Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #294498 üzenetére
Igen, meg amennyit megyek vele... az enyémet max az fenyegeti hogy pókhálós lesz a garázsban állva.
Jah alufelni projekt tovább tolódik, mert rájöttem, hogy a lemezfelnihez való anyák nem jók az aluhoz. Így azt is kéne venni. Szóval marad a szép acélfelni. Majd 40 év múlva mellém temetik azt is meg a kipu-t is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #294488 üzenetére
Nagyonvalú, nem?! 590,9-ért tankoltam vasárnap, szóval most 590,9 liter után. De ki számolja...
-
tboldi
nagyúr
válasz
kisza25 #294477 üzenetére
De közben többet is vigyorgok a csiga és a nyúlmókusok miatt.
……………………Na, nincs még Lancia, össz-vissz 10 másodpercre sikerült működésre bírniuk, úgyhogy visszavitte a külsős faszi még egy javítókörre. Viszont van remény, mert az EEPROM nem szállt el, azalatt a rövid idő alatt le tudták olvasni, hogy 82xxx km van benne.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
ArthurShelby #294436 üzenetére
Én ott szoktam. Kivéve Kárait, mert nincs búvárruhám.
-
Qru
MODERÁTOR
-
válasz
macilaci78 #294476 üzenetére
Nagyon-nagyon siettél?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mindjárt sorra kerülök
[kép]
-
kisza25
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz
macilaci78 #294458 üzenetére
Remélem, azért addig nem húzódik el ez az egész...😕
-
kisza25
félisten
válasz
RAZR_v3 #294466 üzenetére
Most nem azért, de a Shell havi 2x 10Ft/liter többet ér. 45000Ft az~75 liter nafta, már arra kapsz 750Ft kedvezményt és 75 pont jóváírás, de szokta adni pontokat +ban tankolásra is 25Ft felett. Legutóbb meg 32 litert tankoltam csak kaptam 800 ft kedvezményt (25Ft/liter).
Meg annak egy csomó kedvezmény kupont vásárlásra, de én kb semmit nem ehetek meg ott
-
kisza25
félisten
válasz
macilaci78 #294452 üzenetére
Amúgy minap nézegettem, szerintem a niro hasmagassága nem több, mint a seatnak, majd le is fogom mérni.
Egy ikea-s 1,5 méteres polcot sikerült a seatba is betuszkolnom úgy, hogy csak ketten voltunk benne -
RAZR_v3
tag
Az OMV is kiadott egy új üzemanyagkupont, e-mailben küldi a Supershop, rá kell nyomni a piros gombra, hogy aktiválódjon.
Február 1-től 29-ig 45000 Ft értékben kell OMV töltőállomáson tankolni és jóváírnak 500 Ft értékű Supershop pontot március 15-ig. Tavaly novemberben 15000 Ft értékben elég volt tankolni 500 Ft értékű ajándék Supershop pontért, szóval most igazán nagylelkűek voltak velünk. A kedvezményeken nincs inflációkövető díjkorrekció.
-
tototos
addikt
válasz
macilaci78 #294460 üzenetére
anno(10 éve) volt valami a Genertelnél hogy ha balesetet okoztál akkor a kár x százalékát kérték tőled vagy mi. Édesanyám postás és most a plugin hibridekre nagyon jó árat tudott kalkulálni.
Jah és most Allianznál vagyok ott ha bediktálok mindenféle adatot akkor 56 ezer.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tototos #294457 üzenetére
Kötelező: a szolgáltatás azonos, te azért fizeted, hogy akinek te kárt okozol, az könnyebben boldoguljon. Számít neked?
Én csak akkor nem választom a legolcsóbbat, ha valami nevenincs, vagy kimondottan rossz hírű biztosító, például a Posta. A Genertel valószínűleg nem vonul ki a piacról még egy évig. -
tototos
addikt
Sziasztok!
Megjött az Octaviára a szép kis kötelező. Úgy néz ki hogy biztosítót váltok. A genertel-ről mi a vélemény? 37 ezer lenne náluk a következő az Uniqua 46 ezerrel.
-
tboldi
nagyúr
Délelőtt elmentünk anyummal a Lanciáért, mert eleget vártunk már, haza akarjuk hozni, majd inkább elküldjük a Pixelfixnek a műszeregységet. Viszont a külsős faszinak, akinél van/volt az óracsoport, sikerült végre valamit elkövetnie vele, és éppen ma ebéd utánra ígérkezett egy tesztre, úgyhogy annyiban maradtunk, hogy 3-kor odamegyünk újra. Remélem, tényleg jó lesz, és egy olvasható km-órájú autót hozhatunk el 1 nap híján 5 hét után.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kisza25 #294451 üzenetére
Ceed kombink van, méretben nem látom egy kategóriatárs SUV előnyét. Nagy csodák nincsenek, ha a két autó hossza hasonló, akkor az első ülés háttámlája és a hátsó ülés között is hasonló a hely. A SUV-ban magasabban ülsz, tehát a csomagtér padlója is magasabban van, így a magasabb tető nem jelent magasabb csomagteret.
Annyival jobb a SUV-ban, hogy a mögötted álló SUV ledes nappali menetfénye nem vakít annyira a tükörben. De csak azért vegyek SUV-ot, mert minden második autó SUV? -
válasz
kisza25 #294447 üzenetére
Egyedül árban lehet őket összehasonlítani, hasonló pénzért ment a két autó 2022-ben, de szerintem az i30/ceed többet adott mint a sportage/tucson.
A hibrid biztos segít a niro-ba, itt hiányzik a plusz kraft, nagyon.
Kíváncsi leszek, hogy a 115 le 250 nm dízel dsg octavia ami váltja majd ezt a 130 le 160nm manuál tucsont, az érzésre milyen lesz. Szerintem a skoda esélyesen sokkal használhatóbb lesz.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
tboy93 #294445 üzenetére
A ceed pont 2018 ban újult meg, aztán még azóta kapott egy ráncfelvarrást, a két motort nincs értelme összehasonlítani, abból is volt 1,6 t, a hyundai puhább rugózásban, mint a kia. Tapasztaltam is, mert volt kia ceed, carens, niro és i20, i30-ból volt pár darab, meg vezettem kia stonicot, riot, ültem hyundai i40, ioniqban
Elvileg a kia a sportosabb, a hyundai az elegánsabb.
Amúgy kia niroba elég az 1,6 Gdi+hybrid segítségével, nem egy rakéta, de normálisan lehet vele gyorsítani és jól fogyaszt 3,5-6,5 között -
válasz
tboy93 #294445 üzenetére
Turbó elkényeztetett már majd mindenkit (engem is...)... Tucsont én is néztem i30 után még 2016-2017 fele, de akkor már automatát akartam és a dct (meg a dízel amihez lett volna hagyományos automata) nekem kiesett. De akkor maga a kasztni tetszetős volt és a "belseje" sem volt rossz (de az még előző modell volt).
-
Öcsémnél van ideiglenesen egy céges 2018-as 1.6 szívó 130 le Hyundai Tucson. Összevetettük a 2022-es Ceedemmel, egyértelműen elbújhat a Tucson
Azon kívül, hogy magasabban ül az ember és hátul kevésbé van bunker érzet semmiben nem jobb. Árban amikor rendeltük a Ceed-em, akkor drágább volt mind a Sportage, mind a Tucson. A motor nem kérdés, hogy jobb a Ceedben, az 1.5T mindenhol - mindenben jobb mint az 1.6 szívó. Szerencsétlen 130 lovat folyamatosan padlózni kell ha haladni akarsz, autópályán meg igazából nyomhatod amennyire akarod, ilyen 130-150 között már nem gyorsul semennyire. Cserébe 150 körül tud 12,5 liter körül enni
A váltója manuális, azzal nincs gond, de az Accordhoz viszonyítva nincs olyan jó. A futómű hányinger, billeg, olyan mint egy hajó, de közben mégis üt az úthibákon. A 6-os mazda is hajós volt, de az legalább elnyelte az úthibákat. A Ceed futóműve sportosabb, közvetlenebb, kellemesebb Tucsonhoz képest. Anyaghasználatban is meglepő, de a Ceed jobb. Puhább műanyagok vannak benne. Volt benne 180e km, az becsületére szóljon, hogy nem látszott rajta. Semmi zörgés, nyöszörgés, szépen össze van rakva a Hyundai. Csomagtérben a Ceed kombi többet ad, több cucc fér bele.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #294442 üzenetére
Van 2.0 TFSI A4 Avant-juk, abból kéne több.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #294440 üzenetére
Ide vezet ha nincs tarcsi. Tudom miről beszélek...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #294435 üzenetére
Nem tudhatjuk miért sietett. Lehet szült a tengerimalaca.
-
dellfanboy
őstag
válasz
ArthurShelby #294435 üzenetére
elég sok közszereplőnek nem csak a sünnek.. lsd orvos, politiKuss, bíró stb...
-
Peter.70
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #294429 üzenetére
En meg ezt neztem meg, Forester SH
14 évesen 140 ezer kilométerrel? – Egy igazán stabil SUV az Értékbecslőben
-
tboldi
nagyúr
Na, megvan az esti néznivaló: Draskovics Andris és a MiTo
Párat kommenteltem már, mert kíváncsi voltam, de a vidijót még nem indítottam el, előbb elmegyek és áztatom magam a kádban.
-
dkaro
őstag
Sziasztok,
Új autó vadászatban vagyok, C-HR és a CX-30 szerepel a listámon de ezek már keret tetejét súrolják és nézegetem mi az ami kicsit lejjebb van árban és még tetszik.
Az új Kona-ról 1.6 T-GDI motorral vannak nagyobb problémák? -
válasz
dellfanboy #294419 üzenetére
Majd megkérdem.
-
Kedves ismerősöm vett egy 1.6GDI Kia Carens-t (használtan, a híresen önmegevős fajtából).
Egy év sem telt el, olajevős lett.
Mivel egy éven belüli hiba, a kereskedőt megkeresték, aki egészen korrekt módon állt a témához.
1, autó visszavétel - itt ugye nagy a bukta.
2, a felújítás felét állja.Srác a 2. opció mellett döntött. Így lesz egy felújított motorral bíró családi autója.
Kiváncsi leszek, hogy mennyi lesz a vége, és meddig fog tartani a felújítás után az 1.6GDI. -
válasz
eldoble #294415 üzenetére
meg tudod csinálni te is, nem nagy para [link]*
csak arra akartam rávilágítani, hogy a jelzést kiütni egy egészen egyszerű hardverrel is lehet (sőt, a videó alapján anélkül is), míg a digitális szervizkönyvbe beírást készíteni azért egészen másik liga / felkészültség.
*megjegyzés: csak saját felelősségre b*szogasd az autódat. -
-
sagesz93
addikt
-
válasz
-secret- #294396 üzenetére
Vasárnap reggel én is lemostam, és hiába aludtam be (fél 8ra értem oda) mégis volt rögtön helyem. Pedig szép idő volt. Mondjuk nem a legjobb hely (Fogarasi úti Tesco parkolójában ami van), de tél közben jövő kis jó időkben eddig mindig nagyon tele volt, főleg hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest