Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Elvitték ma a régi tvm, az új jövő hét elején jön, addig áthoztam a vendégszobából a 32ld550et, de sajnos beigazolodott a legnagyobb rémálmom : a centerem magasabb, mint a tv, így most ideiglenesen a tv mögé került, azt a pár napot kibírom.
Viszont nagyon remélem, hogy a 60la620snek nem lesz ilyen baja.
Vki, akinek legalább 42-47es la620s készüléke van, nem tudná megmérni, hogy kb milyen magasan kezdődik a kijelző?
Kb 16.5-17cm lenne az ideális számomra. -
-
TNT S
újonc
válasz
huncutka1029 #30781 üzenetére
Kösz a segítséget,de ezeket már elsőre kilőttem.Másra nem tudok gondolni,hogy vagy a kábel nem jó(új!!!) vagy pedig az erősítő bemenete hibás(na de mindkettő!?).A kábel végén látszik a piros fény!
-
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30780 üzenetére
Ejjj, ez szomorú. Jó lenne tudni, hogy mi változott. Pláne, hogy elég nagy verzióugrás volt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
nufenen111 #30777 üzenetére
Senki nem mondta, hogy optikán nem megy ki, csak a jelenlegi tvm nem támogatja.
-
huncutka1029
addikt
-
demonlaci
tag
Új firmwre LG 42LA620S v04.20.29
-
petya2012
őstag
sziasztok
vki tud valahol ilyen AN-MR 300 magic motion-t lehet még kapni valahol
de nekem ilyen dobozos kéne a bluetooth egységgel együtt
-
TNT S
újonc
A most vásárolt LG 47LA660S tv-t szeretném összekötni
egy régebbi típusu Denon AVR-1705 házimozi erősítővel.Az erősítőn 2 optikai bemenet van,de egyiken sem hallatszik a televízió hangja.Már mindent próbáltam,de nem sikerül.Az optikai kábelen látszik a piros fény,a TV-n külső hangra van állítva, talán az erősítő bemenete hibásodott meg? -
törölt tag
válasz
Zirowe #30770 üzenetére
Igen,elbeszélünk egymás mellett,azért nem is értettelek
A TV beépített lejátszójában nincs HD Audió jelfeldolgozó ( szerintem ) ,tehát abból a forrás irányból nem várható HD Audió jel.Az optikain eleve nem is lehetséges.Magyarán a lánc TV felőli végpontjából csak max DTS jön.Tehát marad HD hangra valami külső eszköz.
Olyan pendrive-ot még nem láttam-hallottam róla amire engedné a TV a rögzítést.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#16729600 #30759 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Adott lesz majd a tv, ami arc képes, és elmondásod szerint ki tudja küldeni az érintetlen hd hangot hdmi-n keresztül, ha esetleg belső lejátszó találkozna egy ilyennel.
Aztán adott egy erősítő, ami fel is tudja dolgozni a hd hangokat, de nem arc képes.Az erősítő jelenleg optikával van összekötve a mostani tv-vel (60ld550), és arra kiadja a dd és aac hangokat rendesen, de dts-t nem, mert a tv nem ismeri.
Ha megjön az új, akkor ha jól értem, a hd hangot sehogy sem tudom kiküldeni az erősítőnek, mert az optika nem tudja (bár lesz végre dts, gondolom ezt rendesen, 5.1-ként küldi ki), a hdmi meg zavaros.
Mert ha arcot szeretnék, akkor két hdmi-vel kell a tv-re kötnöm az erősítőt (ugye van a rendes kimenet, amit most is használok, de mivel az nem arc kompatibilis, ezért ha arcot szeretnék, akkor +1hdmi az erősítő egyik bemenetére), de ezzel kb adtam a szarnak egy pofont, mert hd hangot így se fogok tudni kiküldeni, mert a netes leírások szerint az arc nem kompatibilis a hd hangokkal, tehát akkor erre marad a jól bevált optika, a hd hangok meg maradnak az r6s-nek, mint eddig is.Vagy valamit rosszul értettem?
Amúgy, la620s-en lg oldal szerint van usb 3-as csatlakozó.
Na most nekem van két usb 3-s pendriveom, mind a kettő 64gb-s, az egyik 50mb/s-el ír, a másik 190mb/s-el (ezt a pc-k ssd-nek szokták érzékelni), a jelenlegi tv-kkel kompatibilisek, de vajon az la620s-nél használható dvr-hez, vagy mindenképpen hdd kell neki?Ja, meg a boltba LG AGF215 szemüveget ajánlottak hozzá olcsó, ez jobb, vagy rossza, mint az lg oldalán szereplő f315ös?
-
törölt tag
Van valami olyan app LG smart tv-re amit érdemes kipróbálni? Böngészem itt neten de semmit nem találok ami értelmes lenne. Egyedül az eurosport player, de az meg havidíjas szolgáltatás, annyira meg nem érdekelnek a WTCC időmérők.
-
Keksz
senior tag
Hali!
Az LG LM765S -nek mi a 2013as utódja? ahogy látom a LM765S -t már nem lehet venni.
Köszi! -
Sárpac
nagyúr
Tud valaki még boltot ahol lehet lg 42la690s-t venni és nem kiállított darab?
Írjátok már meg privibe köszi!
-
Roija
csendes tag
Tudnátok segítani abban, hogy fm rádiokat hogy tudnék hallgatni a TV-n? (LA660S)
Az automata hangolás antennáról nem hozta fel csak a bartókot, kossuthot, petőfit... Nekem konkrétan a Class FM kéne, sajnos smartban nincs app-juk.
Böngészőből próbáltam online: percenként megszakad. Ez persze (gondolom) lehet azért mert nem tudja bufferelni, így este ki fogom próbálni a már itt régebben említett pendrive-os "cache" memóriabővítést.
Milyen fájlrendszerre érdemes formázni a pent? Milyen lemezformázási egységgel? Mindegy melyik usb portba dugom? -
Mókus Zs
csendes tag
válasz
snowball #30758 üzenetére
Köszi szépen, de már próbáltam. Nincs készleten, 1.5-2 hét múlva igérik, de nem 100%-ra.
Szerencsére sikerült egyet megcsípnem(55la690s) az ELEKTROlimit-nél. 345.900Ft+2 év Lg gyártói magyar garival. Már kezdtem feladni, hogy ebből nem lesz semmi karácsonyra. De úgy néz ki, hogy összejött.Holnap szállítják.
-
barabasr
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy az LG 42LA660s milyen típusú távirányítóval működik a magicon kívül...milyen típusjelzésűt keressek hozzá??? Magic jó kis találmány, de a hagyományossal jobban tudnám kezelni. Légy szíves segítsetek távkapcsoló ügyben!Heki
-
törölt tag
-
Scoobyka
addikt
42la620 van vkinek? Jatekra konzollal erez valamilyen hatranyt? 40ms lag sok nagyon? Fpshez is lenne. A 660asrol lehet lemondok,mert a bevilagitas jobban zavarna,mint a 2.1es hangfal elonnye. A magic remiteot meg majd megveszem ha kell...mas elonyt nem latok a 660nak.
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30755 üzenetére
És a la740s MCI800Hz-el már 200Hz-es panel?
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30746 üzenetére
Plusz a la660s már MCI400Hz-es.
-
zsozsi 78
tag
Oksi köszike a segitséget.
Nekem Samsung 46es6100esem van csak haverom keresett tv-t és ezeket nézte ki és lg-ben nem vagyok voltam otthon ezért kérdeztem ennyit.
Mégegyszer köszi
-
8nemesis8
veterán
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#16729600 #30745 üzenetére
Mondjuk itt azt írja, hogy az arc nem tudja átküldeni a hd hangokat, akkor viszont nem sok értelmét látom, max annyi, hogy ezentúl nem kell a plusz optikai kábel, viszont akkor, ha jól értem két hdmi kéne, mert az erősítőm kimeneti hdmi-je nem támogatja az arcot, ezért egy másik hdmi kábellal kéne egy bemenetre csatlakoztatni, ami a két kábel fajta közti vastagság különbség miatt nem vmi okos dolog.
No de akkor mi az igazság?Mindegy is, a hd akkor marad az r6s-nek, mint eddig.
Utolsó "problémám", hogy a centerem 16-16,5cm magas, ami a jelenlegi 60ld550-el pont tökéletes, mert a kép kb felette van 1,5-2 cm-el, no de vajon ennél nem fogja kitakarni?
-
zsozsi 78
tag
válasz
huncutka1029 #30746 üzenetére
aha már csak 1 kérdéssel bombázlak meg a 641s és a 620s között mi a különbség?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#16729600 #30742 üzenetére
Az arc része csak a tv felől érdekes, nem?
Mert az erősítőm nem mai darab, de hd audio képes, r6s-en megy is rendesen, de arc-ot nem támogat.
pioneer vsx520Akkor az nem oldható meg, hogy mondjuk pendriveról vagy külső forrásról nézek filmet, és közben vhol kis méretben bejön mondjuk az m1, hogy megnézzem elkezdődött-e már a híradó?
-
zsozsi 78
tag
válasz
huncutka1029 #30741 üzenetére
Köszi most nézem az árakat akkor 5000ft plusszért még jobb választás nem a 660s?
-
törölt tag
válasz
Zirowe #30737 üzenetére
HDMI ARC-nál van HD audio ( megfelelő AVR el )
24p meg BD25-50 ISO hoz buta a belső lejátszó
DVR van a digitális tunereken
Hagyományos értelemben vett PIP nincs.
Wifi n a megosztások szerintem ( DLNA és tsa-i kuka ) mások szerint csúcsminőség
Passzív 3D hez a Half OU formátum a nyerő. -
Gejike
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki logitech k300-at az lg-tv-hez? Mi róla a véleményetek? Használhatóság? Ár/érték arány... Ilyenekre gondolok! Köszi
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni ti melyiket választanátok?
LG - 39LA620S
LG - 42LA641S
LG - 42LA620Az S-mit jelent a végén illetve ezekben már ténylegesen 100Hz panel van.
Köszönöm
u.i:a Samu tv-ben otthon vagyok de az lg ben nem -
Zirowe
nagyúr
válasz
shteer #30734 üzenetére
Mp része annyira nem elsődleges, mert van r6s.
la620s
Amúgy akkor ac3/dts hangot lejátssza, optikán/hdmin ki tudja küldeni, esetleg a hd hangot is ki tudja küldeni hdmin változatlanul az erősítőnek?
24p megy már a beépítettel is?
Dvr működik rendesen dvb-t/c/s esetén?
Pip vagy vmi más kép a képben van?
Képet ki tudja küldeni telefonra az appal, vagy az ebben korlátozva van?
Dlna-t annyira nem szeretem, sima samba megosztással van a hdd a routeren, azt is látja rendesen?
Wifi az n-es?
Passzív 3d-nél érdemes 3d bd50et lejátszani, vagy elég az ou/sbs (nem ismerem ezeket, nem volt még 3d tvm, nem tudom melyik a jobb neki és mi a különbség), illetve megy a belső lejátszóval is? -
yanagawa35
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30733 üzenetére
Köszönöm segítséged, az android apps-al működik rendesen.
-
mikbence
újonc
Sziasztok! Ma veszem át a megrendelt LA690S TV-t. Kérdésem lenne, hogy tudja e fogadni a digitális modult, amit a szolgáltató hoz és tesz bele a beltéri egység helyett? A válaszotokat előre is köszönöm.
-
huncutka1029
addikt
válasz
yanagawa35 #30732 üzenetére
sajna a MM AN MR 200 sorozat nem a legkiforrottabb technika,
Én már kettőt elhasználtam 2,5 év alatt
az RF vevő ami megadja magát, így bekapcs után pár perccel már csak a ki-be kapcsolásra reagál, illetve azokra a funkciókra, amik infrásak, nem mozgásérzékenyek.
Az infra vevőegység opció nem játékos, mert gondolom a hagyományos távpiszkával működik rendesen.
Az az opció mindig is inaktív volt a 2011-es tv-kben.
ha nem akarsz másik magic remote-ot venni,akkor marad a robotos telefonra letölthető LG remote. -
yanagawa35
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 42LW 570S-em, és gondom van az AN-MR200-as mozgásérzékelős távirányítóval. Kb. 2-3 hete nem működik.
Ugyanúgy reagál mint ahogy itt visszaolvastam: (#14432) Schatt
Észrevettem hogy a beállítások menüben az infravörös vevőegség ki van kapcsolva, és nem is aktív:
Gyári beállítások, Downgrade-eltem, Service menü, Hotel menü.
USB Hub: USB 1: DVR, 2: Magic Remote, 3: HDD
SW: 05:11:08
Kérlek segítsetek! -
Sanyi.il
aktív tag
egy gyors kérdés, LG 32LN5400 vagy Samsung UE32F5000?
-
gahor72
aktív tag
válasz
LiteCross91 #30723 üzenetére
jó
-
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok! Egy nagyon buta kérdés. Előre is bocs.
A cinemacitys mozis szemüveg jó a 42LA620S-hez?
-
Rellind
senior tag
Ez hogy van?
LG.hu---->létezik LA667 50"méretben, viszont egyik hivatalos partnerüknél sincs róla információ (honlap) hogy forgalmaznák.
Nem lehet M.o-on kapni? -
warren29
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30717 üzenetére
Done
Igazad volt.
A True motion be volt kapcsolva.A Dinamiks kontrasztot alacsonyra állítottam.
A super felbontás és a valósághü mozi be volt kapcsolba.Most majd letesztelem.
Köszi mégegyszer.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, melyik éri meg jobban: LG la620s vagy Samsung ue f6475sb?
A Samsung drágább, de nagyobb.
Mondjuk jobban vonzódom az LG fele, de kíváncsi vagyok a véleményekre is. -
huncutka1029
addikt
válasz
warren29 #30716 üzenetére
true motion lesz a ludas kapcsold ki, a valósághű mozit pedig kapcsold be.
A dinamikus kontraszt, nem rossz dolog, azt alacsony módban bekapcsolhatod, szebb lesz a fekete is tőle.
nézb meg hogy a szuperfelbontás is be van e kapcsolva, az is sokat javít az összhatáson, főleg SD adásoknál szépen felskáláz -
warren29
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30703 üzenetére
Ha már itt vagyok megkérdezem.
Valami digitális ketyere be lehet a TV-n kapcsolva gyárilag mert kicsit szaggat ha gyors mozgású jelenet van.
A dinamikus kontrasztot már kikapcsoltam de még valami mindíg megy aminek nem kéne.
Van esetleg tipped? -
warren29
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30703 üzenetére
-
-
gycs02
tag
Sziasztok!
Szülők szeretnének TV-t venni. Semmi extra csak TV-zés, esetleg néha családi fénykép videó nézegetés.
Amit nézegetek: LG 32LN5400 81e Ft, LG 32LA6130 99e Ft.
Nagyobb átmérő már nem fér a keretbe, de esetleg ebben az árkategóriában van-e még valami alternatíva?
Illetve megéri-e a felárat a 6130-as, ha a "tudása" nem nagyon lesz kihasználva, várható-e képminőség, megjelenítés javulás? -
hematomaI
tag
Szia. Hossz:119cm - Mag:70.5cm - Szél:15cm
LA620S dobozmérete.
-
kmarci25
veterán
válasz
paulo92 #30697 üzenetére
Attól függ milyen kocsi. Nekem a 42LM620 pont befért keresztbe a 206-os Pözsó
hátsó ülésére, ami pedig nem egy széles autó. Szerintem leborított hátsó ülésekkel be kell férnie, ha csak nem Smart-tal mennek a szüleid.
Zyxel: az ketyeg nálam otthon is. Van neki beépített DLNA kliense (Twonky) teljesen alap, tallózhatóak a filmek, meg is jeleníti, a hangsávváltás gond lehet. (Erről fentebb olvashatsz.) Rá lehet heggeszteni a plex-et is. Kipróbáltam, de igazából ugyanazt tudja, csak a PC-n kapsz egy csili-vili gui felületet.
Nálam van még a rendszerben egy médialejátszó, tehát általában a médialejátszót etetem a NAS-ról, és a médialejátszó képe megy ki a tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest