Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
válasz
Pompiere #9226 üzenetére
Egyébként tényleg megdöbbentő különbségek vannak és sokszor a nagy világcégek hánynak fittyet a fogyasztói jogokra, vagy elégedettségre, amikor vállat vonogatva javasolják, hogy ha valami nem tetszik, lehet a fogyasztóvédelem, vagy a békéltető testület útvesztőiben botorkálni. Miközben egy Lidl, egy 2 év alatt tönkrement 2500 forintos ph mérőt számla fotó ellenében azonnal postáz Németországból.
-
Pompiere
csendes tag
válasz
Reignman #9224 üzenetére
Szörnyű egyébként, hogy mennyire lesz..ják a vásárlót. Nincs egy e-mail cím, nincs egy olyan telefonszám amit felvennének és azon lehetne bármit is intézni. Amelyik telefonszám végén van valaki, az meg semmiben nem tud, akar segíteni. Most már lassan úgy vagyok, hogy megvárom a 2025-ös modellév további készülékeit. Remélem nem csak az a kettő lesz ami a displayspecifications.com-on van.
-
Reignman
aktív tag
válasz
Pompiere #9223 üzenetére
Csak egy szösszenet a témában: Euronicsban kinéztem egy Panasonic tv-t, mielőtt megvettem az mx750. Azt mondta az eladó, megvan, dobozos, fóliás, ki akarták állítani, de a 16 lábtartó csavarból 4 hiányzott, ami a 10 kilós üveg laphoz rögzíti a tvt. Tetszett a tv, de nem falon használatuk volna, így kellettek a csavarok. Azt mondták, semmi gond, 4 hete már ígéri nekik a Panasonic Magyarország a 4 csavart, bármikor jöhetnek. Vártunk 2 hetet, nem jöttek, így vettünk egy másikat, nem sejtettem, de intő jelként kellett volna erre tekintenem...
-
Pompiere
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Egy történet, hogy mivel járhat manapság, ha valaki Panasonic televíziót vásárol.
Még tavaly novemberben vásároltam egy TX-55MZ800E típusú Android alapú OLED televíziót. A képe csodás volt, a szolgáltatásai csak annyira, amennyi belefért a 350 ezer forintos vételárba.A televízió 2,5 hónap után tönkre ment. A képernyő baloldali harmadában keletkezett egy hajszálvékony függőleges zöld csík. A tv kikapcsolása után már nem is lehetett újra bekapcsolni.
Úgy gondoltam, hogy ha közvetlenül a gyártó magyarországi képviseletének-importőrének zöld számán jelentem be a hibát (amire többek között egyébként való) – nem pedig az üzleten keresztül ahol vásároltam, – akkor gyorsabban megjavítják a készüléket.
Ez, mint mostanra kiderült óriási hiba volt.A hibabejelentés után két nappal a magyarországi importőr el is szállíttatta a tv-t a garanciális javítást végző szervizbe.
Két hét után érdeklődtem először a javítás állása iránt az importőrnél, ahonnan a szervizhez irányítottak. Ott kaptam egy munkalap számot, ami alapján a javítás menete immár online is lekérdezhető volt.Eltelt a 30. nap és a tv még mindig nem volt megjavítva. Újabb érdeklődés, - most már a javítás meghiúsulása miatti cseréről – újabb semmitmondó válaszok. Eltelt újabb 8 nap – ami alatt már a cserére vonatkozó igazolást kellett volna kiállítani – de nem történt semmi. Egy héttel később újabb érdeklődés, eredmény semmi.
A múlt héten végén, már erősen a délutáni órákban aztán csörgött a telefonom. A szervizből kerestek és a vonal végén lévő hölgy elmondta, hogy a javításra beadott tv-hez nincs alkatrész(!) és az importőr és köztem közvetítve(?) felajánlott egy másik televíziót, egy TV-55Z80AEZ típusút. Nem sokat rágódtam az e-mailes válaszon és elutasítottam a felajánlott cserét mert FireTV alapú volt, nem Android, ill. hiányzott belőle egy alapvető funkció, ami a másikban benne volt. A biztonság kedvéért azért másnap telefonon is elmondtam az elutasítás okát, a közvetítőként szereplő hölgynek .
A mai nap folyamán újból felhívtam a magyarországi az importőr zöldszámát és ott is elmondtam, hogy nem kérem a felajánlott készüléket és intézkedést kértem a helyzet azonnali megoldására. Megint csak pár napos választ ígértek. Erre én már a fogyasztóvédelmi panasz megtételét is belengettem.
Információ kérés miatt fel is hívtam őket. Ők azt tanácsolták, hogy a tv-t eladó üzlettől kérjek egy jegyzőkönyvet, hogy ők is tudjanak azért a dologról. Én ugyan jeleztem, hogy erős kétségeim vannak afelől, hogy az üzlet óhajt-e ebbe az egészbe belefolyni, de a fogyasztóvédelemnél mégis ezt tanácsolták-erőltették.
És ezután jött az, amit már fentebb is írtam: a fogyasztóvédelmis hölgy nagy hibának tartotta, hogy nem az üzletnek, hanem az importőr zöld számán jelentettem be a készülékhibát. Azt mondta, hogy nagyon sokan belesétálnak ebbe a csapdába és a gyorsabb ügyintézés érdekében kihagyják az eladót, pedig a vevő az eladóval áll jogi viszonyban, nem az importőrrel, aki általában nem sieti el a dolgokat. Ha az üzletnek jeleztem volna a hibát és 30 nap után besétálok, hogy nem javították meg a tv-t, akkor ott azonnal zokszó nélkül már rendelték volna az új készüléket vagy ha az már nincs, akkor felajánlottak volna egy csere készüléket vagy pedig visszaadták volna a vételárat.
Az már csak hab a tortán, hogy ma derült ki, hogy közben az üzlethálózatban is elfogyott az MZ800E. Két hete még lehetett volna egy ugyanolyanra cserélni, mint a régi, de mostanra csak pár kiállítási darab maradt szerte az országban, amit természetesen nem óhajtanék csereként kérni.
Az elmúlt két hétben figyeltem is a készülék elérhetőségét és reménykedtem az ugyanolyanra történő cserében. Sajnos azonban a szerviz és az importőr lassúsága oda vezetett, hogy így 49 nap után sem haladtunk egy tapodtat sem előre.
A fentiek tanulságául újra megismétlem: ha valakinek elromlik bármilyen terméke, készüléke, akkor azonnal a kereskedőhöz forduljon, ne pedig a gyártóhoz, importőrhöz, stb. mert akkor azzal nézhet szembe ahogyan én is jártam.
-
Reignman
aktív tag
Köszi, vettünk egy 50mx750et, nincs rá panasz, viszont a 65lx650 botrányos, és visszaküldtem. Nem vagyok TV geek, de ilyen felhős tv-vel én még nem találkoztam, sötét háttérnél rettentő zavaróak voltak a szürke foltok. Ráadásul a tv képernyője és kerete között egy 50 centis részen 3 mm rés volt... Nagyon csalódtam, próbáltam utánajárni, hogy a felső kategóriás Panasonic tvk a legjobbak között szerepelnek, viszont lowend kategóriában a 10 éves LG tévém nem olyan foltos, mint ez. Euronics eladó szerint török gyártmány, TCl-lel lehet egy szinten. Nem tudom, viszont a Panasonic ügyfélszolgálat szerint teljesen rendben van, ha a képernyő 1/3a foltos és némi illesztési hiba is belefér, mégha a kereten lévő háttérvilágítás kifele is látszik
No comment.
-
Till@
aktív tag
válasz
Reignman #9217 üzenetére
Véleményem szerint hatalmas minőségbeli különbségek vannak a Panasonic vs TCL vonalon, viszont az árazásnál ez ki is jön, felsőbb kategória esetén.
Én azt tudom mondani, hogy 3 TCL-t is visszaküldtem.
Nyilván a pénztárcába szorított igényeket kell figyelembe venni, aztán dönteni.Neten kell vásárolni, még ha előtte meg is nézi az ember üzletben.Nincs bukta, 14, néhol 30 nap elállás van indoklás nélkül.
Többi márkával személyes tapasztalatom nincs. -
-
Till@
aktív tag
-
Reignman
aktív tag
Sziasztok, mx700 sorozatról van vkinek tapasztalata? Köszi
-
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Úgy néz ki, hogy beneveztem egy 75W95AEG-be "elég jó áron".Csak kínai márkák tudtak vele versenyezni az árkategóriában (600k, TCL, Hisense), vagy lett volna 65" oled olcsóbban is.Azt derítettem ki, hogy a Lengyeleknél rakják össze talán a TCL gyárában.Kicsit szkeptikus vagyok a TV-vel kapcsolatban, bár, ami keveset találtam róla vevői oldalról, azok nagyon pozitívak voltak.A napokban kapom meg, 30 nap elállási idővel.
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Van itt az apróban egy Panasonic TX-58HX810E eladó 120 ezerért, még cseh gyártás (megkérdeztem). Ez mennyire jó vétel? Mennyire oké ez a TV?
Illetve az IPS paneles TX-55FX780? Ez mennyire ajánlott?
Köszi -
Downsampling
senior tag
válasz
Dauerstage #9211 üzenetére
(mondjuk csak azért mérnék rájuk, hogy tényleg a backlight-LED-ekkel van-e baj) -
Dauerstage
tag
válasz
Downsampling #9210 üzenetére
Ha ugyanilyen, akkor ne is méregesd, hanem tedd át a másikból.
Ha le van ragasztva, akkor meg a hátfallal együtt cseréld. -
Downsampling
senior tag
válasz
Dauerstage #9209 üzenetére
Aha! Ha esetleg rájuk mérek, akkor ez kiderülhet?
És ha tényleg ez a helyzet, akkor ki tudom őket cserélni? Ugyanis van egy más miatt rossz ilyen tévém (csak alkatrésznek jó), amiben viszont a backlight panel teljesen jó. -
Dauerstage
tag
válasz
Downsampling #9208 üzenetére
Valószínűleg teljesen, vagy részlegesen kiégett pár darab és a maradék túlfeszt kap és jobban is világít.
A részleges kiégetthez, sokkal nagyobb fesz kell mint egy egészségesnek és az ellenállása is sokkal kissebb.(ezt cégnél figyeltük meg 7szegmenses kijelzőnél, esetünkben 3v helyett 9v kellett ugyanahoz a fényerőhöz) -
Downsampling
senior tag
válasz
Dauerstage #9207 üzenetére
A neten rengeteg hasonló fotót, videót megnézve én is erre tippelnék... Ami fura, hogy nálam ennyire "szabályos"...
Mi történhet ilyenkor a backlight LED-ekkel? (amúgy valszeg szétszedem, ha elcseszem, akkor nézzük a kicsit...)
Köszi! -
Dauerstage
tag
válasz
Downsampling #9206 üzenetére
Szia.
Valószínűleg, háttérvilágítás problémája lessz.
De 100%-ra csak szétszerelés után tud bárki, bármit is mondani. -
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
A kb. 6 éves Panasonic TX-50EX700 tévémen pár hete ezt vettem észre (de már a feleségem is). A filmek nagy részénél nem zavaró, sőt, nem is vehető észre, de a sötét jeleneteknél már igen. És hát ugye alapból ez van, amikor csak feketének kéne lennie a képernyőnek.
Azért a telefonom kissé túlexponálta a képet, nem ennyire durva, de így még jobban érthető talán, mi a probléma.
Kérdés: ez mitől lehet? Backlight panel? Vagy egyéb? Amúgy minden más rendben a tévével.
Van egy szintén ugyanilyen idős TX-40EX700-am (vagyis ugyanez a típus, csak kisebb méretben)is, annál semmi hasonló, most is csodás, pedig érdekes, ezt néztük sokkal többet.
Köszi -
kezo0
addikt
-
Nheo047
kezdő
sziasztok
Pana Oled topic nincs? nem találom.... -
BTom1970
aktív tag
válasz
Dauerstage #9199 üzenetére
Most én örültem, hogy újra elindult 1 hónap hibajelzés után. Azóta is megy rendben. Persze tudom, hogy bármikor leállhat, de hát ez eddig is így volt, hogy vajon meddig megy. 2015-ös Panasonic TX-43CX750E, még a cseh gyárból, nehéz, van benne még anyag. 2016-ban lett véve újonnan, 2019-ig használva sem volt, nagyon ritkán csak éppenhogy. Szinte pár órát ment csak 3 év alatt. Az utóbbi 5 évben sokat ment.
A 13 villogás nem táp, hanem alaplap hibára utal. Egy szervíz mondta pár napja, hogy "Megtelítődött az agya az internetes funkcióktól, de akkor is csinálni kell rajta egy Factory resetet." Nem csináltam ilyet, mert akkor minden felvétel és beállítás elveszik. -
kezo0
addikt
válasz
BTom1970 #9198 üzenetére
Van egy régi Panasonic DVD/DVD-RAM/HDD-felvevőm, amit jó ideje nem használok, mivel az élet túlhaladta már kissé ezt a technológiát… Kidobni sajnálom, eladni nem hiszem, hogy túl sok pénzért lehetne (pedig ez annak idején egy 100+ ezer forintos holmi volt), szóval csak úgy ott van a polcon, máig rákötve a tévére, de kb. sosem kapcsolom már be. Az előlapján világít a pontos idő – már amikor világít. Ugyanis kb. egy éve meghalt benne a táp, így hiába volt bedugva a konnektorba, nem lehetett bekapcsolni, meg se nyikkant, sötét maradt az előlapi kijelzője. Na, megette a fene – gondoltam, ezt inkább nem viszem el a szervizbe, hogy egy csomó pénzért tápot cseréljenek benne, aztán otthon meg úgysem használom. Szóval nem tettem vele semmit, ott hagytam a helyén, nem foglalkoztam vele…
Aztán egyszer csak, pár hét (!) eltelte után azt látom, hogy villog (00:00) az előlapján az óra! Persze ennyi idő után, amit áram nélkül töltött, lenullázódott, de újra működőképessé vált a készülék. Nosza, beléptem a menüjébe, és beállítottam rajta a pontos időt. Ezt utána pár hétig rendesen mutatta is a kikapcsolt, de áram alatt levő felvevő.
Egy-két hétig tartott ez is, aztán egyik napról a másikra megint sötétbe borult a készülék kijelzője, ismét lehalt a tápja…
Lényeg a lényeg: ez azóta is tart, újra és újra ismétlődik, hogy hol áram alá kerül, és működik napokig, aztán meghal, és be sem lehet kapcsolni.Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, ha most egy hosszabb tetszhalott állapot után újra feléledt a tévé, sajnos még simán lehet, hogy egyszer csak majd megint nem kapcsol be. Ilyenek ezek a gyengélkedő tápok.
-
Dauerstage
tag
válasz
BTom1970 #9198 üzenetére
Szia.
Szerintem az nem egészséges, hogy napokat kell várni hogy lemerüljenek a kondik a tápoldalon és csak utána hajlandó elindulni.
Biztos hogy van valami gondja.
Nemrég lett újrahúrva a villamos hálózat nálam és 2 napot nálam is pihent a TV(TX49FX633). Nem kellett várnom hogy bekapcsoljon. -
BTom1970
aktív tag
Kb 3 napig volt kikapcsolva a Panasonic TVm, csak a hátulján lévő ON/OFF kapcsolóval. A hálózati tápellátás csatlakoztatva volt.
...és most újra elindult, 3-4 hét után!
Tehát nem kell új alaplap és IC-8001. Korábban is párszor áramtalanítottam néhány percre. De most több napra volt így áramtalanítva.Mi lehetett ez a gond? Olvastam valahol, hogy hagyni kell teljesen lemerülni. Ez megoldás lehet. Tehát, ha valakinek ilyen gondja van, érdemes ezzel is próbálkozni!
-
BTom1970
aktív tag
Közben többet megtudtam a hibáról. Újból megkérdezem, hátha valakinek van így véleménye vagy ötlete.
Panasonic TX-43CX750E LCD-TV
13 piros LED villogást jelez.
https://techbullish.com/panasonic-tv-blink-codes/
5 évet volt használva - 2015-ös modell
3 évig használaton kívül voltA hibakód jelentése: "Communication error on DG or DN board.
A defective A board faults with voltage or resistance issues specifically
if your TV is blinking red light 13 times. It signals a communication error.
It is a fault of the DG or DN board with IC 8001 which alarms the error.Here are some of the fixes for Panasonic LED TV blinking 13 times in a row:
Hard Reset can be tried to fix this.
DG/DN board can be checked out for all loose connections and the ICS on it.
If it’s not repairable, better replace the board.
Defective A board triggers flashes indicating an error in SOS A board due to a short out
or missing voltage on the ICs.
Testing can be conducted on each component although a better option is
to contact a Panasonic TV service center for assistance."Az A-board száma:
TNPH1119 (1)A / TXN/A1RCVEKérdéseim:
- Az A-board az alaplap. Melyik a DG és DN board?
- Mi lehet a hiba?
- Az A-board cseréje megoldaná a problémát?
- Lehetséges, hogy másik board cseréje szükséges?
- Hol lehet beszerezni ilyen alkatrészt? -
Gulyopapa
addikt
válasz
Dauerstage #9194 üzenetére
Nincs ilyen opció a tv-ben hogy SPDIF
-
Gulyopapa
addikt
Üdv
Adott egy Panasonic 40EX700e tv. Össze van kötve egy PC-vel hdmi-vel, és egy pc hangfal esettel, optikai kábellel. De csak sztereó hang jön ki. A jel is 5.1 és a hang rendszer is. Miért csak sztereó a hang? A tv miatt? -
BTom1970
aktív tag
13 piros LED villogást jelez a TX-43CX750E Tv-m. 8 éves, de csak az utolsó 5 évben volt használva. "Communication error on DG or DN board" - ezt jelenti a hibakód.
Melyik a DG és DN board? Az A-board az alaplap. Mi lehet a hiba? A board(ok) cseréje megoldaná a problémát? Láttam több helyen, hogy árulnak ilyen alkatrészeket.
https://techbullish.com/panasonic-tv-blink-codes/ -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
TX-49FX700E TV-nk van. A TV-re rá van kötve egy házimozi erősítő optikai kábellel, a TV-n a hangszoró ki van kapcsolva. TV adás, kábel TV, NAS-ról streamelve, Netflix, Disney+-nál van hang a házimozi erősítőről. Andoidos telefonról próbálkozunk a tükrözéssel (Redmi Note 9S), kép van, de így a hang nem jön az erősítőtől, csak a TV hangszóróból, ha visszakapcsoljuk. Ez mitől lehet? -
pkaresz
őstag
Sziasztok
Mediacard M4 nincs hang, mit tudok csinálni?
Illetve a kozszolgalatin nincs.
A napokban lett beuzemelve.
Lehet a Dolby hang miatt?
Lehet ezzel valamit csinálni? -
mc.g
aktív tag
Akik még keresik az eredeti Panasonic minőséget (Panasonic fejlesztés, nem Török gyártás, ugyan már nem is Cseh, hanem Lengyel), akkor nekik még tudom ajánlani a teljes 2022-es (LZ) OLED sorozatot, vagy a 2023-as (MZ) sorozatot (az MZ700, MZ800 már Török gyártás, más távirányító, más hátlap (más belsőrész!?)), vagy a legújabb 2024 (Z) feltehetőleg talán az utolsó sorozatot.
A 10-éve vásárolt 50GT60-as plazma valahogy minőségibbnek érződik, "van benne anyag", masszív mint egy acéllemez, és olyan nehéz is, addig az új 65LZ800 szinte csak egy kb.3-4mm vastag képernyő (fémlemez rajta a kijelző réteggel), hátulán egy minimalista (de igényesebb mint sok másik) műanyagborítás, kicsit más érzés, de stabilabbnak tűnik mint más gyártók hasonló keret nélküli OLED készülékei.
Az okos rendszert nem használom, nem ismerem, de valszeg nemnagy szám (a plazma okosrendszerét sem használtam soha), van külön Android-mediabox -om, és TV-vételre HDD-BD-felvevő, azt használom.
Viszont képparaméterek, beállítások, használhatóság szempontjából pozitív "csalódás", sokminden hasonló amit a plazmánál megszoktam, de még több lehetőség.
A FILMMAKER-módban is minden paraméterezhető (persze alapértelmezetten minden ki van kapcsolva), és FILMMAKER HDR módban is minden állítható (állítólag más gyártóknál ez nem így van), ez nekem nagyon tetszik.A plazma kb.80cd/m² teljes képernyős fehéret tudott, az oled kb.150cd/m²-t tud, vagyis pl.100...120cd/m²-re állítva nem szabályoz le a fényerőből ha sok a világos rész.
A fogyasztással is elégedett vagyok, fekete kép mellett kb.30W, 100cd/m² teljes képernyős fehér megjelenítése kb.120W. Így TV-zés közben jellemzően 50...75W között ingadozik (hang nélkül).Házimozierősítőt (AV-központ nálam, ebbe csatlakozik minden eszköz) bekapcsolom, TV bekapcsol, erősítőt kikapcsolom, TV kikapcsol.
Most nagyon jó áron kapható...
-
mc.g
aktív tag
válasz
Karesz613 #9185 üzenetére
Szét kellene szedni a készüléket, leszedni a háttérvilágítás diffúzorát az LCD-ről, és megnézni, mi történt vele, talán tisztítás, megigazítás (ha lehet, megfordítás) segíthet. Szinte biztos, hogy (akár házilag) javítható.
Az rtings.com -on van sok TV 10000órás (kb.3-5év használatnak megfelelő) tartóstesztje, és sok LCD TV-nek van hasonló (ennél dúrvább) hibája.Nemrég vettem TV-t, és a hosszútávú tartósság miatt LCD-t szerettem volna, de miután átnéztem a fent említett tesztet, láttam a tiédhez hasonló, és még dúrvább problémákat tömegesen, arra a következtetésre jutottam, hogy az (újabb) OLED-ek tartósabbak lehetnek hosszútávon (megkímélt használat mellett), ezért végül OLED lett...
-
Karesz613
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy mi lehet a TV baja. Személy szerint backlight hibára gondolok, de ki tudja.
Adott egy Panasonic TX-l55dt50e Full HD 55" led tv, edge led háttérvilágítással. A probléma az, hogy a TV két oldalán nagyon fényes a kép, már-már majdnem hogy "bevilágít" és a két szélén nagyon szép a kép. Viszont a többi részen, középen a kép sokkal sötétebb.
Nem találtam a neten semmit sajna, csak olyan képeket ahol konkrétan fekete a kép bizonyos része. Direkt fehér képnél csináltam a fotókat, itt adja ki a legjobban.
A válaszokat előre is köszönöm! -
mc.g
aktív tag
válasz
Forestgreen #9181 üzenetére
A TV-kbe épített "smart" platformokat elengedném.
A TV-t képi (esetleg hang) megjelenítő végeszközként érdemes használni szerintem, ezért kellenek hozzá műsorszolgáltató eszközök, mint pl. Android-box, HDD-felvevő, BD-lejátszó, X-BOX, PC, stb...... -
mc.g
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok mondani olyan 75"-os (65"...85" között még érdekelhet), Panasonic LCD TV-(ke)t ami ADS-IPS paneles ?
Közeljövőben várható modellek is érdekelnek.
Érdekel normál IPS is 90% vagy jobb DCI-P3 színtér lefedettséggel ,főleg local-dimming mellett.Alacsony fogyasztás előny.
(VA-panelt kerülném, OLED-et jelenleg nem szeretnék tartósság, fogyasztás, ár miatt)
-
válasz
Forestgreen #9181 üzenetére
Ha eddig nem volt, 99%, hogy ezután sem lesz.
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok,
Tudni lehet, hogy a Panasoic TV-kre lesz e a közeljövőben SkyShowtime app? Vagy ahogy az HBO, ez sem lesz elérhető, csak böngészön keresztül?
Köszi!
-
BTom1970
aktív tag
CX--750 -es Panasonic 2015-ös TV-m van. Sokat nézek YouTube élő stream-eket rajta. Egy ideje eltűnt a chat.
Másnál is így van? Talán a frissítések miatt lehet? Az újabb YouTube app. már nem teljesen támogatja ezt a TV-t? -
Figyelem!
Ne vegyenek meg a Panasonic LSW504 termék családot, mert ennek nagyon gyenge a fényereje, jó a sötét szobába való!
Megtudtam a német tesztelő weboldaltól.
-
csabsz13
aktív tag
szerk.:
sziasztok! egy nagyon régi modellhez (TX-P42G20E) eredetihez hasonló távirányítót hol érdemes venni, rendelni? köszi előre is a válaszokat!bocsánat, közben rátaláltam a korábbi válaszokra! megnézem az amazont és az emagot.
-
junior11
veterán
válasz
kecsu10 #9175 üzenetére
Szia, sajnos manapság már semmi sem olyan tartós és minőségi, mint régebben, persze akadhatnak kivételek, a Panasonic, Sony márkanév sem garancia ma már arra, hogy hosszú évekig gond nélkül fog üzemelni a készülék (mondjuk nálunk a Sony 12 éves múlt, a Samsung 14 éves, még mindig semmi bajuk, kopp-kopp).
Azt, hogy meddig fog működni a következő tévéd, függetlenül attól, melyik gyártótól veszed, senki sem tudja megmondani, érdemes, ha van rá lehetőség, minél hosszabb garanciaidővel vásárolni. -
kecsu10
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott a Samsung tv-m, és ha nem muszáj, nem erőltetném a koreai vonalat. Néztem, hogy árul még a Sony és a Panasonic is tv-ket. 200 ezer körül már vannak náluk alap készülékek, amelyek számomra eleget tudnak. Kérdés: olyanok ezek a régi japán márkák mint régen? Minőségibb gyártmányok mint a koreaiak? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, illetve a segítséget! -
KaqXar19
tag
hello!
nem tudja valaki hol talalok 58EX780-hez eredeti N2QAYB001115 taviranyitot?
koszi -
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
A TX-43LX650E 110-ért jó áron lehet?
A pana oldalán azt írják, play storeból lehet telepíteni rá appokat. Pl a horizon go, vagy a telekom streamje felmegy rá? Nincsen se koax se utp a közelben ahol a tv lenne (úgy tudom telekom a szolgáltató). Bocsi ha hülye kérdés, de én egyáltalán nem nézek/használok tvt és nekem kéne ajánlani valamit. -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Panasonic TX-49EX600e Smart tv. A kérdésem az lenne, hogy ennél a tv-nél megoldható lenne valahogyan, hogy hanggal tudjam utasítani pl. youtube-nál a keresést és ne úgy kelljen a távirányítóval bepötyögnöm a keresett címet? Úgy tudom, hogy ebben a tv-ben nincsen bluetooth, így hiába keresnél Alin hangvezérléses távirányítot. Van valami tipp, hogy mivel tudnám ezt megoldani?
-
Flashget
félisten
válasz
Vini011 #9165 üzenetére
Köszönöm a limerítő választ.
Samsung lcd tévéim voltak/van amiknél ragaszkodtam a valós 100Hz-hez filmek (BD lejátszó)sport miatt. Ez nem változott csak most 120Hz néven írják és emiat néztem ki ezt a modelt. Sajna 43"-nál nagyobb nem fér el ahhoz szekrénysort. kellene cserélni.
Netflix meg a többire nincs igény így ezek nélkül elvahyunk. -
Vini011
csendes tag
válasz
Flashget #9164 üzenetére
Szia!
Az lx940 az a kvázi prémium lcd je a Panasonicnak, és az egyedüli széria ami az oledek mellett a my home screen tv rendszert használja.
A Panasonic nem használ direkt led világítást még 'prémium' szinten sem, így ez is él led világítást kapott.
Nekem a Panasonic oled mellett van egy 1 évvel korábbi TX-49JX940, ami 2021 széria, szemben a lx940 az 2022.
Én meg vagyok elégedve a jx940 - nel, az el led miatt, nyilván nem oled szintű fekete, de én nem tapasztaltam felhosodest, így a képe sztem kielégítő.
Tartalmaz dolby vision és atmos illetve sima hdr mellett a hdr10+, is.
A két beepitett hangszóróval a háztartásban lévő 1 Sony és 2 panasonic tv egyiken se éreztem soha azt a szuper terhangzast akár dolby atmos, akár se...
Egyenként a tv hangja is megfelelő tv vagy stream esetén is, de ha igazán filmezés kell akkor sztem kell ehhez is külső hangrendszer.
A my home screen használata, ha ismered akkor nincs sok újdonság, ha nem akkor az én tapasztalatom pozitív a gyorsasag, csatorna váltás, applikacio betoltes stb téren...
Annyi azonban fennáll, hogy bizonyos kisebb stream szolgáltato appja nem áll rendelkezésre, mivel úgy tudom a Pana tv az USA-ban nincsenek már így a szolgáltatok nem mindig fejlesztenek.
Ha ez a része is érdekes, akkor a netflix az elejétől elérhető, illetve a amazon prime videó is, és 2021 óta van Disney + és Apple tv + támogatás is, illetve online magyar tv közül a direct one van appja.
Az hbo max applikacio nincs, illetve a Skyshowtime sincs bár az igen új szereplő.
Én tv ként kábeles dvbc szolgáltatás használom és kiváló, optikai csatlakozoval is mindegyik csatorna ami dolby 5.1 vagy stream kikuldi a terhangzast az erositonek, illetve az earc funkció miatt a hdmi is képes akár dolby atmos is továbbítani persze ha a hangrendszer és a forrás alkalmas rá.
Én a dolby atmos és vision a netflix és a Disney + próbáltam és támogatott, illetve a hdr10 + az amazon prime illetve a Apple tv régebbi tartalmain, mert az újabbak ott is d visionra váltottak... Szubjektív de nekem a hdr10+ jobban bejon világosabb 🔆 élénkebb színekkel a vision tartalmak "sötétebbek"...
A távirányító kinézetre "klasszikus" típusú, bár csak 2 éve újította a Pana a korábbiak helyett, ez már tartalmaz mikrofon hangkeresesre, szolgáltató fugho6, illetve az infra mellett Bluetooth kommunikál a tv-vel a bekapcsolast kivéve nem kell a tv re irányítani utanna Bluetooth használ.
Összegezve sztem nem olcsó a prémium lx940 tv, de az elődjét ismerve sztem jó választás, persze az előnyei és a hátrányai (él led, hbo, skyshowtime) együtt is, de nyilvan ha van előfizetve hbo akkor kell külön eszköz pl android tv box v stick a hiányzó appokra... -
Flashget
félisten
Sziasztok.
Erről a tipusról vélemény? Lehet más képátló csak a tipus ugyanez legyen. Köszi.
TX-43LX940E -
kezo0
addikt
válasz
Vini011 #9161 üzenetére
Gyanítom, hogy mire ebben az ügyben bármilyen érdemi előrelépés lenne (ha egyáltalán lenne), addigra én már amúgy is ott tartanék, hogy időközben lecseréltem a tévét egy újabbra, de legalábbis már nagyon erősen gondolkodnék a cserén, hiszen ez ugye már most is egy hatéves modell.
Sajnos nagyon rossz tapasztalatom van az ún. „képviselettel”, ami igazából nincs is Magyarországon. Van a Videopart, mint központi márkaszerviz, a k-európai központ pedig Lengyelországban van, így pl. azt is a lengyelek engedélyezik, ha itthon a szerviz nem tud megjavítani egy garanciális készüléket, ezért cserélniük kell. Ez a folyamat több hónapot is igénybe vehet, mivel a lengyelek magasról tojnak a magyar piacra. Mindezt saját tapasztalatból írom: egy ilyen, felháborítóan hosszadalmas és kiábrándító folyamat végén jutottam ehhez a jelenlegi OLED tévéhez, amit a korábbi AX800-asom többszöri sikertelen javítási kísérlete után kaptam végül nagy nehezen, cserekészülékként küldve Lengyelországból…
Szóval egy ilyen ügyben inkább nem kezdeményeznék ezekkel semmilyen levelezést, mert valószínűleg simán lepattintanának, amilyen a hozzáállásuk az ügyfelekhez. -
Vini011
csendes tag
Szia!
Kicsit böngésztem a netet és az avforums - on egy a tiedhez hasonló hibára azt írták többen hogy a Panasonicra amikor a 2021-ben a Disney és az Apple elérhetővé tették a 2017 - 2021 tv-re, akkor többen tapasztalták, hogy a 2017 - 18 modellek mind a Disney mind a Apple appok 2.0 küldenek ki, míg az amazon prime és a netflix appok ezeken a tv-ken is támogatott több csatornás hangot pl 5.1.
Azt nem találtam a 2021 fórumokon kívül, hogy ez javítottak e, vagy jelenleg mi a helyzet, de esetleg egy e-mail megérne küldeni a Panasonic képviselet részére, hogy hátha javasolnak vmit, vagy jelzik a szoftver fejlesztés felé, bár sztem lehet hogy azokat maga a szolgáltato pl Disney Apple fejleszti...,de egy email próbát megér. -
Vini011
csendes tag
-
Vini011
csendes tag
válasz
sunavlys #9153 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom, hogy nem android tv rendszerű az lx600 széria, de nem is a panasonic saját maga fejlesztésu my home screen, mert az már csak az oled és a prémium lcd lx940 típuson van.
A tavalyi android tv rendszerű az lx800, illetve ha jól olvastam valahol hogy az lx650 is android tv.
A lx600 az vmi egyszerűbb okos tv rendszerű, és 2022-ben vezettek be, belépő arszintű tv-re, miután az európai lcd gyártás Csehországban leallt és Törökországi bergyartas van, így született egy egyszerűbb okos tv rendszerű lx600. -
sunavlys
senior tag
LX600 az android rendszerű?
-
kezo0
addikt
válasz
Vini011 #9151 üzenetére
Nekem egy 2017-es OLED modell (TX-55EZ950) van, tehát már nem mai darab… Lehet, hogy ezen valamiért le van korlátozva az Apple TV+ app, és nem tud kettőnél több csatornás hangot kiadni?
A HDMI csak 2.0, de ez nem jelenthet korlátot, mivel az ARC (Audio Return Channel) így is képes az alap DD 5.1-es hangot visszaküldeni a tévéből az erősítőnek, és ezt meg is teszi, amikor 5.1-es hangú tévéműsorokat nézek (pl. egyes HBO-s filmek vagy M4 Sportról felvett Forma-1 közvetítések ilyenek).
Tettem egy próbát úgy is az appal, hogy kiiktattam a HDMI-t, és optikai kábellel küldtem a tévé hangját az erősítőre – de sajnos így is csak 2.0-ás hang érkezett az erősítőre (többek között az Alapítvány sorozattal is tesztelve).
Az appban nálam ezek a névjegy-adatok láthatók:
Nálad milyen tévén fut az app, és milyen adatok vannak a névjegyében?
-
Vini011
csendes tag
Szia!
Nekem lejárt az Apple tv+ elofizetésem, de az 1. évad nyitó részeket ingyen is engedi vissza nézni, így megnéztem, de nálam nem pcm 2.0, hanem akár dolby atmos is, ahol elérhető, pl az alapítváy sorozat, illetve optikai kimeneten régi
5.1 erositore kötve 5.1 hangsavot jelez. -
junior11
veterán
válasz
Pizzafutar #9149 üzenetére
Szia, [itt] kérdezz rá, hátha tudnak segíteni.
-
Pizzafutar
aktív tag
Sziasztok,
A ma hajnali vihar után a behalt a Panasonic TV. TX-P41G30E, ma már réginek mondható 10 éves készülék. A bekapcsolás után a power led villog csak kb 13-at, ami a manuál szerint 'emergency SOS'.
Szerintetek érdemes foglalkozni a javításával? -
kezo0
addikt
Használja valaki rajtam kívül a Pana tévéjén az Apple TV+ appot? Másnak is csak 2 csatornás hangot ad ki minden lejátszott tartalom 5.1 helyett?
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Garanciális Panasonic tv márkaszervizzel kapcsolatosan milyenek a tapasztalatok? Mennyire korrektnek?
-
Ickenham
csendes tag
Sziasztok!
Kis tapasztalat megosztás:
2018. februárjában vásároltam a Mediamarkt -tól egy Panasonic TX-49ES400E televíziót. A Panasonic promócióban vállalt 5 év garanciát, ha regisztrálta az ember a terméket. Megtettem.
Az idei évre a TV képe rettenetesen bekékült (minden forrásból), ezért elkezdtem vakargatni a garanciát. Bár a promóció honlapja behalt, a régi visszaigazoló emaiben küldött link már nem vezet sehova, de a Panasonic ügyfélszolgálat nagyon segítőkész volt és az 5 év garancia utolsó napján (!) jelzett hiba kapcsán küldtek Budapestről Nyíregyházára autót a TV -ért, hoztak dobozt (már nem volt meg), elvitték, bevizsgálták, megállapították, hogy nem javítható, kaptam csereutalványt a Mediamartk -hoz, akik vissza is fizették a TV akkori vételárát.Szóval respect az ügyfélszolgálatnak és a hozzáállásnak!
-
kezo0
addikt
-
Iványi A
friss újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt a csoportban. Üdvözlök mindenkit!
Már nem tudok hova fordulni a tv bajommal, gondolom talán köztetek van valaki, aki találkozott ezzel a jelenséggel. Van egy Panasonic TX-32 ESW504 típusú készülékem, amit most vettem használtan, de egyszerűen a menüjéből nem tudom előhozni a setup és az az alatti állítási lehetőségeket. A hotel módot már ki-be kapcsoltam, de úgy sem jön elő az állítási lehetőség (csatornakeresés...stb.) Erre kérnék tőletek egy kis segítséget! Bármilyen ötletnek örülök, akár szerelő ajánlásának is. ( Totál hülye vagyok a tv-hez!!!) Balatonon vagyunk Szántódon.
Előre is köszönöm, ha segítetek, további szép napot! -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy régebbi Panasonic TV esetén jött elő egy olyan probléma, hogy megjelentek ferde csíkokban különböző színezetű a kép digitális adásból kapott anyag esetén. HDMI bemenet esetén nincs képhiba. Egész pontosan itt van a hiba leírása.
Szerintetek van értelme a javítással foglalkozni, vagy inkább csere a célszerű?
-
Héliosz
tag
Sziasztok.
Adott egy Panasonic tv. Még bőven gyári garis. Egyik napról a másikra lett egy csomó halott pixelem. A gyártói gari vonatkozik erre még? Van valakinek tapasztalata a szervízzel kapcsolatban?
Köszi
-
greenday
csendes tag
Nekem is ugyanez a bajom, HBO Max sincsen ugye rá. Vettem egy Amazon fire stick-et, és kis szenvedés után (mert ugye a stick sem támogatott itthon hivatalosan, és hiába van fent mindkettő az app store-jában, nem letölthető nálunk) lett Hbo Max és SkyShowtime-om is
24e volt az Iponnál, és én sem cserélném le az 5 éves Pana TV-met
főleg, mert az utolsó 3D-s volt, és néha még szoktam 3D Blu-Ray-t is nézni rajta.
-
kezo0
addikt
Imádom a Panasonic tévék képminőségét (természetesen nem az alsó kategóriás készülékekre gondolok), de az olyan dolgok kiakasztanak, hogy ma, amikor elindult a SkyShowtime streaming-szolgáltatás Magyarországon is, és persze a Samsung-LG tévékhez máris van app, mi, Pana-tulajok nem tudhatjuk, hogy a mi tévénkre egyáltalán lesz-e valaha.
Pedig most havi 999 Ft-ért lehetne akciósan lifetime előfizetéshez jutni, de ha nem tudom nagyképernyőn nézni, akkor nem fogok rá előfizetni… -
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem fel a kérdést! Mennyiért lehetne mostanában eladni egy panasonic tx-50ex700e tv-t?
Köszönöm! Még garanciális -
Joshi
titán
Sziasztok. Tud valaki Androidra Panasonic Remote appot ami reklámok nélkül működik is? Igazság szerint egy Panasonic DMP-UB900EGK Blu-ray lejátszóhoz kellene. Válaszokat előre is köszi.
Illetve ha tudna valaki egy oldalt ahol leírják, hogy az említett lejátszót hogy lehet gyári resetelni távirányító nélkül.
-
mihaly13
tag
Hát ez a Panasonic fórum a leggyengébb az egész komolyabb tévék közül , vagy kevés tévék vannak vagy nem veszik mert elég drágák vagy nagyon jók és nem kell panaszkodni . Hát remélem hogy megoldódik az én gondom az internettel , vettem egy új routert egy TP-Link ARCER AX23-AX1800-t mert a régi már több mint ot éves volt . Remélem hogy most már minden OK lesz !
-
mihaly13
tag
Hát ez borzasztó az új 10 napos TX-50LX800E-s tévém már harmadszorra nem akar kapcsolódni az internetre se kábelen se wifin pedig a router fél méterre van tőle este áramtalanitom és ( egy pár nap után ) reggel már nem akar kapcsolódni az internetre semmi pénzért csak miután elvégezem a gyárivisszaállítást akkor működik egy pár napig . És azután a csatornákat tetszés szerint újra rendbe rakni az ennél a tévénél egy kész katasztrófa , ha én ezt tudtam volna még ingyen sem kellet volna !
-
-
Baggio90
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Panasonic Tx50lx650-es tv-t vettem. Csoda jó a képe, hangja.
Egy dolog lepett meg. Ha az ember pl letörli a tv kijelzőt, a panelt a lenti résznél be lehet nyomni kb 2 mm-re befele. Tehát van egy mozgástere a lenti részen a panelnek, ahol a fémkeret van.
Ez normálisnak számít vagy mind a 4 szélén fixen rögzítve kéne hogy legyen? -
mihaly13
tag
válasz
Kisbatyu75 #9111 üzenetére
Hát meg is írtam hogy a keresésnél kábel opciót kell választani és akkor megjelenik a szolgáltató Voda-Digi- vagy egyéb , én az egyébet választom mert már megjártam hogy a Digit választottam és a csatornák rendezése egy idő után minden visszaállt a Digi által megosztott rendszerre . Különben a Panasonic tévéknél nagyon zűrös a csatornák elrendezése , nagyon gyenge a megoldás egy ennyire felkapott drága televízióknál , számitógépes elrendezés nem is létezik pedig a komoly televízió gyártóknál mindegyiknél van Sony , Samsung , LG a Panánál pedig nincsen , nekem 250 csatorna általam szeretett sorrendbe rakása és vagy 70 csatorna törülése eltartott vagy jó két órát .
-
mihaly13
tag
válasz
Kisbatyu75 #9109 üzenetére
Nekem is Digi kábel tévém van Temesváron és a tévém TX-50LX800E most vettem és minden ingyenes csatorna gond nélkül bejön lehet SD vagy HD kb. vagy 170 csatorna . Keresés , csatornák- kábel-Digi-automata keresés és kész , nálam minden csatornát megtalál csak a kódolt csatornákat nem lehet látni !
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Nekünk egy 2018-as TX-49FX700E TV-nk van. Azt tudjátok, hogy mi kell ahhoz, hogy a Digi kábeltv összes csatornája bejöjjön külön set top box nélkül? Az ügyélszolgálaton a hölgy azt mondta, hogy az antenna kábelt csak be kell dugni a TV-be, ha újabb készülékünk van, menni fog. Szomszédunknak is 2018-as, bár Samsunkg TV-je van, eddig szet top box-al használta, de anélkül csak 46 csatorna jön be, egy HD sem. A két TV összehasonlítása itt olvasható: link , a tunerek tekintetében hasonlóak. -
mihaly13
tag
A héten vettem egy TX-50LX800E tévét , még soha nem volt Panasonic tévém , az első benyomásom a tévéről ( avval hogy egy olcsóbb kiadás az nem rossz ) de van egy gond vele ezért fordultam ide , én miután már nem nézem minden tévémet kikapcsolom az áram alól és meglepetésemre amikor másnap elindítom már nem akar kapcsolódni a You Tube-ra semmi pénzért ameddig nem csinálok egy gyári visszaállítást és kezdhetem újra az egész mókát élőről , csatorna szerkesztés ennél a tévénél egy igazi katasztrófa 250 csatornát újból rendbe rakni eltart vagy két órát ! A kérdésem az lenne lehet valamit csinálni hogy ne veszítse el a kapcsolódását a You Tube-l hogy ne tartsam készenléti állapotban a tévét !
-
kezo0
addikt
válasz
GmailOutlook #9105 üzenetére
Szia,
mindig érdemes ezt az oldalt áttanulmányozni, itt választ kapsz néhány kérdésedre. Eléggé megbízható oldal, bár előfordulhatnak néha tévedések, mivel hatalmas az adatbázis: [link]
(Úgy látom, pl. 2 db CI+ foglalatot írnak, de szerintem ezen a készüléken csak 1 db van.) -
Vini011
csendes tag
Szia! Nekem bár nincs gx szériás panám, de van jx940, illetve másik sony android tv is, mindkettő 4k hdr, illetve a panasonic az metadatos hdr 10+ és dolby vision is támogatja.
A kérdésedre a válasz, hogy ezt a hdr szabvány miatt van a tv gyakorlatilag mind típus függetlenül a hdr jel esetén, függetlenül hogy alap hdr 10 vagy a metadatos dolby vision v hdr 10+, mindegyik esetben automatikusan "feltoljak" a fényerőt és a kontrasztot hdr jel észlelés esetén, mert maga a hdr kep szabvány ezt követeli meg a minőségi hdr képhez.
Pont ez miatt van hogy bizonyos olcsóbb tv bár hdr képesek, de kellő fényerő 🔆 hiányában, elég "gyönge" hdr képet adnak.
Nem tudom a T milyen box van, illetve csak a 4khdr esetén ad e hdr jelet, vagy "kényszerített hdr", mert akkor sdr képet is hdr ként továbbít, mint számos android tv box...., az igen zavaró lehet mert akkor az sdr jelet hdr, túl vakítóak, de nem igazan hdr élmény....
A különbséget igazán a YouTube hdr adasok esetén lehet jól látni. -
Vini011
csendes tag
Szia!
Hát megítélés kérdése, de szerintem igen.
A jx800 igen még tavalyi valószínűleg cseh gyártás, és az utolsó év az lcd közül ami még nem kiszervezetten gyártott, és android tv verzió.
Az lx600 széria már az lcd tv gyártás kiszervezés eredménye, talán a török vestel gyártja...
Igazán a különbség felhasználókent, hogy a lx600 az vmi egyszerű smart rendszert tartalmaz nem android tv, és nem is a panasonic saját oled tv lévő my home screen verzió, hanem vmi egyszerűbb "okos tv" rendszer, főbb appok YouTube netflix vannak, de elég kevés lehetőség szemben az android tv pl kodi, stb...
Szerintem valóban többet ér a jx800 - as.
A jx800 idei verziója, utódja az lx800 széria.Az idei évben az oled tv követő lcd közül a legmagasabb szintű lcd a lx940 széria my home screen okos tv rendszerrel.
Ezt alatt a lx800 android tv, majd alatta az lx650 szintén android tv.
És a belépő, legolcsobb lcd az lx600..
Ezért szerintem valóban többet ér a jx800 - as., bár kérdés mire használod az "okos" funkciókat, ha nem kell minden lehetőség, akkor ár arányban jó lehet az lx600 is, de majd később lehet szükség lessz egy 30.000 Ft android tv boxra... -
e_david
tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy lecserélem a Pana tv-met. Szerintetek mennyit lehet kérni egy Tx-50cx720e modellért? 6 éves, megvan mindene, hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest