Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weiss
addikt
válasz
molnarpeter #94095 üzenetére
Csomagtartó tűnik kicsinek a 300 literével, de jobban nem ástam bele magam. Neked ilyen van, elégedett vagy?
-
diablo1984
veterán
válasz
rob210 #94097 üzenetére
Megane 3 kombim is van, mint tudod, de hátsó lábtérre nagyon nincs panasz. Előtte az asszonynak clio-t is néztünk volna, 5 ajtóst, na ott a lábtér mint fogalom 184cm-es mögött, na az nincs. Egy gyerekülésben a gyereknek a sípcsontjának is hajlani kellene, hogy ne az előtte ülőnek a gerincében álljon.
Kár, pedig pofás kis autó a clio, a feleségem 160cm-es mivolta mögött még el is lehetne férni, de mögöttem senki, akinek lába is van(bár igaz, a suzuki alto is 4 személyes, ott is lehet hátul 2 embernek ülni, de nem sokkal kényelmesebb mint gyalog) -
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Tud valaki Pécsen vagy a környéken diesel mágust és/vagy diagnosztikai mágust?
2.0dCi olyat produkál, hogy egyszer nagyon megy, 2000-es fordulat alatt is, kb 1800-nál már kicsit odalépek és rögtön megindul. Máskor ugyanígy megindulnék, de nem igazán történik semmi, nagyon lomhán, nehezen reagál. Aztán 2500 körül indul, de nem az igazi. Most már leginkább nem megy, de néha még visszatér a jó formája. Ezzel a lomhasággal a fogyasztás is láthatóan megnőtt. Röviden ennyi. -
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Kellene egy jobb hátsó ajtóhoz központi zár motorja, nem zár illetve hol bezárt ,hol nyitva marad .
Clio 2-es 2008-as.
Ha tud valaki segíteni azt meg köszönöm. -
weiss
addikt
Lassacskán kellene autót vennünk. Kevés hosszú útra a 1.5 dízelt néztem. Kérdésem, hogy a Mégane 3 első facelift utánit még érdemes venni, vagy inkább a második utánit érdemes keresni? ill. 4 - 4,5 milliós plafonig Mégane 4 vállalható, vagy felejtős; melyik évtől lettek azok "jók"?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Vennék 1.5dci cliot 2013 tol. Tudtok valami csoportot ahol árulnak? Hasznaltauton mar neztem.
-
zsizsef
senior tag
válasz
LamerGyuri #94085 üzenetére
Köszönöm én is!
1.6 16V-nek mennyi a minimális kompressziós nyomása? -
Kronos3000
senior tag
válasz
molnarpeter #94082 üzenetére
Köszönöm.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Kronos3000 #94080 üzenetére
YouTube [link]
-
Kronos3000
senior tag
Ilyen egybe műanyag a Twingo első ajtó, ki kellene szednem cserélni az első hangszórót, de nem tudom hogy álljak neki, valaki tudja hogy jön szét sérülés mentesen? A képet a netről szedtem.
-
zsizsef
senior tag
Üdv
Beru gyújtótrafóhoz kapható e felső tőmítőgyűrű és alsó szgetelő gumirúd? Esetleg a felső gyűrű pótlására alternatív megoldás van e?
Köszönöm szépen! -
LamerGyuri
senior tag
válasz
rob210 #94074 üzenetére
Osztom; TYC gané.
Csatlakoztatáskor egy érintkező belecsúszott a lámpába, még jó, hogy befértek az ujjaim kitolni, majd az első eső alkalmával az egyik lámpa beázott, mert szarul ragasztották össze a gyárban. Védősapka nem gumi, hanem csak valami puha műanyag, bajonettzárak tessék-lássék módon kidolgozva; csoda, hogy megállnak benne a cuccok. -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Captur első lökhárító hoz kellene Pest megyében vagy a fővárosban jó és megbízható műanyagos. Esetleg nem tud valaki ajánlani korrekt megbízható szakit?
-
Mégane 2-nél az FL után változott a lámpa? Nézegettem újakat, nem is vészesen drága egy új pár, de a menetfénnyel rendelkezők kivétel nélkül FL előtti évjáratig vannak jelölve.
-
válasz
gergo5991 #94066 üzenetére
Én ha lehet, tempomattal megyek, szóval én 7 éve bebillentettem, azóta úgy van.
Akkor volt kapcsolgatva, amikor pár éve a kuplung pedál kapcsolója xarakodott, de az akkor úgy jelentkezett, hogy eldobálta az épp használatban lévő tempomatot, majd pár alkalom után úgy is maradt. Utána nem is lehetett bekapcsolni, mert fix hibaként maradt meg. -
-
Mostanában csinál olyat a kocsi, hogy kidobja a tempomat/sebesség limitert a bekapcsolt állásból. Tehát amikor a 3 állású kapcsoló be van billentve, de nincs használva a tempomat, csak a kijelzőn látszik, hogy Cruise control. Néha eltűnik onnan a felirat. (Ezt a kapcsolót én sosem kapcsolgattam, mindig tempomat állásban van nálam.) Ilyenkor kapcsoló középállásba, majd vissza tempomat állásba, akkor utána megint ott van a kijelzőn, hogy Cruise control.
Amikor használatban is volt a tempomat, akkor még egyszer sem kapcsolta ki. WTF?
Hibakódot egyelőre nem találtam, csak annyi, hogy DF051, ami magától azonnal elmúlik. Valami kontakthiba lehet? -
gergo5991
őstag
megane 3 ba tudna valaki valami nagyon fasza kabin filtert / szűrőt ajánlani?
az a gyanúm hogy most a szervizben a legolcsóbb legszarabbatt bele tették és ettől lettem beteg, elég fura szaga van még ha klímát is kapcsolok..kondenzviz csíkot húzok rendesen parkolókban, szóval nem gondolom hogy itt a víz rohadt be, egyszerűen a filterbe ágyazódott bele a baci cirka 3 hét alatt.Valami jobb kéne ami hipo allergén meg bacimentes stb
-
válasz
molnarpeter #94061 üzenetére
Ha van mire cserélni, akkor okés.
[link] 5:30 körül. -
-
Azt tudja valaki, hogy mekkora projektor kell a Mégane 2 FL (2007) lámpába? Furattáv érdekelne, nagyon gatya már, este semmit sem látni vele. Raknék bele másikat, komplett projektort, csak tudnom kellene a méretet és addig nem akarom szétszedni, mert kell az autó minden nap 😅
-
weiss
addikt
válasz
gixxergabi #94055 üzenetére
Köszi. Azt nyilván kifelejtettem, hogy az első, de főleg a második facelift utáni érdekelne.
-
weiss
addikt
Megane 3-hoz felszereltségi szint összehasonlító pdf letölthető valahonnan?
-
válasz
f4lcon #94051 üzenetére
Pár oldal alapján nekem is az jött ki!
Sok helyen olvastam hogy túlzás rá a 17-es, és a megfelelő méret a 16-os, hát kinek mi.
#94049 rob210: Ja igen, ezzel is tisztában vagyok, lassan 1 éve ment így a sima 15 colos acélfelni a kocsin.
#94052 mycso: Kövi terv ez lesz, láttam van AP-től állítható (mondjuk ebbe kétlem hogy bele mennék, túl sok papírmunka meg stb), meg vannak pl APEX-től rugók is (-35mm), ezzel szemezgetek. Ahogy nézegettem hátul nem nehéz cserélni, az eleje az már más kérdés.Pogácsák nélkül amúgy elég szarul nézett ki, igen bent volt.
-
mycso
Topikgazda
válasz
Kalacskepu #94044 üzenetére
Nekem tetszik, még egy 3cm ültetés elférne.
Én pont ezért nem szeretem a gyári felnit, mert marha nagy az ET és pogácsázni kell, hogy mutasson valahogy.
-
válasz
205/40 R17 a váltóméret, az pont megegyezik a 185/65 R15-el átmérőben
nejemnek is volt 17" Clio-n, de visszatértünk 16"-ra -
Sirus86
aktív tag
válasz
rob210 #94048 üzenetére
Ulj le kisfiam, egyes. Kell meg egy kave
Utolso kep alapjan az elso lokos elall. Nincsen fent tobb kep. Masodik kepen a bal elso sarvedo feletti resz mashogy fest valahogy. Nekem torott hatasu az auto
Hatulrol meg semmi kep, es a masodik kep alapjan ott sem stimmel valami.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Kalacskepu #94047 üzenetére
Nem ezzel van a baj, a csapágyat és a futómű alkatrészeket szeretni fogja.
-
válasz
rob210 #94045 üzenetére
Kisebb profilú gumival majd azért megint mást fog mutatni, meg akkor a két felsorolt probléma sem fog jelentkezni (remélhetőleg).
Fogyasztás növekedéssel is tisztában vagyok, együtt tudok vele élni.
A lökős meg 185/195. Valamit ott félrenéztél.
Na ezt is jó tudni, látszik nem annyira vagyok vele tisztában.
Láttam egyébként az enyémnél durvábbat is.
-
Sirus86
aktív tag
Dohanyzo auto, allatokat viszel benne? En tennek fel az aljarol is kepet, mert ha rozsdamentes, akkor felgyorsitja az eladast. A kepek meg ugy legyen befotozvva, hogy latszodjanak minden oldalrol, minden ulessorbol es oldalakrol es hatulrol a csomagtartorol is. Plusz a belter uresen, es kitisztitva! Ha nagyobb hibaja van azt en speciel leirnam, mert masnak lehet nem fontos a hiba, masnak meg fontos, ezert alapbol kihagy teged, es egymas idejet sem pazaroljatok. Sok sikert az eladashoz!
-
rob210
Topikgazda
válasz
Ebből csak a bajod lesz, de ha így tetszik így tetszik.
Szubijektív, de szerintem ez így már nem szép, az meg, hogy nem jó azt boritékolom.
A fogyasztáson is érezni fogod.
A lökős meg 185/195. Valamit ott félrenéztél. -
válasz
Kalacskepu #94016 üzenetére
Azóta sem találtam meg rá a választ, de nem is lényeg már. Szerencsémre felment a 17-es alufelni ami miatt kíváncsi lettem volna erre a dologra, szóval már mindegy.
Felni: Renault 6,5J ET49 17" (elől 2cm, hátul 3cm nyomtáv)
Gumi: Continental PremiumContact 6 205/50 R17 93Y XLGumikat majd cserélnem kell kisebb profilúra (40 vagy 45), elől kitekert kormánynál súrolja a sárvédőt egy kis helyen, meg az óra is csal, pedig nekem így is tetszik.
-
-
PofaJenö
senior tag
válasz
gixxergabi #94034 üzenetére
Szia
Van ilyen a 2008-as clio 2-es 1.2 ről is? -
vzsryl
nagyúr
Ilyen, amikor egy Renault jobb egy Volkswagennél
Jó reggelt kívánok! Mindig jobb volt.
-
szebe
addikt
válasz
Mezga Aladár #94037 üzenetére
Vidd el normális klímáshoz, az a biztos.
Nekem a csoportbeli általános tipp ("csak tölteni kell") helyett lett egy hűtőcserém. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #94036 üzenetére
Biztosíték rendben, az autó klíma rendszerében nem látok sérülést, kábelek csatlakozók a helyén. Persze ez nem 100% mert megbontás nélkül nézem végig.
Az autó 10 éves nem tudható volt.e gáz utántöltés.
Remélem csak a gázhiány miatt nem indítható a rendszer.
Otthon diaggal megnézem mit mutat a rendszer.
Az még érdekel, miért nincs semmilyen jelzés ami figyelmezteti a felhasználót ha pl. a nyugalmi gáznyomás közelit a kritikus szinthez? -
mycso
Topikgazda
Sziasztok, ha van kedvetek/időtök ránézni, így a nem túl acélos képek alapján, vélemény?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Mezga Aladár #94032 üzenetére
-
rob210
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #94032 üzenetére
Igen abban van egy bizti, a motortérben.
Ha jól emlékszem talán 25A -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #94031 üzenetére
Az műszerfali bizti táblában nincs.
Hogy ne legyen egyszerű az élet a motortéri biztosíték tábla fejjel lefelé van elhelyezve. -
rob210
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #94029 üzenetére
Biztosíték, ha az rendben akkor elszökött a gáz!
-
Mezga Aladár
veterán
Megane 3/3. Klíma egyik pill. másikra nem müxik. Szerdán mentem 300 km hibátlan, ma már nem kapcsol be. Van valami gyors ötlet vagy szerviz.
-
gergo5991
őstag
csak nekem új, hogy kikapcsolt ventinél is fúj be levegőt? legalábbis autópálya tempóban.
kint 15 fok volt, nagyba nézem kivan kapcsolva a klima is meg a venti is és fázok, aztán odateszem a kezem és gecc fújja a hideget.
megane 3 -
Bass
addikt
válasz
MasterMark #94008 üzenetére
Szia úgy felkeményedik de picit tudom nyomni és ha elindul akkor beesik a rásegitő miatt.De akkor elviszem fék folyadék cserére és kap egy új első betétet.Az előzö gazdánál kapott új hátsó nyerget még németországban,lehet ott nem légtelenítettek talán rendesen,nem szivárog sehol azt már megnéztem ,szint is rendben Előtte kettes kombim volt de az klasszisokkal jobb fékkel rendelkezett ezért gondolom h ez sem ilyen.
-
Gyorsan egy kérdés (Clio 3). Már nem egy helyen láttam (főleg Facebookos csoportban), hogy volt arról szó hogy mekkora elől a lökhárító (165 vagy 185). Ez számít valamit ? Illetve ha igen, honnan tudhatom meg, hogy nekem mekkora van ?
-
Benir8
senior tag
Megane 2 1.6 16V
Kuplung és fék pedálok lenyomása nélkül beindul az autó.
Néha csinált olyat, hogy kuplung lenyomáskor nem indul be az autó, féket is be kell nyomni, utána indul be.
Ilyenkor melyik jeladó rossz? Pedál vagy a fék kapcsoló rossz? -
Plero
aktív tag
2003-as 1.6 16V-s Clio-n, elektronikus gázpedálos autón hogyan lehet alapjáratot állítani? 500-600 rpm most.
-
troll81
addikt
válasz
MasterMark #94012 üzenetére
Köszönöm akkor rendelek olyat még helyzet jelzőt is. Mert az a másik oldalon ment ki..mindent párban cserélvek
-
rob210
Topikgazda
Én elmondom szivesen, ha ettől jobb lesz.
Hardware resetnek is tekintheted.
Software frissítés közben újra kalibrálja a jeladót.
Magyarán nulláról maxra mozgatja a jelet.
Ettől rendeződik a szint és a jeladó közötti eltérés.
Effektív mondhatjuk olyan mint a nyomaték kulcs, időnként ahhoz, hogy pontos legyen újra kell kalibrálni. -
troll81
addikt
Sziasztok Twingo 2003 autó h4 izzó sima vagy halogén vagy mi kell bele konkrétan?
Köszönöm a segítséget
-
kcsa
veterán
válasz
forceberg #94006 üzenetére
Hidd el, direktben és mindenféle furmányos keresztkérdésekkel is próbáltam kideríteni a szervizben, hogy ez mégis mi a tök, de a munkafelvevő nem volt topon, nem tudott semmit mondani.
Megane FB csoportban is van jópár ilyen eset, de csak ilyen homályos magyarázatok vannak, valódi 101%-os "Explain Like I'm Five" magyarázatot sehol sem olvastam még, se magyarul sem más általam beszélt és általam kereshető nyelven. -
kcsa
veterán
Időközben elkészült a remekmű (keresőszavak: dci adblue 2400), kifizettem érte egy bosszantó összeget - szoftverfrissítés 50k - úgy, hogy egy másodpercig sem tudtak megnyugtatóak lenni azügyben, hogy 10 perc múlva/ma/holnap/bármikor nem jön elő újra.
Anno megolvastam a FB csoportot megvásárlás környékén, nem lepődök meg a hibán, azon már igen hogy csak ennyit bírt.
Kicsit szomorú vagyok, ezvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AliExpress tapasztalatok
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Filmvilág
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!