Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
diablo1984 #40099 üzenetére
Most mit fognak vagy akarnak eltörölni? Mert asszem a kötelező emelkedik megint...
-
diablo1984
veterán
ja, ha az lenne, foggal szedném már lefelé a hengerfej csavarokat(mert nincs hozzá belső-torx fejű kulcsom, bár már egy készletet kinéztem magamnak, mert ezen a motoron minden csavar ilyen), de szerencsére az asszony kis toyotája működik normálisan(made in
japanfrance), azzal el lehet szaladgálni, de jó volna ha már a lagunára is lehetne számítani, mert évi 43ezer ft-ért(bizti+teljesítmény adó, hogy mást ne is számoljak) jó volna ha mutatna is valami, nem csak rohadna egy csomóban....... -
Pecc
őstag
válasz
diablo1984 #40097 üzenetére
Akkor az igazi ez, amikor nincs másik autó, a családban sem, és kellene.
-
diablo1984
veterán
én útálok várni, már 2 hete be sem lett indítva a gépsas, csak áll a garázsban, mert a vizet nyomja magából kifelé, a múltkor bepróbáltam egy másik kiegyenlítő sapkát, az semmit sem engedett ki, de olyan nyomás lett a rendszerben, hogy azóta a régi sapkával is még szarabb! így a szerelő rehabilitációjára várok, már legszivesebben én is szétkapnám a kocsit, csak haladna már a dolog! meg fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon tényleg hengerfej tömítés gond lesz-e a dologban.....(valszeg indításkor a fehér füst az az állásnál a hengerbe beszivárgó fagyálló és gázolaj keveréke, valszeg ezért sem annyira faja az indulása, vagyis ez és az adagoló is közre játszik! minden esetre fel kell kötni a gatyát, így meg a lassan érkező tél miatt lehet a kasztnimunka is tavaszra tolódik át, mert most a motor belehomorít a költségvetésbe....
-
Pecc
őstag
válasz
diablo1984 #40095 üzenetére
Ez az egész volt 112k. Ebből a HF a tömítés nélkül 35. Tömítés 8000 pengő.
-
diablo1984
veterán
és lehet tudni, hogy mennyibe fájt? mert nekem is, ha a szerelőnek rendbe jön a csuklója, akkor szét lessz durrantva a motor, hengerfej le, ugyanígy minden csere rajta, vezérlés már itt figyel mellettem, fagyálló és vízpumpa is, nekem még egy adagoló és porlasztó átnézés jön hozzá!
de a hengerfej témánál ugyanez lesz, kivéve a szelepeket!
-
Toobee
veterán
Ha megkérhetlek, akkor engem is beraksz? Itt vannak képek az autómról. 2002.05. havi, 2.2 dCi 376.000 km-rel, a 130 Le-s verzió. Péntek: Kiskunhalas Budapest vonalon közlekedem vele, vasárnap ugyanez vissza. Szerda esténként meg bejön egy Budapest Szeged Budapest a késő délutáni órákban (úgyhogy utazással kapcsolatban nyugodtan keressetek, vagy ha vinni kell valamit). Reggelente vele megyek munkába, meg szombaton, vasárnap még egy 100-150 km körül belemegy. Februártól lesz egy bp-i terítőjáratom heti 2 nap, de azt nem vele akarom csinálni, mert szerintem gyorsan kinyírja a 180 km 50 lerakóval. Valami szívió Clio Van kellene erre a célra.
-
Pecc
őstag
Elkészült a kocsim. Két kipufogószelep volt a hibás a 4-es hengerben, mint kiderült a váltó felől kezdi számolni a renault a hengereket. Egyúttal szelepszár szimeringek az összes csere, 2 szelep, HF tömítés, HF síkolás, vezérműszíj + görgők+vízpumpa csere, fagyálló, vezérműtengely szimering 2db csere, olaj. Plusz 14db vezeték újraszigetelése köztük a gyújtáskábeleké is. Szép összeg így karácsony előtt.
Na ezt nem azért írtam le, hogy ha valaki olvassa, és egy henger nem megy egyből szelep baj van és hengerfej le, ez az én tapasztalatom. Az nem derült ki mitől éghetett el csak az a kettő.
Azóta minden ok, kivéve az alapjárati motort, mert az elkezdett szórakozni -
tresh
veterán
-
V8TommY
tag
Nem derult ki a hozzaszolasodbol (vagy az figyelmemet kerülte el), hogy miota van a hibajelenseg.
Esetemben a legelsö olajszag megjelense es a huhogas közt kb 1 het es 70-80 km telt el.Ezt követöen Nyiregyhazarol Fehervarra menet halalozott el a turbo, teljesen normalis 120-130 -as tempo mellett egy hüvös tavaszi napon.
Az auto egyebkent mindig 0W-40 Castrol Edge olajat kapott max 15 ezrenkent, akkori oraallas szerint volt 210-220 ezer kilometer volt benne.
A masik eleg fontos kerdes, hogy mit tankolsz bele.
En ukrajnaba jartam at tankolni, es ott mindig a hataron tuli elsö ertelmes benzinkuton tankkoltam bele. Van aki szerint ez gaz, ami en ugy tapasztaltam, hogy a fogyasztas a kinti üzemanyaggal csökkent, a motor ugyanolyan szepen jart vele, a joval kedvezöbb ar pedig csak raadas volt.Tavaly marcius ( vagyis lenyegen a turbo es ketttömegü lendkerek csere ) ota viszont lenyegeben ujrakezdtem az eletemet Nemetorszagban, es az autot is egesz mas koltsegvetesböl tartom fent. Csak premium gazolajat tankolok bele, olajat pedig a turbocsere ota 10 ezrenkent cserelek, csak gyari ELF-et rakok bele.
A hibas eladas utani pereskedes jogi kovetkezkemenyeket nem ismerem, viszont egyetertek a velemennyel mely szerint nem szep dolog igy eladni az autot.
Az az elethelyzet amiben vagy, eleg kellemetlen. A hazvasarlas okan ertheto, hogy minden penz szamit, ugyanakkor itt van ez a hibajelenseg. Am gondolj bele: ha eladod a Megane-t, utanna valoszinuleg venned kell majd egy masik autot amiben ugyanugy ott lesz a hibalehetoseg, atirasi koltseg az altalad emlitett utannajarasrol es idovesztesegrol nem is beszelve.
Itt nem keves segitseggel, tapasztalattal es jo tanaccsal talalkozhatsz ( suti es kave sajnos nincs
)
A legfontosabb kerdes, a matek. Esetemben a turbo csere 130 - 140 ezer Ft kozt volt Maglodon, tudjukkinel. Ebben benne volt az olajcsere es szurok csereje is.
Arrol viszont nem tudom, hogy mennyibe kerül egy turbo idoszakos vizsgalata es esetleg felujitasa.
Ha valaki tudja, hogy mennyibe kerül az ilyesmi es hova erdemes menni Magyarorszagon ilyen ügyben, kerem ne tartsa magaban, akar privatban is. -
tresh
veterán
válasz
diablo1984 #40086 üzenetére
Meg nem mondom mi a márkája az enyémnek valami kínai sz*r de nekem jó, ha meg már nem töröl elégé akkor rálépek a gázra és leviszi a menetszél
Németeknél múlthéten megnéztem 210 nél már mindegy volt hogy megy vagy sem az ablak törlő
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Ablaktörlő lapátok akarok vásárolni. Ti milyet szoktatok venni?
Az autóm Renault Thalia 2002 1.4 8V.
Ahogy nézem 530/450mm kell. Ez a méret jó lesz nekem? -
Szendwich
tag
válasz
rob210 #40065 üzenetére
Kell egy virtualis gep amin XP fut es arra telepiteni a drivereket. En igy hasznaltam a VAG-COM programot, tok jol mukodott.
-
Toobee
veterán
válasz
FerNandor #40077 üzenetére
Ezt vettem. Október 28-án fizettem ki, nov 13-dec4-ig írja az érkezést.
-
Lacy6
senior tag
válasz
rob210 #40078 üzenetére
Ha eladásra kerülne sor akkor beleírnák minden hibát, és tisztességesen adnám el.
Ez csak azért merült fel mert volt aki megpróbált rábeszélni.
Mivel nemrég vásároltam egy házat és hitel is van benne így egy időre nem tudok sokat költeni.
A berendezés már félig megvan, de mivel mániám hogy mindenből csak "jót" veszek, így még sok pénz belemegy a berendezésbe. Éppen ez miatt nem nagyon akartam sokat kocsira költeni.
Megnézetni megnézetem, de ez is inkább idő kérdése mint pénz, meg nem tudom hogy Kecskemét környékén van-e olyan szaki aki képbe van a turbókkal.
Vagy inkább vigyem el a Wizard Turbo vagy Ferryker Turbo-hoz? -
rob210
Topikgazda
A lelkiismereted nem tudom engedi-e ezt.
Egyébként pedig csúnya pereskedésnek néznél elébe és 90%- hogy bukod ami nagyon sok pénzedbe kerülne.
Tisztességesebb turbóhibásan meghirdetni.
Nincs félreértés nincs nyavajgás.De előbb nézesd meg, mert nem biztos, hogy cserélni kell a turbót.
Ha meg annyi pénzed sincs, hogy egy turbóssal megnézesd, akkor no commemt. -
Lacy6
senior tag
válasz
V8TommY #40073 üzenetére
Szia,
Szerintem annyira még nincs ki a turbóm.
Tényleg csak akkor érezni az égett olajszagot ha éppen "gyorsulási versenyhez" támad kedvem.
Azóta hajtom már egy ideje, igaz próbálom nem kinyomni a szemét, de azért úgy óvatosan előzgetek és nem érzem a kocsiba ezt a szagot.
Jelenleg nekem sincs pénzem turbócserére és félek, hogy egy jó ideig nem is lesz.
Így megpróbálok vigyázni rá és figyelem ezt a "huhogó" hangot.
Alapból nincs amúgy olyan erősen fütyülős hangja a 2.0 motornak, de biztos meghallom a halálhörgését ha ott tartunk.
Megfordult a fejembe, hogy eladom de nagyon hamar lebeszéltem magamat erről.Amúgy csak 1 kérdés. Ha eladásra kerül az autó és nem mondom meg ezt a hibát a vevőnek, majd később kiderül hogy szervizbe megmondták nekem és tudtam róla, akkor annak lehet bármi következménye?
-
-=Tiger=-
tag
válasz
moriak #40069 üzenetére
Felejtő szvsz. Elég kényes a cucc.
Mármint főként maga a CLIP SW és maga az eszköz. A Windows 10 pl. még meg sem eszi. Korábban csak XP-n ment, most már végre megy 64bites Win8.1-en is. és attól visszafelé.
Az is lehetséges, hogy még másolatokon belül is lehetnek nagy eltérések (miből építik meg magát a nyákot, azon milyen minpőségű cuccokat használnak stb stb stb.)
Épp írtam FerNandornak, hogy én 60-70 körül vettem, de nem is hiába. A magyar eladó garit vállalt rá és ért is hozzá, ha elromlik. (meg tudja javítani) (lassan 2 éve van meg)
Nyílván Ő is baráti összegért veszi, vette mert nyílván nem a két szép szememért hozatta be.
Ha valakit érdekel a működése és egyeztet velem szívesen megmutatom működés közben, nem rosszabb mint a gyári, sőt...
-
V8TommY
tag
Szia,
Hasonlo hibaval mar en is talalkoztam. En is egett olaj szagot ereztem viszont nalam mar alapjaraton is erezheto volt. (Az enyem 1.9 dCi)
En elkövettem azt a hibat, hogy egyaltalan nem foglalkoztam vele, igza nem igenytelensegbol hanem anyagi okokbol.
Ha masfel evvel ezelott tudtam volna azt amit Rob210 valaszolt Neked, akkor valöszinüleg nem varok. Esetemben vegül az M3 autopalyan, az M0 felhajto elött rottyantott maga ala a turbo amit aztan cserelni kellett. Onnan meg el tudtam menni vele Maglodig ahol az "illetekesek" csereltek rajta es kapott egy felujitott turbot.
Szerintem az a jobb megoldas, ha elore eltervezett idoben mesz vele szerelohoz.
üdv,
Tomiu.i.: a "huhogas" utan nalam kb 200 km-rel jött a füstparade
szoval ha azt eszlelned, hogy a turbo mashogy futyul, akkor tenyleg ne varj vele. Szerintem.
-
Toobee
veterán
-
FerNandor
őstag
De ha azt irják rá a kis kínaiak, hogy "gift", akkor nincs vám, nem? Mert amúgy nem bontják fel a csomagot, nem?
Igen, Rob, látom, köszi. Gondolkodom is, hogy hogyan tudnám megoldani, mert a laptopomon win7 van. Kéne csinálni rá egy XP partíciót, csak nem tudom, hogy azt hogy kell. Ja meg akksit is kéne vennem a laptopba, mert meghalt
De 10 ezer forintért veszek egyet az tuti, az nem pénz érte! Föleg, ha müködik rendesen!
-
mycso
Topikgazda
válasz
FerNandor #40063 üzenetére
Szia, biztosan jó lesz, ha jól emlékszem -=Tiger=- -nek van hasonló. Annó én is feldobtam ezt, hogy veszek egy ilyet.
Viszont ami elriasztott, hogy vámon rá vannak szállva az ilyen cuccokra, aztán ha szerencséd van, akkor megérkezik, ha nem akkor meg sem érkezik, meg még valami jó kis büntit is fizethetsz. Na, én ez utóbbi miatt vetettem el. -
FerNandor
őstag
Egy ilyen szerintetek jó lehet?
Tök olcsó és ugyanaz a leírása mint a 30-40 ezresnek.[link] -
Lackooo84
nagyúr
válasz
feco6512 #40057 üzenetére
Hát most volt olajcserén pár hete, szóval a minimum és a maximum közt van valahol. Akkor ezek szerint lehet, hogy eddig nem jó értéket mutatott, mert nekem eddig gyújtásnál mindig max értékre ugrott, ha beindult a motor meg lefeküdt a mutató, ahogy most is. Hát a csere az nem egy leányálom, nekem is az lebegett a szemem előtt, hogy 30 ezret spórolok, ha magam csinálom.
Szinte koppra szét kell szedni. Kicsit csaltam, mert nem vettem ki teljesen a műszerfalat, csak kijjebb húztam/megemeltem, és kijött alatta a fűtésbox. Így annyit spóroltam, hogy nem kellett minden vezeték köteget széthúzni, meg az ajtóba menő vezetékeket sem kellett kikötni. Én azért cseréltem, mert gyengusz volt a fűtésem, de most mát alig pár km után rám rohadt a ruha, meg égett az arcom. Szóval frankó lett.
-
feco6512
tag
válasz
rob210 #39962 üzenetére
Szia újra kigyulladt a lámpa és rángatozott is olyan volt mintha elfoogyna a benzin és útána nem akart gyorsulni,de most nálam de, nem a motor kontrol lámpa hanem a üzemanyag vezérlés lámpa.Azt hittem valamelyik injektor lesz utána olvastam irták hogy lambda szonda is okozhatja.Volt otthon egy(még talán töled vettem)mondom kicserélem kivettem a régit.Hát ilyen kokányul összetekergetett forrasztás nélküli vezeték hosszabitást ritkán látni gondolom csatlakozot kellett rajta cserélni.Betettem a másikat remélem ez volt a gond ma mentem vele 150km nem jött elö a hibakód sem a megtorpanás ami olyan volt mintha elfogyna a benzin.Megtisztitottam a felső holtponti jeladót is még az Egr.t kell kitisztitanom aztán lassan remélem összeáll motorikusan a gép!
-
feco6512
tag
válasz
Lackooo84 #40056 üzenetére
Nézd meg a nivópálcát ha az is kb negyedig van akkor jól mutat lényeg mikor jár a motor akkor ne mutasson semmit vagyis alap helyzetben álljon.Mennyire volt macerás a radiátor csere?nekem is kell lassan jön a fagyálló szag de viszont nem fogy a kiegyenlitőből vagy lagalábis nem látványosan.
-
-
-
Lackooo84
nagyúr
Lehet, hogy láma kérdés, de valaki meg tudná mondani, hogy mit jelez a bekarikázott műszer? Köszi!
-
rob210
Topikgazda
válasz
Mágus2 #40049 üzenetére
Igen én is megszoktam.
A menetdinamikája viszont egy állom.
Az 1.6 benzin után elég durva váltás volt.Az viszont nem tudom csak érzet vagy valóban így van, de az úttartása az enyémnek volt jobb.
Nekem néha kicsit billegősnek tűnt ami gondolom az autó kiismeretlensége és az említett orrnehézség miatt volt.Ahol az enyémmel 50 el simán befordulok, ott ezzel 40 fölé nem mentem.
Nem éreztem úgy, biztos, ez is közrejátszott. -
rob210
Topikgazda
Nem tudok a tartósságáról nyilatkozni.
Egy biztos, nagyon kényelmes és hihetetlenül jól megy.
Igaz csak 50 kilómétert vezettem egy ilyet, de úgy, hogy én nem szeretem az automata váltót is nagyon megtetszett a gép.
Igaz a padlólemezen sűrűn dobbantottam, és a váltókarra is rápakoltam néha a kezem.
De amikor összeszoktunk az első 10 kilométer után akkor nagyon megtetszett.Azért én maradok a manuál váltónál.
A kocsi maga nagyon megy kényelmes és meglepően jól fekszi az utat, nekem kicsit orrnehéznek tűnt, ami a motor mérete miatt nem is csoda.
-
rover45
őstag
Sziasztok, olyan segítséget szeretnék kérni, hogy adott egy Megane2 ph1. Kártyás és a kártya háza már szét lett feszegetve, illetve az elektronika is volt már forrasztva. Na ez most már egyáltalán nem működik. Van olyan opció, hogy új elektronika és új kártya ház? Vagy ez, hogy működik, ha szeretném kicserélni az egész kártyát, hogy működjön?
Továbbá az indítógomb megnyomására csak a card not detect hibaüzenetet kapom. Ergo el sem tudom kártya nélkül indítani a kocsit? -
Mezga Aladár
veterán
Talàlkozott valaki olyannal h., az alapjárati előgyujtás visszaesik 4/5 fokra?
-
mycso
Topikgazda
2014.09 róla az első itthoni adat, ott 125k km-t ír.
Tehát gondolom ott körül hozták be, mondjuk az más kérdés, hogy az itthoni vizsga előtt tekertek-e egyet az órán.Más: beapplikáltam az összefoglalóba az autós képeket, ha valakinek valami változás van, vagy szeretne belekerülni, akkor szóljon.
-
tresh
veterán
válasz
rob210 #40031 üzenetére
Bocsi félreérthető voltam. Arra gondoltam hogy hozzá nem nyúlnék a gyári tetőhöz, mindegy hogy gyári vagy utángyártott megoldás
(#40040) mycso: nem rossz , így képekről triptronic-al se lesz bajod ha cserélték benne 60k-ként az olajat. Ahogy nézem nem rég jött be az országba a gép, teát jó eséllyel ismert az előélete. Ha alvázszámot ad akkor megér egy misét.
-
mycso
Topikgazda
Srácok, támadt egy perverz gondolatom.
Megane3 6sebességes automata váltóról van-e valakinek tapasztalata, vagy hol tudnék utána járni, hogy mennyire jó-nem jó? [link], picit elkalandoztam erre felé.
Pár ez már árban túllépi a keretet, de lehet megoldható lenne.(#40039) Lacy6: emlékeim szerint az enyém mellett, még minden irányban van hely az akku tartóban.
-
Mágus2
Közösségépítő
Ez a legnagyobb, ami befér? Nekem is ilyen kicsi volt az octaviaban, de megmértem a helyet és ez is bement:
Exide Premium 12V 77Ah 278mm /175mm /190mm. Mérd meg az akksi helyét. Ha befér, akkor nem kérdés, hogy a nagyobbat kell venni.
mycso Tudtam, hogy befér oda nagyobb is.
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kis segítséget kérni.
Megane II (2003, 83kw, K4M 760, 1.6 16v)
A bal első fényszórómnak (gyári xenonos) rossz a xenon trafója.
Néha bekapcsol néha nem...Néztem gyári számokat ehhez az alkatrészhez, ezt találtam: 7701 208 945
Meg még egy: 89034934Itthon találtam újan 30- tól fölfelé csillagos égig,
bontóban is volt egy el is küldte a srác, mindez 3 hete...
Hívtam folyamatosan, hamarosan jön, hamarosan jön.
Erre most mondja hogy visszajeleztek már hogy megkaptuk köszi.
Mondom én biztos nem jeleztem vissza.
Másnak adta el ? Hát lehetséges mondja... Hogy b@**á meg hát...
3 hétig vártam rá. Pedig jó éron volt.Többi bontóban vagy nincs, nem is volt, vagy nem is tudják miaz.
Találtam ebay-en EZT.
A gyári számok stimmelnek, a modell kereső is azt írja okés... Viszont a kép nem az amit máshol láttam.
Szerintetek megvehetem innen?
Vagy tud valaki esetleg VÉLETLENÜL eladó xenon tradót a bocimhoz ?
Köszi, üdv:
Dave -
rob210
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #40026 üzenetére
NEM
-
Toobee
veterán
Ma voltam ismét az általad ajánlott, csepeli helyen. Centrírozták a kerekeket, beállították a futóművet, szerencsére megszűnt a kormány szitálása. A fordulóköre tényleg vicc kategória, kisebb helyen megfordul, mint a kombi Primera-m. Még nem vonnék le messzemenő következtetéseket a fogyasztásomra, de nem könnyű a lábam. Irtó kényelmes, még a 3. sorban is, az 5 egyforma hátsó ülés miatt mondjuk nem is kérdés. 347.200 km-rel vettem, most van benne 347.800. Mindent megcsináltam rajta, amit a szerelő mondott, még egy két apróság van, amiket én fogok a szabadidőmben, de már most imádom. Ha minden jól megy, akkor karácsonyra kap tőlem egy állófűtést, meg két tetőablakot és ha találok fordulatszámmérőt, akkor azt is.
-
Mezga Aladár
veterán
2002 megane 1ph2 1.4 16v autónál müxik, az akkusaru levételével a tanult értékek törlése?
-
tresh
veterán
válasz
Toobee #40006 üzenetére
Szép autó! Volt ilyenünk örök kedvencem marad! Ennél jobb egyterűt senki se csinált még. Amit én imádtam benne hogy irtó kényelmes és a fordulóköre parádés kis autókat megszégyeníti. Nekünk igaz 1.9 dti-vel volt de 80ezerrel vettük, 380ezerrel adtuk el és 1 nap alatt elvitték a motorja olyan volt mint a svájci óra. Átlagba 7 körül kajált. Szerettük nagyon csak eljárt felette az idő és az a vicc hogy ez után indult be a családba Renault láz
Fater Laguna, nekem megane, tesómék clio és így tovább
Számot majd előkeresem neked csak gőzöm sincs hova mentettem le.
-
rob210
Topikgazda
válasz
kalmanchris #40021 üzenetére
Ahha na ezt nem tudtam.
Hát az egy másik dimenzió.
-
rob210
Topikgazda
válasz
kisgyerek85 #40017 üzenetére
Ha kicsit remegősnek hangos darálósnak ítéled a hangját akkor biztosan nincs benne.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Lassan úgy néz ki elhagyom a fórumot. Eladóvá vált megkímélt Thalia-m. Életem első saját autója, meg kell hogy mondjam féltem amikor megvettem, de nagyon nem bántam meg, soha nem hagyott ott sehol, igazán megbízható és költségmentes autó. Ha esetleg valakit érdekel akkor privátban szívesen mesélek róla. A fórumon nagyon jó kis közösség alakult itt ki, minden nap olvasom, még ha nem is túl gyakran szólok hozzá, egy darabig még biztos követlek titeket.
Üdv.
-
rob210
Topikgazda
válasz
kisgyerek85 #40015 üzenetére
Ha DTI akkor elképzelhető.
2000-es évjárat pont határon táncol, azokból volt még olyan amibe nem rakták bele. -
kisgyerek85
senior tag
Az én Clio-mba (2000-es, 1,9 dti) lehetséges, hogy nincsen kettőstömegű lendkerék?
Adagolómat megoldották 10 ezer forintból. Ha újra engedni fogja az üzemanyagot akkor teljes felújítás lesz ami ~45ezer ft.
Érezhetően jobban megy a kocsi mióta megcsinálták.
Futómű meg rendbe jött amióta átcseréltettem télire. Lehet szálszkadt a nyári szettem -
Laraxior
titán
Isteni szerencsem, hogy elsőre sikerult ranyulni a rossz trafora
Persze a Sagem volt a rossz, még egy darab van benne a gyaribol... 235ezer km utan
-
rob210
Topikgazda
-
-=Tiger=-
tag
válasz
rob210 #40002 üzenetére
Szüleim Thaliáján gyári, csavarral eltávolítható ---> Nem levehető, de azért ha kedved van hozzá mégis, meg persze ha van rá affinitásod.
Egyik helyen nem akarták átengedni a vizsgán pár éve...
Ugyan így takar.
Részemről én teszek rá, ha úgy van, nagyobb eséllyel dumálom ki szerintem, mint hogy fizessek.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee #39914 üzenetére
Szombaton hoztam el az autókozmetikástól. Gyönyörű lett, szerencsére a dohányszagot is ki tudták szedni belőle. Amiket cseréltem benne:
-olajszűrő
-levegőszűrő
-gázolajszűrő
-pollenszűrő
-váltóolaj
-motorolaj
-vízpumpa
-vezérlés
-hosszbordás, feszítőgörgőkkel együtt
-mindkét első stabilizátorrúdHa lesz még idő, akkor kap új fékfolyadékot, meg egy szárítószűrőt, utána lehet menni vele a klímáshoz. Jó franciához hűen, az nem működik. Kerültem vele ma 200 km-t, abból fele pálya (130), fele főút (105-115), holnap rátankolok, megnézem, hogy mennyit fogyasztott. 6-an mentünk vele, meglepően jól szedte a lábait. Nissan Primera WP12 után ami elsőre feltűnik, az a királyi kényelem (pedig a két első ülés abban is nagyon jó) és a futómű. Ugyan orrnehéz, de csendes és szépen kisimítja az úthibákat. Remélem, hogy nem hagy cserben, sok jót nem olvastam erről a 2.2 cici motorról.
A csepeli gumishoz nem tud valaki számot? Trash adta a címet múltkor, de a számukat már elhagytam. Most is ide vinném, csak nem akarok 3x menni, mint legutóbb.
-
dethroner
veterán
Szóval erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AliExpress tapasztalatok
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Filmvilág
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2