Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dattila79
csendes tag
válasz
OldMike #31291 üzenetére
És milyen tipusu vezeték nélküli billentyűzet támogat a la620?Elfárad az ember úja mire bepötyög valami rövid kis szavat a keresöbe.
Az asszonyomnak se tetszik de nekem se igy!Ami érdekes a 8 éves lányomnak meg igen is tetszik.
Szerintem ez a hagyományos távirányitó amit adtak a tv hez nagyon jól használható ha nem kell vele internetezni. -
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #31288 üzenetére
Értem köszönöm, megnézem őket!
-
ZSOLO76
csendes tag
Sziasztok!Egy passzív 3d tévéhez használhatóak a cinemacity mozis szemüvegei,vagy felejtős és loholjak gyorsan szemüveget venni?
-
OldMike
őstag
válasz
dattila79 #31289 üzenetére
Lehet hogy valamikor valaki az LG-nél gondolt ilyesmire, de úgy tűnik, hogy nem valósították meg. Valószínűleg nem is fogják, mert erre találták ki a Magic Remote-ot (sajnos a 620-hoz nem jár), a vez. nélküli billentyűzetet, egeret, meg az okostelefonra írt applikációt.
A normál távirányítóval rémálom. -
dattila79
csendes tag
Még ismerkedünk az la620 tv vel és lenne egy kérdésem.Internetezéssel kapcsolatba mikor a keresöbe irok be valami szavat azt lehetne a távirányitón a számok alatt lévö betükkel is beirni vagy csak ami bejön a képernyö aljánál?És elég sokáig tart mire a távirányitó navigáló gombjával ahhoz a betühöz érek amit be akarnák irni.Ha lehet a számok alatt lévö betükkel is akkor megmondanátok,hogy lehet?Köszi!!
-
huncutka1029
addikt
-
farkas-j
őstag
Vírusvédelem: ESET: okos eszközökkel fognak szemezni a támadók
..... egyre nagyobb figyelmet kell majd szentelni az olyan eszközökre, mint az okostévék és a játékkonzolok, amelyek komoly lehetőségeket rejtenek az internetes bűnözők számára. -
Gtaati
őstag
Helló mindenki, érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg egy lg 50pk350-es full hd plazmám van és mindig is az volt és több Lg plazma-lcd tv is van használatban nálunk otthon, de hétvégén láttam igaz samsung led lcd tvt unokatestvéremnél és nekem meglepően szép képe volt az enyém után, na most ha cserélném samsungot elvből nem vennék, de lg-ből milyet? A méret 50"körüli kellene lennie tehát 47-55 között, de modellből nem tudom milyet, a kép minősége az elsődleges h minél szebb legyen minél jobb frissítéssel stb a 3d és smart se fontos de ha csak olyanban érhető el jó képpel az sem baj, tehát ilyen feltételek melelt melyik modelekt ajánlanátok persze a pénztárcára is tekintettel, amire használva lenne nagy felbontású filmek mkv blueray és konzoljáték! Nagyon köszönöm és várom a válaszotokat!
-
Srob
tag
Sziasztok!
Adott egy Lg47la660s tv és egy pc,asus radeon hd7870-es kártya 1.4-es HDMI kábellel összekötve.A probléma az,hogy a tv
nem ismeri fel a pc-t.Próbáltam a laptopommal is,de semmi.Nem értem miért,a régi LG42-es tv-mel simán megy mind a kettő!
Valaki tapasztalt hasonlót? -
válasz
sbalu1 #27194 üzenetére
Szia. Én visszamenőleg olvasom a topikot és még csak Októbernél járok.:-)
Azóta lehet megválaszolták már.....szóval az "avatar be" funkciónál hangutasításkor megjelenik a jobb alsó sarokban egy kislány..ennyi.
Ha már rájöttél akkor sorry, még egy kis időbe beletelik, míg eljutok a topic végéig.:-) -
dattila79
csendes tag
Sziasztok!
Megvan az új LG 42la620s tv és befért a Peugeot 206 autóba.Tudnátok mondani jó képbeállitást a la620 tv hez mennyin legyen a fényerö meg ilyesmi?Köszi!! -
shteer
titán
válasz
LiteCross91 #31230 üzenetére
Tessek venni 21:9 keparanyu tv-t es nem lesz vizualis diszkomfort
-
Marton90
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérniVan egy LG 42LV3400 as televízióm tegnap frissítettem rajta szoftvert mivel volt egy két formátum amit ha lejátszottam nem adott hangot ez megoldódott hála az égnek viszont most már az összes formátum-ú filmen csúszik a hang illetve ha beletekerek akkor nem ad hangot
Az lg oldalán nincs sajnos más szoftver csak ez a legújabb 03.01.47 es ami nálam nem jött be szóval nem tudom hogy mit csináljak remélem tudtok segíteni előre is köszönöm -
p2pp
őstag
Vki írt itt 660S-hez távirányítót olcsón.
Tökéletesen működik vele a tv!
Köszi! (eurobeat) oldalon. -
sultiii
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy "samsung ue32F4510 smart tv-m", olyan programot keresek a tv-hez mint ami az LG okos tvkhez van, hogy feltelepítem egy adott készűlékre legyen az telefon vagy tablet és wifin keresztül tudom vezérelni a tv-t, adásokat kapcsolgatni, egérmutatót vezérelni és szöveget gépelni a program segítségével ?!?!? -
OldMike
őstag
Nem tudom, hogy milyen kábeleket vett, de sajnos egy analóg jelből csak egy kábel segítségével nem lesz digitális jel. Kicsit én is hasonló csapdába estem, mert a tévén csak digitális hangkimenet van (a fejhallgató kimenetet nem számítva), amit az analóg 2.1-es aktív hangfallal nem lehet egyszerűen összekötni. Így aztán választhattam, hogy egy Digitál/Analóg konvertert iktatok be (5-10 eFt), és még a hangerőt is a hangfalhoz ugrálva kell állítani, távirányító híján, vagy a fejhallgató kimenetére kötöm a hangfalat, ami rosszabb hangminőséggel jár, de a hangerőt a távirányítóval állíthatom.
Ez utóbbi van, amíg nem lesz valami jobb digitális ketyere. -
demonlaci
tag
A 42LA620S-hez nincsenek még kalibrálási értékek?
-
renaka87
újonc
válasz
OldMike #31259 üzenetére
Amiket leírtál azok vannak!
Tehát hogy monitorként tudjam használni a tv akkor mindenképpen kell vennem egy ilyet http://netdigi.shopmania.biz/kosarba/vga-hdmi-konverter-tv-atalakito-hang-67178 ?
Ne haragudj nem értünk egyáltalán ezekhez a dolgokhoz, most csinálok először ilyet, mert most vettük a tv-t. de már tiszta ideg vagyok hogy sehogy nem sikerül, pedig már kiadtam vagy 10 000ft kábelekre, és semmi.
A DLNA megoldottam, de akkor csak a számítógépen lévő adatokat látom, én pedig monitorként szeretném használni a tv-t. -
OldMike
őstag
válasz
renaka87 #31253 üzenetére
Szia!
Ilyeneket kell keresni:
A lényeg hogy legyen rajta:
VGA bemenet (in vagy input)
Audio bemenet (in vagy input), ami lehet egy jack vagy kettő RCA
HDMI kimenet (out)
táp csatlakozó és tápegység (ahogy valaki korábban írta, hazai csatlakozós vagy adapter hozzá)Szerintem kábeleket általában nem adnak hozzá, tehát azt is venni kell (VGA monitorkábel, HDMI kábel [ez 1.4-es típusú, ha esetleg 3D lejátszással próbálkoznál], audió kábel jack vagy RCA dugókkal [az eszközöktől függően]
Megjegyzés: ha van neted routerrel, és össze tudod kötni UTP kábellel a routert és a tévét, valamint a routert és a számítógépet, akkor lehet DLNA megosztást is használni, és nem kellenek a fenti eszközök. Wifin is lehetne, de kedvezőtlenebb körülmények között nem minden megy át akadásmentesen.
-
Ravenloft
tag
Srácok, érdemes feltenni a legújabb frissítést LA660-hoz? Jelenleg még a 04.00.21 van fent, viszont érdekelne, hogy ez az update javít e vagy ront a már meglévő állapoton. Aki már feltette elmondaná, hogy milyen tapasztalatokkal bír e téren?
Thx!
-
toro22
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ha 2,5"-os HDD kötök USB-vel a TV-hez külső táp nélkül, akkor az folyamatosan menni fog ha be van kapcsolva a TV?
Mire kell figyelni 2,5"-os HDD és külső tok vásárlásnál, hogy biztosan működjön a DVR funkció?
Annyit tudok, hogy 40GB-2TB között kell lenni a kapacitásának. Meg azt is olvastam, hogy ne legyen túl hosszú az USB kábel.
Előre is kösz! -
Usul
tag
Sziasztok!
Csak megvettük a 47LA660s-t.
minden szép és jó csak néha csinál furcsa dolgokat a Serviio-val. Lejátsza a filmet majd megáll, hogy ismeretlen formátum elindítom újra "odatekerem" és simán megy... Volt olyan film amit meg gond nélkül lejátszott.Valakinek ötlete?
üdv
U. -
OldMike
őstag
válasz
renaka87 #31249 üzenetére
Szia!
Nem írtad, hogy a 660-as tévéd LA vagy LM sorozat-e. Az LA sorozatnál a leírás szerint nincs RGB bemenet. Az LM sorozatnál viszont van, ráadásul kutya közönséges D-SUB aljzat látható, azaz egy egyszerű monitorkábellel lehet összekötni. Mellette van egy hangbemenet is.A leírásban ezt írják a hibaelhárítás részben:
A számítógéphez való
csatlakozásnál (RGB/
HDMI DVI) a „Nincs
jel” vagy „Érvénytelen
formátum” üzenet
jelenik meg.
A távirányító segítségével kapcsolja ki, majd újra be a készüléket.
Csatlakoztassa ismét az RGB/HDMI kábelt.
Indítsa újra a számítógépet, úgy, hogy a TV-készülék már be van kapcsolva.Az LA esetén csak VGA - HDMI konverter a megoldás, valahol 10-20 eFt közötti áron.
-
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #31247 üzenetére
Kiegészítés Aki kintről rendel VGA-HDMI átalakítót, az figyeljen oda a tápegység csatlakozószabványára, mert lehet, hogy ilyen átalakítót is rendelnie kell!
-
Ravenloft
tag
válasz
balintka #31214 üzenetére
Én meg egy közel 5 éves Sony LCD-t cseréltem le erre. Gondolhatod!
Ha azt mondom, hogy ég és föld a különbség, akkor valószínű elhiszed.
Ahogy olvasom 46"-ra (117cm) írják, hogy SD adás 340cm, HD 260cm, Full HD 175cm. Hogy most ez mennyire állja meg a helyét nem tudom. De biztos lehet benne valami.
-
ZGO
tag
válasz
zeus90 #31232 üzenetére
Köszönöm a véleményed!
Úgy néz ki akkor valóban beigazolódni látszik az, hogy a boltokban hiába kérdezem az eladókat, csak a marketing dumát hajtják.
Valószínű akkor, hogy inkább úgy fogok tv-t venni, hogy a smart egy utolsó feature, mert azt helyettesítem majd miracast-al
Köszi neked is " (#31234) borist " -
renaka87
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
LG 660S 3D Tv hez szeretnék hozzákötni egy ASUS laptopot, a laptopon VGA kimenet van viszont a tv-n nincs csak scart vagy RCA, RGB ,HDMI! Rákötöttem már VGA RCA kábellel a laptop érzékeli hogy történt valami változtat felbolntást, de a tv azt írja ki hogy nincs jel!
Mi csinálhatnék? Hogy köthetném össze? Vezeték nélkül sikerült hálózaton keresztül de én monitorként szeretném használni a tv-t!
Segítségeteket előre is köszi -
OldMike
őstag
válasz
LiteCross91 #31226 üzenetére
Szia!
Lehet hogy ez DLNA program függő. Én a Nero Mediahome4-et használom, ebben - legalábbis nálam - alapból nem működik a tekerés, akár eredeti, akár muxolt állományról van szó (a konténer sem számít). Ezért nem is tűnhetett fel. -
bluobluo75
őstag
-
borist
tag
válasz
Zirowe #31235 üzenetére
A gond inkább az, hogy nincs meg a lehetőség a nagyításra, aztán mindenki eldönthetné hogy akarja nézni. Szerintem többet nyerek a 16:9 kitöltésével, mint amennyit esetleg elvesztek két oldalt. Kivétel a hét mesterlövész, az olyan széles formátum, hogy elveszne 4 mesterlövész
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LiteCross91 #31228 üzenetére
Ha belenagyítasz, akkor kb azt kapod, amit régen a tvken nyomtak, 16:9et 4:3-ra kinyomva, az oldalsó történések meg elvesznek.
Legjobb példája ennek az volt, amikor az rtl-en adták az sw ep1-et és a sétálós jeleneteknél alig lehetett látni vmit, mert a kép szélén álltak a szereplők.
-
borist
tag
Mi a gyerekkel sokat használjuk a youtubot, az elég jól megy, kezeli a saját listákat, kedvenceket, telefonnal is kereshetsz, még az időjárás is használható, azt számomra ennyi. Szerintem a játékok iszonyú gagyik, nekem nagy csalódás volt, mert egy pár tízezres androidos telón is jobbak futtathatóak. Van a smartban még egy csomó hókusz-pókusz, de ahogy már írták itt, két hét után megunod, meg elég lassúak is.
-
borist
tag
válasz
LiteCross91 #31230 üzenetére
Sajnos erre még várnunk kell, bezzeg tv adást ida nagyítasz ahova akarsz.... Én is megszoktam a wd playeren az 1.2X nagyítást
-
zeus90
aktív tag
Bár csak 2 hete vettem egy 660-ast, szóval túl nagy tapasztalatom nincs, de a smart-tól nem vagyok elragadtatva. Nem nagyon mentem még bele, de volt olyan app, amit meg se néztem normálisan mert az első 2 kattintásnál már akadt, várni kellett körülményes volt. (Fuso)
Youtube is elég érdekes, bár az még szerintem teljesen korrekt. Nem egy intenzív youtube keresésre szakosodott kliens, de a telefonnal/tablettel szépen össze lehet kapcsolni, így egész használható. Bár teszem hozzá én több websorozatot/vlogot nézek youtubeon és ezeket végre nagyképernyőn látni elég más dimenzió mint eddig. Feliratkozásokat szépen lekezeli egyébként, egyedül keresgélni körülményes szerintem de ha van egy okostelefonod / tableted akkor kényelmesen meg lehet oldani azt is az ágyból.
Az meg, hogy az elején néha nincs kép pár másodpercig csak kis bosszúság, visszatekeri az ember és kész.Index app türhetőnek mondható, Facebookot egyszer próbáltam de nem nyerte el a tetszésem meg túlzottan nem is érdekelt.
Szerintem, ha ugyan azokat a szolgáltatásokat és képminőséget megkapja az ember egy nem smart tv-től, akkor én most inkább amellett döntenék + 1 olcsó médialejátszó. Persze egy bizonyos szint után nem kikerülhető a smart, én ezért sem bosszankodok miatta, mert végülis ennél többet nem vártam, elég gyermekcipőben jár ez a technológia még
Többi appról meg majd írnak a tapasztaltabbak. Mint írtam az elején nekem csak 2 hete van meg és azóta is még csak 2*1.5 napot voltam vele egy légtérben.
-
humi1
tag
Hát ezzel a képarányokkal nekem is tele van a ........!
Eddig volt egy 4:3-as tv-m. Fekete csík nesze.
Mire össze tudtam vakarni egy normális 16:9-es tv-re, addig meg a 14: mittumén arány terjedt el. Lehet ezt követni?
42" tv-nél azér elég szépen ellop belőle a keskenyebb képarány. Főleg 3d-nél. -
LiteCross91
aktív tag
-
ZGO
tag
válasz
LiteCross91 #31228 üzenetére
Miért zavar a fekete csík?
Esetleg képarány váltás megoldja a problémát? -
LiteCross91
aktív tag
Még egy kérdés, aki DLNA-n néz filmeket. Ebben a lejátszási módban egyszerűen nem tudom a Ratio-t állítani. Van eredeti meg teljes. De pl. kicsit zoomolni szeretnék, hogy a fekete csíkok eltűnjenek, akkor nem tudok. Én vagyok béna vagy tényleg nincs ilyen funkció smart share-nél?
-
ZGO
tag
Sziasztok.
Érdekelne, hogy nektek a mostani LG Smart TV-ken mennyire használhatóak a rajta elérhető applikációk?
Mi az amit itt Magyarországon is elérni rajt, és akár naponta is használni. (PL időjárás előrejelzés, tv nézés közben rápillantani) Vannak fizetős appok is?
Azért kérdezlek bennetek, mert ez lenne az első ilyen "smart" tv a családban, és nem szeretnék olyanért pénzt kidobni, ami pl csak 1 hét hype feelinget okoz, majd utána rájönnénk, hogy felesleges plusz, amit nem tudunk élvezettel használni. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
OldMike #31225 üzenetére
Szia! Próbáltam egyértelműen írni, de akkor ezek szerint nem sikerült. Ezért bocsánat. Az összes mkv-t tudom tekerni DLNA-n. Az egyik letöltött filmnél az angol nyelv van elöl, ezért kipróbáltam, hogy megcserélem ezzel a programmal. Ám miután átalakítottam sajnos nem enged tekerni. Természetesen az eredetit tudom tekerni. Tehát 100%-osan az átalakítás következménye. Más nem járt így még? Nem értek a programhoz(mkvmerge), lehet csak vmit ki kéne benne pipálni vagy mit tudom én.
-
OldMike
őstag
válasz
LiteCross91 #31217 üzenetére
Amennyiben DLNA megosztással játszod le az új mkv-t, akkor ez az üzenet nem az átalakítás miatt lehet, mert a beletekerés szerintem egyébként sem működik (vagy nem jól) a DLNA esetében.
Ki kell próbálni egy eredeti mkv állománnyal, ha azzal rendben van a tekerés, akkor valóban lehet hogy az átalakítás során történik valami.Ez esetben a hangsáv váltás funkció mégis kell, de akkor csak a HDD vagy a pendrive marad, illetve még be lehet szerezni egy tévére kötött médialejátszót.
-
Watt25
veterán
válasz
mrhyper #31220 üzenetére
Google translate:
"LG has got it right that you have HbbTV and Timeshift activated simultaneously and can use!
When activated the Timeshift HbbTV menu is not displayed by clicking on the OK button, but when you press break etc.
Finally! Spotify now on this and a new internal app called On Now, do not but does not replace the lleider Guide / EPG"HbbTV
TimeShift: Élő adás megállítás-visszatekerés -
zitromz
tag
Hali!
Szuperfelbontáson kívül van még olyan beállítás ami egyértelműen javítja a kép minőségét?(LGLA620S)
Előre is köszi a választ! -
borist
tag
Sziasztok, német fórumon írták:
04.20.29.
LG hat es hinbekommen dass man HbbTV und Timeshift gleichzeitig aktiviert haben und nutzen kann!
Bei aktivierten HbbTV wird das Timeshift Menü zwar nicht durch klick auf den ok Button angezeigt, dafür aber wenn man pause etc drückt.
Endlich! Spotify gibt's nun auch und eine neue interne App mit dem Namen On Now, ersetzt aber lleider nicht nicht den Guide/EPG -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Kellene egy kis segítség, M1HD, M2HD,TV2HD, RTLklub HD csatornához keresek Serviio stream linkeket, plugint, tud valaki?
Esetleg más magyar HD csatornákhoz, természetfilmekhez?
Köszönöm előre is!
1 csatornát sikerült eddig beállítanom a Fix HD-t de más ha megy is csak hang nélkül LG 42 LA 620S tévén:
Fix HD
rtmp://video.fixhd.tv:1935/fix/hd.stream -
balintka
addikt
válasz
Ravenloft #31213 üzenetére
Én egy 2 éves, 94 cm LED-es LG-t cseréltem le erre, de ahhoz képest is ég és föld a különbség. Na annyi a 106 cm javára szóljon, h a TV egy kisebb szobában van, sokszor csak rápillantok a számítógéptől, az pedig csak 1,5 m körül van a TV-től. Lehet ekkora távolságra túl nagy lenne a 119-es.
Milyen messziről ideális nézni egy 119-es TV-t?
-
Ravenloft
tag
válasz
balintka #31211 üzenetére
Igen ez így van. Most nem azt mondom, hogy "nézhetetlen", csak azt, hogy ami kezdetben "óriási volt" (32"-es után meg főleg!) az mára már kevésnek bizonyul. Amúgy játszani rajta 2,5m-ről szoktam (ilyen távolságból tökéletes) viszont ha filmet nézek akkor azt 3-3,5m-ről szoktam. Nem mintha élvezhetetlen lenne a dolog, de azért ilyen távolságra már jó lett volna a 47"-es. Késő bánat...
-
Ravenloft
tag
válasz
Sjani86 #31191 üzenetére
Hogy mi? Csak annyi, hogy egyszerűen imádom! Gyönyörű színek, szuper 3D, maximálisan ízléses design, PS3-al parádés élmény! Csak egy dolgot bánok, konkrétan, hogy "csak" 42"-est vettem. Hisz, a méret a lényeg!
Ha most tehetném, akkor biztos, hogy 47"-es vagy nagyobb lenne a befutó. Amúgy épp a minap voltam a MM-ban és körbenéztem TV fronton. És meg kell, hogy mondjam, még most is az LG a nyerő! Bár…ha valóban tele lennék pénzzel, akkor a Sony KD-65X9005A lenne a befutó!
-
Ravenloft
tag
válasz
Mókus Zs #31140 üzenetére
Az alábbi linkről töltöttem le őket. De mint írtam volt, nekem egy kicsit "macerás" volt. De azért csak lejöttek szép sorjában. Amúgy a gépemre szedtem le nem a TV-re. De amúgy, hogy értetted, hogy a TV-re?
http://www.demo-world.eu/trailers/3d-high-definition-trailers.php
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
gahor72 #30471 üzenetére
Köszönöm a segítségetek. Megjött a tv(42LA620) hétfőn, azóta állítgatom. Az erősítőm nem tud DTS-t, ez 100%-ra kiderült. Ha PCM-re állítom a tv-t, akkor az erősítő Pro Logic-al kever vmit a sztereó pcm jelből a hátsó hangszórókra a DTS-ből. Egyébként millió filmen AC3 DD hang van, azt meg gyönyörűen dekódolja. De, ha DTS hang van a filmen, akkor se bánkódok, mert akkor is szól a hang virtuális Pro Logic-al keverve, csak át kell a tv-t PCM-re állítani.
-
mg_traki
csendes tag
LA620S -ben DVB-T /C/ S2 tuner van
LA620V -ben DVB-T2/C/S2 tuner van. -
murasake
csendes tag
válasz
Lacinavi #31202 üzenetére
Ha ismered a ML reQuest-et akkor rá lehet ismerni, de egyébként a sztatikus panelen és a szubhangszórón kívül minden az én kezem munkája. De nem akarok tovább offolni, csak azért tettem fel, hogy nem olyan egyszerű itt kinyomozni a tettest, mivel minden kábel rejtve van...
-
murasake
csendes tag
válasz
dr.bubo #31200 üzenetére
A hifivel is volt gond, de ott nem a hangfal búgott, hanem maguk a monoblokkok. Néha teljesen némák voltak, máskor meg mint egy hegesztőtrafó úgy zúgtak. Minden cucchoz (értsd cd játszó, 1. blokk. 2. blokk. két hangfal, mert az is 220-al megy) külön tápkábel jön megszakítás nélkül az óradobozból. A hifinek teljesen külön földelést is csináltam, a hang most már nagyon zsé, de az erősítők néha még mindig búgnak. Lehet, hogy az egyenként 1500W-os trafó miatt? nem tudom...
A tv azóta téma egyáltalán, amióta az LG van. Az az összes av-vel egy szálon kap tápot, nincsenek így ösvényenként szeparálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest