Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vond
MODERÁTOR
Ja, vagy veszel pl. egy kicsi, de remek Rapoo 8000-et 5k körül, és a mutogatás mellett a gépelés is meg van oldva.
De a legolcsóbb a mobilos alkalmazás, pl. az LG webOS Magic Remote, vagy az LG TV Plus. Az előbbit nagyon jól testre lehet szabni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Beni2360
félisten
1. Smartshare-en keresztul megnyitok egy filmet a NAS-rol vezetek nelkul. Van mod arra, hogy x idore ugorjak, vagy valahogyan gyorsabban porgessek? - Na kaptál tanácsokat csak nem elfelejteni, hogy wifin keresztül az átmenő adat mennyiséged adott. Azon keresztűl pillanatok alatt nem lehet 10-20 Gb-t átpréselni, tehát nagyon nem lehet ugrálni nagyobb időszakot. Még vezetékes lanon keresztül is behatárolt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vond
MODERÁTOR
Válaszolok itt is:
Nem tudom, webOS2-ben van-e ilyen, de webOS3-ban médialejátszásnál a képernyő alján van egy elég jól látható csík (szürke az egész, magenta az eltelt idő). Na ide le lehet mászni a rendes távirányítóval is (lejátszás alatt OK, majd le), és lépdelni lehet olyan 5-6 perceket előre-hátra. Magic Remote-tal, és mobilapplikáció segítségével meg értelemszerűen oda tudsz ugrani, ahova mutatsz.
A képarányok részletes beállítását a bővebb, teljes menüben lehet elvégezni, és akkor az (a kép- és hangbeállításokhoz hasonlóan) megmarad az egyszerű menüben is, így lehet könnyen váltogatni.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
huncutka1029
addikt
1. Smartshare-en keresztul megnyitok egy filmet a NAS-rol vezetek nelkul. Van mod arra, hogy x idore ugorjak, vagy valahogyan gyorsabban porgessek? Volt mar olyan, hogy kozel 4 oras film vegenel egyszer elolrol inditottuk, es eleg kenyelmetlen volt majd a vegere porgetni a jobbra lepkedessel.
2. Keparanyon lehet valahogy modositani az aranyok megtartasaval? Alul-felul fekete csikot akartam vilna eltuntetni egy filmben az aranyok megtartasaval, de csak elnyujtotta a kepet1: nyomj egy OK gombot lejátszás közben, feljön a lejátszás menü, a kép alján van egy time line sáv, abban kattints a megfelelő helyre, akkor odaugrik, de ez NAS- külső forrás esetében nem mindig működik.
És hagyományos távval sem.
De ha nincs magic remote hozzá, akkor egy vezetéknélküli egérrel is eléred ugyanezt a menüt.2 képarány megtartásával csak a mozinagyítás van, de akkor meg a kép egy része kilóg a képernyőről.
sajna sok film 21:9 képaránnyal készül, mióta 16:9 es szabvány van....
Próbálhatod a különböző képmódokkal, eltüntetni, kisebbre venni. pl eredeti, levágás nélküli, 14:9 stba női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Beni2360
félisten
Ilyet vettem kettő fülest lehet hozzá társítani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát el kell, hogy keserítselek van B.T. a TV-ben, csak a saját kétfajta fülesüket lehet hozzá társítani. mert ugyebár az MR az B.t. keresztül kapcsolódik. De már olvastam, hogy lehet Kínából másolatot venni ami kapcsolódik a TV-hez. Rá kellene keresni talán itt ebben a topikban. Én rendeltem egy B.t kütyüt amit a Tv füles kimenetelére kell dugni és össze kell párosítani a bt fülessel és máris megy a Miki móka tára. Kisebb mint egy gyufás doboz.
[ Szerkesztve ]
-
Petyka3
aktív tag
Szia! Ismerős a hiba, a dolby trueHD-t gyomlád ki, MKVToolnix-al. DTS master audióval viszont nincs gondja, bár ott elvileg megvan a normál "DTS "mag". Kicsit furcsa nekem, hogy, ha ilyesmi van, el se indítja a lejátszást, csak forognak a színes labdák. Az is idegesít, hogy, ha az SRT felirat formázva van, nem jeleníti meg a feliratot, illetve még egy bug, ha nem tetszik neki a fájl név, meg se jeleníti a fájllistában ..
-
rizso
addikt
Azt hiszem rájöttem miért nem látja a BT eszközöket: a TV-ben nincs BT.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest