Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
radi8tor #344582 üzenetére
Jaja, sajnos. Bár arra azért felkapjuk, h ezzel egyidejűleg a használt árak is az egekbe szöktek.
barnam_: Nincs miért sajnálni őket...
hobizoli: "a Nring egy 2x1 savos foutnak szamit Nemetorszagban" - nem autópálya?
Én úgy tudom, h ezért nincs rajta sebességkorlátozás.
-
aktív tag
válasz
radi8tor #344515 üzenetére
Nagy mák, hogy elért a szervizig. Váltósom mesélt olyat, ahol az ügyfél "csak" az utca végéből tolatott haza, mert otthon hagyott valamit, aztán többet nem volt jött ki rükvercből a váltó.
Qru: 3 éve két ünnep között nekem a sofőr oldali ablak maradt lent (ablakemelő szerkezet adta meg magát), simán hazamentem vele. Kabát, sapka azért kellett.
KAMELOT: Kabrio, roadster úgy van kitalálva, hogy a megfelelő sebesség mellett egy csepp eső sem esik be, rendes esőzésnél sem. MX-5-nél, ha jól emlékszem ez 60 km/h körül van. Pár percig próbáltam, működik is.
-
-
KAMELOT
titán
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #344109 üzenetére
AirBnb-t meg fogjak szuntetni elobb-utobb
a 6ker-ben mar 2024.01.01-tol nem is adtak ki uj engedelyeket, es 2026-tol ott vege van, szoval van meg egy bo fel eve ott
mas keruletek is fontolgatjak, mert a lakok nem orulnek neki, hogy fobejerati kapukodok a neten elerhetoek es vadidegenek jarnak az epuletben barmiert
-
válasz
radi8tor #344088 üzenetére
Nyilvanvaloan _minden_ varosban ez lesz elobb-utobb, szuksegszeruen, mivel a draga lakoingatlanbol sokkal tobb van, mint amennyi parkolo. Kb. egy autonak 20 nm kell, egy csaladnak meg mondjuk 80 nm atlagban, tehat ha minden csalad 1 autot le akar rakni, akkor minden otodik haztombnek parkolohaznak kellene lennie. Ha nincs eleg parkolo, akkor egyetlen modon lehet szabalyozni a helyzetet: meg kell dragitani. A masik verzio, hogy az idok vegezeteig megy a szorakozas a parkolokeresesen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #344040 üzenetére
Biztosító viszont meg is szívatta, a céges kocsit megtörték. Bérelt helyette másikat (árubeszerzés) a javítás idejére, majd mikor leadta a számlát nem fizette ki a biztosító. Arra hivatkoztak, hogy ha veszteséges a cége akkor nem okoz neki bevételkiesést az autó hiánya emiatt nem jár neki a bérautóra a térítés.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #343886 üzenetére
Régen volt itt is (mk3 és 3.5) most már nincs. Na most én az auto holdot csak dugóban használnám amúgy szeretem ha kúszik a kocsi. Így meg akkor állandó off, legalább akkor a lábnap letudva.
Jah és persze minden indítás után nyomogatni kell a sebességfigyelmeztetés off-ot meg a sávelhagyás offot. De erre legalább van dedikált gomb a kormányon.
-
Qru
MODERÁTOR
-
enginev3.0
félisten
válasz
radi8tor #343848 üzenetére
Cegléden voltam sztkban, nem találtam helyet sehol szóval beparkoltam az egyik autó mögé, azt nem néztem hogy már ő is szabálytalan helyen áll
Mikor mentem vissza akkor mondta az egyik ott lakó hogy felírták a rendszámot (mármint úgy értve hogy nem ők hanem nem tudom kik (rendőrök, kozteres passz...))
Ebből gondoltam hogy majd levelében jön a büntetés esetleg egy fényképpel
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #343594 üzenetére
Ez a klíma hőcserélője, mögötte van a rendes hűtő.
(Érdekes egyébként mert volt egy kis szivárgás de most már sehol nem találok nyomokat... hűteni meg hűt szépen és azonnal kb. Mindenesetre a klímát menüből kikapcsoltam inkább ne tekerje, azt a 2 hetet kibírja apum míg megy a kocsi Danihoz.)Nincs melege annak az autónak a 88-90 fokkal, nagyon nincs.
A termosztát lesz az okat egyértelműen a jól megszokott Opel XER blokkos átszakadással, víz ~88-90 fokos holott itt ~100-107 közt kéne ingadozzon miközben OPCOM-on látszik, hogy a termosztát zárva van.
Eleve a XER-en 105 foknál kéne teljesen kinyisson ugye.
A tömítés körben előszeretettel vándoról le róla, és kerül be a hűtőrendszerbe:Na de az egészben van jó hír is!
Sikerült az eredendő ötletem átvigyem, hogy a régi zsiguli hasmagasságra szánt leállót áldozzuk fel, kétoldalra kapjon fix rámpákat és az egész rámpázás fölé féltetőt. Akkor tudnánk bármit szerelni mert lenne gyakorlatilag egy aknánk végre a középső lépcsős részt szabadon hagyva.Na meg az Audi felett lenne tető...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #343394 üzenetére
e46 coupé tükörház Szentendrén havernak 48k volt…
Nekem meg az A4 motorháztetőre 200-at mondtak mert dupla elem….A lökösöket, bal első küszöb részt+ jobb hátsó sarkot + motorháztetőt eddig nevetséges árakon akarták az ajánlottabb helyek…
700 - 900k, azért erősen anyjuk p*ját itthon a szakiknak. Az a szlovák szaki aki havernak a ‘23-as e180-at megfújta törés után / dörzsi után meg 500-at mondott számlásan garisan.boldi De ott volt lakat is nem?
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #343314 üzenetére
Ez a Jazz-zel is megy, annyira béna a többi közlekedő.
Jut eszembe, ma ledudált egy szlovák rendszámú Golf, mert zokon vette, hogy megelőztem. Itt a trafi előtt lelassított 30-ra a külön sebeségkorlát nélküli úton (tehát a lakott területekre általánosan jellemző 50 az érvényes), aztán úgy is maradt, ezt még 83 nyamvadt pónival sem volt nehéz legyűrni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #343297 üzenetére
Pláne itthon és sok esetben a gyártóval sem veszik fel a kapcsolatot csak alkatrészeket cserélgetnek hátha megjavul alapon. Flottások is tudják, nem is engedték a turbó cserét, mert lehet nem az a gond és heroin áron van kb... Igazából meg kéne röntgenezni, hogy nem-e repedt vhol.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #343289 üzenetére
On is legyen: A hosszú úton többször előjött, hogy elszállt a turbó. Egyszerűen elment a nyomás, 90-100 is kihívás volt. Chc engine nem volt de egy restart megoldotta mindig a dolgot. Jellemzően akkor jött elő, amikor huzamosabb ideig mentünk lassabban és utána a feloldónál nekiiramodtál volna. Itthon elment a márkakerbe a kordé: hibakód nincs, ők nem tudták reprodukálni a hibát (képzelem mennyire próbálkoztak vele). Cseréltek egy nyomásszenzort. Természetesen nem oldotta meg a hibát. Jó mi?!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #343216 üzenetére
Jah a büdös paraszt ki is fordult elénk a buszsávra... haver nem győzött satuzni féktávon belül. Azt neki áll a paraszt emberkedni, amint meg rájött, hogy höhö ezek ketten vannak beszált azt kb csikorgó kerekekkel elszaladt egy szó nélkül.
Komolyan mondom motorral bemenni a városba idén külön életveszély, annyira frusztrált és sietős mindenki...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #343144 üzenetére
Sokan javasoltak sok helyszínt, de végül azért lett ide szervezve, mert erre mondták legtöbben, hogy jó. Az időpont is szavazáson dőlt el (pl a mai (szerdai) nap csak 4 szavazatot kapott a tegnapi 7-tel szemben). Azon filóztam, hogy esetleg a korábbi helyszín (nyári rezidencia) több embert vonzott volna.
De felőlem lehet óbudán/13.kerületben is, csak arra is 2-3 ember volt kb. -
norbert1998
nagyúr
válasz
radi8tor #343145 üzenetére
Biztos votlam benne. De vajon miért? Konkrétan ennél több helyet már nem adhattam volna a mellettem lévőnek, teljesen az átellenes oldalra voltam szorítkozva, nem álltam el az útját, nincs kiírva, hogy az bárkinek a saját parkolója lenne, stb - szép is volna, ez egy lakópark közös nagy parkolója...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest