Hirdetés
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Ha egy .mp3-ból ki akarok vágni egy részt, és át akarom konvertálni .wav-ba, milyen progival érdemes próbálkoznom?
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
XD
-
Winner_hun
félisten
[link] torrent

-
zsiga667
addikt
Na mégegy, ez volt már? [link]
-
zsiga667
addikt
Az ilyen ''vegyél egy kést és kapsz mellé 20 másikat ajándékba'' típusú TV Shopos szarokat nem szabad megvenni, nagyon rossz minőségűek. (Faterom fanatikus TV Shop törzsvásárló, de soha az életben nem adna ki pénzt ilyen késért...) Az Ikea-ban van pl. olcsón jó minőségű kés/villa/(k)anál, konyhakéseket meg Extrametálban, Késmániában. Hosszú távon mindenképp jobban jársz.
-
Gh0sT
addikt
Ez hű a nevéhez. Kb 3 éve megvettem a szüleimnek. Azóta mást nem is használnak. Viszont most úgy adódott, hogy nekem is szükségem lenne egy ilyenre, de kiderült, hogy nincs... vagy van, de az eladó kisasszony nem volt elég tájékozott.
Tudom, hogy nagyon időtálló és be merném vállalni még egyszer ezért sem szívesen váltanék másra. -
Gh0sT
addikt
Estét!
Nem tudjátok, hogy manapság milyen késkészletet érdemes venni? Ma voltam egy Tv Shop-os boltban és feltett szándékom volt, hogy veszek egy Miracle Blade szettet, de nem forgalmazzák.
Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában? -
BlacKSouL
addikt
Mint azt jól tudjuk, a nők a legkisebb hazugságot is észreveszik egy férfin, köszönhetően a férfiak pocsék hazugság-előállító algoritmusának, illetve a nők fejlett hazugság-algoritmus-dekóderének. Tehát a férfiak többsége(nem mind) lemondott a nők (módszeres)átejtéséről. Ellenben. A nők képesek alkalmazkodni a többi nő átejtés-szenzorainak érzékenységéhez, és sokkal precízebb módszerekkel próbálják meg átverni azokat, tehát úgymond könnyebben meg tudják kerülni a sajátjukhoz hasonló védelmi mechanizmusokat, és ezt lépten nyomon ki is használják.
Hát így
Az ok meg mindig egyedi, tehát hogy mire jó ez ezt sajnos minden egyes esetben individuálisan meg kellene vizsgálni, majd pedig a megfelelő személyeket módszeresen pofánverni (öö..nekem is vannak rossz tapasztalataim) -
crab
senior tag
[link]

ja hogy már kitárgyalva...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
[link]
Így hsz-t írni...
-
Kidus
őstag
Valaki mondja meg, miert van az, hogy 90%-ban nok probaljak meg atverni az embert?
Es ok azok, akik mindezt a legalattomosabb, leggerinctelenebb, legrohadtabb modon teszik
Mire jo ez?
Konkretumot nem szeretnek irni, de a kerdes mar evek ota foglalkoztat, lepten nyomon ebbe botlok. -
zsiga667
addikt
Nézzétek meg az AMP honlapját...

-
Esmein
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Tudom hogy 5, csak nálunk ez ki volt terjesztve 10-re, így kevesebb kaja ment kárba

-
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
összeadták a két részidőt és kerekítettek
-
burgatshow
veterán
Végignéztem. Nem fogok aludni egy darabig az tuti

Tudtommal a five az 5 Esmein.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Egyébként pedig a koleszosok által csak tízmásodperces-nek titulált szabály intellektuálisok közt : [link]
-
Esmein
nagyúr
Szerintem van egy ilyen picohószilgai kifejezés ami takarja azt a fogalmat mikor a sok ember csak azért mozdul rá valamire mert az annyira szar hogy már jó. Nem tudja valaki okos ezt hogy hívják deákul ?
-
Integra
titán
folytatódjék a móka egy újabb gyöngyszemmel, ezúton video formájában, csak erős idegzetűeknek

[link] -
Lord Zero
addikt
az erkélyünkre (panel) egy galambpár költözött, hetek óta gyűjtögetik a kis faágakat, anyuka/apuka felváltva üldögélt 2 tojáson
tegnap ''megszülettek'' a fiókák
szerk. ezek nem balkáni gerlék (a ''klasszikus'' szürke galamb), nem tudom, milyenek, olyanok, mint amilyenek minden városban vannak és általában leszarják a létező összes szobrot, illetve tömegesen gyűlnek a morzsára
na, olyanok
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
brownus
üzenetére
csak egy szemléletes kifigurázása a zsargonnak (you rock, you rule - fasza vagy/kúl vagy/király vagy)
mintha királyt, sirályt és atomot rajzolnánk magyar analógiára, csak ez sokkal poénosabb
szerk. most tényleg nem értetted, vagy én vagyok a hülye, h nem értettem, h értetted?
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
lehet én nem is a jó megoldáson röhögtem?

Vonalzó: - Táncolj*/(te lenni *kõ)
Kõ: - te vezetsz*/(te lenni *szabály)
Vmi ilyesmi, én megláttam és elkezdtem röhögni -
Integra
titán

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060607/yourock7eu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Drizzt
nagyúr
Csepepelen orvosi rendelőt tud valaki? Sürgős realtíve! Nem találom a kibaszott neten.

-
Esmein
nagyúr
Nem is ma vizsgáztam, hanem majd jövő héten ilyenkor és ez még csak gyakorlás volt. Na az ilyennek nem tudok örülni, mikor rákészülök lelkileg aztán meg puff.
-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Március 31 - Április 2 között Punta Gorda-n volt a szokásos évi repülőshow [link], vasárnap a helyi TV-csatorna egyik női riporterét vitték fel egy kétüléses Thunderbird-ben [link]. A hölgy kibírta a 7G-t, az esti hírekben leadtak a pilótafülkében készült felvételből néhány részletet.
Más, 2004-ben voltam a Kennedy Space Center-ben, a Hall of Fame-ben [link] van egy szimulátor, 4G-t produkál. Menet közben az arcomon biztos látszottak a jelei, de a kiszállás után egy kis szédüléssel megúsztam a dolgot.
Btw, a Busch Gardens legújabb hullámvasútja, a SheiKra [link] [link] is képes 4G-re (a Montu csak 3,5G-re
). -
Drizzt
nagyúr
Nah, már csak 42 oldal sml-t, meg 50 oldal prologot kell tanulni péntekig. Bár a vizsgán elvárt függvények ötöde van benn kb. ezekben, de a feladatokra gyúrok úgyis.
-
ngabor2
nagyúr
barátom írta msn-en: ''állandó hőemelkedésem van. rákerestem, és terhes nőknek szokott lenni. akkor én most terhes vagyok?''

Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 3
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy rugó és a kések a specialitása

Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában?
beee

én még azt se

én meg ennek nem tudok örülni