Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz rainman72 #108617 üzenetére
Igazából ahová menne a 43 is sok. Az árak..meg nos ez van.
kenwood3: MÉG nem. De 31-re ígérték, nem jött meg akkor sem, meg úgy néz ki ma sem. És ennél ugye megoldott a "mutogatós" távkapcsoló.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Először is boldog új évet kívánok!Kérdésem, hogy a 43NANO773PA modellről mi a véleményetek?
Van valakinek ezzel a modellel tapasztalata?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Azt a B7000-es ragasztót megpróbálok helyben venni, ha nem megy akkor rendelek egyet.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
-
embe
nagyúr
válasz MaxxDamage #94640 üzenetére
Ugyanez a tévé, ugyanez a probléma.
Pontosabban csak fele, mert nálam csak 1 ilyen folt van.
Érzek magamban annyit hogy belevágjak. Lehet ott sem csinálnának mást.
Ha nem sikerült, és elcseszem, akkor meg lesz az indok arra a feleségem előtt, hogy vegyünk újat.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Hívott a szerviz. Elmondta, hogy ajánlott a komplett led csere, mert 2 óra munkadíj így is úgy is.
És ha csak a hibás ledet cserélik, akkor nincs gari, meg utána lassan megadja magát a többi is...bla..bla..bla.A lényeg 35eFt.-os javítási összeget mondott. Ez nem pár... ez jó pár ezer forint.
-
embe
nagyúr
Nekem az LG ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy jobban járok ha a szerviz viaszi, mert nagy a tévé..stb.
De napi szinten járok a partner szervizük előtt el, inkább beviszem oda. 42"-os tévé, kombiba simán elfér, gyári dobozában természetesen.
Így lehet spórolok is pár ezer forintot.Remélem a szerviz is úgy gondolja, hogy pár ezer forintból meg lesz a javítás!
Én is attól félek, hogy a szép karcmentes tévém hogyan fog kinézni.
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a választ!
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Hali!
A tévé garipapírjában az van, hogy tévé esetében +1 év gari van, vagyis összesen 2 év.
Kérdésem, hogy ez a 2. év plusz gari regisztrációhoz kötött, vagy alapból a számla + garipapirral érvényesíthető?
Másik kérdésem, hogy a 2. év gari a távkapcsolóra érvényes?Tesómék 1,5 éves tévéjének a távkapcsolója megadta magát.
-
embe
nagyúr
Hali!
Nem tudom volt-e:
Az Emagnál készletkisöpréses akció keretében az AN-MR600 -as magic remote 7990 Ft. ingyen szállítással.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Feltettem. Én nem vagyok "heavy user" , változást nem vettem észre. A fiam nyüstöli a tévét állandóan.
nikos21 : Én még annyit sem vettem észre...
Lacielvtars : Nekem sem ajánlotta fel. Manuálisan feltettem.
-
embe
nagyúr
Hali!
Nem tudom volt-e: A 2014-es LB650-es tévékhez új fw jött ki ahogy elnézem a tévém honlapját.
Version 05.05.01Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Beni2360 #73775 üzenetére
Elvileg a hivatalos fw-t igen. De én eddig még mindig manuálisan frissítettem.
Igaz most nem néztem, de akkor lehet már lefrissítette. Bár ez is valami angol, vagy német fw rajta. Így lehet ha ahhoz nem adták ki a frissítést, akkor nem is húzta le. No de semmi gond, holnap rátolom. Már jön is lefelé.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
embe
nagyúr
válasz #94529552 #73770 üzenetére
Valszeg felfogom. Csak azt ne kérdezzétek majd, hogy miben más! Nem vagyok hardcore tévénéző.
Ez csak az a szokásos: "mindenből az újabb fw/rom legyen fent" történet.
És most nem akarok ezzel vitát generálni, hogy miért kell mindig frissíteni...[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
2014-es LB650-es tévével próbálta valaki a 05.00.56-os fw-t? Valami új van benne?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #72990 üzenetére
Legfeljebb a következő "újra csomagolt termékek kiárusítása " akcióban megveszi egy fórumtárs.... a tudtán kívül a Te tévédet.
-
embe
nagyúr
Köszi a tanácsokat!
Egyelőre nincs tervben ( vagyis csak távoli terv ) egy eszköz beszerzése.szasanyi - Nem kell a kaján vigyor.....
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Már kérdeztem, de nem kaptam választ rá. Valszeg azért mert nincs rá megoldás?Létezik olyan alkalmazás amivel külső eszköz nélkül, a tévére telepített lejátszóval lehetne ISO fájlokat megnyitni?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A válasz: működik. Megvettem, hibátlanul kezeli.Kérdésem, hogy van olyan média lejátszó alkalmazás a tévére, amivel ISO fájlt le lehet játszani?
Illetve az LB650 sorozatú tévékhez az utoljára kiadott fw a 05.00.55 ?
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
WD Elements 1.5TB HDD USB 3.0 külső 2,5" usb vinyóval van valakinek tapasztalata? Vajon egy 42LB650 tudná kezelni? Nem Y kábellel, hanem csak egy USB dugóval csatlakozik.
Ezen a tévén meg nincs dedikált külső hdd csatlakozó, ami nagyobb áramerősséget adna ki.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az LG 42LB650-hez ez a 05.00.55 az utoljára kiadott fw?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Saját korábbi kérdésemet megválaszolom.
Vagyis a 2014-es LG 42LB650V modell ha az ARC funkciót használom, házimozi erősítőhöz kötve, akkor képes a beépített média lejátszó több csatornás hangot az erősítő felé továbbítani HDMI kábelen. Oda-vissza működik a vezérlés.
Természetesen ehhez az erősítőnek is 1.4-es ARC képes HDMI csatlakozással kell rendelkeznie.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz #94529552 #71135 üzenetére
Igen. De nem.
A lényeg hogy a gyártók ezt nem tüntetik fel sehol, és sok tv. csak 2 csatornás hangot továbbit.
De minden jól megy szombat délután okosabb leszek.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz #94529552 #71120 üzenetére
Ez biztos. Eddig azzal használtam a régi Yamaha erősítővel. De az erősítőt eladtam, elvileg szombaton meglesz az utód, ami ARC képes HDMI csatival rendelkezik. Viszont nem minden TV ad ki 2 csatornás hangot az ARC kompatibilis hdmi csatin. És ezt sehol nem tüntetik fel.
-
embe
nagyúr
Ezzel a hsz-el kapcsolatban nem tudtok arra vonatkozóan infót hogy a 2014-es tévéknek ARC kompatibilis HDMI csatijuk 2 csatornás hangot küld az erősítő felé, vagy 5.1-est?
A konkrét tévé: LG LB650VOnkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy LG 42LB650V tévém van.
Egy Denon AVR-1911 -es erősítő ami elvileg ARC képes 1,4a HDMI csatival rendelkezik, és ha a tv beépített médialejátszóját használom, akkor HDMI kábel képes az 5.1-es hangot továbbítani az erősítő felé?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Nem kell megértened. Különbözőek vagyunk, és ez így van jól. Én frissítek, hackelek "mindent" ami lehet.
Pár éve amikor megvettem a MM-ban a Philips DVD playert, ahogy hazavittem már tettem is rá a mókolt fw-t. Aminek a menüje tartalmazott már magyar nyelvet, illetve számos javítást.
Ha kinézek egy telót - igen dridosokat szoktam venni - mire megveszem már minden a mókoláshoz szükséges cucc ott vigyorog egy mappában a gépemen.Viszont az én szememben meg Te vagy az a véglet akit nem értek. "Nekem alapból ki vannak kapcsolva mindenhol az update lehetőségek" Ne haragudj, de ezt butaságnak tartom. Ugyanis ezek az update cuccok az esetek többségében javításokat tartalmaznak. Mert bármennyre is gondosan terveznek, tesztelnek egy eszközt, hiba becsúszhat, és ezt a javítással megoldják - ideális esetben.
-
embe
nagyúr
válasz Black Dragon #68373 üzenetére
Így van, már telepítve lett. Erről az orosz oldalról, ahonnan sok más fw is származik. Az hogy mi van az LG oldalon az csak egy dolog.
-
embe
nagyúr
Csak év vége közeledik. Harmadjára csak összehozom.
LB630-LB870 típusokhoz van a 05.00.55 FW.hcs57: Semmi gáz azzal sem. Időközben leszedtem egy flashplayer frissítést, és annak a linkjét másoltam be, tévedésből.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Kiegészítem:
LB630-LB870 típusokhoz van a 05.00.55 FW.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Hali!
Van ezzel a tegnap megjelent FW-vel kapcsolatban valami tapasztalat már? Épp most telepítem.
05.00.55Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Hali!
Itt is megkérdezem, hátha valaki már mókolt ilyennel.Egy kollégám szeretne összekötni egy d-sub kimenettel rendelkező laptopot egy HDMI bemenettel rendelkező tévével, filmnézés céljából, egy ilyen kábellel.. Működne vajon a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz olasz69 #64522 üzenetére
Nem nekem be van állítva a 22:00 óra a routeren. Akkor dobja a tévén a netet. Képes lenne a fiam reggelig mókázni vele. Most a visszaállítás miatt a router órája már 22:30-nál járt.
-
-
embe
nagyúr
Modell: 42LB650V
Egy kis segítséget kérnék. Feltettem a legutóbbi béta fw-t, és most nem akar működni a Youtube alkalmazás. Természetesen a hálózati kapcsolatok alatt a vezetékes, és a wifi csatlakozás is rendben van.
Mi lehet a gubanc?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Fornax #64401 üzenetére
A TV-d be van állítva gondolom a magyar régióra, és így ide keres csak frissítést. Amit itt említenek a fórumtársak azok is hivatalos fw-k. Igaz van béta is köztük. Ezeket usb-ről lehet feltenni.
Ha viszont nem jön be, akkor az összefoglalóban említett módon tudod a régebbi verziót visszatenni.
Igen lesz benne magyar nyelv.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Üdv!
Most hol tartanak az fw-k? 42LB650V-re mi a legutolsó kiadott fw? Akár béta is jöhet ha nincs ismert hibája.
Köszi előre is!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Amúgy ez az új FW webOs2-es, vagy csak tuningolt 1-es?
TV: 42LB650VOnkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az SBS <---> HalfOU jelenleg hol tart? Egy LG42LB650V tv-hez melyik az ajánlottabb?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
embe
nagyúr
válasz yvsmad #60668 üzenetére
Töltőm megvolt, van kettő is. Egy Tesco gazdaságos, illetve egy Energizer 15 !!!! perces töltőm. Ezt a kettőt már nem emlékszem mennyiért vettem.
De a múlt héten vettem egy csomag ilyen akksit. Máshol ez 4eFt. volt, itt 2eFt.-ért vettem.
4 db. minőségi alkáli elemet 1000 Ft. alatt nem veszek meg. Így nekem jobban megéri az akksi.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Igen, erről beszéltem, hogy itt már megvannak azok a dedikált gombok, amik esetleg az 500-ason nincsenek.
Aki az 500-as MR-t használja: Nektek meddig bírja az elem a távban? nekem a hozzáadott 3-4 hónap alatt lemerült. Ennyit bírt egy minőségi elem. Most Energizer akkut tettem bele.
-
-
embe
nagyúr
Most az 500-as van. Csak tetszik ez az új táv. Ha működne vele, elgondolkodtam volna a vásárláson.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Ez a 2015-ös Magic Remote AN-MR600 működik vajon a 2014-es modellekkel? Egészen pontosan egy 42LB650-vel működne-e?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Van valami friss infó arról hogy a tavalyi tévékre mikor jön ki a webos2? Nekem 42LB650V típusú készülékem van.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Hali!
nem követem a topicot, így bocs ha már volt róla szó.
LG 42LB650V-es tévém van. Most néztem a tv oldalát, és a eltűnt onnan a firmware letöltési fül. Vagy csak én nem találom? Szomorú lenne ha már lapátra tenné a terméktámogatását egy olyan tévének, ami még nincs egy éve hogy megjelent.
És a súgótár miért emlegeti nekem itt a Web OS 2.0-t?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Valaki próbálta már ezt az itt található, frissen feltöltött 04.45.15 fw-t? LB sorozatra való.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
3 hónap alatt lemerült a Magic Remote távban az elem. Nektek is ilyen hamar merül? 2019-ig megőrzi a szavatosságát (?? vagy mit is?? ) Mondjuk a fiam használja is rendesen....
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Tegnap felkerült az LG honlapjára az LB sorozathoz a 04.41.32 FW.
A meglepetés az lenne ha valami webOS 2-es FW kerülne fel.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Akkor ezek szerint mehet vissza.
Ami észrevettem, hogy az előzőben nem írta már ki az üzemórát, ebben a 99-esben meg már megint kiírta.Egyébként valahol le van írva, hogy melyik verzióban mi változott? Mert ha csak mondjuk a kínai karaktereket helyesebben írja, akkor azért nem érdemes frissíteni.
Jó az aláírásod.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz Diamond500 #52253 üzenetére
Valóban. Közben rájöttem, mert feltűnt a kisebb web OS verzió szám.
Na az észnélküli frissítés eredménye.
Megy vissza az előző.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #52218 üzenetére
Én is használom mindkét funkciót. Igaz nekem optikai kábellel egy Yamaha házimozi erősítőhöz van kötve a tv.
A YT is szépen megy. A telón - droidos - elindítom az alkalmazást. Ha a tv ikonra kattintok, akkor már indul is a tévén a YT alkalmazás, és a kiválasztott video.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #52189 üzenetére
Downgrade. Próbáltad?
-
embe
nagyúr
Újabb FW a tv-hez. Igaz szingapuri: 04.62.45
Most vettem észre , hogy a YT-nak 01.20.-án egy frissítés jött ki. Láttátok?
-
embe
nagyúr
válasz szaszalino #52052 üzenetére
Felment. De nekem nem tűnik gyorsabbnak mint a 04.62.40; volt.
-
embe
nagyúr
válasz szaszalino #52056 üzenetére
Elkezdtem szedni.... magyar nyelv van benne?
-
embe
nagyúr
Régen---egy messzi messzi galaxisban.... volt egy olyan garanciával kapcsolatos jogszabály, hogy fődarab cserénél a gari hosszabbodott. Ez nem él?
Vagy esetleg próbáld meg az LG ügyfélszolgálattal felvenni a a kapcsolatot, megpendítve hogy lehet ez típus vagy konstrukciós hiba.... Hátha méltányosságból megoldják a problémát!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz huncutka1029 #51259 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy béta FW-ket telepítsen.
Csak pár hsz-el visszább arról volt szó, hogy a tv felajánlotta a frissítést. Ehhez nem kell semmi szaktudás.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest