Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ujskodas #30511 üzenetére

    Figyu, 2.9L. Nekem ez volt a szint a robogónál. Megjött a GS és hirtelen úr isten mennyit eszik? Aztán nem is olyan sok mint kiderült. Zsolt stílusában 4.5, nálam inkább 5L és halkan mondom nekem sok, közben meg tudom, hogy nem is annyira. Ez egy olyan dolog ami már erősen visszatart a hornet vagy fazer vásárlástól. Egyszerűen kimatekoztam és nincs rá keretem (ha tatom az évi alaphangon 6000km-t). Akkor köszöntene be az az idő, hogy elgondolkodom azon, hogy megengedhetem e magamnak azt a luxust, hogy motorral megyek? Volt idő amikor a bemenjek e egy csipszért a boltba kérdés és megfordult a fejemben (még a szarrágó vállalkozós időszakban, azóta vallom, hogy mindegyik egy **** és pár napja egy másik ismét bizonyította ismerősi fonton).
    Visszatérve igen szempont, de ha nem nagyon másznak 6L fölé még vállaható is lenne, de kiindulva a csuklómból és az olvasott fogyi adatokból nem lenne olyan gép ami nekem előnyös. A kör bezárult ,majd máskor más fizetéssel.
    GS500 60-80Km/h csak azért, hogy ne fogyasszon? úúhhh. Az meg is érdemli.

    óóóh a gumi téma. A sors úgy fogja hozni, hogy a legdrágább kerül rá. Jövő héten nézek egy melegebb napot és kap újat. Na de a régit még odaérek a végletekig lenyúzom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák