- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Hozott a Mikulás 2 új Omniát. Megörültem nekik, mert furdalt a kíváncsiság, hogy milyenek lehetnek, de magamtól nem biztos, hogy megvettem volna őket. Elsőnek az Estate Brazil-t próbálom, de egyenlőre nem vagyok elájulva tőle. A zacsi az egyirányú szelep ellenére fel volt fújódva, mint egy lufi. Jó nagy erővel kellett nyomni, hogy kiengedje magából a gázokat, ami szerintem nem használ a frissességnek. Egyenletes, elég világos a pörkölés, ami a lejáratból ítélve másfél hónapos. Bontásnál az illata egyáltalán nem volt meggyőző. A normál állástól 4 teljes tekerésnyit (ascaso) durvítva jött az első normális lefolyás. Kinézetre akár még jó is lehetett volna, de ízre semmi extra, olyan, amiből nem kérsz rögtön még egy csészével... sőt.
Ja, és a vicc: az adagolási útmutató szerint 6 gramm kell az ideális ízélmény eléréséhez! Lehet, hogy itt hibáztam?
A másik csomag a Huila Colombia. Illatra sokkal kívánatosabb, remélem ebből majd jobbat sikerül FŐZNI
Más: nyílt egy Costa a Pólusban. A megnyitó alkalmából espresso-nak tűnő kóstolót kínáltak. Sosem szerettem az ilyen ingyen dolgokra rárepülni, de most kivételt tettem, hogy hátha pozitívan csalódok. Már elvettem a poharat, amikor a srác kedvesen megjegyezte, hogy ez egy karácsonyi mézeskalács-mittudoménmilyen latte különkiadás. Még szerencse, hogy ott volt a feleségem, de ő is megjegyezte a srácnak, hogy ez olyanoknak való, akik nem szeretik a kávét.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest