Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Még nem szereltem ki, valószínűleg nem is fogom. Viszonyítási alapnak tökéletes, csak meg kell tanulnom, hogy milyen hőfok az, amit én eddig hideg, meleg, pojó'nak kezeltem. Ezt például 18 perccel a bekapcsolás után húztam, egy duplányi hűtőcsapolással 86,5 fokos nyugalmi fejhőmérsékletről, 30 mp-es lefolyással és olyan finom lett, mint reggel (majd kipróbálom picit alacsonyabb hőmérsékleten is, mert érzésem szerint egy hajszállal több volt a kelleténél, bár az ízében nem mutatkozott meg, csak kívülről láttam soknak):
Fél óra után a fejhőmérőm 93,3 fokot mutat nyugalmi helyzetben és a bojlernyomás most épp 0,55 baron áll. Egy órát nem várom ki, mert nemsokára jönnek hozzám és nem akarok 3-4 deciket hűtőcsapolni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- iPhone topik
- Hardverfogócska a kertben
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Házi hangfal építés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest