Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
glx
csendes tag
Sziasztok!
Scenic Megan 1,6 benzines. 2004 / 257 850 km
Hibajelenség: az elmúlt hét hidegebb (?) reggelein egy istenért nem indul a gép. Forog - forog akku lemerülésig (már cserélt akkut, de azzal is így járt). Ha valahogy elindult pár perc járatás után leállítva a következő indításra azonnal indul és egész nap semmi probléma!
Volt szerelőnél üzaszűrő csere, gyújtás ráadása után hallatszik a szivattyú halk hangja. Gyertyákat múlt héten cserélték: 77 00 500 155
Szabad ég - udvarban parkol. Szombat reggel 2 fok, vittem hidegindítót. A reggeli első indítózás pillanatában kapott vénázó inj.tű segítségével a szívótorok gumicsövébe egy spric hidegindítót >> azonnal indult. Járatás kb. fél perc > leáll > újra indítózás, ismét azonnal indult (startpilot nélkül) és ez ment egész nap a használat során (városi bevásárlás)
Mi lehet a hiba?
Átmeneti orvoslás, Időhiány miatt: van-e valami hely a vezetőülés környezetében, amin át lehetne vezetni a hidegindítót kemény, de azért hajlékony műag. csővel a szívótorok gumiharmonika csövéhez? Barátom is idős, mire a fújás után odaér a vezető üléshez, beül indítózik gondolom elillan a startpilót mert elmarad az indulás.
Köszönjük a javaslatokat. -
psion2101
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy egy 2008-as Megane kombihoz egy jó állapotú belső (Ülések,ajtókárpitok) mennyibe kerül? -
Tibko8
senior tag
Sziasztok 2016-os Clio 4 grandtourba melyik lengéscsillapító ajánlott ami gyárihoz a legközelebbi?
[KYB] néztem és a [Meyle] rúgóból KYB találtam csak, Meyle nem.
Toronycsapágyból SKF [link] néztem van ami ennél jobb lehet hozzá?
Nrm baj ha többe kerül valami csak legyen ugyan ilyen tartós mint a gyári (350k km) -
angyalpc2
aktív tag
simán
Sőt turbósba még jobb is a 100-as, mert jobban bírja a sűrítést, nagyobb kompressziót bír mielőtt öngyulladás történne. Így nincs kopogásos égés.
Tisztább az égés, ami a kényes turbósoknál, közvetlen befecskendezésnél még jobb is.Clio2 D7F-be most az megy (tavaszi 520-as kannás
) de már rá kellett tölteni 2xer is 10 és 17 litert 100-as is...(nem merem lefogyasztani üres tankra, mi lesz ha véletlenül tényleg megáll minden..tél is van, havazás is jövöget) Környékünkön kb30km sugarú kör már nincs 95, vagy ilyen 1-2 literes adag.
Tapasztalat: Csendesebb lett a motort, nincs morgás, kicsit jobb a gáz reakció érezni az 58 lovatmeg megnyekken a gumi ha úgy indulok el. Sima 95 benzinnel ez nem igen sikerül.
Fogyasztás kb maradt dinamikus vezetéssel. Ha nincs nagy forgalom már a sebességet is visszavettem 90-reEgyébként annak ellenére, hogy "olcsó" 95 nincs, csak drága 100-as van, teli vannak az utak ( és tapossák neki egyesek...vad állat módjára) És úgy tűnik nem csak én vagyok ezzel így...
-
angyalpc2
aktív tag
képet kérünk róla. Nem sok futkoshat az utakon.
ASR nem is tudtam hogy volt CLIO2-be Egyébként annak van bármilyen hasznos értelmenben vett funkciója? ..a gumi kevésbé kopik ?
ESP volt egyébként Clio 2-be..annak több értelme van.Egyébként így nézhet ki:
Utólag mondjuk biztos berakható valami értelmesebb elektronika. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
diablo1984 #87377 üzenetére
Bolti felújított az kb alsó polcos alkatrésszel, sokszor szakképzetlen munkaerő által összelapátolt valami... nekem 90A-es generátort nem is olyan régen 34-ért csinálta meg helyben egy ezer éve ezzel foglalkozó szaki, márkás szabadonfutó, évtizedek rutinja, stb
önindító javítások olcsóbbak szoktak lenni, itt is a szabadonfutó dobta meg valószínű.
-
diablo1984
veterán
válasz
rob210 #87376 üzenetére
Félek attól, hogy szétszedés után derül ki, hogy nem éri meg felújítani, vagy annyiba kerül mint az új utángyártott.
És akkor több napra is kieshet az autó, ami 1 napra sem frankó.
Egy magnetinél meg megvenném és beraknám, nem esne ki az autó.
Végül abban a renaultban amelyikben cserés volt az önindító, találtak más gondot? -
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984 #87375 üzenetére
Én felújítás párti vagyok.
De olyan csinálja akiben bízol.
Még így is lehet gond. -
diablo1984
veterán
válasz
rob210 #87372 üzenetére
Gondolom a folytószelepház dzsuvásodása az alapjárati fordulatra, vagy fordulatszám esésre hatással lehet. Néha induláskor annyira alacsony a fordulat, hogy amint terhelést kap(elindulnék) leáll a motor. Többnyire nem szokott gond lenni, de mikor igen, az kellemetlen.
Beszéltem villamosságissal az önindító ügyében, azt mondta bármi előfordulhat, ha szétszedi akkor látja, hogy mennyiért újítható fel.
Barditól Magneti 42e, Powermax 43e, valeo 53+betétdíj, remy hatvanakárhány+betét(már ezeket nem hallottam mert sokk).
10éve 20-25ből csináltak meg egy önindítót, most nem tudom, hogy 40ből megállna-e és azt sem tudom, hogy a magneti marelli önindító mennyire tartós lehet... Rob, szerinted a régit újíttassal fel, vagy próbáljam az új magnetit? -
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984 #87371 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz
rob210 #87370 üzenetére
Ennyire jellemző ezekre, hogy a kartergáz viszi az olajat? Nekem is a katrergáz visszavezető cső teljes külseje tiszta olajsár volt mikor megvettem, letakarítottam és raktam rá egy bilincset, de gondolom a folytószelepház is tiszta moslék lehet, azt is szét kellene kapnom és megtakarítanom, de most az önindító élvez elsőbbséget, mielőtt úgy jár mint amit a face-en töltöttél fel, hogy szétdarálja a belét. Csak az a gond, hogy kell az autó, nem tudok szerelőkhöz alkalmazkodni, hogy majd január közepén/végén és akkor is lerakom és majd kész lesz. Holnap majd megnézem, hogy melyik féle önindító van rajta és szerintem ha a bardinál az utángyártottra is jár a fullos kedvezmény, akkor rendelek egyet. Rosszabb sokkal nem lehet, mint a gyári, ami 126ezer alatt döglődik....
-
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984 #87369 üzenetére
-
mycso
Topikgazda
Sziasztok, 1.33tce-be mehet 100-as benzin??
-
Josi
aktív tag
válasz
LamerGyuri #87363 üzenetére
Hát igen. Csak én hozzávettem a szállításhoz az országból kihozatalt és az itthoni behozatalt is.
-
Josi
aktív tag
válasz
molnarpeter #87349 üzenetére
Már csak az a kérdés, mennyiért lehet hazahozni?
(nekem nem kell)
-
passat77
tag
válasz
rob210 #87355 üzenetére
Most a teszt erejéig kivettem a felső kitámasztót és láss csodát nem akar szétesni az autó.
Nyilván ez nem lehet a végleges megoldás, de ezek szerint remélhetőleg csak a felső kitámasztó a rideg. Lehet vissza teszem a régit, ami igaz egy kicsit már viseltes, de a semminél mégis csak többet ér. -
rob210
Topikgazda
válasz
passat77 #87356 üzenetére
Igen sejtettem.
Ezek tömör gumi bakok, olcsó utángyártott macskadobáló cuccok.
Meyle, vagy gyári, sajnos a többi mind ilyen kiöntik gumiból és majd jó lesz, de nem aki tudja ilyeneket már nem vesz meg, mert a lelket kirázza a tulajból.
Ezeket ha szétvágod nincs bennük zselé ami az igazi rezgéselnyelést végezné.
1000 felett azért lesz jó, mert a motor kisimul.
Alapjáraton, ráz igazán. -
passat77
tag
válasz
rob210 #87353 üzenetére
Szia,
a zselés: [link]
az alsó: [link]
a felső kitámasztó: [link]
Közben meghúzogattam nyomaték kulccsal a megfelelő értékekkel, de nem nagyon változott.
Alapjáraton ráz, még a kormány is1000-es fordulatszámtól már elviselhető...Mintha egy 1-es dízel Golfom lenne
A régi zselés viszont még jó állapotban van, eltettem és még a Renault logo is benne van. Vissza tegyük próbára?
-
johnny576
csendes tag
válasz
johnny576 #87337 üzenetére
Rob vagy aki járatos cikkszámokban tudna segíteni?
Fojtószelep takarításhoz (1,6 FL Megane1) vegyek új tömítéseket? Ha igen gyárit vagy jó bármilyen (Szakálmetálban pl. Febest, DrMotor, gyári Renault amiket könnyen tudok rendelni)? Én ezt a két cikkszámot találtam: 8200068566 8200068583
Valamint ha már ott járok levegyem a műanyag szívósort kitakarítani és kicserélni ennek a tömítéseit is? (8200052312 és 8200052311)
Kérlek segítsetek hogy jó gyártótól jó cikkszámot rendeljek. Ha szükséges megveszem a gyárit, de ha van bevált utángyártott az árban kedvezőbb lenne. Hondánál már megszoktam hogy az utángyártott tömítés sosem lesz jó, de Renaultnál nincs tapasztalatom.
Köszönöm!
-
passat77
tag
Sziasztok,
tegnap ki lett cserélve az autón mindhárom motortartó. A képen zselés(1), felső kitámasztó(2), alsó kutyacsont(3) remélve, hogy a rezonancia ami a az utastérben alacsony fordulaton (1000-1500) jelentkezik meg fog szűnni. Meg hát amúgy is szét volt szakadva az aló és a felső kitámasztó gumi része. Hát nem így lettJobban rezonál, mint előtte. Nem tudom merre induljak... A meghúzási nyomatékoknak nem tudom mennyi jelentősége lehet, de nem használt nyomaték kulcsot a csavarok meghúzására a szerelő. Izomból lettek csak megtépve. Meghúzási nyomatékok kapcsán tudok segíteni?
(1.6 benzines Laguna 2)
-
rob210
Topikgazda
válasz
molnarpeter #87349 üzenetére
Mivel off-ba tetted és valóban nem pénzért, így inkább felajánlásként bent hagyom.
-
molnarpeter
nagyúr
-
Bass
addikt
válasz
rob210 #87345 üzenetére
Ez volt a 3. ,Komolyan sok helyről elhajtották amikor a motor csere szóba jött h jaja hát azt nem vállalnak mert macera.A hajtókaros mutatvány máshol történt és utána vitte ez a szerencsétlen máshoz hát vesztére. Most meg hiába imádta nem tud még 1x egy millát rákölteni. De megpróbálom rábeszélni a HF leszedésére
-
rob210
Topikgazda
Remélem a következő autóját is hozzá viszi majd.
Komolyan nem értem az embereket.
Van egy autóm, megy elviszem " szerelőhöz" , többet nem megy. Ezek után vele csináltatom meg a motorcserét is. Kérdezés , utánajárás, hozzáértés nélkül. Ne haragudj az ilyen ember meg is érdemli.
Én a házfelújjítás során legalább 3 helyről kértem ajánlatot , szakvéleményt arról amihez nem értettem.
Utána olvastam és eldöntöttem melyik a leg elfogadhatóbb számomra.
Ennyi. -
Bass
addikt
válasz
diablo1984 #87339 üzenetére
Én nem inditottam csak ő amikor megállt alatta de azóta pihen a kocsi nem akar vele foglalkozni mert nem akar még egy motort belerakatni,viszont azért én röbeszélném h legalább HF le h mi van vele.
-
Bass
addikt
válasz
forceberg #87336 üzenetére
Szia első gazdás magyar 1.5 dci 200e km futással 2007-s a tulaj sajnos meghalt és kb 2 évig ritkán használta a felesége majd eladta mert nem volt rö szükség.Kultúrált igaz 1.5 dci hangja volt aztán jött a javasolt csapágy csere ,aztán a hibás szerelés miatt a motorcsere amit egy kóköny csinált igen lassan és utólag kiderült h kókány módon is. Haverom nem egy autó zseni elhisz mindent amit mondanak neki ,ő csak fizetett majd egy millát.
-
diablo1984
veterán
válasz
rob210 #87328 üzenetére
Azért tempónál fordulaton mikor a dugattyú széthajtogatja a szelepeket, ott azért kaphat más is. A hajtókar csapágy csere miatt motorcsere volt akciós, úgy hogy egy hosszbordásra sem telt, ott ez a motor is kuka
Bass: egy vezérmű szakadt motort minek indítotok? Ha vezérlést raktok másikat rá, akkor alap, hogy a hengerfejet levesz és látjátok, hogy a dugó tető mit kapott. Ha nem vészes, akkor vagy átszelepelni a hengerfejet, vagy bontani egy komplett hengerfejet, síkra húzni géppel és mehet össze. Ez a minimum, dízelnél azért csúnyát kapnak a szelepek, mindig. -
johnny576
csendes tag
válasz
rob210 #84888 üzenetére
Rá kell szánnom magam erre a fojtószelep takarításra. Vettem Motip 090516 Turbo & EGR tisztítót.
Kérdés, hogy milyen tömítéseket szerezzek be? Gondolom a 21 éves tömítésekkel nem érdemes összerakni. Van valahol robbantott ábra cikkszámokkal ahonnan össze tudom szedni hogy mi kell? Vagy ezekből úgyis gyári kell, rendeljem meg egy szalonban?
-
troll81
addikt
válasz
rob210 #87333 üzenetére
Nem csak itt van hülyeség
Más konszern 1.6 psa Diesel vezérlés szakadás 250 ezer felett.... oké
Első szett rajta vezérlés ből....
Osszerktak faszasag van akad a motorelőtte mondom mindenkinek veztengety cserélni kell.
Most egy hét után jöttek rá hogy az a baj....
Na de hogy olcsó légyen....egy vezérműszíj lesz cserélve minden marad más -
rob210
Topikgazda
Szerelők.
Barátom 1es scenicjén most cseréltem vezérlést, hosszbordást mindent amit kell.Megdöglött az aksi, cellazárlatos lett. Pedig mondtam is neki, hogy ennek nincs sok hátra.
Vidéki szerelő, a hosszbordásgörgő megszorult és azért nincs töltés, ki kell cserélni a hosszbordást, a generátort és a vezérlést is meg kell nézni, abs hiba is van ki kell cserélni az abs kockát.
Hív a srác, mondom cseréld ki az aksit.
Kicserélte megy a kocsi semmi baja.Mondat, na látod ezért megyek hozzád.
-
Bass
addikt
válasz
rob210 #87330 üzenetére
Nem ő nem ért hozzá odavitte h csere,amit lehet pakoljon át. A számlán rajta van a kuplung,kettőstömegű,vezérlés,bordás szíj csere is. Most próbálja "behajtani" rajta. Én is úgy vagyok vele(bár dizelt nem ismerem) de tudok olyan motorrol ami még most is ketyeg(igaz benzin) néhány szelep cserét követően.
-
rob210
Topikgazda
A szerelő bácsi aki berakta a motort szépen nyelje be, hogy sz@r munkát végzett, gariba csinálja meg. Ha csak nem a barátod kérte, hogy ne cseréljen semmit.
Egy motorcserénél alap költség (igaz nálam) a vezérlés és a hosszbordás összes alkatrésze.
Anélkül kapugari van és erre fel is hívom a tulaj figyelmét és el is magyarázom miért!
Van egy bontott motorod ami állt mondjuk5 hónapot. Valamint az előélete is 20ból 1szer ismert. Ezt hívják időzített bombának. Az oroszrulett 6 gólyóval meg igen veszélyes játék! -
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984 #87326 üzenetére
Nanana.
Húzzunk egy kéziféket! Rengeteg vezérlésszakadt motort mentettem már meg.
Ami lényeges, hogy egy hajtokar csapágyas autó is megmenthető, csak nem érdemes. motortakarítás vonalba fúrás hónolás, nem éri meg tényleg.
Míg egy vezérlés szakadtnál pár szelep szelepvezető miatt ne dobjuk már el a motort. -
Bass
addikt
válasz
diablo1984 #87326 üzenetére
Hát sajnos akkor így eladja ahogy van. Kár érte. A hajtókar csapágy csere után jöttek a bajok,ki lett cserélve és gyanítható túl lettek húzva az új csavarok és elszabadult a hajtókar.
-
diablo1984
veterán
Hasonlóan a hajtókar csapágyasnál iss is a szelepet tudja elverni és a dugattyú tetejét, és a dugattyún keresztül akár a hajtókar/ hajtókar csapágy is sérülhetett(függ a tempótól is a kár mértéke). Ha hajtókar csapágy hibánál motorcsere volt a megoldás, akkor itt, most is az lesz.
-
Bass
addikt
Sziasztok egy cimborámnak motorcserés volt a laguna 3 1.5dci hajtókar probléma miatt kész is lett erre most pár 1000 km után elszakadt a hosszbordás ami lerántotta a vezérműszíjat is,gondolom nem cserélték ki neki eléggé ráfaragott szegény és belefáradt hogy megint öntse rá a pénzt. De mi a tapasztalat ezzel a motorral mennyire szokott károsodni, érdemes lehet megmenteni(tudom látatlanban nehéz)? Köszönöm
-
KubanitoS
veterán
Most először vettünk úgy autót, hogy külső átvizsgáló segítségét kértük. Két autót nézett meg a kolléga tőlünk jó messzire. Ha egy napra terveztük volna a körutat, akkor egy laza 800km simán lett volna nekünk.
Minden szép és jó volt, a második autót ajánlotta. Elmentünk, megnéztük, megvettük és azóta is minden heppi. Én kellemesen csalódtam az egész folyamatban. -
zsolt1129
addikt
Sziasztok! Egy Arkana 1.6 E-tech autònál meghibásodott az elektromos ablak. Utánajártam, hogy szériahiba. Az autò természetesen garanciális, amit be is vittem a szervìzbe. Ott megállapìtották, hogy eltörött egy műanyag elem, ani azt eredményezi, hogy az ablak kijön a helyéről és előrebukik. Nekem is sikerült valahogy végállásba hùznom és ők is azt csinálták, majd mondták, hogy ne használjam és szòlnak majd, hogy mikor menjek vissza, mert alkatrészt kell rendelni. Ez volt már majdnem egy hònapja, igaz mondták, hogy kicsit hosszabb lesz a dolog, mert akadozik a lz alkatreszellátás. Valaki gariztatott mostanában renaultot? Egy szaros ablakemelőhöz hònapot kell várni az aljatrészre?
-
dugo_
veterán
Én beállítanám rendesen, aztán ahogy hűl az idő újra és újra, ahogy amúgy is kéne.
Gumisnál nincsenek ilyen magvas gondolatok, hogy majd jövő héten pont jó lesz neked a hidegebben, ha most túlfújja... Az M2-őt fél barral durrantották gyári érték fölé, cégeseket rendszeresen hozok el 3 baron (+0,8!!!) őszi/tavaszi gumicserék után.
-
mycso
Topikgazda
válasz
rob210 #87308 üzenetére
Általában próbálják védeni a neppereket, hogy csak 1-2 ilyen b@rom van, a többi jó arc....én még csak b@rmokkal találkoztam.
Nyáron egy insigniat néztünk, képeken jól nézett ki, az ára valamivel a piaci alatt, felhívom, minden meseszép, csúcsszuper....élőben össze-vissza meghúzgálva, összes felni végig horzsolva, tükörház törött ja és a difiből folyik az olaj....(2018-as autó). Diag: difi hiba vagy 5 féle, elektromos rögzítő fék hiba, meg még pár apróság.
-
Somatom
veterán
válasz
molnarpeter #87312 üzenetére
Nehéz ügy ez. Ha a múlt hét elején árultam volna az autómat, akkor őszintén írtam volna, hogy műszakilag teljesen rendben van. Aztán eccercsak nyomom a start gombot, oszt nem történik semmi.
-
rob210
Topikgazda
válasz
LamerGyuri #87314 üzenetére
Ha már vételkor megjelenik dzsini a műszerfalon, akkor az nem a három kívánságodat fogja teljesíteni.
Ez nem mese, hanem a valóság -
rob210
Topikgazda
válasz
molnarpeter #87312 üzenetére
Én még nagyon időben vettem a cliót igaz pofátlanul le is alkudtam.
Mert tudtam mit miért veszek és mit miért javítok.
Mi a bevállalható és mi nem az.
De érzem már megint hülyeséget fog csinálni a tesóm
Én meg javíthatom majd -
molnarpeter
nagyúr
válasz
rob210 #87308 üzenetére
Pár millió alatt (gondolok a mostani emelkedett árakra) nagyon free-for-all az egész használt piac
na nem mintha olyan rengeteg autót vettem volna, de sokszor jobbnak tűnik egy őszinte, hibás példányt rendbe hozni, aminek nem hogy tagadják, hanem egyértelműen árat csökkentő dolog a hibája.
-
harry
veterán
Valoban gond volt a melle adott kerekek centrirozasaval, visszavittuk a kereskedesbe s ingyen megcsinaltak, ami mondjuk piros pont, ezzel megleptek.
Mas kerdes, hogy reggel 8:30ra vitte parom a kocsit idopontra, es kb 11volt mire el tudott jonni. Nem igazan ertem minek adnak akkor idopontot. Na mindegy, most levan a gond egy ideig.
-
harry
veterán
válasz
rob210 #87308 üzenetére
Kivancsi lennek valahogy nem lehet-e ezeket felnyomni fogyasztovedelemnel, legalabb a direkt hibas tajekoztatas miatt. Gondolom persze erre jonne a 'hirdetes szovegere nem vallalok garanciat / jaj elneztem / stb' szoveg... Esetleg elore telefonon ledumalni hogy mi van benne, menjen ki a kocsihoz, nezze at, ne menjetek feleslegesen, aztan ha ennyit nem kepes megtenni, nem is menni...
-
rob210
Topikgazda
Elmentünk ma autót venni a bátyámnak.
Végre egyszer megkért menjek vele.
Ezt a példányt nézte ki!
Gyereekeeeeek a pofám leszakad.
A diagot nem tettem rá.
Egy lerúgott kotlák szar, olaj a vízzel egyben, termosztátház átszakadva.
Világít a légzsák visszajelző, repedt a jobb első sárvédő, szakadt a hátsó átvezető kábel, szakember cserélte a vezérlést, mert fájóan csörögtek a szelepek.
Kiszakadva a vezető ülés háttámlája.
A hirdetés szövege maga a megtévesztés, a csalás a vérlázító átverés
Base tehát se elektromos tükör, se 4 elektromos ablak!!! Szívem szerint kifizettettem volna vele az ü.a. költséget. Ki se jött az irodából, itt a kulcs nézzétek meg.Magyarország és a nepperek.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Kornelius07 #87306 üzenetére
Nyert a láncos hajtás volt a baki.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Neoteric #87304 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint ~207 mm széles és magasabbik (190 mm) fajta kell bele, azon belül bármilyen fapad jó. Ha mindenképp többet akarsz költeni rá, akkor munka akkut vegyél, az talán tartósabb lesz. Én vennék bele egy legolcsóbb kompatibilis Electric Power(/Jász akku)/SCT akkut kauffernél aztán le van tudva, EV úgyis gyepálja, pár év után fix cserés lesz, akkor már legalább olcsó legyen. Indító árán konkrétan full mindegy úgyis. Vagy ott vannak a lítium okosságok, még drágábban, annál inkább sajnálnám mikor elromlik 😅
-
Neoteric
addikt
Sziasztok, 12V akksi ügyben lenne kérdésem.
Renault Zoe Q210 az alany, és a gyári 12V-os akksit kellene kicserélni. A mostani gyàri 50Ah és 420A.
A kinézett pèldány pedig egy Yuasa YBX3012, 52Ah és 450A. Elvben kompatibilis, de biztosra szeretnék menni, szerintetek is mehet? Esetleg másik/jobb ajánlás? -
rob210
Topikgazda
[link]
Ki találja meg a hibát a cikkben ???
Kap egy virtuális válveregetést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest