Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
eladogeppc #32899 üzenetére
Az szuper, mert úgyis Lidlis tanítható, gombmegvilágítású, kijelzős univerzálisat használok. Az lett volna a gond, ha mindig oda kell menni és tekergetni egy gombot. De ez így akkor tökéletes! Köszi a tippért!
-
gyeniko
őstag
válasz
Watt25 #32884 üzenetére
Nem, mert az olvasó "választhat":
1.) 10 m felett szebb lesz a képe a drága kábellel, vagy pedig nem!
2.) Lesz-e képe 10 m felett, vagy nem.A 2 értelmezés között "egy világ" a különbség! A "vallási" vita azon folyik, hogy a hdmi kábel minősége van-e hatással a kép minőségére, vagy nincs!
-
warren29
aktív tag
válasz
Watt25 #32893 üzenetére
Ezeket nem is néztem mert az ideg szét***sz.
De tuti van netkapcsolat mert mielött bedugtam volna a netet még kiírta, hogy nincs hálózat miután bedugtam pedig, hogy ellenörzés, tehát a netkapcsolattal semmi gond nem lehet.Döbbenetes.
ilyen szemetet 1/2 millióért. pfff... -
warren29
aktív tag
válasz
Watt25 #32890 üzenetére
áááááááááááááá b***d meg nem hiszem el.
Csípjetek meg.Na mondom akkor bedugom a netet a TV-be.
Firissítés engedélyezve, elindítja az ellenörzést és mit ír ki?NINCS elérhetö frissítés.
!!!
Egésze elképesztö mikor a tv software verziója 2010.04.04 nekem pedig itt van letöltve az LG support-tól a 2013.09.13-as verzó de nem engedi feltölteni.
Szégyen.
Szégyellem, hogy ilyen tv-m van.
Ha nem lenne itt a kiskutyám már lehet szétvertem volna de félek, hogy megijedne.Ekkora szemetet! pfff...
-
spiritex
veterán
válasz
eladogeppc #32889 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés: hogy lehet a hangerőt állítani? Van neki távirányítója? -
warren29
aktív tag
válasz
HofiZoli #32885 üzenetére
Megismételtem:
Hihaüzenet: ismeretlen hiba.
Ahogy elindul(na) a frissítés már 0%-nál ezt írja ki aztán pár sec után a hibaüzenet eltünik.
Az elöbb (1 órája) is ez lehetett csak telefont kaptam ezért nem vehettem észre.Hihetetlen.
Pedig már mindent megcsináltam, FAT32-re formáztam.
Ez ennyire bonyolult/nehézkes egy ilyen tv-n???
-
Sátán44
addikt
Akkor ahogy kivettem a született hszekből, bőven elég lesz nekem az a kábel, amit linkeltem.
-
Watt25
veterán
válasz
gyeniko #32881 üzenetére
3-4$-os aranyozott hdmi kábel bőven elég 2-3méteres méretben, 10méteresből pedig 10$-os.
A kábel minősége "nagy" távolságnál (10-15 m felett) számít
egy rövidebb (1-2 méteres) kábel esetén nem igazán számít egy HDMI kábel minősége. Hosszabb (10 méter fölött) kábel esetén azonban már érdemes lehet a kábel minőségére odafigyelni.
Szerintem mindhárom mondat ugyanolyan pontossággal írja le ugyanazt. (Na jó, talán az első konkrétabb.
)
-
Watt25
veterán
Őőőő... Ti elolvastátok végig amit linkeltem? Csak mert sztem ugyanazt mondjátok...
-
RI/OS
addikt
Valaki Dune media playert össze tudott hozni a magic motion univerzális beállításával?
A kaon boxot simán ki tudtam választani, de a dune-t sehol nem látom mint gyártót..
-
gyeniko
őstag
válasz
Watt25 #32871 üzenetére
Igen, csak nem szabad félreérteni.
Sok-sok bejegyzés és tesztek is vannak erről a témáról, ez nem az a topic, ezért nem kezdenék bele az ezzel kapcsolatos eszmecserébe, de röviden, amit én leszűrtem:A kábel minősége "nagy" távolságnál (10-15 m felett) számít, de nem a kép minőségében (illetve nem abban az értelemben, ahogy sokan értik), hanem abban, hogy van-e kép, vagy nincs, szétesik-e, vagy nem, kockásodik, zajosodik-e, vagy nem.
Olyan "mérős" tesztet nem olvastam, amelyben azt tudták volna kimutatni, hogy egyik vagy másik hdmi kábellel szebb, vagy éppen csúnyább volt a kép... -
Zirowe
nagyúr
válasz
Watt25 #32871 üzenetére
Árnyalhatod, ám a gyakorlat mégsem ezt igazolja.
3-4$-os aranyozott hdmi kábel bőven elég 2-3méteres méretben, 10méteresből pedig 10$-os.Lehet jönni táblázatokkal, ez viszont az én gyakorlati tapasztalatom.
De a szakértők szeretnek mindent túlmisztifikálni, hogy vmivel igazolják maguknak a drága kábel megvásárlását.
Ugyanez a helyzet a hangfal kábelekkel.
Teljesen felesleges, hogy mi az igazság, ők akkor is mondják a magukét, házimozi topic pl: ezért kibírhatatlan. -
gyeniko
őstag
válasz
Zirowe #32867 üzenetére
"...Majd jön a sok szakértő és megmondja, hogy minél drágább a kábel, annál jobb, de ez gyakorlatilag értelmetlen, hiszen digitális jelről van szó.
Én mindig is a legolcsóbb kínai kábeleket használtam, és eddig minden átment hibátlanul, még 10méteres kábelen is..."Hehehe... Ezért neked eshetnek páran!
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
warren29 #32865 üzenetére
Ha a tv csak dd-t támogat, akkor dts-t nem fog kilőni optikán.
2010es tv-m dd-t tud max (meg mp3, aac és hasonlók), de azt kiküldi 5.1-ben, ha a forrás olyan.
Dts-nél néma és kiírja, hogy nem támogatott audio, ilyenkor meguival szoktam átkonvertálni dd-re a hangot.Sátán44: mindenképpen hdmi a scart helyett.
Majd jön a sok szakértő és megmondja, hogy minél drágább a kábel, annál jobb, de ez gyakorlatilag értelmetlen, hiszen digitális jelről van szó.
Én mindig is a legolcsóbb kínai kábeleket használtam, és eddig minden átment hibátlanul, még 10méteres kábelen is. -
Sátán44
addikt
42LA660s mellett döntöttünk párommal. T-home (optika) beltérink van, amin hdmi csatlakozó található, érdemes lenne a scart-ot lecserélni hdmi-re? Milyen HDMI kábelt ajánlotok, ami elbírja a 3D-t is? Erről vélemény?
-
warren29
aktív tag
válasz
gyeniko #32859 üzenetére
"vannak modellek, melyek tudása megáll a Dolby Digital felismerésénél/kezelésénél."
Igen az enyém ilyen.(bár 2011 karácsonyán csúcsmodell volt)
De CSAK ha a saját médialejátszójával akarom lejátszani a DTS hanggal rendelkezö filmet!
Tahát a Dolby Digital-al semmi baja!
Jelenleg viszont még a sima DD 5.1 sem megy ki a tv-n.(lehet az ösrégi sotware miatt nem tudom, de nem enged frissíteni)
Viszont ha Auto üzemmódra van állítva a digitális kimenet akkor az azt kell jelentse, hogy ami bejön azt is lövi ki a dig. kimeneten átalakítás nélkül! (legyen az akár DTS-ES 6.1 is) -
gyeniko
őstag
válasz
warren29 #32851 üzenetére
Értem én, sztem Te nem értesz engem:
Az, hogy a htcp-t rádugod az erőlködőnek ugyanarra a bemenetére és 5.1 bújik ki belőle, nem függ össze a jelenséggel. Ha jól értettem meg, a problémád az, hogy a TV-ből milyen formátum jön ki, ugye, nem pedig az, hogy a htcp-ből milyen formátum jön ki. Szóval: a htcp-ből kibújik az 5.1, bemegy a TV-be, de onnan már csak 2.0 érkezik az erősítőre, vagyis, a TV-ben kell keresni az okot.
Még egyszer: elképzelhető (bár a konkrét típus menüjét nem ismerem), hogy a TV-d úgy van beállítva, hogy nem átengedi a hangot, hanem lekonvertálja. Még az is lehetséges, hogy a DTS hanggal van baja, vannak modellek, melyek tudása megáll a Dolby Digital felismerésénél/kezelésénél. -
bpq
csendes tag
Üdv!
Valaki esetleg tudja mit jelent az euronics-ban kapható pl 55LA660s[link] végén az AEE? (eddig mintha nem láttam volna ezt a típusjelben) -
farkas-j
őstag
válasz
spiritex #32844 üzenetére
Ez a kütyü a leírása szerint arra jó, hogyha van egy olyan TV-d ami nem képes médialejátszásra és WiFi kapcsolatra, akkor ez alkalmassá teszi rá. A TV-d a stik Miracast/DLNA segítségével a PC-dről, mobilodról, hálózaton keresztül le tudja játszani a médiatartalmakat. Én is csak annyit tudok egyébként róla, ami a leírásában szerepel. Van ennél jobb megoldás is, pl egy Androidos box vagy Androidos TV stik, csak ezek jóval drágábbak mint ez a kütyü.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
LG D2343P típusú monitoromhoz keresek fali tartót. Két kívánalmam lenne, kis szögben dönthető legyen lefele, és nem tudom létezik-e ilyen, de 90 fokban legyen kihajtható oldalasan (arra van az ágyam és esténként szeretek onnan filmet nézni). Lehetőleg az ára se legyen túl magas, de azért ne is törjön ketté már felhelyezéskor. -
warren29
aktív tag
válasz
warren29 #32851 üzenetére
Felhívtam egy informatikus barátomat aki mondhatni eléggé képben van.
Szerinte softwarefrissítés lehet megoldja lévén nekem még 2010.04.04-es software van a tv-n amivel még annakidején kijött.Na mondom akkor frissítsünk.
Leszedtem a legújabb software-verziót (2013.09.13) létrehoztam a „LG_DTV” mappát, belemásoltam a kicsomagolt EPK fájlt, rádugtam a tv-re a pendrive-ot és voálá: üres a mappa.
Mindent az LG pdf-ben található útmutatója alapján csináltam és megsem tudok software-t frissíteni. -
spiritex
veterán
válasz
eladogeppc #32849 üzenetére
Csak digitális kimenetű tv-re lehet kötni ugye?
-
eladogeppc
veterán
Ugyanez a gond a Sony val is, de az legalabb melyladaval gyonyoruen szól halkan is. Olyan mélyeket nyom, hogy csak csodálkoztam, pedig mi is LGt akartunk a TVhez, csak lebeszeltek rola. A samsungos soundbaros faszi szinten a Sonyra mutogatott, pedig a sajatjat kellett volna tolnia.
-
spiritex
veterán
válasz
farkas-j #32836 üzenetére
Nem igazán értem mire való a kütyü. A tabletemen, laptopomon, és a dekstopomon is van hdmi kimenet, amivel rá tudom kötni a tv-met ezekre egy hdmi kábellel. Ennek a kütyünek mi is az előnye? Csak annyi, hogy wifi-n megy a jel? És ha wifi-n, akkor a desktop-on mire van szükség? Amúgy lehet, hogy tényleg jó dolog, csak világosíts már fel. Köszi!
-
warren29
aktív tag
Sziasztok,
Pér hete megkérdeztem töletek és páran válaszoltatok is, hogy kimegy e a Dolby Digital/DTS jel a TV optikai kimenetén.
A válaszotok igen volt, csak állítsam be a digitális kimenetet auto-ra.
Tehát én 5.1-es hangot kérdeztem nem Dolby Digital 2.0-át!
Tegnap hidegzuhanyként ért a meglepetés, hogy NEM megy ki csak 2.0 !
A tv menüjében (55LW659S) beállítottam a digitális kimenetet Auto-ra!
Egy pendrive-ról akartam filmet nézni (ahogy szokás szerint) csak most már házimozi erösítövel.
Nem megy csak a két front holott 5.1-es a rendszer.
A haverom azonnal áthozta a HTPC-jét, és ugyanazt a filmet a HTPC-t ugyanarra az erösítöbemenetre rákötve azonnal 5.1-es a hang.Létezik, hogy ennyire hulladék lenne egy félmilliós TV, hogy csak DD 2.0 jel megy ki az optikai kimeneten???
-
hematomaI
tag
Az LA620s tv-én az új frissités hozott valami változást?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
LG D2343P típusú monitoromhoz keresek fali tartót. Két kívánalmam lenne, kis szögben dönthető legyen lefele, és nem tudom létezik-e ilyen, de 90 fokban legyen kihajtható oldalasan (arra van az ágyam és esténként szeretek onnan filmet nézni). Lehetőleg az ára se legyen túl magas, de azért ne is törjön ketté már felhelyezéskor.
Előre is köszönöm -
demonlaci
tag
válasz
eladogeppc #32835 üzenetére
Köszi, még tájékozódom.
-
törölt tag
Mitől szokott függni hogy viszi a tévé az egyes mkv-kat? Néztem párat, kettő elég szarul ment, eddig azt hittem a DTS hang fekteti meg de tegnap is ma is korrektül futott le egy 720p-s meg egy 1080p-s film is, utóbbi 140 perc volt. Amiknél megnéztem azok mind high profile 4.1-esek voltak.
Egy WD külső merevlemezről futtatom őket ha ez számít. -
farkas-j
őstag
Akinek "nem okos" a TV-je, de van rajta HDMI port és szeretne hálózaton (DLNA-án) filmet nézni, annak itt egy olcsó 4500Ft-os megoldás (Megbízható korrekt webáruház, már többször rendeltem tőlük árut. Nincs postaköltség, és a 30$ feletti rendelésnél ingyenes nyomkövetési számot adnak, amivel a Magyar Posta weboldalán lehet a csomagot nyomon követni.)
-
eladogeppc
veterán
válasz
demonlaci #32834 üzenetére
Gondold meg mit veszel:
Sony Soundbar HT-CT60
Nagyon jól szól !! Kellemes mély a hangja, még halkan is ! -
gahor72
aktív tag
válasz
demonlaci #32829 üzenetére
Nekem van már vagy egy éve.Tvzéshez egész jó,optikán megy a jel,bekapcsolódik magától ha jelet kap,fokozatosan erősödik a hangja a kikapcsoláskori állapotig.
Este ha a gyerek alszik és nem lehet erősítőzni akkor egész jó,de a házimozi az igazi.
Tavaly előtt sok akcióban volt tvhez,aztán sokat árultak is mert nem kellett.
10e-ért vettem.
üdv -
demonlaci
tag
A lg nb2020a soundbar hangprojektorral kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Beruháznék egy ilyenbe, hogy ne kelljen járatni a házimozi erősítőmet, ha csak tv-t nézek.
-
honda23
aktív tag
válasz
huncutka1029 #32826 üzenetére
Szuperfelbontás be van kapcsolva, hd adások infó gombnál is hd1080i, tegnap csináltam csak digitális adók keresését ismét.
1080p nincs sehol, nem is lesz, csak rossz 1080i, amit foltozgatnak majd.
Ha 3d-ben nézem viszont a hd angol és spanyol meccseket, akkor viszont a kép gyönyörű, 2d-ben életlen, homályos csak, 3 méteren belül nézhetetlen számomra. -
huncutka1029
addikt
vannak régebbi tipusok, amik open gl nyilt forráskódú szofttal kerültek piacra, lehetett megfelelő felszereléssel, és szakértelemmel custom FW-ket felpakolni, csakúgy mint a sammyGo -is nyujtot a samuknál ilyen szabadságot, míg le nem tiltották.
Sajna az új tv-ken secured EPK- fájlokban van a SW, így még azt sem tudjuk, milyen progival lehet biztonságosan kicsomagolni, és visszapakolni, nem hogy beleprogramozni...
Legalább is az én lehetőségeimet most meghaladja. -
huncutka1029
addikt
válasz
honda23 #32821 üzenetére
diginél régebben jellemző volt, hogy tré minőséget adtak.
Lehet 100% a jelerősséged, és a minőséged is, ha a forrás egy F...s Ha gyenge minőségű jelet digitalizálsz, abból nem lesz jó.
Mint pl, ha van egy mp3 fájlod 96bpm-mel, hiába tornázol vele, nem lesz stúdió minőség, hiába olyan a hangrendszered. Itt is valami hasonló lesz a történet.
másrészről, a tuner hibát box-al nem tudod kizárni, mert a HDMI bemenet, nem csatlakozik a tunerhez.
Lehet, hgy a box tunere erősebb, vagy kevésbé érzékeny a gyenge minőségre, és upscaling is van benne, akkor megint fals infót kapsz.
Most az jutott eszembe, hogy a TV kép beállítás opciójában nézd meg nem kapcsolt e ki a szuperfelbontás.Az unfo gombot megnyomva is HD 1080P-t ír ki?
nem lehet, hogy átpakolták a csatornákat, és az SD adó került a HD helyére?
Automatikus csatorna frissítés ki van kapcsolva? -
Đusty
addikt
válasz
huncutka1029 #32824 üzenetére
Értem. akkor ezek a nyilvánosan rátölthető alkalmazások programkódjait tartalmazzák gondolom
-
huncutka1029
addikt
mihez hasonló?
A smart apps ba semmit nem lehet telepíteni, csak az jelenik meg, amit a firmwarebe beágyaznak a fejlesztők.
Vannak letölthető alkalmazások, de csak és kizárólag azokat tudod letölteni, és telepíteni, amit a bejelentkezett LG fiókodból (smart apps) elérve az ő ajánlatukban találsz. ha ott van, akkor tudod telepíteni, ha nincs akkor felejtős. -
Đusty
addikt
válasz
huncutka1029 #32820 üzenetére
ez nem valami hasonló? Elég jó kis forráskódok.
-
honda23
aktív tag
válasz
huncutka1029 #32819 üzenetére
Diginél kábelen jön be az adás box nélkül, gyári visszaállítást megpróbáltam, de az sem segített.
Antennám nincs sajnos, de a tuner bajt ki tudom lőni egy kölcsön hd boxszal majd.
Egyszerűen a hd angol és spanyol meccsek számomra nézhetetlenek... -
honda23
aktív tag
Sziasztok
Van egy 42LW5590-es 2011-es tv-m.
A problémám a következő: digikábeles adás sd-nél is rossz, de a hd adások is nagyon rosszak, életlen, homályos a kép. TV-t már többször újraállítottam, átnéztem a kábelezést, ami 2-3 éves, újra kerestem az adókat, de az eredmény nem változott.
Saját médialejátszóján mkv fájlokat gyönyörű minőségben lejátsza, hdmi kábelen átvéve a képet is gyönyörű, tehát létezhet-e, hogy a tv tunere rosszalkodik?
Jelerősség 96%, jelminőség 100%, digis szerelők sem tudnak mit kezdeni a problémámmal, annyit mondtak, hogy szerezzek be egy hd boxot, azon nézzem meg a képminőséget, jobb-e vagy sem.
Valakinek valami tipp?
Állítólag nem változtattak semmit a diginél, pár hete ilyen rossz a hd adások képe, esetleg firmware frissítés segíthet a dolgon?
Eredeti 2011-es fw van rajta, eddig nem nyúltam hozzá, nehogy ne játssza le a külső vinyóról a filmeket. -
farkas-j
őstag
válasz
Watt25 #32805 üzenetére
Fejhallgató kimenet: A TV-k, boxok, DVD lejátszók stb audiokimenetei (RCA vagy SCART) nem tudják meghajtani a jellemzően 16-32 Ohm-os fülhallgatókat. Ahhoz nem tudnak elegendő áramot. Általában (de nem ökölszabály) kb. 47kOhm-os lezárásra ("terhelésre") vannak méretezve. Emiatt egy közbenső fejhallgató-erősítőre van szükség a fejhallgató használatához. Sajnos a gyártók a nagy spórolásban nem csinálnak sok készülékre fejhallgatókimenetet, pedig a belekerülési költség a legprimitívebb de már használható kivitelben nem kerülne többe 300Ft-nál. Ebből maga az aljzat a legdrágább a maga 50-100Ft -jával
alienpapa
Ha az optikán minden üzemmódban ki tudja adni a hangot, akkor én ezt az átalakítót javaslom, mert ezen a leírás szerint van fejhallgató kimenet. Ha a TV-n a hangkimenetnél az optikát (TOSLinket) választod, akkor elvileg dugdosni sem kell a különböző egységek (DVD, box stb) között a fejhallgatót, mindegyik hallható lesz a fülesen. Ez kb 5000Ft-ba kerül, vám és postaköltség nélkül meg lehet venni, 3-6 hét mire megjön. Egy hátránya van, hogy a hangerőszabályzást csak úgy tudod megoldani, hogy olyan fejhallgatót használsz, amin van hangerőszabályzó potméter. -
farkas-j
őstag
válasz
Szoke1982 #32814 üzenetére
Geeks.hu teszt: "Az LG 6-os és 7-es sorozata a belső tudást tekintve szinte teljesen egyeznek, lényegi különbség csak a háttérvilágítás vezérlésének módjában van, ami összességében azt eredményezi, hogy az LG a 47LM660S esetében a képfrissítés gyakoriságának jellemzésére a 400 Hz-et használja – az elektronika azonban ugyanúgy 100 képet állít elő másodpercentként, mint az LM7000-es tévék esetében. (Egyes források szerint a 7-es sorozat elektronikája valójában 200 képkockát számol ki másodpercenként, mi azonban a gyártótól származó adatok alapján úgy tudjuk, hogy csak 100-at.)"
-
nemettom
csendes tag
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok !
Kéne egy kis HELP már teljesen összevagyok zavarodva anyit olvastam,hogy már azt se tudom mi az igaz hol ezt írják hol azt.
Tehát La 660 valós HZ érdekelne most ez az igaz? Amit olvastam la 660 - 400hz mci = 100Hz la740 töl a 800hz mci az meg már valós 200hz ? Én egy la660 vagy 690 szeretnék és fontos ,hogy valós 100hz legyen. Meg azt is olvastam ,hogy a tavalyi lm 6os széria csak 50hz mind. Nagyon megköszönöm ha segitetek a válaszadásban. Lehet leìrtátok már 100x másnak ezért elnézést kérek elõre is, -
OldMike
őstag
válasz
spiritex #32806 üzenetére
Ezzel neki két gondja lehet:
A nagyobbik az hogy ugye ez az optikáról levett jelet konvertálja analóggá, viszont a jelszint állandó erősségű, legfeljebb a füles szabályozójával (ha van rajta ilyen) tudná korlátozottan változtatni a hangerőt.
A kisebbik, hogy külföldről akár harmad ennyiért is tudna venni (mármint ha az előbbi nem probléma).Nálam hozzáértőbb azt is megmondaná, hogy a konvertált jelszint erőssége és az impedancia megfelel-e egy fülesnek (érzésem szerint inkább az analóg erősítők audio in szintjének felelhet meg)
Findzs
A tévégyártók filozófiája (persze be nem vallanák) az, hogy vegyél a tévéhez valamilyen általuk gyártott házimozit, soundbart vagy bármit, ezért aztán vagy nem is tesznek füles kimenetet (mert azokon van), vagy a legkevésbé elérhető helyre rakják. Ezt a 2012-es modelleknél még elszúrták, mert hátul, a tévé széléhez rakták. A 2013-as modelleknél már kijavították a "bakit". A tévé legközepén hátul van a hátrafelé néző csatlakozó.
-
Vanos
aktív tag
47-esnél ~50 000-el drágább az 50'-os (fura, hogy 50-es méretben a 6-os sorozat a csúcs (660,667).
50'-osnál ~20 000-el drágább csak az 55'-os. Ki van ez találva!Meg az is fura, hogy a 47 és 50-es 660 fogyasztása 63 ill. 65W, az 55'-osé viszont 84W. Vajon nagyobb tápegységet, +áramköröket kapott?
Ezt is felveszem a listámra. Amelyik jó áron lesz, az lesz a befutó.
-
arboczd
tag
Olyan gondom lenne, hogy mivel Telekomos IPTV szolgáltatásom van, nem tudom rögzíteni a csatornák tartalmát mivel a tv (42La620S) nem tudja a HDMI jelét rögzíteni. Fizetni meg nem szeretnék rögzítős boxért. Nem létezik a Telekomnál valami CI-is dekóder, nem tudjátok???
-
nagyr
csendes tag
Sziasztok,
erre a kérdésre valami ötlet?:
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_32312-32312.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest