- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
Sziasztok.
Egy UQ750003LF tévém van Webos 04.41.03 szoftververzióval,várható rá még szoftverfrissités vagy nem kap már többet? 2022-es kiadású tv ha jól tudom.Appok miatt kérdezem mert képesek és lelövik pl a streeming szolgáltatók az appokat ha már elavult a szoftver a tévén -
lexter00
őstag
Sziasztok.
Lecseréltem a Basic távomat egy magic távra az LG tevémhez,az egér mozgását/érzekenységét lehet valahogy beállítáitani lassabbra vagy majd megszokom? -
lexter00
őstag
-
lexter00
őstag
Nincs valakinek elfekvőben LG Magic Remote MR22GN táv?
-
lexter00
őstag
Lg 65uq75003lf tévére hogyan lehet Facebook watch appot telepíteni?Az Apps nem hozza fel.
-
lexter00
őstag
Hogyan lehet a most népszerű részt szerkezteni higy azokat a mutassa amelyik platformokra elő vagyok fizetve?
-
-
lexter00
őstag
Van egy LG 65UQ75003LF tv és egy Lg Nb300 hanprojektor optikai kábelel rákötve.Az miért van hogy ha kikapcsolom a tévét akkor a soundbar is kikapcsol de ha bekapcsolom a tévét akkor nem kapcsol be a soundbar,külön kell bekapcsolni
-
lexter00
őstag
Kihúztam be dugtam a tévet,így már nem kell várni rá annyit.
Jó lesz ha így kell mókázni vele.
Ilyenkor megtelik a memóriája es azért lassul be?Nem zárja be a hattérben futó alkalmazásokat a tv?Valahol ezt be lehet állitani? -
lexter00
őstag
Kb 2 hete van egy LG 65UQ75003LF tévém,tudom ne varjak csodát mert gondolom nagyon belépő szint ez a tv,de valami elképesztően gané ez a op rendszer ami van rajta,váltogatja a képmódokat ha más platformon nezek valamit pl mas képbeállitásokkal megy yt és mással a netflix.Kb 5 perc mire eltudok inditani egy retek filmet a hbo maxon. Eddig egy buta tévet használtam egy Xiaomi mi boxal.De szerintem veszek vissza egy mi boxot mert elképesztően idegesítő ez a Webos sajnos.
Update:7 perc alatt nem töltött be a Hbo max a Netflix és a többi jó,nálam van a hiba vagy tényleg ennyire megizzad a hardver a Hbo max alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest