- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
norrberth #345631 üzenetére
Tankolnám Pirosat Madaras puruttyával, de erre a vidékre nem jutott, ha a olyan helyen járok, ahol van, mindig rátankolok náluk.
Amúgy Orlen puruttya a sláger nálam, van még a környéken egy önkiszolgáló kút, ami kicsit drágább, mint az Orlen és elvileg osztrák nyál folyik, de nem mozgat meg. Ellenben az itt tankolkolók mind haverkodni akarnak, pedig önkiszolgáló.
-
-
Emunem
őstag
válasz
norrberth #339120 üzenetére
gondolom macskanyelvvel....
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
norrberth #292419 üzenetére
Inkább Sarah-n-Tuned.
-
macilaci78
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
norrberth #280299 üzenetére
Azt én is szoktam lakott területen, hogy belejön a seggembe mikor én is gyorsabban megyek, mint lehetne, elöttem vagy 5 autó és akkor szépen beállok óra szerint 50- re.
Vagy lehúzódok és integetek neki, hogy menjen.
Furcsa módon sose előznek meg, annyira nem sietnek
Vagy autópályán ugyanez a szitu, vonatozás belsőben, de beleáll a seggembe, mert Ő siet (mert én nem), elengedem és mivel ugyanúgy nem tud menni, beleállok a seggébe, balra indexelek és villogok neki, hogy na most akkor miért nem mész hülyegyerek -
BigBlackDog
veterán
válasz
norrberth #280185 üzenetére
"Dehogyis kötelező."
Erre tudnál forrást is linkelni? Tudomásom szerint, ha nincs nappali menetfény, akkor lakott területen kívül még mindig csak a tompított marad.
Egyébként, szvsz, egy autó fenntartási költsége mellett azért talán túlélhető költségtöbbet 2-3 évente cserélni két halogén izzót (vagy 6-8 évente egy-egy xenont).
-
rbalint88
addikt
válasz
norrberth #279722 üzenetére
Gondolom a szomszed akkor proba nelkul vette meg. Ha akkora szarnak erezte 3 honap alatt, hogy eladta, akkor meg se kellett volna venni
mondjuk az A7 egy par kategoriaval feljebbi auto, lehet nem ilyesmihez kellene hasonlitani.
A feleslegesen nagy teljesitmennyel egyetertek, de sajnos ezzel lehet eladni r=1 usereknek.macilaci78, sylex: nagyobb kategoriabol mindkepp szomoru lesz a kep, ha alacsonyabba ulsz at, akkor is ha joval ujabb.
szada85: ha nem jarsz sokat dugoban, akkor max a tobb sebesseg->hosszabb attetel->alacsonyabb fogyasztas es zajszint szol az automata mellett. Ja meg a kickdown
-
rbalint88
addikt
válasz
norrberth #279715 üzenetére
Hat mondjuk egy vilagbajnok negyes Golfbol en se piszkalnam a Teslat bottal se
Qru: a hatotav nem para, hanem adottsag, eleg jol tervezheto, olyan, mint a tankolas - csak tovabb tart.
otthoni tolto nelkul en se eroltetnem a villanyost. Vagy legalabbis azert nem, hogy olcsobb legyen jarni vele. Ha jobban passzol a felhasznalashoz (foleg varos, sok rovid ut, ami nyirja a technikat) es konnyen megoldhato a toltes (kozel van, bevasarlas alatt toltesz, meloban toltesz), akkor igazabol nem plusz nyug, elvegre tankolni is el kell menni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
norrberth #279662 üzenetére
Tankolnom kellene, 1/4-ig van a tank, dízel, nem kéne kijárni...
Csütörtökön megyek a kocsival legközelebb, szerelőhöz időpontra. A legközelebbi kút oda-vissza kb 5 km, ha csak tankolni indulok el. 6 literes a fogyazstás, ez az út kb 3 dl üzemanyagot kérne, kb 200 Ft. Plusz a kopás, hideg üzem kétszeri indulással, legyen még 100 Ft az 5 km, összesen 300 Ft-ba kerül az, ha csak tankolás miatt mozgatom a kocsit.53 literes a tank papíron, egy teli tank esetében 530 Ft-tal kerül többe a gázolaj, de ugye nem ütes tankkal állok oda. Tippre kb 400 Ft-tal kerülne többe az áremelés után az amúgy útbaeső kúton tankolni.
Tehát 100 Ft-ot spórolok abban a fél órában, amikor külön tankolni elindulok.
Most, hogy ezt így levezettem, megvárom a csütörtököt. -
kisza25
félisten
válasz
norrberth #279224 üzenetére
Ha esetleg valaki arra jár, itt mindig olcsóbb az üzemanyag kb 20Ft-al, mint Blelle-Bbogláron
Somogybabod
Pl., ha Kaposvárra megy valaki -
gergo5991
őstag
válasz
norrberth #279224 üzenetére
amúgy rádióba hiradóba mindenhol bemondják 7 forintal emelkedett a benzin, van itt olyan akinek ez releváns infó amugy? ne értsd félre nem a te postodat jöttem kötekedni vagy valami, de én ha ezt meghallom kb olyan mintha semmit nem mondott volna a rádió, mi az a 7 forint? egy hónapba nagyon max 50 litert ha tankolok, az 350 ft, még egy eurónyi se...
nem tudom ezzel a "kispolgárokat" akarják hergelni, vagy a 70 éves pista bácsit a faluból aki zsigulival jár, de még ezen a szinten se gondolom hogy gondot jelentene..
ha azt jelentenék be, hogy 100ft-al emelkedett na akkor mondanám azt hogy hú bazd, de igy..1,69 nálunk most a benzin, 651ft átszámolva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest