Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimisi
tag
Nem rossz ötlet, de nem látok egyetlen nyílt wifi hálózatot sem, a router pedig légvonalban kb 50 centire van, igaz másik szobában, de max jelerősséggel. A TV a saját hálózaton volt/van, mindenesetre újra csatlakoztam rá, hátha most már nem fog előfordulni, köszi.
Ha valakinek van egyéb ötlete, ne tartsa magában!
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
még egy banális kérdés,
a HDD az USB1 portban van(HDD in)?, ugye nem lóg ott semmi más pl Pendrive, másik vinyó?
mert akkor is csinálhat ilyet..Próbáltad már a prémium inicializálása opciót mostanában?
ha nem tedd meg, válaszd le a HDD-t utána kikapcsolt tv-nél dugd vissza a HDD in feliratú usb portba.
talán.....[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
az nem számít, hogy USB 2 vagy 3.
Most nem tudsz róla egy két képet lőni, hogy próbálsz időzített felvételt készíteni?
ja még az jutott eszembe, hogy ha nem magyar régióra van állítva, vagy nem Magyarországra, akkor
is előfordulhat, hogy nem megy az EPG vagy az időzített felvétel.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
műsorújságból kiválasztasz egy programot, rányomsz az ok-ra akkor kell felugornia egy listának, amiben ütemezés ként van az időzített felvétel.
vagy a smart menü (my apps) time machine, beállítások, live playback legyen bekapcsolva
az automatikus törlés meg ki.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
pl hogy nem a tv saját tunerén van behangolva az adás, hanem STB-n keresztül nézed
vagy nincs megfelelő HDD
pendrivera próbálsz rögzíteni ami kisebb mint 40 GB
nem kapcsoltad be az időeltolás funkciót
nem engedted a tv-nek hogy inicializálja (formázza ) a vinyót[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
hát ez nem jó hír, és nem tudok rá megoldást perpill.
Maximum egy gyári visszaállítást próbálj még meg, de akkor újra kell hangolni a csatornákat is, vagy hotel mode ból penre kimentett listát visszaállítania női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
Szerintem azért, mert analóg adást nézel, és nem digitális kábel t-t.
Van műsor újság? (guide, EPG) ha megnyomod az info gombot akkor kiírja a csatorna nevét, és a futó műsor címét, kezdési, befejezési időpontját?
Ha az előző kérdések bármelyikére nem a válasz, akkor ezért nem vesz időzítve.Ha mindenre igen a válasz, akkor meg azért lehet, mert nincs beállítva a pontos idő.
Más oka nem igen van az ilyen jelenségneka női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
vannak régebbi tipusok, amik open gl nyilt forráskódú szofttal kerültek piacra, lehetett megfelelő felszereléssel, és szakértelemmel custom FW-ket felpakolni, csakúgy mint a sammyGo -is nyujtot a samuknál ilyen szabadságot, míg le nem tiltották.
Sajna az új tv-ken secured EPK- fájlokban van a SW, így még azt sem tudjuk, milyen progival lehet biztonságosan kicsomagolni, és visszapakolni, nem hogy beleprogramozni...
Legalább is az én lehetőségeimet most meghaladja.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
mihez hasonló?
A smart apps ba semmit nem lehet telepíteni, csak az jelenik meg, amit a firmwarebe beágyaznak a fejlesztők.
Vannak letölthető alkalmazások, de csak és kizárólag azokat tudod letölteni, és telepíteni, amit a bejelentkezett LG fiókodból (smart apps) elérve az ő ajánlatukban találsz. ha ott van, akkor tudod telepíteni, ha nincs akkor felejtős.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
Zirowe
nagyúr
Van hd idle opció, legalább openwrt alatt.
De mondjuk letöltés és seed esetén úgyis mennie kell.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Nem, a dlna az egy megosztási szabványszerűség.
Az újabb routereken lehet általában futtatni gyári vagy főzött fw-vel vmilyen dlna klienst, hogy a csatlakoztatott meghajtó tartalmát meg tudja osztani, úgy, mint egy nas.
Ha ezt egy torrent klienssel is megdobod, hogy egyből oda töltsön, akkor már pc se kell az egész filmezéshez.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sly189
senior tag
Igen, de azt írják, hogy az LG passzív 3D technológiáját távolabbról kell nézni, én kb, 2,5 méterről nézném a TV-t
Ne írja nekem senki hogy közelről nézem, mert most még a tartón lóg az eladó Optoma HD65 720p házimozi projektorom, amivel 300 cm es képet pirítok ez nagyon fog hiányozni, csak már a színekkel nem tud versenyezni annyira. De a méret kárpótol mondjuk... 3D érdekelne engem. Meg a kisebb fogyasztás
-
OldAkita
aktív tag
Magam is úgy tanultam a hotel módot, most leírom neked, hagy gyakoroljam és memorizáljam én is jobban.
Home gombot tartsd hosszan lenyomva mire bejön a beállítások tábla, de ne törődj vele csak nyomd tovább. Ezután eltűnik a beállítások tábla és visszaadja az éppen nézett csatorna képét és fent megjelenik a az információs sáv. Ekkor kell beírnod a 1105-öt és lenyomni az "OK"-ot. Elő fog jönni a hotel menü. Itt keresd a send usb-t. Legyen bedugva egy fat32-re formázott pen drive. Le fog menteni két file-t. A GlobalClone00001.tll és xxLA660S-ZA00001.tll file-okat. Az xx-el kezdődő tartalmazza a csatornák beállításának mentését, a Global meg gondolom a tv teljes beállításának mentését. Töltsd le a ChanSort kis programot, ezzel meg tudod nyitni és szerkeszteni az xx.... file-t. Értelemszerűen nekem LA660-t írt mert ez a tv-m, nálad meg a te tv-d neve fog szerepelni. Mentés előtt megváltoztathatod a név végén a sorszámot tehát ha másodjára mentesz, állíthatod 00001-99999-ig.
Kérlek írd majd meg hogy sikerült, mert Huncutka egyszer azt írta hogy a 2012-es modellek gyári távja nem tudta ezt. Nekem csak magic remote van, ezzel meg nem tudtam behozni a beállítások táblát mert nincs home gomb rajta, ezért kölcsönkértem egy régebbi lg távkapcsolóját és azzal tökéletesen ment. Ez azért érdekel mert hétfőn tervezek venni a magic remote mellé gyári távkapcsolót és ha ez nem tudja akkor erősen megfontolom hogy nem veszek. Mindenkitől várnék infót mi a helyzet az új tv-kkel ez ügyben.
Más.
Reggel megdolgoztam egy infóért amit most közzészeszek. Nekem Cisco EPC3925-ös routerem van, ennek wifijével próbálom nézni a letorrentezett filmeket a számítógépről. Nem nagyon megy, állandóan rátöltöget. Ideiglenesen átkábeleztem a tv mellé a netet. TV asztalra tettem a routert majd próba. Mivel 10cm-re volt egymástól a tv és a router, itt nem lehet ok a távolság. Sajnos itt is rátöltöget. Talán ritkábban, de rátöltöget. Szóval más gond lesz itt, nem csak a távolság. Viszont nem tudom fenntartani azt az állapotot hogy a lakáson kerezstül kasul kábelek futnak a földön, szóval visszatettem a routert a helyére. Most aztán ha a webes felületen kezdek állítgatni, akkor nehéz lesz kideríteni hogy éppen azért tölt rá mert rosszat állítottam vayg csak azért mert olyan kedve van. Így hát azt tudom javasolni hogy akinél problémás a wifi-s kapcsolat, próbálja megoldani kábellel, netán másik routerrel.
Más.
Tegnap este Sony Xperia T telefonra telepítettük a távirányító android programot. Azonnal kapcsolódott a tv-hez, minden működött, még a tv-n futó film is megjelent a telefon képernyőjén. Viszont lecsatlakozás és újbóli próbálkozás alkalmával már nem is ismerte fel egymást a két eszköz. Ráolvastam és másoknál is jelentkezik ez a probléma, ami újratelepítéssel elmúlik és egy használatot engedélyez majd többet soha.
Bocs hogy regényt írtam -
Montiii
csendes tag
Magic Remote-al műxik a hang is persze...
De én nem erről beszélek.
Valami biztosan kell hozzá, különben a gyártói LG oldal se hozná külön a Magic remote-ot( a 4 funkciót),
meg a hangvezérlést. Ami ugyancsak magic remote, de előkészítéssel van megjelölve. Tehát valami kiegészítő biztosan kell hozzá. Gondolom én....
LG 42 LA620S
-
Montiii
csendes tag
A hangvezérlést nem tudja alapból, ahhoz még kell valami adapter a tv-hez.
Az LG honlapján csak annyi van, hogy :
Keresés hang alapján - Előkészítés
Tehát valami biztosan kell hozzá, maga a távirányító meg a hozzá adott RF adapter nem elég hozzá.
De itt a szakik biztosan tudják mi kell hozzá, vagy kiguglizod.
Én egyébként inkább egy Logitech K400 mellett döntöttem, a Magic Remote helyett. Karácsony 2. napján tudom majd kipróbálni vele a TV-t. Az enyém is 42LA620S.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LA620S
-
Zirowe
nagyúr
Ha kiírja, hogy csatlakoztass másikat, akkor nem jó.
Sandisk extreme 64gb usb 3.0We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
OldMike
őstag
Nem tudom, hogy milyen kábeleket vett, de sajnos egy analóg jelből csak egy kábel segítségével nem lesz digitális jel. Kicsit én is hasonló csapdába estem, mert a tévén csak digitális hangkimenet van (a fejhallgató kimenetet nem számítva), amit az analóg 2.1-es aktív hangfallal nem lehet egyszerűen összekötni. Így aztán választhattam, hogy egy Digitál/Analóg konvertert iktatok be (5-10 eFt), és még a hangerőt is a hangfalhoz ugrálva kell állítani, távirányító híján, vagy a fejhallgató kimenetére kötöm a hangfalat, ami rosszabb hangminőséggel jár, de a hangerőt a távirányítóval állíthatom.
Ez utóbbi van, amíg nem lesz valami jobb digitális ketyere.42LM660S
-
Laca0
addikt
Ez a típus mindenképpen külső tápos. A nagy, 3,5"-os winyóknak mindnek KELL a külső tápegység!
Vannak kisebbek, 2,5"-osak, melyekhez nem feltétlenül kell plusz áram. Nekem van 3 "kiswinyóm" is. Ebből egynek kb. 10cm-es egyes usb kábele van (PQI). Ez elmegy ezzel az 1 csatlakozóval. A másik kettőnek dupla kábele van. Ezek is mennek a tévével, de mindkét usb véget be kell dugni a tévébe, 2 portot foglal.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
forras2
őstag
Nem tudom
Nyomkodtam mindent a keresésnél, és egyszer csak jó lett.
Kerestem kézi beállításokkal, kerestem automatán. Kézibe megtalálta mindig, de elmenteni nem tudtam. Automata keresés meg sosenem talált semmit. Azt keresgettem mindenhogyan, és automata módban egyszer csak megtalálta. -
-
TMT7TMT7
tag
-
TMT7TMT7
tag
Szia, már leírtam korábban,de akkor most újra. LA620 a belépő szintű smart/3D tv LG-nél (ami egyáltalán nem pejoratív,mert korrekt kis készülék), 640=620 csak 620 direct led, míg 640 edge led, ezért vékonyabb oldalról nézve, illetve felhősödni fog picit (így 620 jobb vétel kettő közül), 660-ban van mélynyomó, 400Hz, led blokk vezérlés, jár hozzá dual play szemüveg és magic remote, illetve keret nélküli design. Valóban érdemesebb egy 660-at venni,mert nincs akkora difi közte meg 620 között szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.