- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowball
tag
válasz dattila79 #46921 üzenetére
Hi,
Ég és föld a különbség. Én 2 hete vasárnap vettem egy LG NB300 soundbart (tavaly még NB3530-nak hívták) az la620-as TV-m hez és hát nem csalódtam. Az általad linkelt típust nem hallottam, de nem hiszem hogy sokkal rosszabb lenne. Ha tudod próbáld ki mindenképp mind a kettőt a médiába. Van nekik NB300 is, még ha a weboldalon nincs is fent. Az egyik 120 a másik 300 watt (gondolom azért valamennyit számít a hangzásban is)
Az euronics-ban jobb áron van mint a mediába.[link][ Szerkesztve ]
-
siege5
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
válasz dattila79 #34541 üzenetére
Mindegy. Az arc akkor hasznos ha van egy erősítőd és az is támogatja meg egy 1.4es hdmi kábeled, ekkor az erősítő out tv in portján tud visszafele is küldeni audio hangot a kábelen (nekem pl nem megy pioneer erősítővel mert szaggat tök mindegy mit állítok milyen kábellel de ez most mindegy), az mhl meg valami mobilos őrület, azt hiszem hdmi kábelen keresztül tölti is a telefont. Esetedben pc-vel mind3 jó.
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz dattila79 #32677 üzenetére
Az RCA dugókat dugtad a tévébe? Úgy nem fog szólni, mert a tévén az RCA csak bemenet.
A tévé fejhallgató kimenetébe lehet jack dugóval bekötni, akkor megszólal. A jelszint alacsony, magas hangerőre kell tekerni mindkét eszközt.
Vagy az optikai kimenetbe kötött optikai kábellel, amire egy digitál/analóg konverter van kapcsolva, és annak az RCA kimenetébe lehet tenni a hangfal kábelét.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
sixpak
nagyúr
válasz dattila79 #31572 üzenetére
Ha 2,35 (39,40):1 képaránnyal vették fel a filmet akkor az ilyen. (A legtöbb filmnél ez a helyzet).
Ha 1,78 (85) arányú, az kitölti a 16:9-es képernyőt.
A megoldás egy 21:9 tévé vagy felülkerekedni a dolgon, hogy ott a csík.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
OldMike
őstag
válasz dattila79 #31299 üzenetére
Egy LA620S tulaj ezt ajánlotta korábban
RAPOO E 2700 TouchPad
Az lg.com pedig ezt:
Logitech Wireless Touch Keyboard K400
Azt még tudnod kell, hogy a fórumtársak szerint a Youtube alkalmazásban nem működik a billentyűzet, ott csak a távpiszka marad, vagy a telefon/tablet.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
OldMike
őstag
válasz dattila79 #31289 üzenetére
Lehet hogy valamikor valaki az LG-nél gondolt ilyesmire, de úgy tűnik, hogy nem valósították meg. Valószínűleg nem is fogják, mert erre találták ki a Magic Remote-ot (sajnos a 620-hoz nem jár), a vez. nélküli billentyűzetet, egeret, meg az okostelefonra írt applikációt.
A normál távirányítóval rémálom.42LM660S
-
-
vidap
tag
válasz dattila79 #6141 üzenetére
Nézz utána neten és hasonlítsd össze a leírtakat!
Azt döntsd el neked mi fontos a tudásban.
Az eladókra (tisztelet a kivételnek) ilyenbe nem szabad halgatni,alapokat tudnak csak részleteket ritkán!
Amikor én vettem két tv közül választottam a végén, több eladó is csak alap különbséget mondott.
Azt mikor mondtam nekik van más különbség is, válasz: az nem fontos.
Azt had a vevő döntse el neki mi a fontos szerintem!
Mert ha felsorolja ezeket is és utána mondja, hogy nem fontos akkor hihető de így nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest