Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
szentkuti11 #69797 üzenetére
Nagykalapacs, flex. Egyebkent a gyari kiszedo es nem eroszak kihozta a regi radiot. Egy lapos csavarhuzot vetettunk be, hogy tudjuk huzni az elolap beakaszto reszenel.
Cucu: vissza kell ra epiteni az iso csatikat, mert igy minden radiocsere ganyolos lesz. Nem egy nagy dolog, meg megiscsak igenyesebb ugy...
-
adalbert1
veterán
-
-
válasz
Speeedfire #69783 üzenetére
-
Declare
őstag
válasz
Mágus2 #69792 üzenetére
Jo hat de gondolom, azert a gepek, anyagok, amiket hasznalnak sem olyanok, mint a 2000 es evekben
Egy 2010 elötti 2 literes turbodizel, meg egy mostani, 2017 es legujabb között azert olyan hatalmas különbseg nincs nem? Az, hogy vannak 1,0 motorok nagy nyomassal es ezekkel mi lesz az mas kerdes, engem ez nem erdekel
. Az en verdam egy 2008 as H astra GTC a 110 loerös 1,7cdti vel. Egy 2014-15 körüli 2 literes dizel golf mondjuk ( az a csalosdizel asszem
) pl lehetne egy alternativa. Vagy az ujabb K astra mondjuk az 1,6 cdti vel....de mondjuk egy 320d bmw sem hiszem, hogy olyan oriasi riziko. Az egy igen jo motor ha jol tudom (1-2 szeria dolog, van valami szelepekkel, bar az F30 at mar lehet nem erinti csak az elözö e9x generaciot). Ha azt az ember orvosolta utanna azert jo hirben allnak. 25d meg plane.
-
Kornel
veterán
válasz
Mágus2 #69788 üzenetére
Véleményed szerint 1.4 boosterjet-be érdemes premium benzint tankolni majd? (OMV MM)
Itt is magas nyomású a benzin befecskendezés, gondolom a szutyok benzin ezt is kinyirná.
Turbo elvileg 1,1 bart tol, indítás után 30 mp, leállítás után 30 mp járatás gondolom elég, pálya tempó után 1 perc.
Olajcsere 3-13-23-33 gondolom megfelelő lehet? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Declare #69791 üzenetére
Csak azon megy a filozas, hogy meddig erdemes költeni es javitgatni egy autot, ami alapvetöen megfelel az igenyeidnek es mikor jön el az a pont, amikor mondjuk az van, hogy nagyon komoly összegbe kerülne ha üzembiztos autot akarsz es erdemesebb lenne egy ujabba fektetni (ami ugye megint lutri, amire megint csak költeni kell az elejen stb).
Attól függ, mikori az autó.
A régebbiek tartósabbak, az újabbak meg kevésbé. Egy 2000-es évek eleji autó még 10 évesen is autó volt. Most nézz meg egy 2010 utánit 7 évesen. Hozzá kell tenni, sokkal többet futnak most az autók, de akkor is gyatrák lesznek a 2010 utániak 10 éves korukra. Én a 12-es octaviat még vagy két évig tervezem megtartani, hogy az új tulaj is használja még egy kicsit, mielőtt előjönnek a sok fizetésből orvosolható bajok.
7-8 évesen már jönnek a gondok. A mostaniak meg szerintem 5-6 évesen már problémásak lesznek. A kis turbósok addigra leturbótlanodnak. Egy sima 1.2TSI is 1,7 bart tol.
Régen annyival a forma 1-ben is indulhattál volna rendes hengerűrtartalommal.
-
Declare
őstag
válasz
Mágus2 #69785 üzenetére
Jo azert az ertelmes hatarokon belül gondolkozzunk
egy ember sem fog 30 evesen mar ugy futni, mint 20 evesen, de attol meg nem kell lelölni
Az, hogy mondjuk 0,5 masodperccel lasabban futja a 100 at pont nem erdekel.
Csak azon megy a filozas, hogy meddig erdemes költeni es javitgatni egy autot, ami alapvetöen megfelel az igenyeidnek es mikor jön el az a pont, amikor mondjuk az van, hogy nagyon komoly összegbe kerülne ha üzembiztos autot akarsz es erdemesebb lenne egy ujabba fektetni (ami ugye megint lutri, amire megint csak költeni kell az elejen stb).
-
aero.
veterán
[link] Diószórás videó. Az mondjuk durva, hogy a mélyen tisztelt szerelő úr nem tudja, hogy TSI vagy TFSI néven fut-e a Skodában a benzines.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
EQMontoya #69786 üzenetére
A magas nyomás elvégzi a dolgát. Padlógázon jóval 2000 Bar fölött van a nyomás ezekben a befecskendezőkben a legújabb generációnal(van ahol eléri a 2500 Bar-t)
BigBlackDog Törekednek ők... de a környezetvédelmi normák pontosan az ellenkező irányba mozdítják a mérleget. Ahhoz, hogy tudja az euro6-ot, kell a 2300Bar, na most ilyen nyomásnál meg nem lesz tartós. Az ős, adagolós, szent 1.9 TDI 250-300Bar-al működött, az tartós volt...
Nem lehet mindent, vagy tartós, vagy környezet barát, bár legyártani sem épp környezetkímélő ennyi befecskendezőt, de az EU a kipufogóból kiáramló 0,1%-ra veri, nem érdekli őket, hogy a repülők, meg a gyárak tonna számra tolják az arcunkba a mérget. Az autó lassan már levegővel megy csak. Télen nálam az első 5percben nem jön sem füst sem pára a kipufogóból. Ami kijön a motorból, megy is vissza.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
EQMontoya #69786 üzenetére
Mondjuk a PD elemek sem túl olcsóak. Engem inkább olyan szempontból "varázsol el", hogy mégiscsak újabb technológia, de valahogy a mérnöki munkából a tartósságra való törekvés ezek szerint elmaradt (hogy mi miatt, az persze nem annyira egyértelmű, legalább az én fejemben).
-
EQMontoya
veterán
válasz
Mágus2 #69785 üzenetére
CR rendszer esetén már 50 000km után nem az igaziak a befecskendezők. Élettartamuk kb 150 000km ha sima gázolajat tankolsz. Prémium dízellel ki lehet tolni az élettartamukat, de 300k km körül akkor is csere lesz a vége.
Azért ez elég durva. Főleg, hogy egy modern CR esetén itt sok százezer forintról beszélünk.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Declare #69784 üzenetére
CR rendszer esetén már 50 000km után nem az igaziak a befecskendezők. Élettartamuk kb 150 000km ha sima gázolajat tankolsz. Prémium dízellel ki lehet tolni az élettartamukat, de 300k km körül akkor is csere lesz a vége.
Jöhet a duma, hogy azenyémbenmár300kvanésmégjók, de ha beméretné, kiderülne, hogy szarok. Csak még indul és megy a motor, de mondjuk az alsó fordulatszám tartományokban már jóval lustább, mint új korában.
-
Declare
őstag
válasz
Mágus2 #69773 üzenetére
Köszi szepen az infokat!
Ez amugy azt jelenti, ha kb mondjuk 150k km enkent kicserelne az ember a befecskendezöket, turbot, egrt stb, akkor kis tulzasbol a vilag vegeig jo lenne a dpf?
Nekem, mint irtam közel 250k van a kocsiban. Azt hogy tudom meg, hogy allnak ezek a dolgaim (turbo, egr, befecskendezök)? Egyszer mar kerdeztem, de akkor asszem nem kaptam valaszt. Vagy ilyet nem lehet igy megmondani? Vagy kizart dolog, hogy 250k nal jo allapotban legyenek?
-
aero.
veterán
válasz
barnam_ #69779 üzenetére
Pedig az kell hozzá. Anélkül majdhogynem lehetetlen kiszedni, mivel kis fém dudorok kapaszkodnak a körülötte lévő fém keretbe, azt a kapcsolatot szüntetni meg a kiszedő.
4.29 gbp-ért szálltással együtt megkapod ebayről is mo.-ra, de a hifis boltokban lennie kell ilyeneknek.
-
Ilyen a keret nélkül.
Elvileg olyan volt a kiszedő, mint az ebay linken, de nekem nincs ilyenem.(#69776) Speeedfire: én is attól tartok, hogy le van csavarozva hátul, ahhoz pedig bontani kell. Próbáltam kiszedni a hamutálat még korábban, sajnos a kezemben maradt a fabetét
-
Vagy itt 4-5 évet.
A tulajdonosok szeretik; a károgók kárognak.
-
válasz
Speeedfire #69770 üzenetére
Régi: JVC KD-G332
Új: JVC KD-X330BTTopic talin szívesen biztosítom a lehetőséget a próbálkozásra
(#69771) aero.: ilyesmi a gyári Merci rádiókhoz szokott kelleni, nem?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Declare #69772 üzenetére
Nem. Kétféle érték van. Egyik a szűrő aktuális telítettsége, másik a korom mennyisége, ami már nem ég ki. Előbbi 20-30grammnál elkezd kiégni, utóbbi marad a 70g limitig, amikortól tisztítás vagy csere.
Ahhoz, hogy az új dpf is kibírjon 250k km-t, nem elég a dpf-et cserélni. Egr, béfecskendezők és a turbó cseréje is szükséges. Korommal azért telik meg 250k km alatt, mert a fent emített dolgok elkoptak.
-
Declare
őstag
válasz
Mágus2 #69743 üzenetére
Ez nem azt jelenti, hogy lassan megtelik es akkor bekapcsol a regeneralas es az kipucolja es kezdödik elöröl a "feltöltödes"?(#69757) Mágus2 elöbb utobb cserelni kell mindenkepp nem? Ahogy kezdtem is a HSZ em, azt olvastam valahol (az interneten
), hogy 200-250k km között altalaban megtelik a dpf es csere....de az nem azt jelenti, h sz@r a motor, csak a dpf egyszerüen elerte a veget nem?
Nyilvan ha 90 k km alatt mondjuk meghal, akkor mas baj van, de 200-250k között ez normalis vagy nem?
Amugy en is azt olvastam, hogy a dpf tisztitas, az ideig oraig jo, mert utanna nagyon gyorsan ujra eltömödik. (de ezt sem tudom mennyire igaz....)
Bocsi hogy berobbantottam a dpf temat, de ez is autos tema
az összes "traktorost" erinti....a fünyirosok, addig nyrjanak füvet
-
Igazából már ott beszívtam, hogy amit az új rádióhoz adtak kiszedő, nem jó a régihez (mindkettő JVC).
Egy ismerősöm ismerőse próbálta kiszedni, elvileg találtunk hozzá való kulcsot, de nem jött ki. Nem tudom, hogy esetleg le van-e csavarozva a rádióDe már a novemberi black friday óta benn a csomagtartóban a rádió, most már unom nézegetni, inkább hallgatnám
-
aero.
veterán
-
Srácok, van itt olyan, aki tudna nekem segíteni autórádió beszerelésében?
Sima 1 dines rádió helyére másikat. Annyi a trükk, hogy egyszer már próbáltuk, de nem tudtuk kiszedni a rádiót.Egy helyet hívtam, ott munkadíjra nettó 10-et mondtak, amit a rádió árához képest (20k) sokallok.
Persze nem ingyen gondolnám az itteni segítséget sem -
Qru
MODERÁTOR
-
98bja
senior tag
6-os golf vélemények, tapasztalatok? Használt 1.4 tsi 122 lovasat nézegetek, jókat írnak róla, de személyes tapasztalatok érdekelnének
-
tboldi
nagyúr
Felejtős. Egy halogén izzóra tervezett lámpatestben nem fog jól világítani + a hatóság is nagyon szereti.
(#69760) EXIEZ: Ha jót akarsz legálisan, akkor a korábban említett Osram Nightbreaker Lasert, esetleg Unlimitedet válaszd!
Mondjuk a magasra állítás is lehet probléma. -
EXIEZ
aktív tag
Üdv.
Valaki használ ilyen izzót vagy ehhez hasonlót? Mennyivel jobbak mint egy hagyományos halogén?
Izzó -
footy
addikt
válasz
Mágus2 #69743 üzenetére
Miert? Nekem ez meg nem tunik olyan neccesnek...
Az egyik baratom mercien most pucoltak egyebkent a DPF-et 30e hufert. Annyit meg csak kibirok ha beut a ménkü(#69742) Declare
Biztos ki lehet olvasni OP-commal, nem ertek az opelhez. (es a VW-hez sem)
Gondoltam megnyugtat a tudat, hogy az enyemben is 230 van es meg nincs tele a DPF -
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #69752 üzenetére
Nekem mázlim volt, igazán nagyot nem kaptam eddig. 2 fúrás/feltöltés volt meg van pár felületi (hámsérülés) amivel nem foglalkozom. Igaz a fényszórón is van 1-2 ici-pici nyom, arra akarok pl fóliát, most hogy megnéztem mennyibe kerül egy új fényszóró.
Sajnos a Fűnyíró is kapott egy nagyobbat.
Mivel nem látómezőben van így átmegy műszakin de azt is meg kéne furatni igazából mielőtt végigreped...
-
Tavaly nyáron 90-100-zal gurultam a 8-as úton, mellettem, párhuzamosan 80-90-nel egy Dacia; felcsapott egy követ, Golf szélvédő csere (casco 170 e. Ft + bosszúság).
Budaörs és az "Osztyapenkó" között 3 vagy 4 alkalommal kaptam kavicsot 10 év alatt, míg B.örsön dolgoztam (cascós csere vagy javítás mind). -
Qru
MODERÁTOR
Nem csak pályán sajnos. A Hungárián meg az Erzsébet hídon is kaptam már akkorát hogy csak fogtam a fejem.
Egész karosszéria elemet befedni drága nagyon, nem feltétlen éri meg. Anno matekoztam és jó pár telibe fényezés ára kijön egy géptető fóliázásból... Így én le is tettem róla.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
z123456789 #69746 üzenetére
egy K jó cégnél amúgy, de céges telón meg gépen semmi privit nem tárolok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
z123456789 #69739 üzenetére
ha fekete kell, akkor könnyebb dolgod van. normális minőségű, féktisztító drótkefe, csiszoló párna, picit maszkolsz aztán fújjad csak
btw milyen plastiról beszélsz?
van Vibered vagy whatsappod?ha van, toljál te.számot privibe' és küldöm ott, a céges gépen nincs kép, telón van, de örökélet, mire onnan ide feltöltöm.
-
Asszem akkor várok még fél évet, aztán a géptetőt és a tetőt újrafényeztetem, és aztán megy rá a fólia. Szélvédőre egyébként nem kaptam kavicsfelverődés-elleni ajánlatot, csak csíkokra mindenhonnan. Egyébként marha idegesítő, hogy mindegy hogy 190-nel mész vagy 90-nel, ugyanúgy bárhonnan, bármikor jön a 'pakk' a szélvédőre a pályán...
-
Declare
őstag
válasz
Mágus2 #69733 üzenetére
Köszi Mágus!!!
....fene egye meg akkor még mindig nem tudok 100 ezreket elkölteni a sz@rfosdizel vackomra
pedig remenykedtem, hogy na vegre, na vegre
(#69729) Qru vilagos, csak akkor lehet elöbb el fogom adni, mint hogy nekem kelljen ebbe invesztalnom. (Kezd egyre szimpatikusabba valni ez a VII Golf, AGR ülesekke, 2 literes 150 lo körüli mocival, start stoppal
....csak kar, hogy jo az astra
(#69730) bitpork en is azt gondoltam volna, hogy par 1000 km lenne a normalis
Neten talaltam par hozzaszolot, hasonlo regeneralis idökkel, de mondom, hatha az öveke is sz@r mar
-
Qru
MODERÁTOR
Kőfelverődés ellen védő. Az enyémen gyárilag van de sajnos megparkoltam így pótolni kell egy kis helyen.
Elég sok féle van még nem ástam bele magam túl mélyen de amit eddig megtudtam a témáról:
Van UV szűrős és nem UV szűrős. Előbbi lámpára javasolt rakni (ne mattuljon) utóbbit karosszériára (mattuljon úgy mint a fényezés többi - fóliával nem fedett - része).
Eltérő vastagságúak vannak, van öngyógyító és nem öngyógyító és ezek fényében elég változatos árak...Márkából az LLumar meg a 3M számít menőnek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
z123456789 #69732 üzenetére
jó, akkor én gányolok :-)
elvégre pont úgy ismertek, mint aki gányol :-)dehogynem, vannak fotók.
mondjuk hangsúlyozom, nekem eléggé baba állapotban volt, annyira nehéz dolgom nem volt, a maszkolás vitte el az időt.
-
z123456789
addikt
válasz
Mágus2 #69722 üzenetére
Hm... nekem jelenleg akkor ez a mutatvány nem ér ennyit.
(#69724) Saint_
Ez gányolásnak hívom, és nem szeretem.
Ráadásul mondom, erre még csillagpor is rá van száradva.
Kétlem, hogy bármi lehozná róla azt a sok szart, ami rajta van. Essek neki rozsdaoldóval, meg drótkefével? :S(#69728) Saint_
Fotóid nincsenek? -
-
-
Declare
őstag
A DPF halalanak mik a következmenyei/tünetei....stb?
Olvastam, hogy 200-250k környeke kb az elettartamuk. Utanna mi van? En most azt vettem eszre, hogy alltalaban 1 tankolas alatt egyszer regeneral
nemigen van varosi pöföges benne, napi 30 - 30km az igazas kb, vagy autopalya 11+ora egyhuzamban
eleg dizel es dpf barat körülmenyek. (Nyilvan kis varosi rövidtav is befigyel persze...bevasarlas, ide-oda elugrani stb...)
Most lassan 250k lesz az autoban (1,7cdti astra H). Ha nem regeneralgatna folyton 5 liter környekere lemenne a napi ingazasos fogyim. Igy viszont 5,5. Nyilvan nem drama
de akkor is idegesit, hogy minden tankolasnal kb bejön ez a 15 perces 20liter/100km fogyasztasi ciklus 70-100 al a föuton
Szoval kerdes/dilemma: Normalis kb ilyen dpf barat hasznalat (es csak minösegi es neha plussz adalakos üzemanyag tankolas, 10k km-kent liqui molly olajcsere) mellett a dpf regeneralas 6-700-800km enkent? Ha ez a tönkremenetel elötti idöszak, akkor ez egyre roszabb lesz es egyre gyakrabb? Art ez valaminek? Erdemes lenne már kicsereltetni? (180-200k körül van az uj dpf + beszereles). Par evig meg szeretnem hasznalni, aztan gondolnam lecserelni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
z123456789 #69720 üzenetére
az -isten áldjon meg. tisztítsd, alaposan maszkolj, fújj. megcsináljam neked?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
z123456789 #69720 üzenetére
Én azt mondom, ha van diag, meg ember aki lelégteleníti, akkor hajrá, de ha szopóka lesz a vége és a csillogó féknyergek ellenére eltaknyolsz valamelyik lámpánál, akkor nem érte meg. Magamnak is lusta vagyok megcsinálni.
Inkább legyen fekete, de jó, mint szép, de szar. A fék, olyan mint a medve, nem játék.
Cseréltem már nem egy féknyerget és mindig szopás volt légteleníteni. Sokat pepecselek vele, mire vissza merem adni a tulajnak, hogy fasza.
Volt olyan, aki visszajött, hogy ennyire fent még soha nem fogott a féke és esik ki az ablakon kis fékezéseknél is...mondtam, majd megszokja, majd megtanul vele bólintás nélkül megállni, új korában is ilyen volt(8gen accord).
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
z123456789 #69713 üzenetére
Nem ugyanaz a művelet. Fékfolyadék cserénél minden mester inkább elpocsol 1 liter fékfolyadékot, minthogy véletlenül levegő kerüljön az ABS kockába. Úgy szokták csinálni, hogy a tartályban kicserélik a folyadékot 2x, utána a csövekből kipumpálják a régit. Természetesen egyik alkalommal sem ürülhet ki teljesen a tartály, hogy ne kapjon levegőt. De ha leveszed a nyergeket, kifolyik minden és a levegősödés elkerülhetetlen.
ABS kockát csak úgy lehet légteleníteni, hogy bekapcsoljuk az ABS pumpát és kinyittatjuk az elektronikával a kocka szelepeit(diagnosztikai eszköz szükséges, ami vezérli az ABS-t +2 ember). Ha ez nem történik meg, bármikor nagyobb fékezésre fellevegősödik a fék. -
Richard!
addikt
Ezzel szerintetek mit lehet kezdeni? 1 éves fényszoró...Kép
-
Magnum_
nagyúr
válasz
z123456789 #69713 üzenetére
nekem alapvetően jó állapotban volt, így kerék le, kis drótkefe, kis csiszolópárna, kis féktisztító, maszkolás és 1 réteg Motip hőálló ezüst rá, tökre olyan lett, mint amikor a szalonból kigördült, ránézésre nincs különbség apu kocsiján lévő új nyergektől
-
z123456789
addikt
válasz
Mágus2 #69711 üzenetére
(#69711) Mágus2
Így értettem én is, vagyis ők. A légtelenítéssel kell szarakodni. Amúgy tavaly volt fékfolyadék csere. Akkor nem ugyan az a művelet, mint itt lenne? Mert azt megcsinálta patikára a szerelőm. Szóval nem tudom akkor mit nyavalyog?(#69712) Saint_
Nem én fújom, pont azért, hogy tartósabb legyen a kályhaezüstnél. Haver meg igényesebb a munkájára, minthogy a helyén pucolja, és fesse. Mondta is, hogy a takarítással, tisztítással megy el sok idő, és azt a helyén nem is lehet megcsinálni rendesen. -
Magnum_
nagyúr
válasz
z123456789 #69710 üzenetére
ha alaposan kimaszkolod, ahogy én csináltam, akkor okés úgy is, ha fent marad. igaz, a maszkolásra 10-15p ment el nyergenként
vagy nem maszkolsz, csak fújsz, aztán kap minden kályhaezüstöt :-)))
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
z123456789 #69710 üzenetére
Nem leszedni gond(5 perc/darab), hanem majd rendesen lelégteleníteni, miután feltetted. Főleg ha ABS-es a vas, akkor szoktak a pékek kalácstalanul bámulni a beeső, puha fékpedálra a 8. légtelenítési kísérlet után. Ilyenkor szokták visszaadni a vasat, hogy majd bekopik, nekik most sürgős dolguk van(elkél a tészta)
-
z123456789
addikt
válasz
Mágus2 #69696 üzenetére
Köszi Mági, kösz srácok. Igazából nekem is az a célom, hogy ne legyen gané rozsda egy idő után a tárcsa, ezért szeretnék bevonatoltat. Elég meggyőző. Azt vágom, hogy lekopik, csak ne rozsdásodjon annyira, mint a mostani.
És jó, hogy beszéltetek a nyeregről is. Le akarom szedetni, de mindenki nyafog rajta, hogy az macera, meg ráfolyik a fékolaj, nem szabad megbontani stb...
Van egy spanom, aki javítja a felnijeimet (igen, még mindig tarta dolog, mert csak most érkeztek meg a nyári gúnyák, és egyben akarom elintézni a futómű pofásítást :/ ), illetve felújítja nekem a féknyerget is. Annyit kért, hogy szedessem le valakivel. Nem is gondoltam volna, hogy ez ekkor macera. A helyén nem akarom festegetni, meg haverom sem, mert az nem az ő stílusa. Szóval tényleg ekkor bánat azt leszedni egy felújításhoz?Kézifék: megpróbálnám magam feszesebbre húzni, vagy cserélni. Sejtésem szerint a feszítés még csak-csak menne, de a csere, az jól sejtem, hogy bonyolult? A bovdenek egészen hátra húzódnak a fékekhez igaz?
Accord 2003.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest