Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
Külföldön több helyen (többek között Ausztriában) UH770V jelzéssel fut egy TV típus.
Ez vajon teljesen megegyezik a Mo-on kapható UH7707-el? -
mrmft
senior tag
Iranymutatast szeretnek kerni. Haloba 1,7m-rol nezve keresek TV-t. Jelenleg egy 32" 1080p IPS LG van, de mar leszolgalta az idejet es vannak zavaro megjelenitesbeli gyenegesegei, de szeretjuk a kepet.
Amit nezetem az az ideiek kozul 32LH6047 es 40UH630V. Nezett anyagok 1080p mkv-k (DLNA, USB driveok), neha egy kis youtube, TV musor soha. Ha UHD-t vennenk akkor az ujabb anyagok 2160p felbontasban lennenek raengedve. Viszont a regi FHD cuccok felskalazasa nem tudom mennyire megy jol ezeknel az eszkozoknel.
A meret a legyeg, hogy 40" fole nem mennek semmi esetre sem, de ebbol a leheto legjobb kepminoseget es mozgasmegjelenitest szeretnem, valamint a beepitett medialejatszonak is jol kellene mukodnie -pl ha tudna DLNA-n hagsavot valtani az jo lenne, mivel a mostani nem tud, USB-rol is boldoguljon a 2160p tartalommal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Andris_2 #75693 üzenetére
Nem jár hozzá, csak a rendes táv.
Képernyőre mikroszálas kendőt használok. Ha nagyon kell(de nem kell) akkor picit meg lehet vizezni a kendőt, a kijelzőre viszont ne kerüljön semmilyen folyadék, mert ha lefolyik, akkor bajt okozhat.
DGerg Egy alacsony input lagos Full HD-t mondanék erre.
bluetoothtalnem, ellenben wifivel és DLNA használatával lehet filmezni a gépről, de a vezetékes kapcsolat még jobb lenne. A HDMI a tuti megoldás. -
DGerg
csendes tag
Ez a kettő közül:
Melyiket ajánlanátok elsősorban playstation-özni. Ezen kívül bluetoothtal összekötném a laptopommal és filmet néznék vele.
-
apollo12
veterán
Hali tv-t mivel érdemes tisztítani LCD felületét?
-
Andris_2
aktív tag
A 32LH6047-hez vajon Magic Remote távirányítót adnak?
Az L-CON ugye nem az? -
csab2
veterán
Van itt valaki, aki LF652V típusú TV-t használ UPC Direct kártyával?
Megköszönném ha jelentkezne, akár privátban.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz #94529552 #75575 üzenetére
A szolgáltató el szokta hajtani az ügyfeleket azzal a dumával, hogy ők csak a szolgáltatói box-szal kapcsolatban tudnak segíteni, forduljunk a gyártóhoz.
Mivel a probléma szerencsésen megoldödott, nem is annyira fontos mát ez. Engem is csak, mint probléma érdekel most már.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Kinsiinoo
senior tag
Pro-Kontra?
LG 42LF652V 3D vs Sharp AQUOS LC-43CFE6242E?Samsung S23 Ultra 12/512
-
törölt tag
válasz justaview #75686 üzenetére
A nagy sporteseményre szerintem lesznek még akciók, holnap vagy a hétvégén talán. De legkésőbb a novemberi Fekete Péntekre biztosan. Meg az ilyen multiknál úgy megy, hogy előtte felárazzák, hogy lehessen nagyobbat engedni.
petya2012 A tv adás is jó rajta, de ha a hulladék minőséget darabosan adják, mert spórolnak a sávszélességgel, meg a felbontással is, az egyiken se jó. Nemtom a T milyen képminőséget hoz most. -
petya2012
őstag
-
törölt tag
válasz petya2012 #75683 üzenetére
Sokkal jobb lesz. Muszáj felkonvertálnia, mert akkor csak a tv közepén lenne kép 4k-nál alacsonyabb felbontásnál. Hasonló felbontású anyaggal hozni kell neki a FHD tévéd színvonalát, ugye a tv méretének arányos távolságból. Nekem a HD és FHD nagyon tetszik rajta, SD-vel sincs gondom, de nem abban filmezek, tv meg minimális.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz timirosicka #75679 üzenetére
Egy 50-est nekem megérne az újabb.
petya: szervizeli azokat is, és elég a számlát felmutatni.(összefoglalóban is benne) -
petya2012
őstag
(#75677) justaview
megkérdeztem telón,magyar cég és adnak áfás számlát,tehát elvileg lehet gariztatni az LG-vel,bár ne kelljen
de a MM-be 340 a tv,az meg 60000 + -
petya2012
őstag
sziasztok
valaki vásárolt már az AV-PLANET-AV BOX-DIGITALPLAZA hármasból???
a gariztatás miatt kérdezném
az LG még mindig szervizeli az olyan tv-t amihez nincs az a gyári kis füzet?? -
-
petya2012
őstag
válasz #94529552 #75675 üzenetére
köszi a véleményed
egyébként türelmes vagyok és inkább többször körbejárom a dolgot vásárlás előtt
[itt van 3 helyen is ] 280-ért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz petya2012 #75665 üzenetére
Én úgy gondolom megéri, mert jóval többet tud, hát sajnos, hogy a jobb tévék már csak UHD-ben érhetők el, és jóval drágábbak is. De 270-ért sehol nem látom ezt. Viszont az UH661V-664V meg még drága, holnap még hátha jönnek akciók valamelyikre. Szívesen kipróbálnám az olcsóbbat, majd ha nem jönne be akkor elállnék és venném a drágábbat. Persze egy szállítási díjat buknék vele az biztos. Már ha a helyedben lennék.
psg5 Így van, a szolgáltatóhoz kell bemenni a kártyával, és sztem azonnal adnak egyet. Utána meg ha mégse kell, vissza lehet vinni gondolom.
justaview HD és FHD anyagnál minden szebb, mert sokkal több információt kap a tv.
Egyébként, a hdmi fekete szintet alacsonyra kell tenni, a Helyi fényerő sötétítést is. Nálam így megfelelő a feketéje az UHD-nek, a színek meg nagyon szépek. Jó, hát az OLED-től elmarad minden LCD tv. Akinek plazmája volt, annak azt el kell felejteni, az LCD-t pedig meg kell szokni, ez teljesen más képi világ.[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
válasz thomas1997 #75673 üzenetére
Először is, nekem még nincs ilyen TV-m, de gyűjtöm az infókat róla.
Próbáld meg az itt található beállításokat!
Ezen kívül ITT találsz teszt ábrákat, amivel beállíthatod a TV-d kijelzőjét.Ja, itt (az UH 8500-as esetében) azt állítják (8:45-től érdemes nézni), hogy a Power savinget érdemes kikapcsolni, ha találsz ilyet a menüben valahol. A 8500-ason van.
[ Szerkesztve ]
-
thomas1997
csendes tag
válasz justaview #75671 üzenetére
A fekete az mindenhol rossz. Ilyen világosszürkés valami. Ilyen szürkés köd is látszik sötétebb képen.
(#75667)joiner007: színei szebbek, élénkebbek,mozgása is folyamatosabb a képnek mint a plazmáé. Viszont a fekete az egyenlőre tragikus a plazmához képest. Sötét képen szinte semmit se látni. Remélem, hogy csak beállítás kérdése.
Ha valakinek van valami jól bevált beállítása akkor ne tartsa magában
[ Szerkesztve ]
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Azt tudja esetleg valaki, hogy az Avast tűzfalat hogyan kell beállítani ahhoz, hogy a PC-re telepített SmartShare működjön?
Próbáltam már mindenféle beállítást, de csak a tűzfal teljes kikapcsolása segít egyelőre.... -
justaview
senior tag
válasz thomas1997 #75663 üzenetére
A HD adások nagyon szépek. De a többi nagyon csúnya
Ez azt jelenti, hogy a HD adásoknál jó a fekete?
(#75655) Pumma: Köszi a linket.
-
embe
nagyúr
Hali!
A tévé garipapírjában az van, hogy tévé esetében +1 év gari van, vagyis összesen 2 év.
Kérdésem, hogy ez a 2. év plusz gari regisztrációhoz kötött, vagy alapból a számla + garipapirral érvényesíthető?
Másik kérdésem, hogy a 2. év gari a távkapcsolóra érvényes?Tesómék 1,5 éves tévéjének a távkapcsolója megadta magát.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
farkas-j
őstag
Elindult a világ első élő 8K tévéadása Pl egy 65"-os TV-t majd kb 80-100cm-ről lehet majd nézni, ha élvezni szeretnénk a jó felbontást. Ez tényleg csodás!
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
joiner007
aktív tag
Én is gondolkozok plazmáról váltani, csak attól félek hogy az új lcd-n rosszabb lesz a kép mint egy 9 éves plazmán.
A plazma 42 es, most meg 55 ben gondolkozom.
Te hogy látod, melyik a jobb?
-
petya2012
őstag
válasz #94529552 #75647 üzenetére
Szia Pumma
ha megtennéd megnéznéd nekem,hogy a UH661 és a UH7707 közötti különbségek megérnek-e 40000 HUF-t???
a 661 240000
a 7707 meg 280000én néztem,de nem igazán értek hozzá,pl a az PMI 2x annyi a 7707-ben,Local Dimming,HDR Super avec Dolby Vision,Ultra Luminance,Contrast Maximizer,Billion Rich Colors (10 bits),Quantum Display,
na meg a magic is jár hozzá-tehát szerintem megéri a felárat
de azért érdekelne a véleményed-véleményetekde bárki véleménye érdekel
köszi szépen
[ Szerkesztve ]
-
thomas1997
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Mi is csatlakoztunk egy 49lf632v-vel(ips kijelzős) az lg táborba.
Egy öreg plazmát váltott.
Így hirtelen 2 kérdésem lenne a tv-ről:
-Ebben tényleg ilyen rosz a fekete? Inkább világosszürke mint fekete. Van valamilyen beállítás ami ezen javít?
-A HD adások nagyonszépek. De a többi nagyoncsúnya. Lehet valamit állitani, hogy ne tűnjön ennyire pixelesnek és töredezettnek?Válaszokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
Hát, én úgy tudom, hogy Bp-en kiszállással javítják az otthonában, ami aznap kész lehet, de vidéken is oda-vissza szállítással együtt egy héten belül is elkészülhet akár. Ismerősnek hétfőn jöttek érte, és pénteken vitték vissza készen. Persze aztán tarthat tovább is, biztos előfordul.
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Az egyik rokonomnak van egy LG LD323** típusú TVJE. A hátulján van 2 db USB port, de a kézi könyvben azt írják, hogy ebben a típusban nincs USB cstlakozó csak szervízes. Utána néztem oldalakon, és ott mutatták, hogy az USB portját pendrive használatához UNLOCKOLNI lehet.
Valaki belinkelné nekem az USBS Firmwaret? Szervíz jelszót letudja nekem még írni valaki?
A válaszokat előre is köszönöm
-
törölt tag
Pedig az könnyen lehet, hogy attól van, de mindegy nem kell semmit mondani a szerviznek, csak hogy így nem tud tévézni rajta,mert kockásodik vagy amit csinál. De akkor meg miért ne gariztatná meg, ha úgy sem tudja használni? Mondjuk véletlen egybeesés is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Az összefoglalót lehetne frissíteni a 2016os modelekkel. Ha mostanában akarnátok tv-t venni, akkor a lf vagy már az lh szériából vennétek? A 3D nem létfontosságú.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
psg5
veterán
válasz #94529552 #75655 üzenetére
Köszönöm,mindegyikőtöknek! Egyenlőre típust nem tudok, baratomek tv jéről van szó es biztosan van ra garancia de fél hogy az olimpia kezdetére nem lesz tv-je ezért szeretne köztes megoldást. ( a múltkori vihar ota van állítólag ez a hiba) a gyári visszaallitast meg nem próbálta javaslom neki!
F.K.T.
-
törölt tag
Típus? Szerintem 1 éves tévének még garanciásnak kell lenni, hívd a (asszem) 06-40-LG-LG-LG számot, és igényelj segítséget. Előtte azért lehetne egy 15-20 perc áramtalanítás, esetleg egy fw frissítés, és egy visszaállítás (ilyenkor teljesen újraindul, tehát a csatornák és beállítások is törlődnek.) Így sorban egyenként, hátha rendbe jön.
justaview Meg kell nézni az eltérést köztük: itt, vagy a honlapon, de a 3D és a mélynyomón kívül én nem igazán láttam mást.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni:
Adott egy lcd tv (LG kb 1 éves), koax kábellel közvetlenül érkezik rá a tv jel. Pár napja minden cstorna kockásodik. Szolgáltató szerelője mondja, hogy tv-vel lehet a baj, mert a jel az rendben. Kipróbálva másik tv-vel ugyanazon a koax csatlakozásnál és tényleg másik tv-vel okés.
Kérdésem: elképzelhető, hogy a tv belső dekódere bedöglött? USB-n lejátszott anyag rendben.
Ki lehet-e váltani a belső tunert? Létezik-e külső dekóder vagy STB amivel megoldható?F.K.T.
-
justaview
senior tag
Az UH7707, és az UH8507 LCD panelje szerintetek ugyanaz lehet?
A két TV között elméletileg csak a 3D a különbség. -
.OM.
aktív tag
Sziasztok,
Bár nem létkérdés, de erősen hajlok arra, hogy UHD-s TV-t vegyek, ha már..
Két induló:
43LH630V
vagy
43UH6107Olvastam, és talán nincs is köztük különbség. Ugyan az a proci, csak más a panel, ugyanúgy de 100HZ-en. Szoftver WebOS 3.0 is ugyanaz.
Az UHD IPS+HDR és DTS dekóder-es össz. 20 k felár. Edigiben gyári 2 év garival mindkettő.
Vagy benéztem valamit?
Köszi,
.om.ex .Oldman.
-
Andris_2
aktív tag
válasz sz.z.csicsi #75646 üzenetére
Szia! Ez teljesen biztos?
-
törölt tag
válasz petya2012 #75644 üzenetére
Van 2015-ös. Az akciókat várd meg, pl. amit először kérdeztél, a 49UH661V például a teszkónál ezek szerint már olcsóbb lesz, mint máshol. Jönnek még sztem más boltok is. Mindkettő valós 100Hz-es a az UF851 és az UH7707 is, de elég drágák. De hát ha 4k-t szeretnél, és a jobbik fajtából...
Compare.
Már jó lenne látni UH661V és hasonló beszámolókat is. -
farkas-j
őstag
válasz petya2012 #75642 üzenetére
Minden, amit a tévék képfrissítéséről tudni érdemes
Az MCI érték egyébként semmi mást nem ad meg, mint azt, hogy a háttérvilágítás másodperceként hányszor kapcsol ki-be. Ezzel a trükkel folyamatosabbnak és élesebbnek látjuk a képet. Gyakorlatilag ez a szem becsapása. Ezt a felhasználó nem tudja szabályozni, ez a gyárilag beállított értékeken működik.
Nem keverendő össze az LCD panel képfrissítésével és a TruMotion-nal !!![ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
petya2012
őstag
válasz huncutka1029 #75643 üzenetére
köszi,hát nem tudom mi legyen
Pumma
[ebből a listából nincs 2015-ös?]
az UF 851 250000
az UH 7707 280000azt a 30+-t megéri a 7707-es??
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz petya2012 #75642 üzenetére
a PMI érték megmutatja, milyen képjavítók vannak. minél magasabb az érték, annál több féle képjavító van a tv-ben.
Régebben MCI-nek hívták, előtte meg Hz-ben írták ki.
Általában a valós képfrissítés 4-6 x értékét jelzik.
azaz egy 50 Hz panel PI értéke 200-300PMI volt régebben. most meg ki tudja...
100 Hz panel esetében 4-600PI az alap, amivel érdemes foglalkozni
De jó magyar szokás szerint ha több, akkor jobb!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz petya2012 #75640 üzenetére
Igen, az kb. minél magasabb számozás annál jobb tv, ez így van kitalálva. Van a PMI szám is, ami segíthet a választásban. Ha itt megnézed, és nincs számottevő eltérés, akkor el lehet gondolkodni, hogy mégis miért vennénk a drágábbat[link]. De azért ugye nem véletlenül emelkednek a típusszámok az árakkal párhuzamosan. Az idei dizájn nekem is tetszik a webos3-mal együtt, de lehet, hogy még egy tavalyi 49UF851V jobb vétel ezeknél. Vagy talán egy 2016-os 49LH630V FHD? Meg 164k-tól van még az LG 50LF652V Full HD 3D-s is.
A nagyobb üzleteknél azért várd ki a hétvégét, mert az olimpia miatt várhatók még akciók is.[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
vagy esetleg ez jobb a 661-nél??
LG 49 UH7507
-
petya2012
őstag
sziasztok
van valakinek LG 49UH661V-tipusú tv-je??
ha van mi a véleménye róla??köszi
-
NemProfi
tag
Köszönöm a választ.
Hát ahogy nézem azoknak a készülékeknek sokkal jobb a válaszidejük mint az enyémnek. :/ Na mindegy majd szeptemberben kiderül, hogy milyen lesz, addig gyűjtöm össze a pénzt új videokártyára. Viszont jó lenne tudni mert akkor egy új monitor is kell. 😁
Olyan valaki lenne jó akinek lf632v-je van és próbált már rajta játszani, vagy ilyesmi. -
Dniel
tag
válasz NemProfi #75635 üzenetére
Szia! Az a baj ezzel a tv-vel még nem próbáltam de LB650, UB800 és LF652vel már játszottam úgy hogy laptop rákötve tv-re annyi, hogy átállítottam a tv-t játék-ra és nem érzékeltem hogy rossz lenne vagy bármi a laptopba egy gtx 860m-van a játékok meg Darksouls 2 és 3 volt joystick-kal.
-
huncutka1029
addikt
válasz Cooper911 #75632 üzenetére
ez így nem fog menni
Csatornákat tudsz lezárni, illetve a szülői felügyeletnél van, ha jól tudom,(nem használom soha) életkor besorolásos beállítás. de akkor is mindegyiknél kéri a kódot.
régen volt a hotel mode ban olyan lehetőség, hogy bekapcsoláskor kért kódot, vagy csak megadott csatornákat engedett. WEbosban nem láttam ilyen lehetőséget még.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok,
Egy LB sorozatú tévén szeretnék gyerekzárat beállítani, úgy hogy a TV minden bekapcsolás után egyszer kérje és utánna a következő bekapcsolásig ne. Ezt hogyan lehet megcsinálni?
Tudom külön a bemeneteket (HDMI, stb) zárni és a csatornákat is külön, de akkor minden csatornaváltáskor bekéri a kódot.
Előre is köszi a válaszokat.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
törölt tag
válasz timirosicka #75629 üzenetére
Klara_-val egyetértek, főleg ha hasonló árban is vannak, én is az újabbat az LH6-ost venném.
-
Klara_
őstag
válasz timirosicka #75629 üzenetére
Az utobbi a 2016-os szeria teteje 32"-ban, igy szerintem...
-
timirosicka
tag
sziasztok
segitsetek légyszives.nem tudok választani 32lf632v vagy 32lh6047???? -
1966laci
csendes újonc
Sziasztok. Gondolom már lerágott csont a témám, de azért előhozakodnék vele! Mozilla a chrom helyére. Tudom nem lehet, de nincs rá megoldás? Hiszen emberek csinálták a Tv-t is!? Vagy a garancia miatt? Valahogy csak kilehet kerülni a "fájl letöltés nem támogatott" dolgot. Nekem nagy szükségem lenne a cserére hisz online nézek tv-t de a vlc nem támogatott a chromba. Valaki esetleg tud valami megoldást a chrom cast-on kívűl?
-
Beni2360
félisten
Ilyet vettem kettő fülest lehet hozzá társítani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
rizso
addikt
válasz Petyka3 #75617 üzenetére
Tehát ha olyan forrást szerzek be, ami nem truehd, akkor valószínűleg nem lesz gond?
Beni2360: egyre faszább Tök jó, hogy van ez a kis BT egység, rá tudom dugni a fejhallgatómra, így kvázi egy kényelmes vezeték nélküli eszközt kapok, amit este tök jó lenne használni, mikor pl. párom alszik, erre az LG tiltja a csatlakozást...
(#75619) Beni2360: az a gond, hogy nekem csak tölti az adott filmet, de hangsávot nem enged váltani, amíg el nem indul - márpedig eddig egyszer sem indult még el.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Beni2360
félisten
válasz Petyka3 #75617 üzenetére
Volt már nálam régebben, amikor még nem volt külső lejátszóm, hogy kiírta, hogy ismeretlen formátum de a végin elkezdte lejátszani és amikor átmentem a magyar hangra máris vígan ment.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát el kell, hogy keserítselek van B.T. a TV-ben, csak a saját kétfajta fülesüket lehet hozzá társítani. mert ugyebár az MR az B.t. keresztül kapcsolódik. De már olvastam, hogy lehet Kínából másolatot venni ami kapcsolódik a TV-hez. Rá kellene keresni talán itt ebben a topikban. Én rendeltem egy B.t kütyüt amit a Tv füles kimenetelére kell dugni és össze kell párosítani a bt fülessel és máris megy a Miki móka tára. Kisebb mint egy gyufás doboz.
[ Szerkesztve ]
-
Petyka3
aktív tag
Szia! Ismerős a hiba, a dolby trueHD-t gyomlád ki, MKVToolnix-al. DTS master audióval viszont nincs gondja, bár ott elvileg megvan a normál "DTS "mag". Kicsit furcsa nekem, hogy, ha ilyesmi van, el se indítja a lejátszást, csak forognak a színes labdák. Az is idegesít, hogy, ha az SRT felirat formázva van, nem jeleníti meg a feliratot, illetve még egy bug, ha nem tetszik neki a fájl név, meg se jeleníti a fájllistában ..
-
rizso
addikt
Azt hiszem rájöttem miért nem látja a BT eszközöket: a TV-ben nincs BT.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Vettem egy 50LF652V-t, és allshare-en keresztül vezeték nélkül játszok/játszanék le filmeket a NAS-ról.
Ez többnyire okés, de belefutottam egy "kölcsönzött" filmbe, amit valamiért nem akar, nem tud lejátszani (pedig másik hasonló kaliberű darabokkal gond nélkül megbirkózik):
Film címében az alábbi főbb paraméterek: 2015.3D.1080p.BluRay.Half-OU.TrueHD.7.1.Atmos.x264.HuN
Vélemény, hogy mi lehet a baja, miért nem tudja lejátszani?
Továbbá:
Van egy Sony SBH50 BT headsetem. Azt valahogy lehetne vele párosítani? Próbáltam az LG Sound Snyc-en belül kerestetni, de nem látta a a Sony-t. Közben egy Dell BT hangszóróval is tesztelve, azt sem látja. Ez valami LG only cucc lesz?[ Szerkesztve ]
-
Andris_2
aktív tag
Személyes tapasztalata van valakinek azzal kapcsolatban, hogy a digitalko hivatalos magyar gyári garit ad? Olvasom itt a fórumonezt is, illetve az ellenkezőjét is. Most akkor mi a valós helyzet?
Sajnos egyszer már belefutottam abba bolti garis tv-vel, hogy az LG szerint nem javítható, hanem cserélni kell, ezért nem is javította meg a hivatalos LG szervíz, de nem is cserélte, mivel nem ők voltak az importőrök. Aztán a bolti gari alapján mégiscsak javítva lett, tehát javítható volt, ami után kicsit olyan érzés maradt bennem, hogy az LG lerázott, EU gari ide, EU gari oda. Szóval a gyors csere helyett lett egy másfél hetes javítás, úgyhogy ezt mosz jó lenne megelőzni.
-
NemProfi
tag
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Van egy 49LF632V. Tervezek venni videokártyát. Ha rákötöm majd a számítógépet a tv-re milyen lesz játékoknál?
Milyen az input lag? Nem vagyok otthon az ilyesmiben, neten azt találtam, hogy 50.1 ms talán ha jót néztem. Tudok majd vele normálisan játszani?
Vagy felejtsem el inkább az ilyesmit?
Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
válasz #94529552 #75608 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom egy olyan boltban megnézni a TV-t, ahol hajlandóak különböző tartalmakat rátenni a jelöltemre, és hagyják állítgatni. De azért ha C650 után így látod, az is elég meggyőző.
Elnézést, hogy ennyit kérdezek , de 4K-s tartalmat HDD-ről képes lehet beolvasni és normálisan lejátszani az UH7707 médialejátszója?
[ Szerkesztve ]
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. A 32LH530V tv smart tv? Az LG weboldalán lévő leírás alapján nekem nem egyértelmű. Vajon ez vagy egy 32LF5800 a jobb vétel?
A tévézésen túl alapvetően youtube-ozásra és külső hdd-n tárolt filmek nézésére használnám.
Köszönöm előre is! -
törölt tag
válasz justaview #75606 üzenetére
46C650 után semmi problémám nincs a panelokkal, 2 db IPS-es tévénél, amiből az egyik 4k-s az UF850V. Csak normálisan be kell állítani, alacsony fekete szint, és local dimming-gel. De nézd meg magadnak személyesen.
Richvargas Természetesen az új LG 43LH630V, a webos3-mal. Továbbá ez a legjobb FHD típus idén, a képfrissítése hasonló a tavalyi LF652V-hez 900 PMI(Hz), vagyis ténylegesen 100 Hz-es szerintem. UHD-ből nagyobb méretű, és magasabb kategóriást kellene, hogy legyen értelme. Akárcsak petya2012-nek a JU6800-as UHD sem a legjobb választás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
A kettő közül melyiket érdemesebb?
LG 43 LH630V (FHD 43)
LG 43 UF680V (UHD 43)
Köszönöm! -
justaview
senior tag
válasz #94529552 #75605 üzenetére
Ennek nagyon örülök, megnyugtattál!
A másik, ami már kevésbé, de kicsit nyugtalanít, hogy az IPS panelek nem szoktak jeleskedni fekete szintben. Ezt persze lehetetlen tesztelni bolti körülmények között.
Mennyire szürke és így zavaró a feketéje ezeknek a TV-knek (UH7707) otthoni viszonyok között? Persze, tudom, hogy ez szubjektív erősen. Samsung 40B650-t váltanék le vele, ami azért nagyon jó fekete szintet hoz.
-
justaview
senior tag
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy az UH7707 input lag-ben nem a legjobb (prohardver teszt szerint a 7507 sem). Van valakinek arról tapasztalata, hogy ez mennyire teszi lehetetlenné a játékot ezen a TV-n?
PS3 lenne alatta. -
petya2012
őstag
sziasztok
tudom,hogy LG topic-de azért érdekelne a véleményetek
tv cserén gondolkozom és nem tudom milyet kellene
LG-SAMSUNG???azt olvastam ennél a tv-nél értékelésbe,hogy nem lehet kikapcsolni a felkonvertálást és hogy régebbi filmnél olyan 3D hatás van-ez igaz??
köszönöm bárki véleményét,kb ilyen árba szeretnék venni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Richvargas #75597 üzenetére
Ha jól tudom a TruMotion miatt jobb az LF5800-as képalkotása, de ennek azért nézz utána. Sonyból W756C lenne a jobb megoldás, nem ez.
Flowtation Ahogy most megnéztem nálam a tv hátlapjától kb. 5-6 mm-ig tart a menet, tehát nem is kell hosszú csavar. Próbaként esetleg tedd újra a talpára 1-2 napig.
ativga Valahogy így működik nálam is, ahogy mondod. Középen tök jó hangja van amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest