Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Ma voltam MM-ben összehasonlítani az LA660 szériát illetve a Samu F6500-t. Elsősorban a passzív/aktív 3D közötti különbségeket szerettem volna látni, egy vitt 3D-s demo alapján.
A Samun elég jól átjött a 3D-s élmény, azonban az LA660-ban csalódnom kellett. Felszálló por, virágszirmok esetén átjött de mozgó emberek, felhők, tájak esetén abszolút nem, pedig a Samun nagyon jól kijött minden. Lehet ekkora különbség a két eljárás között, vagy csak a szemüveg amit kaptam az LG-hez az nem működött ahogy kell neki?
Egyébként az LG menürendszere, távirányítója, képe (nekem a samué mintha kicsit "túlexponált" lenne, de ez erősen szubjektív) jobban tetszett. -
bandi0000
nagyúr
válasz
online1986 #32386 üzenetére
próbáld ki, ne kérdezgesd, mert ahány tv annyi féle képen hat rá a frissítés
Amit leírtál én másra gyanakszok, memória hiba a tv-be, vagy valami, bár én telefonokból indulok ki szóval próba cseresznye
-
online1986
tag
Ha jó láttam akkor van új frissítés csak a tv nem látja !(LA620S)
Pendrive-ról lehet telepíteni ez segíthetne gondomon ?
Erről sejtelmem se volt ,hogy a weboldalt új frissítés van és a tv az írja ki nem található új ! -
Müszi
senior tag
LG AN-MR400G gyári MR távirányító
Akiknél nagy az amortizáció esélye azoknak főleg ajánlott. Van bőven készleten és szerintem jó az ára is. Valószínűleg nem tartozék hozzá az USB-s dogle így pl. LA620-hoz nem lesz jó.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
jencici #32376 üzenetére
Hello!
Köszi a gyors infót! Nekem az edigitallal nem volt gondom, egy ssd - t és egy tabletet is rendeltem tőlük.
Majd a leendő tv-hez is tőlük tervezek rendelni egy külső adata ch11 500GB vinyót.És ez a 3 ev gari tenyleg hivatalos Mo-i LG? Azt írják a honlapjukon hogy 24 hónap teljeskörű jótállás, 12 hónap szavatosság. Az utóbbi mit jelent pontosan?
Az ajándék hdmi kábel milyen, aránylag jobb minőségű? Milyen hosszú?
-
online1986
tag
válasz
online1986 #32378 üzenetére
Ha jó láttam akkor van új frissítés csak a tv nem látja !
Pendrive-ról lehet telepíteni ez segíthetne rajta!
SOFTWARE FILE(VERSION 04.22.11) -
Montiii
csendes tag
válasz
online1986 #32363 üzenetére
Ezt a kikapcsolás dolgot nem igazán értem, se az újraindulást.
Nekem dec 2-a óta van meg a tv, azóta nem csinált ilyet, pedig ment keveset, ment sokat is egyszerre. Netezés, 2órás wifin keresztüli flmnézés, majd vissza kábelre...Minden volt kb. De ilyet nem tapasztaltam.
Egy dolgot szúrtam ki eddig, az indexes appnál gyakran előfordul, hogy egyszerűen nem tölt be néha egyes cikkeket, rányomok, mintha töltene, azt utána szürkeség, nem csinál semmit. Vissza kell térni mindig smart menübe ilyenkor.
De igazából az indexes appról már leszoktam mióta megvan a K400-as Logitech. Inkább a neten indexezek
Egyébként szerintem nagyon jó a gyári böngésző rajta. Persze nem egy asztali Chrome vagy Firefox, de minedn igényt kielégít.
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Lg42 la620s a kiszemelt. Bár, hogy most olvasom ezeket az újra indulásokat kicsit elbizonytalanodtam. Remélem én nem fogok ki egy ilyen példányt.
Két bolt között vacilálok ahonnan rendelném az egyik az edigital a másik a digitalko.
Mindkettőről jókat olvastam itt a fórumon de azert szeretném ki kérni a véleményeteket h ti melyik boltot ajánlanátok?Előre is köszönöm!
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok.
Eljött az idő hogy beruházzak a tv-re. Végül lg 42la690 lett a kiválasztott. Már csak abban kérnék segítséget, hogy az elektroshop.unas üzletről vannak e tapasztalatok, szervíz, garancia stb. -vel kapcsolatban, mert itt a legolcsóbb a 690-es de tartok a garanciális problémátol, ha esetleg lesz valami a tv-vel. Tud valaki rólkl írni jót s rosszat? Megbízhatóak, vagy talán tiszavirág életűnek tűnnek, mint ahogy mostanában nagyon sok cég?
Köszi. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
online1986 #32368 üzenetére
Így kell mennie
-
online1986
tag
válasz
sz.z.csicsi #32367 üzenetére
Én t-home nál vásároltam !gondolom itt is így megy nem?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
online1986 #32359 üzenetére
A nagy általánosságban nem a szervíz cserél ...ő csak csere utalványt ad ami ugye a tv vásárolt összegére szól,amit ott tudod levásárolni ahol vetted a készüléket.És abból úgy gazdálkodsz ahogy akarsz.Azt veszel ami neked tetszik.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
online1986 #32363 üzenetére
Egyértelmű, hogy ha csere, akkor ugyanolyat kapsz, ha meg el szeretnél állni a vásárlástól a sok meghibásodás/javítás miatt (elvileg 3 főalkatrész csere után), akkor a vásárláskori értéket kapod vissza, ugyanúgy, mintha nem lenne nekik azonos tv (vagy mondjuk jövőre felajánlhatnak egy azonos kategóriájú tv-t), de a cseréket nem erőltethetik rád, ha nem azonos modellről van szó.
Se gyengébb, se jobb, se más fantazmagória nem valós alapú. -
bandi0000
nagyúr
válasz
online1986 #32361 üzenetére
nem, nem cserélhetik gyengébbre, ez abszurd kifizetsz a tv ért csomó pénzt és gyengébbet adnának? kizárt!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
online1986 #32359 üzenetére
De majd kapsz egy 10 éves LG CRT tv-t xD Ha a szervíz cseréli, akkor ugyan ezt kell hogy kapd se jobbat se rosszabbat nem
-
online1986
tag
válasz
hematomaI #32358 üzenetére
Az gáz én kicsit viccesnek tartom mert előző tévémmel nem volt gond (samsung volt) !Nem tudom mi legyen ?Tv csere létezik gondolom csak nem tudom ,hogy működik !A szervizes azt mondta legközelebb kicserélik csak kérdés ,hogyan és milyen tv kapok!Ennél rosszabb tv gondolom nem kaphatok helyette nem?
-
hematomaI
tag
válasz
online1986 #32351 üzenetére
Szia.Nekem egyik délelöt 6-szor egymásután ki-be kapcsolt ez úgy 10 mp alatt.Azóta se produkálta ezt.Kb 2 héttel ezelőt 1-szer csinálta.Olvasgattam fórumokat úgy látszik az LG-nél van ilyen gond.
-
demonlaci
tag
SERVICE MENU belépés megoldva, általam kipróbálva.
Szükséges 1db régi távirányító infra led-je, fej-vagy fülhallgató kábele.
Folyamat: kábelt elvágni csatlakoztatni a led csatlakozólábaihoz, telefon fényképezőjével ellenőrizhető a led működése, ha nem világít pólusra csatlakoztatott vezeték felcserélése, régebben itt a fórumon megadott hangfájl lejátszása a tv felé fordított leddel jelszó beírása 0413, csodálkozás a menüben.
Tuti működik a legfrissebb fimverrel is !!!! -
farkas-j
őstag
Tud valaki módot arra, hogy a TV memóriájába (pl. oda ahol a demó képek vannak, vagy akárhová) bemásoljak 1db képfájlt? Konkrétan erre a képre gondoltam.
-
online1986
tag
válasz
online1986 #32353 üzenetére
Lg tv készülék cseréről mik a tapasztalatok ?Hogy működik és mennyi idő ?
Nekem 2X volt alaplap cserém és 3 hónapos tévé és már kicsit unom a rejtett hibák most jönnek elő vagy mért van ez?Ki szeretném cseréltetni a tv!Hol optikán nem jön hang ,hol widi (Intel widi wifim van) nem csatlakozik ,hol újraindul mikor milyen kedve van mint lehet tenni? -
arboczd
tag
válasz
online1986 #32351 üzenetére
Nincs beállítva az automata kikapcsolás x idő után???
-
online1986
tag
Sziasztok van valakinek tapasztalata ,hogy LG LA620S kikapcsol magától és mitől van ez !Frissítés előtt és utána is ez a helyzet!
-
arboczd
tag
Valaki Magic Remote tapasztalattal?
Lehetséges valahogy, hogy a magic remote hang kereséssel tudjak magyarul keresni vagy egyedi utasításokat taníthassak a tv-nek? (pl tv2 s ekkor odakapcsol vagy hasonló?
Igaz beérném azzal is, hogy a magyar keresendő szavakra nem hasonló hangzatú angol találatokat ad :-) -
Müszi
senior tag
válasz
!attis! #32320 üzenetére
AZ LA740 csatlakozók terén megegyezik az LA 6xx sorozattal. Az alsó USB 1,2A-t tud a másik kettő 1A-t. A mai külső 2,5"-os HDD-k beérik 1A-rel is, tehát nem okozhat neki gondot, ráadásul ezek használata lényegesen egyszerűbb, mint a 3,5"-os társaiké. Áruk kompletten még olcsóbb is megegyező méretnél.
Én két ilyen USB3.0-ás keretet használok a TV-vel egyszerre természetesen külső táp és bármilyen gond nélkül. Egyikben egy régebbi 500GB-os WD Winyó van Time Shift és PVR-nek leformázva, a másikban egy új 1TB-os Hitachi lemez pörög és ezt használom a filmekhez és PC-vel is tárolásra.
Utóbbi páros 19K-ból kijön és a legolcsóbb 1TB-os USB 3.0 csatival rendelkező megoldás, ráadásul a keret egyik oldala fém és csavar mentesen leszedhető így könnyedén cserélhető benne a HDD. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Az LA sorozatban a sw. linuxos?
SSH-n elérhető a TV, fut rajta valami SSH dist? -
nemethia
csendes tag
válasz
Zirowe #32294 üzenetére
de igen képzeld képes voltam,csak sehol nem találtam meg, hogy hogyan kapcsolódik össze a tv-vel dlna-n a pc.
sajnos nem lehet mindenki olyan okos mint temost van először ilyen tv-m, és igen sajnos nem értek hozzá. egyébként nagyon sok kérdés felmerült, amit meg sem kérdeztem itt a fórumban, hanem utánanéztem és világos lett. ezt sajnos sehol nem találtam meg, hogy egy lg la620s -t hogy lehet dlna segítségével összekapcsolni a pc-vel.
legkönnyebb okoskodni segítség helyett. -
nemethia
csendes tag
válasz
nemethia #32293 üzenetére
de igen képzeld képes voltam,csak sehol nem találtam meg, hogy hogyan kapcsolódik össze a tv-vel dlna-n a pc.
sajnos nem lehet mindenki olyan okos mint temost van először ilyen tv-m, és igen sajnos nem értek hozzá. egyébként nagyon sok kérdés felmerült, amit meg sem kérdeztem itt a fórumban, hanem utánanéztem és világos lett. ezt sajnos sehol nem találtam meg, hogy egy lg la620s -t hogy lehet dlna segítségével összekapcsolni a pc-vel.
legkönnyebb okoskodni segítség helyett. -
Harsona80
újonc
válasz
nufenen111 #32324 üzenetére
Na most sikerült!!!!
Letöröltem a többi feliratot és csak a magyart hagytam fent így jó!
Köszönöm a segítséget!!!! -
OldMike
őstag
válasz
arboczd #32322 üzenetére
A regisztrációs problémához. Én is többször próbálkoztam, sikertelenül. Aztán valaki tanácsolta, hogy legyek türelmes, akkor sikerülni fog. Ezt írtam akkor (kb. egy éve) valakinek válaszként:
"A regisztráció módját én is meg tudom erősíteni. Ma csináltam. Használtam az ellenőrzést, de először türelmetlen voltam, és a visszajelzés megérkezése előtt akartam továbbmenni. Persze jött a redundáns üzenet szöveg. Ezután kivártam az email ellenőrzésre érkező választ, csak utána mentem tovább. Ekkor már írta, hogy küldték az email címemre a levelet, és azzal befejeztem a regisztrálást. Felkínálta a böngésző megnyitását, de én a számítógépen néztem meg, és kattintottam a megfelelő helyre. Így is sikerült gond nélkül.
Ja, és freemail-es címet használtam."Csak annyit, hogy egyértelműbb legyen: az ellenőrzésre adott válasz a tévére jön (elég hosszú idő után).
-
Lajos_
tag
Tényleg, akinek van ARC-os erősítője HDMI-vel bekötve LA620-ba, az ellenőrizné van-e hang? Persze ha az alap FW van rajta akkor valószínűleg jó...
-
Lacinavi
tag
válasz
nilrem #32323 üzenetére
Én már a Prémium újra inicializáláson túl vagyok nem változott gyanítom a gyárira sem fog miért is csinálná elvileg az a prémiumba nem szól bele. Minden más alkalmazás fut rendben. És mivel egyszerre több készüléken jelentkezett szinte egy időben akkor elvileg nem a készülékekben lenne a hiba vagy mind rossz lett hirtelen Azt lehet, hogy a Vtuner kiszolgáló változtatott valamit amit nem követ a tv szoftvere!
-
-
eladogeppc
veterán
válasz
nufenen111 #32324 üzenetére
Én sem nagyon értem ezeket, mert az egyik filmnél beállítok valamit, az nem jó a másikhoz.
Automata általában jó, de franc tudja. -
nufenen111
tag
válasz
Harsona80 #32319 üzenetére
A feliratot (srt) másold be abba a mappába, ahol van a film, és nevezd át a film nevére-címére. Úgy működnie kell neki.
Más.
3D kézi állításnál van két csúszka, egyik a 3D mélysége. Az egyértelmű, bár nem sok változást látok az automatához képest.De alatta van a nézési távolság csúszkája. Ez mit jelent? Mit állítok vele valójában?Bárhová állítom, így első ránézésre nem változik semmi.
-
nilrem
aktív tag
válasz
nilrem #32241 üzenetére
Ezt a választ adta az LG talán segít. Este kipróbálom.
Tárgy: vtuner alkalmazás betöltési hibaKöszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Hibajelenséggel kapcsolatban a következőt tudjuk Önnek tanácsolni. Érdemes lefuttatni a Prémium Inicializálást, amit a televízió támogatás menüjében tud elindítani. Amennyiben ez nem segít, akkor érdemes lefuttatni az Opciók menüben a gyári beállítás visszaállítását. Utána sajnos újra kell hangolni a televíziót, de segíthet a problémán.
-
arboczd
tag
Valakinek valami egyéb tippje [erre] (több féle gamilre küldtem magamnak, de egyikre se érkezik meg /spam-be se/)
Másik kérdésem az lenne, hogy lehetséges valahogy, hogy a magic remote hang kereséssel tudjak magyarul keresni vagy egyedi utasításokat taníthassak a tv-nek? (pl tv2 s ekkor odakapcsol vagy hasonló?
Igaz beérném azzal is, hogy a magyar keresendő szavakra nem hasonló hangzatú angol találatokat ad :-)Előre is köszi
-
!attis!
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor lehet maradok inkább a 2,5" winyónál.
-
Harsona80
újonc
válasz
huncutka1029 #32297 üzenetére
Konkrétan USB-ről akarom a Prisoners c. filmet lejátszani amihez külön szedtem le magyar feliratot!A számítógépen vlc player tökéletesen megjeleníti a tv-n csak az angol felirat elérhető....pedig a letöltött filmen van még spanyol felirat is de az sem jeleníthető meg a tv-n.....ez "anomália" vagy én vagyok teljesen hülye
????......Amúgy a többi letöltött filmeknél is gond a felirat.... -
Zirowe
nagyúr
válasz
PiciViki #32314 üzenetére
Ezt az ld550 és az ld750en tapasztaltam, pauseolva kis idő után folytatta, ha pedig simán az usb listán hagytam, akkor egy idő után kilépett a tv adásokhoz, jó idegesítő volt.
Ellenben az la620s-en ezt még nem vettem észre, volt, hogy 20percre is lepauseoltam, és csak annyi volt, hogy bekapcsolt egy képernyőkímélő a film címével, de nem indította el magától.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
!attis! #32313 üzenetére
Szerintem felesleges a 3.5"+több macera is van, ha másolni akarsz rá, mert a tápot is mozgatni kell, illetve az állandó ki be kapcsolgatás.
Nekem a gyári és a "barkács" táp nélküli 2.5"-el is tökéletesen megy (usb 2 és 3, mindegyiknek csak 1 csatlakozója van), de már az előzőnek sem okozott gondot a táptalanság. -
Watt25
veterán
válasz
!attis! #32313 üzenetére
Mai 2,5-es vinyók fogyasztása bőven elég alacsony ahhoz, hogy meghajtsa egy USB port. Csak rövid, nem hajszálvékony USB kábellel kell csatlakoztatni és működik.
Viszont ha külső táposat veszel, akkor nagy valószínűséggel akkor is forogni fog a vinyó, ha lekapcsolod a tévét. -
PiciViki
újonc
Sziasztok!
A héten vásároltam egy 119 cm-es LG LCD LED Tv-t.(47LA6136)
Ha nézek egy filmet és lePause-zom, akkor kb 5 perc múlva elindul magától. Tudna nekem valaki segíteni, hogy ez miért van?? Előre is köszönöm!
Üdv: Viki -
!attis!
tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék. Egy Lg LA620s tv van, ahhoz szeretnék venni a egy külső Hdd-t. Ezt néztem ki hozzá. Azért gondoltam 3,5"-ra mert van hozzá külső táp. A 2,5" -rol olvastam, hogy nem biztos, hogy kezeli a Tv. Véleményekre illetve a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Esetleg 1-2 Terrás ajánlat is érdekel, hogy kinek milyen van.
Köszönöm
-
nagyr
csendes tag
Sziasztok,
van bármilyen mód arra, hogy a Google Music Play-t telepítsem az LG Premium szolgáltatások közé?
42LA620s-em van. -
warren29
aktív tag
Sziasztok,
Fontos kérdésem lenne.
Ha a tv-m (55LW659S) optikai kimenetére kötök egy hm. erösítöt attól még kimegy a hang a tv hangszóróira is párhuzamosan ugye?
Tehát nem úgy müködik ilyenkor mint a fejhallgatókimenetnél, hogy ha bedugom a fejhallgatót akkor a tv hangszórója kikapcsol? -
Balinov
titán
koszonom Neked is, meg huncutka1029-nak is. Igen, uj a konzol nekem. talan 1x-i 5perces MediaMarktos PS3 fifazast leszamitva sosem hasznaltam meg.
GTA V-re, szepen felpeccselte magat, addig nem is engedte lemezrol feltelepiteni azt a cirka 8gib-ot, amig a friss javitast nem szedte le.
-
Zirowe
nagyúr
Tv továbbra sem ajánlotta fel az új frissítést, ezért penről raktam fel a 04.22.11-es fw-t, de továbbra sem megy rendesen az lg remote app és a miracast a nexus 7 2013-al.
Szóval akinek ettől megjavult, az szerencsés. -
arboczd
tag
válasz
huncutka1029 #32303 üzenetére
Több gmailes fiókkal is próbálkoztam többször is... Nem értem mit szórakozik velem :-)
-
Cok3
csendes tag
válasz
Balinov #32300 üzenetére
Jatek mod, kepjavitok - elsosorban Trumotion - kikapcsolasa. Egyebkent a GTA V nem laggol, hanem sok helyen visszaesik a framerate. Ha friss konzolos vagy, tudnod kell, hogy ilyennel fogsz meg talalkozni, nem csak PC-n ismert jelenseg ez. Mellesleg az V kb. technikai csoda igy a generacio vegen a maga 25-30 frame per second-jevel, jatszottal volna a IV-gyel PS3-on...na, az durva volt
-
huncutka1029
addikt
-
Hi. Gyors kérdés: az LG Cloud account amit csinál az ember a tévén, ha használni akarja, az mindenre jó a tévén belül?
Vagy kell csinálni egy másikat a premium appokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest