Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
6030D
addikt
Kocsit mostam. Törölgetéskor kezdett csöpögni az eső. Új rekord.
-
426os
őstag
válasz
kisza25 #294885 üzenetére
Eltöltöttem vele pár napot és kb 1500km-t.
Külsőre nekem is tetszik, a belseje már kevésbé (de ez nem számít, mert szubjektív szempont).
Minőségétől nem voltam hanyatt esve, több szempontból is csalódás volt, visszalépésnek érzem a Bravohoz képest is. Hely ugyan volt benne bőven, ez igaz, de inkább hosszában, széltében nem annyira szellős.
Gondolkodtam, hogy vegyek Tipot a Bravo után, de egyszerűen nem adja ki (két különösen fájó pont az 1 zónás klíma, hátsó légbefúvók hiánya). Itt Ausztriában alig olcsóbbak, mint egy azonos évjáratú/futású pl Golf és ahhoz hasonlítva nagyon elmarad minden szempontból, annyival meg nem olcsóbb (használt árakról beszélek), hogy ne a jobbat vegyem.
Egyszerű autó, kevés dolog tud elromlani rajta (mondjuk amikor a gyakran tönkremenő műanyag stabpálcákról olvasok, ott azért ráncolom a szemöldököm), de inkább egy VAG TSI-re szavazok következő autónak. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #294881 üzenetére
Nem sokat csökkent a hatótáv. Max 1-2 km-t.
-
válasz
kisza25 #294872 üzenetére
Jóváhagyva részemről. 👍
(Amikor keresgettünk tavaly, akkor szóba került a Tipo, csak hát az Anyegin' elég sok múlott, a mi ársávunkban nem sikerült szerezni; pedig még linkeltél is egyet, sőt valaki felajánlotta, hogy megnézi, mert abban a városban volt, ahol a fórumtárs. Azóta is úgy gondolom, hogy azért elég jó ez a fórum)
-
kisza25
félisten
válasz
tboldi #294869 üzenetére
Ez az egy van amit megvennék
Csak nekem pirosba kellene, így nagyon szürke, mert a belseje is az.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #294852 üzenetére
Igen, Fordnál csak az indításhoz illetve sebességbe rakáshoz kell a kulcs az utastérbe.
Ha elindítottad akkor jár kulcs nélkül is - gondolj bele mennyire idegesítő lenne hogy hátra mész a csomagtartóhoz zsebedben a kulccsal és leállítja a motort, lekapcsolja a fényszórót, stb.Amúgy 30 percre van állítva a timeout, szóval ha még 10 percet járt volna leállította volna magától
-
kisza25
félisten
Fiat tipo gyártását 2024 július 1-el megszűntetik
Nem tudom lesz-e helyette valami. De lassan tényleg csak suvok lesznek😔
Tboldi: nála a seat ellensúlyozza az Insignia fogyiját
Amúgy az a vicc, hogy kényelmesebben elférek a seatban, ha 2nél többen megyünk, akkor persze az Insignia kényelmesebb és a csomagtér is 2x akkora -
6030D
addikt
válasz
MasterMark #294852 üzenetére
Apóséknak az MK1 Kuga kulcs nélkül elment 10 km-t.
Szerencsére motorleállítás előtt eszébe jutott, hogy a kabátjában a kulcs, a feleségével meg csak gyorsan cseréltek, és ment tovább a kocsival. Felhívta, hogy jöjjön vissza, de nehogy leállítsa valahol a motort.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #294849 üzenetére
Még nem válaszoltak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Helyzetjelentés Budapest közbiztonságáról: vérvételre mentem reggel és elfelejtettem leállítani a motort amikor leparkoltam az utcán (csak rázártam az ajtót ahogy szokás).
Mikor vissza értem az volt a fura hogy elő van melegítve az utastér és "jár a motor". Azért idézőjelben mert hibrid és akkuról ment éppen.
20 percig állt így az utcán.(Lechner Ödön fasor irodaházak előtt)
-
válasz
ArthurShelby #294807 üzenetére
"a lakatot túl könnyű levágni"
Pofám leszakad -
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica #294836 üzenetére
Azt inkább a MiTóba.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica #294834 üzenetére
Én nagyon szívesen vinném, de anyum, aki használni fogja, nem rajong az ötletért.
-
tboldi
nagyúr
Most hívott anyum, hogy megvan az Ypsilon átírása, vissza lett helyezve a forgalomba, és elfogadták a javítást is. Végül is nem variáltunk, maradt apum a tulajdonos és az üzembentartó egyben.
Ügy lezárva. -
válasz
kisza25 #294786 üzenetére
Rendőrség is. Amikor bejelentettem hogy ellopták egy mobilunk, egy ismeretlen számról hívtak fel, mint kiderült az egyik nyomozó magánszáma volt. Közölte hogy jópárszor próbálkoztak vonalasról hívni, aztán eszükbe jutott hogy lehet tiltom a kijelzés nélküli számokat - úgy is volt
-
válasz
ArthurShelby #294827 üzenetére
Jajj, jajj!
Küldtem egy tippet PM.
-
válasz
Micsurin #294828 üzenetére
1xűen úgy, h Te ragaszkodsz ahhoz, h közvetlen eladás előtt elviszed egy független szervizbe, oda ahol hatósági vizgabázis is üzemel. Kassza 30e HUF-ért csinálnak az autó állapotáról egy hivatalos jegyzőkönyvet, azt csatolod az adásvételihez, amiben ezt fel is tünteted, oszt jóccakát. Egy barátom öreg Volvo-ját 2 "brigád" azért nem vette meg, mert nekik rögtön, azonnal kellett volna a talicska. Több mint gyanús volt. Igazán ebben csak az a gáz, ahogy kommunikálnak veled, és ha nem hajtasz fejet, rögtön megy a fenyegető támadás részükről. Érdekes, h aki megvette, az tudott várni még plusz két napot, sőt örült, h bővebb infót kapott a kocsiról, amit ráadásul nem Ő fizetett.
-
Micsurin
nagyúr
Most olvasgattam unalmamban mert máshoz kedvem nem volt
éljen este 10-ig a meló a svéd ügylet révén...ilyen esetben mégis, hogy a ménkűbe védi ki az ember a szitut?
[link] Redditet végig futva nem is ritka itthon. -
válasz
ArthurShelby #294816 üzenetére
Ránézésre kijjebb volt a gyári Golf méretnél. Magyarán ha 7 széles volt, kicsi volt az ET-je. Ismétlem, ránézésre / az én szememnek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ArthurShelby #294819 üzenetére
Tavaly, mikor egy hétre Bécsben voltunk, a 3. napon jött a lakóközösségi levlistára, hogy x darab tárolót felnyomtak.
Felhívtam a tároló-szomszédot, hogy mit tapasztalt? Hát, az övé rendben van, a miénket nemigen nézte meg. Mivel a mienken van hevederzár és azon is, meg a kilincs alatt is Mauer zár van, gondolom, ha azon bementek, azt azért észre vette volna...
Még jó, hogy ha hosszabb időre elutazunk, a robogót elteszem szem elől.Mindenesetre a lakásbiztosítás kiterjed a tárolóra és a garázsra is. Illetve kötéskor elkértük a közös képviselőtől a társasházi kötvényt is, hogy ne legyen valami duplán fizetve, például üvegkár. Két kötvényre úgysem lehet elszámolni ugyanazt a kárt, kétszer kifizetni ugyanazt megint felesleges.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #294818 üzenetére
Droidon mindent lehet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #294819 üzenetére
A homlokzat az kozosnek szamit.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Micsurin #294767 üzenetére
Van egy családdal egymás közt ingyen beszélünk csomagba bevont Domino-s számom. Az ilyen hirdetésekhez ezt szoktam megadni, így ha ezen csörög valami nem ismerős szám, sejtem, miért keres...
Szerencsére a Passattal kapcsolatban nem hívtak, még én hivogattam, hogy nincs átírva.
Mondjuk, egy törött autó volt és ugyancsak áron álul adtam.
-
macilaci78
nagyúr
Kirakom ikonnak a névjegyet a kezdőképernyőre, még meg is kérdezi, mit szeretnék? E-mail, sms, hívás legyen a funkció? Mondjuk, ez Android...
A kezdőképernyőmön van 3 mappa, egyikben a kollégák gyorshívon, másikban családtagok, a harmadikban pár partner. F@szom fog ~3000 névjegy közt keresgélni... -
ArthurShelby
addikt
válasz
cOxeR #294787 üzenetére
A felni típusát nem tudom (én erre tippelek), lehet (focvis szerint inkább) passat felni volt (7x17 5x112).
A gumi michelin primacy 4+ 225/45 R17.
2képem volt a felniről
Nekem az a sejtésem, miután a helyszínelővel beszélgettem, hogy nem volt túl okos tolvaj, egy egyszerű ember lehetett. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #294813 üzenetére
Bekerult. De csak a fogyiadatok utan! Tartsuk a fontossagi sorrendet.
-
válasz
Ha körülijártad a lakat témát, írd majd meg lécci, én is millányi kereket tárolok télen a pincében.
-
Tapasztalt valaki olyasmit hogy a szeződés kötést és kifizetést követően a KGFB egyoldalúan emel az összegen? 01.07.-ig lett fizetve, 01.11.-én jóváhagyták. Erre jön 02.01-én a mail hogy ez nem okés, mert "Az átdolgozás hatálya: 2024.01.13 Az átdolgozás hatályától a jelen kötvényben foglaltak érvényesek."
-
tasiadam
veterán
válasz
radi8tor #294795 üzenetére
Engem BP-n akartak. Jottek utanam, majd bealltak mellem, kicsit turaztattak a skodat, atneztem, civil, mutatom nekik, elol ottmaradt a villogo, ugyhogy kihagyom. Nevettek egyet es mentek tovabb.
Sogorom 2 fiatal szedte ki, csak o meg is kuldte a popcorn 1.9 tdi-t. Mivel fiatalok voltak, csak az autot akartak megnezni, amugy nem szoltak semmit, meg gratulaltak hozza
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
De nem ugyanarra jok, a haz biztositas a kozos reszekre terit a lakas meg a sajat tulajdonodra.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #294780 üzenetére
és @focvis:
van ház és lakás biztosítás is (ez utóbbi kötelező volt hitelfelvételnél, mert csak ezt fogadják el, bár elvileg nem biztosíthatod kétszer ugyanazt...), de a helyszínelő szerint nem fog fizetni a biztosító, mert nem voltak kellően védve a pincék (a lakatot túl könnyű levágni). Bár szerintem egy próbát mindenképp megér. -
mai becs-villach menet 370 km, gyakorlatilag vegig palya, 5.6 literes fogyi
holnap meg elvileg 60 centi ho esik nassfelden (L). sikerult egy olasz autobolt, autorrstaurator mellett parkolni. Boldi ha ma meg nem volt meg a napi ketto, akkor ezeket a kepeket erdemes megnezni, meg az en szivem is megdobban.
Ez valami lancia, 20k euroert:
egy szep maserati 95k
es egy szamoma ertelmezhetetlen de baromi szep citroen maserati 49-ert.
emellett felnik, kiegeszitok, minden mi szem-szajnak ingere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest