Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Az a helyzet, hogy megy ez a sok tuning, de valójában legtöbbször csak egy vélt előny kergetése folyik. A gyárak viszont valóban fejlesztenek, nem csak ad hoc jelleggel, félinformációk alapján kicserélgetnek ezt-azt. Az hogy a Gaggiáknak alumínium bojlere van, és a gép úgy van összerakva, ahogy, az nem véletlen. Így jó.
Én is kicseréltem a Pavoniban a műanyag dugattyút rézre, mert azt mondták/sugallták/gondoltam, hogy azzal jobb lesz, de nem így van. Egy otthoni garázs tuning nem pótolja a gyári fejlesztéseket...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Df83v2 választható késekkel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest