Hirdetés
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
[link] hú, ez nagyon jó!
-
ngabor2
nagyúr
hát, kedves barátaim, én most csak azt tudom mondani, amit lenin elvtárs mondott a putyilov gyárban...
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
looool
ez az egyetlen hsz jobb, mint a viccrovat alfától omegáig
végre röhögtem!!!.. nagyot, jót, egészségeset
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úúúúú, ez nagyon jó

-
Uristn
csendes tag
Lehet erre a Team Speak szerverre jönni! 195.228.74.72:8793
-
Winner_hun
félisten
A CHAT gyönygyszemei:
<kiroi> szia ember-akit-szeretek-mert-adott-nekem-netlimiter-cracket!
<Cr4cK->
<Cr4cK-> az nem en voltam
<kiroi> hat akkor neked bizony a kurva anyadat.
<panki> bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos
<kosmoo> vasarnap van panki
<+Opi_tanul> az élet kemény mint a farkam
<Hunger> es rovid is
<tybalt> lehet hogy valami baj van velem telleg mer megittam 2 liter
kefirt 3 ora alatt es meg mindig ehes vagyok
<fako> azert mert ha ehes vagy akkor enni kell es nem inni
<fako> inni akkor kell ha szomjas vagy
<fako> erted?
<tybalt> van meg egy kefirem
<tybalt> akkor azt enni fogom
<jampi> ki tud olyan progit mondani ami megjegyzi a lenyomott billentyuket?
<raymckurt> microsoft word
Tiberius: tegnap teleportal jöttem haza
RULZ:
RULZ: teleportal?
RULZ: mi a fasz?
Tiberius: hát
Tiberius: mar olyan részeg voltam
Tiberius: hogy tudtam nem birok hazamenni
Tiberius: ilyenkor kell teleportálni
Tiberius: legjobb
Tiberius: megiszol még egy felest és otthon ébredsz
<ak> szopjon le a bkv egy taliga aprómajmot
<Havoc> miért aprót aken?
<ak> mert abból több fér egy taligára
(aleex): bone btg te mekkora egy fos vagy, allandoan beteg vagy
(aleex): amugy jobbulast
(bone): kurva anyad
(bone): amugy kosz
<DR4k3> Durva este lehetett a tegnapi.
<DR4k3> Ami 11 után történt, az nekem nincs meg
<DR4k3> de ma reggel arra ébredtem, hogy vérzik a ínyem
<DR4k3> meg a fogaim is olyan érzékenyek lettek
<DR4k3> aszittem tegnap megütöttek
<DR4k3> aztán láttam, hogy az ujjam 3 csíkban elkezdett hámlani
<DR4k3> na mondom, vajon mi lehet ez?
<DR4k3> erre kimegyek, és látom, hogy a borotvámra vmi fehér szar
ráragadt, már rá volt keményedve
<DR4k3> Aztán megszagoltam, és éreztem, hogy mentolos szagú
<DR4k3> Akkor jöttem rá, hogy tegnap este bizony a borotvámmal mostam fogat.
<Erdage> BAZZEG, segitsetek mar, eltunt a farkam!!!
<DakuTenshi> mirol beszelsz?
<Erdage> segits, daku, nem talalom sehol!
<DakuTenshi> Erdage... megint bebasztal, ugye?
<Erdage> ize.. nem...
<DakuTenshi> dede
<Erdage> BAZZEG, honnan veszed??
<DakuTenshi> Erdage, te lany vagy...
<SWIFTY> Milyen játékokat szoktál tolni???
<Jackassbomb> dömpert meg kisautót -
ngabor2
nagyúr
akkora itt a pangás ma délután
ha történik valami apróság, egyszerre többen ugrunk rá. ezt hívják fokozott moderátori figyelemnek? -
ToBeY
nagyúr
Ha már ismét loituma izénél tartunk
Ez beteg
[link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Remélem pont a vakun nézett keresztül mikor elsütötte.
Ebből lesz az Uveg Sam.
Bár ha az optikai keresőn visszafelé néz, akkor az távcsőként funkcionál. Vagy lineáris funkcionál
De ha a dátumot beállítja rajta(év, hónap,nap) akkor tetszőleges emlékeket is feltölthet magának
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
ha a szabó ervin könyvtár központijába beiratkozok, akkor be kell a többibe is vagy azokat használhatom ugyanazzal az olvasójeggyel?
-
Integra
titán
késő délutáni fárasztás

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060608/profi6mt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Valami ilyesmi jutott nekem is eszembe. Gondolom az interjúalany hasonlóan rossz nyelvezettel van emgáldva mint jómagam, így ahelyett , hogy azt mondta volna, hogy indulataink esetén fogjuk vissza magunkat, és próbáljunk kicsit higgadtabban hozzáállni a dologhoz, ehelyett próbált valami nagyon értelmeset mondani
Meg jól hangzót
Hiába na, van ilyen BONEY M.
Jut eszembe Ladíbugnak és tivnek üzi: jövőhéten 2. kör, úgyhogy happy sunshine kicsijány
-
Lord Zero
addikt
az autóban hallottam /rádió, fogalmam sincs már melyik adó/, a szövegkörnyezet nem lényeges, pontosan nem is tudom miről volt szó, de ez megragadott:
interjúalany (lassan, tagoltan, hangsúlyosan): naggggyon fontos, h az indulatainkat ne befolyásolják az érzelmeink
riporter (teljesen komolyan, bólogató-hanggal): hát, igen, ez az, amire nagyon oda kell figyelnünk blabla
[Szerkesztve] -
-
piqla
őstag
Rohadtul faj a konyokizuletem

-
válasz
Panther
üzenetére
Bármi megoldható, pusztán akarat kérdése.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nagy vonalakban, azért vázolhatnád mi lesz a meglepő?
''Parci épp el van utazva'' Szenvedő szerkezet? ''Macska fel van mészva a fára.''
Francba, épp nagyba készülök a holnapi lapdobásra, erre kiderül, hogy szóbeli vizsga lesz.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Van itt valaki a Mobilarenáról?
Nem fog örülni jövő héten asszem...

-
BlacKSouL
addikt
Villanyborotvát hirdetnék, de az aprón nem találtam olyan kategóriát amibe belefér, csak az Egyéb hardverek. Elfér ott, vagy át kéne tetetni bolhára? Esetleg át tudom tenni magam is úgy, hogy megmaradjon aprónak?
mod: bár ahogy elnézem van ott kismotortól kezdve minden, akkor ez is belefér talán
[Szerkesztve] -
Aurora77
csendes tag
válasz
Loretto
üzenetére
''A dalai láma felkutatása és beiktatása
A dalai láma kijelölésében a választásnak vagy válogatásnak semmi szerepe nem volt, méltósága pedig nem is örökletes a szó hétköznapi értelmében. Ő Cshen-ré-szi (Avalókitésvara, tib. Szpjan-rasz-gzigsz) védisten evilági megtestesülése, és ezért azoknak kell felkutatniuk, akiknek kezében van az állam és az egyház.
Ennek a kutatásnak a menetét a következőképpen lehet felvázolni. A dalai láma halála után, mikor igaz lényege elhagyta testét, egy régens veszi át az ország irányítását, míg fel nem lelik az újjászületettet. Az egyházfő megtestesülése utáni kutatás legmegragadóbb vonása, amikor a jóslatokat, a Lha-mo la-cho szent vizében megjelenő látomásokat hívják útmutatóul, s az egész tibeti nép kitartóan imádkozik. A kutatáshoz a cél szempontjából kedvező előjelűnek tartott időpontban fognak hozzá, s ezt természetesen a lehető legnagyobb körültekintéssel állapítják meg. Mindent elkövetnek, hogy elkerüljenek egy esetleges hibát. A kutató bizottság hét-nyolc tagja, akiket lámák, hivatalnokok és szolgálók közül választanak, titokban működik. Álruhában utaznak, és egy területet sem hagynak ki útjuk során. A gyermek felkutatásának céljából Bhutánban, Szikkimben, Nepálban, Mongóliában, sőt még Kínában is megfordulnak. Nagy gondot fordítanak arra, hogy ne ébresszenek gyanakvást vagy csalfa reményeket a meglátogatott családokban. A Ne-cshung, Szam-je és Ka-dong nagy jósdáinak tanácsát is kikérik, csakúgy mint a csillagjósokét. Végül a régens világi és egyházi főhivatalnokok társaságában ellátogat a szent tóhoz, ahol a nyugodt hullámok nemcsak a magasztos gyermek lakhelyét, de a család nevét és viselete sajátosságát is felfedik.
Körültekintő nyomozást folytatnak, hogy összeillesszék az egybegyűjtött adatokat. Az eredményeket alapos tanulmányozásra megküldik az Országgyűlésnek. Az előterjesztett névsorból néhány ígéretesnek tűnőt választanak ki további vizsgálatra. Végül, amikor úgy vélik, hogy megtalálták a gyermeket, legyen mégoly fiatal is, a jelöltnek meg kell felelni a szigorú próbáknak, nehogy hiba történjék.
Az eljárás rendszerint az, hogy a jól álcázott kutatóbizottság a kiválasztott házhoz megy, ahol szállást kérnek éjszakára.
A látogatás alatt az elhunyt dalai láma különböző személyes tárgyait a gyermek elé helyezik. A kegytárgyak között rózsafüzéreket, csengőket és dobokat mutatnak be, az eredeti tárgyakra emlékeztető másolatokkal együtt. Amennyiben a gyermek az igazi megtestesülés, boldogan ragadja meg elődjének tárgyait, teljesen figyelmen kívül hagyva a többit, még akkor is, ha azok újabbak és fényesebbek. Az elhunyt dalai láma személyes szolgálója is elkíséri a társaságot. A gyermek habozás nélkül felismeri őt is. Mindazt, amit egy imposztor elviselhetetlen megpróbáltatásnak tekintene, a szent gyermek éretten viseli, kitűnő ítélőképességről, éles értelemről és hibátlan önuralomról téve tanúbizonyságot.
Míg a fent leírtak képezik az általános eljárást, addig olyan esetek is ismertek, amikor a gyermek bejelentette újjászületését, és ragaszkodott elismeréséhez. Időnként a hivatalban lévő dalai láma, mielőtt odahagyná testét, utalást tesz újjászületésének részleteire, ami hozzásegít az utód megtalálásához.
Ha a gyermek a sok próbán sikeresen túljut, és kilétét megerősítik, nagy boldogság köszönt Tibetre. Amikor ötödik és hetedik éve közt eléri a megfelelő kort, őt és családját Lhászába viszik, hogy a kormányzat és a tibeti nép az ország szellemi uralkodójaként iktassa be. A család Lhászában telepszik meg, míg a gyermeket a Potalába viszik, s kiválasztott szerzetesek és láma-újjászületések gondjaira bízzák, akik tanárai lesznek. A mindennapi élet kezdettől fogva szigorú. Tanulmányai addig folynak, amíg a dalai láma életkora lehetővé nem teszi, hogy szellemi és világi vezetőként átvegye országának teljes irányítást.''
Helmut Hoffmann: A tibeti műveltség kézikönyve -
Loretto
veterán
Nem tudjátok mi alapján választanak utódot, ha a dalai láma meghal? Mintha reinkarnálódnia kellene, de cseppet sem vagyok benne biztos, hogy ez így van.
-
Kokkantas
senior tag
Jóccakát Lányok!
Holnap (azaz ma) Villtan. II alpótom és vizsgám lesz egyben. -
válasz
Winner_hun
üzenetére

de azért hanggal, neves színészeink előadásában jobb, mint így leírva... -
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére

Az elsőt kerestem, az nagyon nagy
A többit nem hallottam, de meghallgatom.
- Igen
- Halló, hallo
- Igen
- Gyorsreagálású erők?
- Aha
- Itt napraforgó beszélű
- Itt meg pongyola pitypang
- Riadó! Riadó! Riadó!
- Más egyéb?
- Mondom riadó! Riadó! A parancskódok: 29 45 J6 H9
- A nénikédet H9et
- Kivel beszélek?
- Velem
- Ide figyeljen, ez nem vicc, riadó van, azért telefonálok, mert a telex nem műxödik.
- Ott se? Höhö hát pedig én csak itt kapcsoltam ki, mert ki nem állhatom a hangját.
- Mi a maga beosztása? Melyik gyorsreagálású alegységhez tartozik?
- öh...
- Halló, miért nem válaszol?!
- Sok volt a kérdés így egyszerre.
- Maga hivatásos?
- Nem, lokátoros.
- Ne szórakozzon, harci helyzet van. Maguk a Gepárd Gyorsreagálású egység?
- Egy pillanat. Pityu, Pityu gyere má', mink vagyunk mi a a gepárd gyorsizé, vagy mi? Asszongya a Pityu, mink vagyunk
- Ki az egységparancsnok?
- Hol?
- Hát ott. Adja ide azonnal
- Aaaszem nincs itt. Próbálja meg olyan fél óra múlva.
- Értse már meg ember, háborús veszély van!
- Hagyok neki üzenetet, jó?
- Ez nem igaz. Ide figyeljen, maga barom...
- Asszem rossz a vonal, tárcsázzon újra, jó?
- Le ne tegye, mert főbe lövöm.
- Nyug, nyugi, nyugiii
- Riadóztassa az állományt.
- Már mindenkit?
- Ne kérdezzen, jegyezze fel! Harci riadó, T fokozat. Parancskódok: J6 H9 29 45. Feljegyezte?
- Tollal vagy ceruzával?
- Uram Istenem!!! Nézze meg a kódokat a kódolási könyvtárban.
- Ma nincs nyitva a könyvtár, hát..
- Nem érdekel, telephelyet is riadóztassa.
- Mi a számuk?
- Hát kérdezze meg a különleges tudakozót.
- A kurva életbe, köszi, tényleg.
- Neeeee!!! Várjon már, csak vicceltem, kínomban.
- Jaa. HA-HA-HA-HA
- Figyeljen, mondom a felvonulási koordinátákat
- Egy pillanat, pillanta, csak megfordítom itt a kolbászt.
- Tyűűű, édes jó Istenem, hát szétlövöm ezt a barmot!
- Igen igaza van, majdnem odaégett.
- Felvonulási koordináták: K8 49 M0 12
- Ezt is írjam?
- Fejezze be. Mennyire van feltöltve az állomány?
- Hát nagyon, úgy fel van töltve, hogy szinte el sülünk
- Kuss, pofádat befogod. Mennyi idő kell a felvonuláshoz?
- Hát ha most mondjuk elindulnánk, má' ha elindulnánk, akkor olyan 6-8 óra. De ha sietünk, akkor 9
- Hogy hogy elindulnánk? Hát azonnal riadóztasson.
- Én?
- Maga, per' maga. Nyissa ki a fegyverszobát
- Há' ha volna kulcsom.
- Kinek van kulcsa?
- Az őrnagy úrnak, de ő most nincs elérhetőségben.
- Másnak nincs?
- De, azt hiszem a takarítő nőnek, de ő egy emelettel lejjebb van. Oda kapcsoljam?
- Ne kapcsoljon, intézkedjen!
- Jó
- Siessen, siessen ember, mert egy ország sorsa múlik magán.
- Olyan fontos nekünk az a Koszovó?
- Te jó ember hát minket ért támadás
- Magukat?
- Nem!! Magyarországot. Hazánkat, az édes anyaföldet
- Ú, te jószagú, várjon már egy percet, biztosan agyon vág, de lesz ami lesz én mégis fölébresztem az őrnagyurat
[Szerkesztve] -
-
Winner_hun
félisten
A gyorsreagálású hadtest, vagy mi a neve az mp3-nak nincs meg véletlen valakinek? Nem találom sehol

-
QuarK
senior tag
Nem tudom, hogy meg aktualis-e; de ha bejön az ablak, jobb kattintas, forras megtekintese. Ott aztan keress ra .vmw szocskara; es be fog jonni a video cime, pl.:
http://www.tv2video.hu/asxgen/video/frei/frei_0515_2_low.wmv
Ezt probald megnyitni; de csak egy wvx-et fog felajanlani; amit siman megnyitsz a Windows Media Player-el; es ugy mar menni fog. -
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
részletek vannak csak az emlékeimben. de színházi kabaré volt, nem vagyok benne biztos, hogy mp3-ban megvan-e. a címe asszem valóban ''ványadt bácsi'' volt. főszereplője ványadt ványatovics vinyov volt, asszem körmendi jános játszotta (ez nagyon halvány emlék, könnyen lehet, hogy tévedek).
...
- heeejjj, ha az én galambocskám, galagonya galuskám ezt megérhette volna...
- de nem érte meg.
...
majd elmegyünk az orvos orvosovics orvosovhoz
a rádiókabarék (az összes többi rádióadással együtt) pedig fél évre visszamenőleg letölthetők a rádió hangtárából, úgyhogy nem hinném, hogy annyira illegális lenne. -
Kidus
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ie alatt nem megy, avant alatt se ( ie alapu ).
Mas meg nincs, meg foxival megnezem, de nem hiszem, hogy ez lesz a gond.
Foxi azt irja, hogy a video csak ie alatt mukodik hibatlanul. Vicces.... -
I_Am
veterán
Kérdés: Mi a globalizáció?
Válasz: Diana hercegnő halála
Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofőr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel.
És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bámulsz... -
-
Kidus
őstag
Van valakinek otlete, hogy a tv2 honlapjan levo videokat ( pl naplo ) miert nem tudom megnezni?
Eljut a reklamokig, de puffer 0%, nem mozdul.
Tuzfal kizarva, blockerrol se tudok. Vannak ott olyan dolgok, amiket nagyon szeretnek megnezni, help plz
Esetleg vmi codec lehet? Talan valami hianyzik a 2 feltett pack mellol?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg jól hangzót

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak mondjuk 2/3.