- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
válasz Morph76 #66549 üzenetére
A kisebbik heimdall azt mondják 40.000€ lesz... Talán jövő év elején kerülnek a boltokba. A nagyobbik heimdall kap CS változatot is. Nem az én árfekvésem, de arra számítok, hogy az új gépek kicsit átrendezik a használt piacot. Például már használt NZ9-et is lehet kifogni 13-14.000€ körül. És szerintem csak olcsóbb lesz. A sony xw7000 10.000€ alatt van újan, 5 év garival...
Chris Makovetz a Barco németországi képviselője azt mondta, hogy a dynablack firmware már tesztelés alatt van a bragihoz a főhadiszálláson. Ha minden jól megy, akkor októberben hivatalosan is kiadják. Szerintem a Bragi ára is csökkenni fog és a dynablack-kel jó alternatíva lehet. Jelenleg is van már eladó kevés órával 14.000€-ért. Igaz nem CS. Ha az lenne, akkor már lehet nálam lenne...
A Z1-em is jó gép, de szerintem megkötném a kompromisszumomat... kevesebb kontraszt, cserében élesebb kép, jobb mozgás, nagyobb felbontás és nagyobb színtér hasonló fényerő mellett...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest