Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Mostanában adp fórumtárs ösztönzésére kísérletezek a 40s körüli csapolásokkal, igen jó eredménnyel. PY Yirga és Guatemala is ekörül, szűk dupla ristrettora húzva sikerült a legjobban. Most már csak azt nem értem, hogy amíg egy kávézóban 25-30s körül csapolt kávé is hibátlan, addig itthon tovább csurgatva sikerül hasonló eredményt kapnom. Ha rövidebbre vágom, akkor valahogy nem áll össze az ital, pl. csak savasságot érzek, gyümölcsöt nem. Olyan lenne ez, mint a jó bor: a savakhoz masszív test kell? Vagy csak élvezzem, és ne pörögjek ilyen kérdéseken?

Legutóbb a szegedi A2-ben kávéztam, ott Arcaffé-ból egy számomra hibátlan espressot kaptam: olaszos. nagyon finom, édes savakkal. Mondjuk ott a gépparkot egy Olympia daráló, és egy La Marzocco gép alkotja.
Más: a coffeehit oldalán 80 fontért előrendelhető a Handground kézi daráló. Beharangozó alapján kicsit komolyabb szerkezetre számítottam, mert a képek alapján alulról itt sem központosítja semmi a kerámia kést. Az állítási lehetőségek biztosan nagyon kényelmesek, de ha ennyi a fejlesztés, akkor egy központosítóval szerelt Skerton sem nagyon maradhat el tőle.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest