Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
válasz
Micsurin #340435 üzenetére
Mire rájöttem, hogy a vagizás a vagánykodást jelenti....
Cukcsi beszéd... -
grizlisandor
veterán
válasz
Micsurin #340284 üzenetére
Bálint írása után bebizonyosodott, hogy jól rémlett nekem, hogy nem olyan régen került fel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #340319 üzenetére
Efölött elsiklottam, sorry.
Ehhez képest mégis a legrosszabnak tartják sokan.
Olaj mondjuk fogyott egy pici a megmérettetés alatt, de a hétköznapi használat közben nem tűnt még fel eddig, hogy enné, akkor sem, amikor messzebbre megyünk vele.A MiTóval pedig eltelt kb. 1000 km azóta, hogy kicseréltem az olajszeparátort, ennyi km után már azért el szokott fogyni 2-3 deci, de most majdhogynem semennyi sem hiányzik. Nem akarom elkiabálni, de talán ezzel sikerült megoldanom.
-
rbalint88
addikt
válasz
Micsurin #340284 üzenetére
Abban a betetben kb 3000km van, kb meg be sincs koptatva
lehet a b.ziskodastol van a szelen egy kis perem, le kell csiszolni es akkor nem fog visitani.Elhoztuk ma az S4-et, csudajot kabrioztunk, mar asszony is erti es maxi approve-olja a V8-at (hobbiautonak).
Miskolc-Bp a regi 3-ason:
haztol hazig 10,1, Bp-n volt kis dugo.
A hibajel csak annyi, hogy az egyik kerekben megdoglott a tpms szenzor. -
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #339706 üzenetére
Ki kell tapasztalni, Bubi pl az E10-el eszi a legkevesebbet. Menni meg a 100-assal sem megy jobban (mert nem ismeri az ECU) szóval maradtam a puru benyónál. De nyilván ez egy ósdi motor ami ráadásul a sz@r tengerentúli benzinhez terveztek.
Megszokod hamar az elején én is nagyon prüszköltem a Superb miatt, hogy feleslegesen nagy (99%-bn egyedül vagy ketten használtuk) aztán megszoktam. Mondjuk kamera és körbe radar miatt a parkolás sem volt annyira vészes. Bubival nehezebb mert a vakablak miatt kb semmit nem látok hátra ha nem éppen fényes dél van.
-
-
válasz
Micsurin #339519 üzenetére
Tankoltam már én is a CC-be, aminek szintén 70l-es a tankja, 73-l gázolajat, és akkor még nem világított a szegénység jelző. Úgy tankolom az autót, h addig töltöm míg meg nem látom a gázolajat a nyíláson, fél alatt "két pálcikával" az már 40 litert jelent.
Szlogányba a Pick termékek is olcsóbbak voltak mint itthon.
-
válasz
Micsurin #339519 üzenetére
Én ezért mentem elektromos irányba…a Z4 mellett/után, amíg nem verik szét valahogy az otthoni töltést össze se lehet vetni a két költséget. Ilyen 10 l-es puruttya üzemanyag áras fogyasztáshoz képest kb durván 800e Ft-ot fogtam sima normál 72 Ft-os villannyal számolva, csak az elmúlt 18e km alatt a teslaval. Ráadásul én 100-as benzinnel mentem, ahhoz képest még durvább lenne a matek, főleg ha azt nézem, hogy 90e elektromossal megtett km-nél tartok lassan, de egy 6l-es fogyasztással számolva is közel 4M Ft-al vagyok bentebb.
-
válasz
Micsurin #339385 üzenetére
Jó a mostani felni, korhű, gyári, szép formájú, nem csicsás, visszafogottan sportos. Emlékeim szerint sokat kereste az előző gazdája.
Személyes gyengém a racse / rally felni, de erre a sportosan elegáns autóra nem való. Vegyél télre egy 16-os gyári Audit, tele van vele a Jófogás, ez még 57,1-es középfurattal készült (akár a VW-k és társai), ET-re is figyelj. Gumi 205/55r16 jó rá, de csekkold a wheel-size.com-on.Szerk: a fenti felnit téli gumistól is gyakran árulják.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #339364 üzenetére
Most tűnt fel, hogy a rendszám fele egyezik az enyémmel.
-
6030D
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest