem tiv, apam a ''nagytiv'' illetve ''seniortiv''. Nahat
ngabor2: Ha jol tevedek, a napokban osztottak ki 480ezer meghivot, valoszinu most rajottek, hogy hiba volt
#189: Tudom, hogy ideztel, nem is kifejezetten neked szolt, csak hogy tisztazzam a rangokat
Es az nem jo, hogy kicsitivem?
Meg jo hogy nem vagyok beszedhibas
-
Xpod
addikt
Egyebkent nem ''kistiv'', hanem tiv, apam a ''nagytiv'' illetve ''seniortiv''. Nahat
ngabor2: Ha jol tevedek, a napokban osztottak ki 480ezer meghivot, valoszinu most rajottek, hogy hiba volt
#189: Tudom, hogy ideztel, nem is kifejezetten neked szolt, csak hogy tisztazzam a rangokat
Idéztem.
Amúgy meg egyszer talákoztam eddig mindkettőtökkel és akkor sem álltatok egymás mellet. A szemmértékemet pedig jelentősen rontotta a fügepálesz és a jéger.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Xpod
addikt
Az igazságtól nem égne, hanem fájna. Előtte lehet meg kellene neki ágyazni egy kis pájinkával. (mondjuk fügepálesszel
)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
az igazság az, hogy ég tőle a gyomrom. vagy az igazságtól égne? a vicc, hogy a száraz vöröstől (kólával) nem égett. az édes fehértől meg igen. meg az aszútól is.
(most meg még az iwiw se jön be.) -
Xpod
addikt
no, akkor keress más szánhúzót...

a mai nem az én estém/napom. nem hozták a megígért pénzemet, a bicajban megadta magát a tűszelep, feleslegesen gyalogoltam az esőben majdnem egy órát, a kedvenc boromtól égni fog a gyomrom, és akkor még ez is. kegyetlen a sors.
(mondhatnám, hogy nincs itt igazság, kéremszépen, de ezt senki se értékelné.)De van igazság. Igaz a borban van elrejtve, de majd megkeresed.
Tildy #165 ''kistiv'' LOL épp csak 1 fejjel magasabb nálad (vagy kettővel is).
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
no, akkor keress más szánhúzót...

a mai nem az én estém/napom. nem hozták a megígért pénzemet, a bicajban megadta magát a tűszelep, feleslegesen gyalogoltam az esőben majdnem egy órát, a kedvenc boromtól égni fog a gyomrom, és akkor még ez is. kegyetlen a sors.
(mondhatnám, hogy nincs itt igazság, kéremszépen, de ezt senki se értékelné.) -
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
mi ez a bibe/bibi/böbe? ne akarjátok, hogy hülyén haljak meg...
ha nem akarjátok nyilvánosba, akkor jöhet pü is. piszkosul kiváncsi vagyok. -
tiv83us
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
pedig olyan szép szám a prosectúrától... te meg itt csúnyaságokra biztatod a népet... micsoda télapó vagyol te?

Először is, a télapó nem iszik.
akkor a vizet hogy veszed fel? a talajból ozmózis által? vagy a jégcipőből meg a hósubából ami elolvad? (jóvan, abbafejeztem, csak kissé (?) fáradt, vagy pihent vagyok
) -
Racecam
nagyúr
Zusammen: bea?
-
ngabor2
nagyúr
az előző versszak vége kicsit lemaradt, de nem baj.
a megtaposás előtt meg fel is lett borítva![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
-
Racecam
nagyúr
Először is, a télapó nem iszik.
Másodszor, az álmoskönyvek szerint sem jó ötlet, bírálni a főnököt....
Decemberben úgy meghajtalak, hogy a másik szarvad is lekonyul.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VladimirR: Ezért, még számolunk.....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jéé , már 32?
Na örülök, hogy kistiv megérkezett amerikába.
(Majdnem mondtam, hogy esze ágában ne legyen hazajönni...)
Msot pedig belevettem magam az elmúlt 1 nap offjába. Ja és úgy néz ki lehet összejön nekem is valami jó dolog, és akkor nagyon nagyon happy leszek... -
ngabor2
nagyúr
én ezt kicsit másként ismerem:
télapó ittas
dagadt a mája
fél a cipője
bűzlik a szája
...
(a továbbiakat inkább le se írom, lehet, az előbbit se kellett volna? egy modtól nem illik?)
majd valaki beírja a folytatást
-
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
tiv61us
őstag
-
Vérboci
addikt
Arra gondoltam, hogy nem fórumozok tovább, hanem megvacsorázom és megnézem a Helikopter és a titkok kamráját.
Osztozzatok örömömben. -
Winner_hun
félisten
Van valakinek egy fölös 40 gigás winyója? Nemes célt szolgálna: [link]

mod: ha elég 40 giga
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
pontositanek (mer' magadtol meg ezt sem tudod):
az osszes moderator kisebsegi-, es egyeb komplexusokban szenvedo kocsog, akit vertek a szulei, az asszony felredug, a fonok szivat, a farkuk kicsi, gyerek meg nincs, hogy hozzavaghassak a dompert, valahol ki kell elniuk magukat, igyhat ide jonnek, es szegeny szerencsetlen artatlan forumozokon elik ki elfolytott agresszivitasukat, mert nekik ettol all fel, ettol erzik magukat erosnek, hatalmasnak -
Racecam
nagyúr
Azóta valamennyit fogyhattál, ahogy láttam, annyit meg nem ittunk, hogy mélyebben (lentebb) is napvilágra kerüljenek a dolgok....
De ez mit sem számít, amíg van akinek ez megfelel!
-
tiv83us
veterán
Miota felvilagosultam, hogy minden moderator pattanasos 150 kilos kisf*szu tini, akit apu dobal a muanyag kuglival a homokozo szelen, azota jarok en is ki ilyen gyakran, hogy tudjak kompenzalni az atlag userrel...

-
tiv61us
őstag
Gondolom a virgács is.
Aminek a virtuális változatát kénytelen leszek itten osztogatni mindjárt a vulgáris kollégáknak.
paz fenyomeretu.....
/10 -11 eves, luc/
telapo nem tudok segiteni, meg eleteben nem lattam amerikait
az enyemen nem vettem eszre horribilis valtozast
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Most szabadságon vagyok, és azt verek fejbe a putonyommal akit akarok.
Persze csak szeretetből, ahogy már írtam is.
tiv: Haggyámá ezzel. Ha kimegyek, a faxom is nagyobb lesz?
u.i.: Halljátok, ne káromkodjatok!!!
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
QuarK
senior tag
-
Xpod
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
Gambit
őstag
Szerintem rájött, hogy vagy túl korán jött, vagy k.rvára elkésett.

-
Xpod
addikt
Persze, aztán meg majd mind hasolnítani fogunk a szarvasodra, össze vissza álló fülekkel (mivel nincs szarvunki), meg kancsal szemekkel.
Elég agresszív mikulás lettél, a sütitbe erőspaprikát tettek, vagy a tejecskédbe öntöttek pálinkát?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Erről eszembe jutott egy jelenet, mikor a három doki megy a főnökhöz; miután belső vérzése volt a betegüknek, és ezt mondják:
- We've got rectal bleeding
- What? All of you?
Racecam: Azé' ez még elfér itten?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Térjünk vissza az ízes magyar nyelvre, mert mindenkit fejbebaszok a puttonyommal!

u.i.: Persze szeretetből...
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
-
Xpod
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Lord Zero
addikt
És szerinted tud valaki finnül, hogy ezt megtegye?
pfordítsuk meg: mivel senki nem tud, bárki megteheti
-
VladimirR
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Xpod
addikt
-
VladimirR
nagyúr
jujjdejo! jujjdejo!
ujjoftopic! ujjofftopic!
mileszacime? mileszacime? -
Esmein
nagyúr
Sportból nekem csak a szelet ugrik be :/ nem vagyok egy aktív alak
-
(Kolombusz)
veterán
És persze van az örökös eltiltás, ez a mi esetünkben az ip-bannal egyértékű.

-
Racecam
nagyúr
Na ne... 2 perc a kisbüntetés, 5 perc a nagy (ha vér is folyik), ezen kívül, van 10 perces fegyelmi büntetés, és végleges kiállítás is.
(Kolombusz): Milyen ''mi esetünkben''? Beszélj csak a magad nevében!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Lord Zero
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Én egy erkölcstelen féreg vagyok, ezt mindenki tudja.
Nem védem magam, a való életben tuti másmilyennek ismernétek meg, csak itt nem a legjobb oldalamat mutatom. Mondhatni a legrosszabbat. Ami az aláirásomban van, azt.Azért én mondjuk kíváncsi lennék miért. Ha az ember közösségbe megy próbálja a jobbik oldalát mutatni.
#125: nem, ez a cupp
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
ejjh.. bújtatott (?) bujtogatás.. elmagyarázod, h miért érezze magát megsértve? ez maga a sértés
másik oldal meg.. mindegy is
adjatok egymásnak, folyjon a vér
-
(Kolombusz)
veterán
Én egy erkölcstelen féreg vagyok, ezt mindenki tudja.
Nem védem magam, a való életben tuti másmilyennek ismernétek meg, csak itt nem a legjobb oldalamat mutatom. Mondhatni a legrosszabbat. Ami az aláirásomban van, azt. -
Kidus
őstag
Most kellett neki negyedszer szolnom ugyanazert tegnap ota.
Ezen kivul meg mas is van a rovasan.
Meg egy ilyen megmozdulas, es bucsuzas lesz, nem hiszem el, hogy valaki nem ert a szep szobol ennyi alkalom utan. -
Esmein
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Biztos Kolombo sem rossz gyerek, csak valami sérelem érte, és nem tud túllépni rajta.
Ez lehet a baj... -
Esmein
nagyúr
-
Gambit
őstag
Én annak veszem. És veheted Te is annak, tekintve, hogy Téged max. Tiv melegíthetne fel, persze a szó nem olyan értelmében, amilyenre ő gondolt.
Esmein: B+, ezt úgy hívják, hogy hitelrontás! Ezért építgetem itt az image-emet?!
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Maci Laci. Olvasgatom a hszeket és ez jutott eszembe.
-
Racecam
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
Kidus
őstag
Majd Gambit felmelegit.
Vehetem ezt szemelyeskedesnek ismet?
Ha igen, irj egy bucsubeszedet is. -
Lord Zero
addikt
-
Vérboci
addikt
Lol, ez de szar.

Egynek jó volt...

-
Racecam
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
Xpod
addikt
-
Vérboci
addikt
Eszembe is jutott egy gyűszűnyi poén.
Gyerekek éneklik a télapónak:
-Télapó itt van,
Hó a subája
Mire télapó:
- Tényleg bammeg, hó' van a subám?
tudom, szar vót
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
Xpod
addikt
-
Gambit
őstag
-
Vérboci
addikt
-
Kidus
őstag
-
Xpod
addikt
Télapó itt van,
Hó a subája,
Jég a cipője,
Ennyire elhidegültél tőlünk, vagy mi ez a fagyos hangulat?
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- új, de karcos Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB DDR4// 512GB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - MSI MAG Z890 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Vagy bibit)

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)