Új hozzászólás Aktív témák

• mandju

senior tag

válasz Morph76 #66549 üzenetére

A kisebbik heimdall azt mondják 40.000€ lesz... Talán jövő év elején kerülnek a boltokba. A nagyobbik heimdall kap CS változatot is. Nem az én árfekvésem, de arra számítok, hogy az új gépek kicsit átrendezik a használt piacot. Például már használt NZ9-et is lehet kifogni 13-14.000€ körül. És szerintem csak olcsóbb lesz. A sony xw7000 10.000€ alatt van újan, 5 év garival...

Chris Makovetz a Barco németországi képviselője azt mondta, hogy a dynablack firmware már tesztelés alatt van a bragihoz a főhadiszálláson. Ha minden jól megy, akkor októberben hivatalosan is kiadják. Szerintem a Bragi ára is csökkenni fog és a dynablack-kel jó alternatíva lehet. Jelenleg is van már eladó kevés órával 14.000€-ért. Igaz nem CS. Ha az lenne, akkor már lehet nálam lenne... :)

A Z1-em is jó gép, de szerintem megkötném a kompromisszumomat... kevesebb kontraszt, cserében élesebb kép, jobb mozgás, nagyobb felbontás és nagyobb színtér hasonló fényerő mellett...

* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *

Új hozzászólás Aktív témák