- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pfiucska #335740 üzenetére
Azok másként, nem tudom a részleteit, csak azt, hogy gyakran a legrosszabb időpontokban.
2 db DPF-es dízelem volt, az egyiket már kiherélte az előző tulaj (
), a másik pedig hibrid volt, az olyankor regenerált, mikor elektromosan* szerettem volna haladni vele.
*Pl. Fonyód-Alsóbélatelepen mindig regenerált, addig országúton mentem, utána autópályán, hol regenerált, hát bent a faluban.
-
válasz
Pfiucska #321198 üzenetére
Erről a rendszám leolvasásról a múltkori motoros pécsi tankolás jut eszembe.
Pénztáros csaj kérdi, hanyas.
Mondom 4-es.
Te tankoltál a 2-esnél is?
Mondom nem, az egy másik motor.
De ugyanúgy néz ki.
Tudom, de az egy másik motor.Mégis mit gondolt, átállok egyikről a másikra, tankolok itt is meg ott is egy kicsit?
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pfiucska #317878 üzenetére
Na ja de azokat honnan reális nézni árban?
Rozsdára nem lentebb lesznek mint a 8gen Civic?
Egyébként tényleg lehet jobban járnék vele mert sokat megyek pályán és mint tudjátok vannak cuccolási nehézségeink.szőröscica Attól rondább kocsit keveset ismerek.
Akkor már dobok rá egy 2-3 hónap várakozást és 2-es oktáv kombi. De alapvetően nem feltétlen növelnék a méreten, GTC - Ibiza méret élhető. Megtanulunk inkább tömöríteni. Még mindig 3 autó kell a házelőtt megférjen ne feledd.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pfiucska #315889 üzenetére
BB Evosoft? Vagy keverlek?
Nekem is megy el a kedvem a dízeltől nyugi... ellenben haverok 2 táborra szakadva nyugtatnak...
part1.: nyugi végre legalább egyben lesz a kocsi és csak hajtani kell.
part2.: ezért ne vegyél DPF-est. ******kérdezem itt... EURO5b-től nem eleve kötelező volt?
-
brumi1024
veterán
-
szőröscica
addikt
válasz
Pfiucska #309518 üzenetére
Erre kaptuk a legnagyobb kedvezmenyt a listaarbol, nem tudom, hogy van-e koze ahhoz, hogy szep lassan leepitik ezt a markat. Az Octavia tetszene a legjobban, de csak kezi valtos, gyengebben felszerelt fert volna bele. Igy nem volt kerdes, a legautoszerubb valasztas ez volt.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Pfiucska #308339 üzenetére
Volvo S60 azért nem volt rossz, bár alapjáraton ott is lehetett érezni a motort (frissen cserélt motortartó bakokkkal). De nem tűnt fel a 1.8 Civic után. Viszont abból átülve benzinesbe azért megváltás volt ilyen szempontból.
Azért, kizárólag az ülés miatt, még civódok magamban, hogy egy Golffal kellemesebbek lennének a következő évek, de egyelőre próbálok más területen megoldást keresni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Pfiucska #307731 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem azt, ami a legjobban érdekelt, a 2 literes szélvédőmosót. Móváron belül 2799, a legközelebbi M1 pihenőhelynél 2999 Ft, de végül nem vettem meg egyiket sem, Bárdi sajátmárkás lett.
-
kisza25
félisten
válasz
Pfiucska #307457 üzenetére
Egyszer az i30 crdi-vel sikerült 3,7 liter átlag fogyi.
Jött mögöttem az ügyfél, házakat néztünk.
Balatonlelle - Boglár- Györök- Lengyeltóti- Látrány -Balatonlelle- Balatonboglár
70 felett már távolodtam tőlük
1,6 szívó i30- al meg Szombathely Balatonlelle 5,2.
Párom jött mögöttem -
rbalint88
addikt
válasz
Pfiucska #304043 üzenetére
Nalam a Hyundaiban a DCT valtonak szok’ kis szaga lenni sima varosozastol is, lehet mar a Skodakban is upgradeltek a technologiat
Ellenben a fek jo rajta, 180-rol rendszeresen kell lassitani es nem hullamosodik, nem raz, nem budos, csak porol.Qru: bekoptato retegnek mar szerintem le kellett volna kopnia, de akkor kimegyek es megguritom lefele Dobogokorol rendesen, hogy lehessen
buziskodnisokat fekezni, hatha ledolgozza magarol vegre. -
tboldi
nagyúr
válasz
Pfiucska #302043 üzenetére
A WagonR-be öntöttem egyszer MOL télit, de annyi alkohol volt benne, hogy nagyon hamar elpárolgott a tartályból.
szerk.: Nem is volt olyan régen.
-
kisza25
félisten
válasz
Pfiucska #301843 üzenetére
Ezek kimaradtak🫣
MunezXBK: nem tudom miért ilyen vonzó egy ilyen kis abarth, de én is szívesen birtokolnék egyet
Olyan kis mokány, az egész előre dől, kis izom gombóc
A másik egy ibiza cupra 1,4t 179 ló, kompresszor+turbó, de fázok attól a motortól.
A GT golfodban is az volt ha jól tévedek, de nálad hibátlan volt -
válasz
Pfiucska #300881 üzenetére
Ja, én is meglepődtem az árán. 3 éve vettem tőlük az eBay.de-n, bemutatótermi darab volt, postával 218 €. A számla szerint használt (gebraucht), de tök újnak nézett ki. [kép] Valamiért a G8-hoz (Octavia 4) sokkal drágábban adják most, talán mert úgy is megveszik akik új autót vettek.
-
-
BigBlackDog
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pfiucska #298609 üzenetére
Egyszer vettem fel 2 nőt éjfél után nem sokkal. Kiderült, hogy két riadt gimis volt akik lekésték az utolsó buszt Egom-ból Endre felé és azon paráztak, hogy ha nem érnek haza időben nem engedik el őket többet. Mondtam, hogy útba esik pattanjanak be de el ne meséljék otthon, hogy simán beültek egy vadidegen autójába...
Viszont volt kollégám aki lebukott, hogy a Blablacar-on céges kocsival fizetős fuvarokat vállalt. Az ciki...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pfiucska #298585 üzenetére
1 kivétellel sosem vettem fel stoppost és az ilyen bérutasasos dolgot se élem (mint a telekocsi vagy a blablacar pl).
Gumiszőnyeg van, nem szeretem de praktikus. Télen én hagyom lecsöpögni (igaz nem főműsor időben mosok) aztán megy a helyére ami marad rajta azt a klíma leszárítja.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pfiucska #298549 üzenetére
Otthon kiporszívóz majd kádban lezuhanyoz és megszárít.
tboldi majd nyáron egy bureszezésnél jól megokoskodjuk.
Civic meg volt rángatva szerintem szóval lehet csak kopott volt. A Jazzen meg féléve veszekszek apummal had állítsam már be a bowdeneket mert egyszerűen fáj, hogy a rükit néha félig veszi csak és ki-be-ki-be játékot kell leművelni vele.
---
Napi Homasita kérdés, nem megkövezni érte. Ezek az átlátszó U profilú ajtó élvédők mennyire ocsmányok? Civicnek anno nagyon csúnyán le voltak verve az ajtajai, most kicsit előre gondolnék akármennyire is vigyázni tervezek az ajtókra.
edit.:
Ja meg igen mivel decemberben aktuális a műszaki gondolkoztam vonóhorgon. Van valami ajánlott márka vagy szaki? Nagyon menő lenne valami lekattintható horog, semmi nagyra nem szeretném használni max bútorok / ha kiköltözünk majd családtól külön stb. Meg nem bánnám ha nyaralásnál lehetne vinni a motort pl, 500-ason nem nyomorognék le horvátba utassal egy heti cuccal de ott már nagyon kiadná kirándulni vele stb.
Mennyire szoktak ezek hosszabbtávon ártani a hátsó segédkereteknek / padlólemeznek? Nem húzhatja el? -
-
kisza25
félisten
válasz
Pfiucska #297352 üzenetére
A sedan könnyebb is.
Azonos típusnál/ motornál nincs, de az 1,6 mpi 120 lovas kombi i30 (2014), 1 literrel kevesebbet evett, mint az 1,4- es 100 lovas 3 ajtós i30 (2013) minden körülmény között. Mindkettőben ~100ekm volt, azonos méretű típusú gumik. Mindegyiken új nexen 4s gumik voltak.
Ugyanakkora fékek...
A kombi váltója hosszabb volt.
Amúgy ezt nem lehet így 1-1 összehasonlítani, de az 1,4 90ló honda civic sedan 360 ekm átlaga 7 liter, az összes 1,4 5 ajtósom ennél többet evett legalább 0,5 literrel
Az opel vectra A 1,6 is 6-6,5 evett, szerettem azt az autót -
válasz
Pfiucska #296253 üzenetére
AA-n megy a Waze, amit indulaskor elinditasz. Meg megy a Spoty, amit kormanyrol gombokkal vezerlek. A klima, ulesfutes, ablakra fujatas stb nalam gombon van, ezeket szerintem kenyelmetlenebb menubol allitani. Ulesfutes, kormanyfutes es abszolut nyomkodom menet kozben, altalaban lentebb veszem idovel. De olyan is van, hogy egy ido utan automatikusan kikapcsol a kormanyfutes en meg visszanyomom. Meg lehet szokni nyilvan az erintokijelzot, ott a tesla, azon aztan tenyleg minden azon van. (Fura is volt a főnök model Y-ja, meg azt is a tableten jelzi kozepen hogy mennyivel mesz, minden ott van...)
-
válasz
Pfiucska #296239 üzenetére
Kia-val osszevetve engem egyedül a fejegyseged b.sz fel az octiban, az hogy erintorol megy minden, engem zavar. Minden masban teljesen jo kocsi, a hatso labter meg a Kiahoz merten kifejezetten nagy. A 3 literrel kevesebb fogyid is irigylesre melto
(Na meg az sem kifejezetten szimpi, hogy a start stop, lane assist nem kapcsolható ki gombbal, hanem menuben kell turkalni utana)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged