- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dattila79
csendes tag
válasz
OldMike #31291 üzenetére
És milyen tipusu vezeték nélküli billentyűzet támogat a la620?Elfárad az ember úja mire bepötyög valami rövid kis szavat a keresöbe.
Az asszonyomnak se tetszik de nekem se igy!Ami érdekes a 8 éves lányomnak meg igen is tetszik.
Szerintem ez a hagyományos távirányitó amit adtak a tv hez nagyon jól használható ha nem kell vele internetezni. -
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #31288 üzenetére
Értem köszönöm, megnézem őket!
-
ZSOLO76
csendes tag
Sziasztok!Egy passzív 3d tévéhez használhatóak a cinemacity mozis szemüvegei,vagy felejtős és loholjak gyorsan szemüveget venni?
-
OldMike
őstag
válasz
dattila79 #31289 üzenetére
Lehet hogy valamikor valaki az LG-nél gondolt ilyesmire, de úgy tűnik, hogy nem valósították meg. Valószínűleg nem is fogják, mert erre találták ki a Magic Remote-ot (sajnos a 620-hoz nem jár), a vez. nélküli billentyűzetet, egeret, meg az okostelefonra írt applikációt.
A normál távirányítóval rémálom. -
dattila79
csendes tag
Még ismerkedünk az la620 tv vel és lenne egy kérdésem.Internetezéssel kapcsolatba mikor a keresöbe irok be valami szavat azt lehetne a távirányitón a számok alatt lévö betükkel is beirni vagy csak ami bejön a képernyö aljánál?És elég sokáig tart mire a távirányitó navigáló gombjával ahhoz a betühöz érek amit be akarnák irni.Ha lehet a számok alatt lévö betükkel is akkor megmondanátok,hogy lehet?Köszi!!
-
huncutka1029
addikt
-
farkas-j
őstag
Vírusvédelem: ESET: okos eszközökkel fognak szemezni a támadók
..... egyre nagyobb figyelmet kell majd szentelni az olyan eszközökre, mint az okostévék és a játékkonzolok, amelyek komoly lehetőségeket rejtenek az internetes bűnözők számára. -
Gtaati
őstag
Helló mindenki, érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg egy lg 50pk350-es full hd plazmám van és mindig is az volt és több Lg plazma-lcd tv is van használatban nálunk otthon, de hétvégén láttam igaz samsung led lcd tvt unokatestvéremnél és nekem meglepően szép képe volt az enyém után, na most ha cserélném samsungot elvből nem vennék, de lg-ből milyet? A méret 50"körüli kellene lennie tehát 47-55 között, de modellből nem tudom milyet, a kép minősége az elsődleges h minél szebb legyen minél jobb frissítéssel stb a 3d és smart se fontos de ha csak olyanban érhető el jó képpel az sem baj, tehát ilyen feltételek melelt melyik modelekt ajánlanátok persze a pénztárcára is tekintettel, amire használva lenne nagy felbontású filmek mkv blueray és konzoljáték! Nagyon köszönöm és várom a válaszotokat!
-
Srob
tag
Sziasztok!
Adott egy Lg47la660s tv és egy pc,asus radeon hd7870-es kártya 1.4-es HDMI kábellel összekötve.A probléma az,hogy a tv
nem ismeri fel a pc-t.Próbáltam a laptopommal is,de semmi.Nem értem miért,a régi LG42-es tv-mel simán megy mind a kettő!
Valaki tapasztalt hasonlót? -
sixpak
nagyúr
válasz
sbalu1 #27194 üzenetére
Szia. Én visszamenőleg olvasom a topikot és még csak Októbernél járok.:-)
Azóta lehet megválaszolták már.....szóval az "avatar be" funkciónál hangutasításkor megjelenik a jobb alsó sarokban egy kislány..ennyi.
Ha már rájöttél akkor sorry, még egy kis időbe beletelik, míg eljutok a topic végéig.:-) -
dattila79
csendes tag
Sziasztok!
Megvan az új LG 42la620s tv és befért a Peugeot 206 autóba.Tudnátok mondani jó képbeállitást a la620 tv hez mennyin legyen a fényerö meg ilyesmi?Köszi!! -
shteer
titán
válasz
LiteCross91 #31230 üzenetére
Tessek venni 21:9 keparanyu tv-t es nem lesz vizualis diszkomfort
-
Marton90
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérniVan egy LG 42LV3400 as televízióm tegnap frissítettem rajta szoftvert mivel volt egy két formátum amit ha lejátszottam nem adott hangot ez megoldódott hála az égnek viszont most már az összes formátum-ú filmen csúszik a hang illetve ha beletekerek akkor nem ad hangot
Az lg oldalán nincs sajnos más szoftver csak ez a legújabb 03.01.47 es ami nálam nem jött be szóval nem tudom hogy mit csináljak remélem tudtok segíteni előre is köszönöm -
p2pp
őstag
Vki írt itt 660S-hez távirányítót olcsón.
Tökéletesen működik vele a tv!
Köszi! (eurobeat) oldalon. -
sultiii
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy "samsung ue32F4510 smart tv-m", olyan programot keresek a tv-hez mint ami az LG okos tvkhez van, hogy feltelepítem egy adott készűlékre legyen az telefon vagy tablet és wifin keresztül tudom vezérelni a tv-t, adásokat kapcsolgatni, egérmutatót vezérelni és szöveget gépelni a program segítségével ?!?!? -
OldMike
őstag
Nem tudom, hogy milyen kábeleket vett, de sajnos egy analóg jelből csak egy kábel segítségével nem lesz digitális jel. Kicsit én is hasonló csapdába estem, mert a tévén csak digitális hangkimenet van (a fejhallgató kimenetet nem számítva), amit az analóg 2.1-es aktív hangfallal nem lehet egyszerűen összekötni. Így aztán választhattam, hogy egy Digitál/Analóg konvertert iktatok be (5-10 eFt), és még a hangerőt is a hangfalhoz ugrálva kell állítani, távirányító híján, vagy a fejhallgató kimenetére kötöm a hangfalat, ami rosszabb hangminőséggel jár, de a hangerőt a távirányítóval állíthatom.
Ez utóbbi van, amíg nem lesz valami jobb digitális ketyere. -
demonlaci
tag
A 42LA620S-hez nincsenek még kalibrálási értékek?
-
renaka87
újonc
válasz
OldMike #31259 üzenetére
Amiket leírtál azok vannak!
Tehát hogy monitorként tudjam használni a tv akkor mindenképpen kell vennem egy ilyet http://netdigi.shopmania.biz/kosarba/vga-hdmi-konverter-tv-atalakito-hang-67178 ?
Ne haragudj nem értünk egyáltalán ezekhez a dolgokhoz, most csinálok először ilyet, mert most vettük a tv-t. de már tiszta ideg vagyok hogy sehogy nem sikerül, pedig már kiadtam vagy 10 000ft kábelekre, és semmi.
A DLNA megoldottam, de akkor csak a számítógépen lévő adatokat látom, én pedig monitorként szeretném használni a tv-t. -
OldMike
őstag
válasz
renaka87 #31253 üzenetére
Szia!
Ilyeneket kell keresni:
A lényeg hogy legyen rajta:
VGA bemenet (in vagy input)
Audio bemenet (in vagy input), ami lehet egy jack vagy kettő RCA
HDMI kimenet (out)
táp csatlakozó és tápegység (ahogy valaki korábban írta, hazai csatlakozós vagy adapter hozzá)Szerintem kábeleket általában nem adnak hozzá, tehát azt is venni kell (VGA monitorkábel, HDMI kábel [ez 1.4-es típusú, ha esetleg 3D lejátszással próbálkoznál], audió kábel jack vagy RCA dugókkal [az eszközöktől függően]
Megjegyzés: ha van neted routerrel, és össze tudod kötni UTP kábellel a routert és a tévét, valamint a routert és a számítógépet, akkor lehet DLNA megosztást is használni, és nem kellenek a fenti eszközök. Wifin is lehetne, de kedvezőtlenebb körülmények között nem minden megy át akadásmentesen.
-
Ravenloft
tag
Srácok, érdemes feltenni a legújabb frissítést LA660-hoz? Jelenleg még a 04.00.21 van fent, viszont érdekelne, hogy ez az update javít e vagy ront a már meglévő állapoton. Aki már feltette elmondaná, hogy milyen tapasztalatokkal bír e téren?
Thx!
-
toro22
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ha 2,5"-os HDD kötök USB-vel a TV-hez külső táp nélkül, akkor az folyamatosan menni fog ha be van kapcsolva a TV?
Mire kell figyelni 2,5"-os HDD és külső tok vásárlásnál, hogy biztosan működjön a DVR funkció?
Annyit tudok, hogy 40GB-2TB között kell lenni a kapacitásának. Meg azt is olvastam, hogy ne legyen túl hosszú az USB kábel.
Előre is kösz! -
Usul
tag
Sziasztok!
Csak megvettük a 47LA660s-t.
minden szép és jó csak néha csinál furcsa dolgokat a Serviio-val. Lejátsza a filmet majd megáll, hogy ismeretlen formátum elindítom újra "odatekerem" és simán megy... Volt olyan film amit meg gond nélkül lejátszott.Valakinek ötlete?
üdv
U. -
OldMike
őstag
válasz
renaka87 #31249 üzenetére
Szia!
Nem írtad, hogy a 660-as tévéd LA vagy LM sorozat-e. Az LA sorozatnál a leírás szerint nincs RGB bemenet. Az LM sorozatnál viszont van, ráadásul kutya közönséges D-SUB aljzat látható, azaz egy egyszerű monitorkábellel lehet összekötni. Mellette van egy hangbemenet is.A leírásban ezt írják a hibaelhárítás részben:
A számítógéphez való
csatlakozásnál (RGB/
HDMI DVI) a „Nincs
jel” vagy „Érvénytelen
formátum” üzenet
jelenik meg.
A távirányító segítségével kapcsolja ki, majd újra be a készüléket.
Csatlakoztassa ismét az RGB/HDMI kábelt.
Indítsa újra a számítógépet, úgy, hogy a TV-készülék már be van kapcsolva.Az LA esetén csak VGA - HDMI konverter a megoldás, valahol 10-20 eFt közötti áron.
-
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #31247 üzenetére
Kiegészítés Aki kintről rendel VGA-HDMI átalakítót, az figyeljen oda a tápegység csatlakozószabványára, mert lehet, hogy ilyen átalakítót is rendelnie kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest