-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Még nem szereltem ki, valószínűleg nem is fogom. Viszonyítási alapnak tökéletes, csak meg kell tanulnom, hogy milyen hőfok az, amit én eddig hideg, meleg, pojó'nak kezeltem. Ezt például 18 perccel a bekapcsolás után húztam, egy duplányi hűtőcsapolással 86,5 fokos nyugalmi fejhőmérsékletről, 30 mp-es lefolyással és olyan finom lett, mint reggel (majd kipróbálom picit alacsonyabb hőmérsékleten is, mert érzésem szerint egy hajszállal több volt a kelleténél, bár az ízében nem mutatkozott meg, csak kívülről láttam soknak):
Fél óra után a fejhőmérőm 93,3 fokot mutat nyugalmi helyzetben és a bojlernyomás most épp 0,55 baron áll. Egy órát nem várom ki, mert nemsokára jönnek hozzám és nem akarok 3-4 deciket hűtőcsapolni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest