Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #71562240 #28812 üzenetére

Félreértettél. Abszolút nem akarok "böllenkedni" a 2050-el, csupán arra akartam rávilágítani, hogy a kezdőknek még mindig jobb választás, mint a divatos SAL, meg hasonló förmedvények. Ezek legalább alulról érintik a Hi-Fi-t. Ajánlom bizony olyanoknak, akiknek (mint néha itt is előfordulnak) még a készülékek összekötése is gondot jelent. Olyasféleképpen, minthogy autót vezetni sem Bentley-n tanul az ember.
    A két "nagy" összehasonlítása nehéz, hiszen az Orion készülékei nagyságrenddel többe kerültek. Mindamellett a Videoton korabeli (egyetlen komoly :) ) szaksajtója sem volt az igazi, BEAG, Orion, VT berkekben járatos ismerősöm szerint valami affair történt a székesfehérvári gyárban. Ez a törés megfigyelhető a HFM hasábjain. Az én dobozaim már átestek egy hangszórókészlet-aktualizáláson a 90-es években, csak a magasak eredetiek, bár a többi is VT gyártmány. Mint már leírtam valahol, '98. környékén akartam lecserélni "őket", de 160k volt az első pár doboz, amire hangilag megérte volna. Azóta kényszerűségből maradtak, házat kellett építenem, mostanra jutottam megint oda, hogy cserén törhetem a fejem. Nem vagyok botfülű, vagy igénytelen, de eddig nem futotta jobbra. Ezért is szeretném elsősorban megismerni a hazai DIY produktumokat (Kaláka, Gleden, Storm és társaik).

Új hozzászólás Aktív témák