Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
radi8tor #340331 üzenetére
Koszi! Hmm... Mindenkeppen valami fizikai, nem erintokepernyos eszkoz kene, mert mindketten vezetni fogunk radiozas kozben. Tovabb neheziti a helyzetet, hogy mindez az Alpokban lesz, szoval ha tavolabb leszunk, a ralatas se lesz meg valoszinuleg. Mobilhalozat ettol fuggetlenul jatszhat, mert 4G van mindenhol, de akkor is kell valami kulon eszkoz, amibe lehet beszelni.
#214: Koszi neked is a tippet!
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
radi8tor #340205 üzenetére
Kivancsi vagyok lesz-e, mennyi lesz a mi ceges csekkunk.
Trafibol mi munkakortol fuggoen, de vagy terhelem tovabb, aki pedig evi 40k felett megy ceges ugyben (kam, sales, stb) ott az elsot a ceg allja. Casco onresz ue. ,de ott lehetosegem van egyedi elbiralasra a vezerig. fele. Vadkar, uvegkar nem szamit.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #340205 üzenetére
erdekes, regebben lattam egy stat-t, hogy a gyorshajtas a balesetek 30%-t okozza
de ebben van a relativ gyorshajtas is, mert a rendorseg ezt egy kalap ala veszi
szoval amikor 37-l megcsuszol a havas-jeges uton, es azert van a baleset, nekik az is "gyorhajtas", mert ha csak 25-l mentel volna ott, akkor valszeg nem torpenik meg
a tenyleges gyorshajtas, azaz amire trafi is kattanna, az ennek a 1/10-e, ami igy a teljes baleseti statisztika csupan 3%-t jelenti -
Peetey91
senior tag
válasz
radi8tor #340088 üzenetére
Úgyis viszem éves szervízre lassan, utánakérdezek.
@Qru
Igen néztem a gyárit, viszont 125 ezer, elemes ultrahangost meg kb a harmadáért már találtam. Spray-el teszek én is egy próbát.
A motorteret (lekopogom) még békén hagyták, de reggelre az autón szoktam találni mancsnyomokat. -
válasz
radi8tor #339813 üzenetére
tboldi: Most olvasom, h már 24 kilométeres kocsisor van az M1-esen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #339813 üzenetére
Pillanatnyilag Győrig áll a sor Ausztria irányába. Nekem pénteken lesz érdekes, Oroszlány felé még csak-csak nem lesz gond, hazafele már érdekesebb lesz viszont, lehet, hogy Győrtől célszerűbb lesz az 1-es főútra áttérni. Meg egy parndorfi karika is tervben lett volna húsvét előtt, de ez még képlékeny.
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #339620 üzenetére
tuti savot fognak lezarni ott is
azutan nyaron se nagyon hasznaljak, osztol-tavaszig meg csak a hardcore reteg, aki -15fokban a szakado hoesesben is menne, és ha 1,5m ho van is
pl az Shopmark-tol kifele levo Ulloi uti bicajsavban fel alatt nem lattam EGY bicajost se mukodni
tavaly szeptember vegen Corvin negyed-tol hazaig, nulla bringas vasasrnap a kellemes 23 fokban
maskor Budaörs - 18ker a varoson kereszul 32 perc kozben szumma 3 bringas -
Emunem
senior tag
válasz
radi8tor #339538 üzenetére
nálam a következö a menet ilyenkor:
Ha van, akkor saját felni tisztító, utána mosóból aktív hab felfúj, utána kb 1-2 perc várás. (mondjuk matatok az apró után, meg hasonlók) utána mosószeres lándzsa, zárásképpen meg lágyvizes, viaszos öblítés gyorsban. kb 2-3 ejuró.
A vicces az, hogy ugyanúgy 3 euróból megvan az alapos mosás is (vödrös+kendős) -
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
radi8tor #339047 üzenetére
Igen, meg túl sok részből áll a rendszer, meg alvázas alap kell hozzá és még így is ~600km a hatótáv.
Sokat kell még ezt reszelni egy városi autóhoz, de tömegközlekedésben is látok benne fantáziát.
Munkagépként kíváncsi lennék milyen, mert azért a zárt munkaterületeken bent tankolod őket, ott még hasznos is lehet. Ezek a DPF szűrős munkagépek borzasztóak a regennel.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #338368 üzenetére
Nem baj, a Jazz picike aksijának nem is kell nagy áram.
-
válasz
radi8tor #338281 üzenetére
+ #338269 pit stop
Én is sima radarra tippelek a polgári gépekben, a porszívó tetején ott a feltűnő "lidar-torony".Más.
Jöttem ma Zalaegerszegre, az M7-en 7, azaz hetes helyszínen volt több kilométeres terelés az útfelújítások miatt. Mi lesz itt májustól péntekenként?!! 😱A 7-ből 2 a 3 sávos szakaszon volt, emészthető torlódással. Egy Kőszárhegy és Polgárdi között, katasztrófa... itt 18 perc torlódást írt a Waze, inkább lementen a 7-esre. További 4 a balatoni szakaszon, most nem okozott torlódást.
-
pit stop
addikt
válasz
radi8tor #338199 üzenetére
Amikor a saját büdzséjét tervezi, akkor bevétel oldala nincs csak vártnál nagyobb költség növekedés kiküldött (drága) levelek miatt.
Aztán esetleg szólnak nekik, hogy hé - tartsd a büdzsét, ne költs többet mint tavaly (mert aki fent ül nem látja/érti big picturet)Szerk.: lassú voltam
-
-
válasz
radi8tor #337965 üzenetére
Én most dobtam az Alfát mert a hócipőm tele volt hogy minden évben újra kötetnek, hiába van náluk egy rakás szerződés. Mondjuk a kötelezőn+ cascon kb 150et hoztam így rav4-el csak kényelmetlenebb (posta+signal, két helyen van, a sok kártörténet/igazolás papírozásból is elegem van már).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Metal topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest