Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Na kijavították a bugokat, de ahhoz hogy működjön negyedjére újra kéne kezdenem a játekot.
Nem fogom.A bugok a következők.
Harmadik végigjátszásnál nem működött a lelőtt állatok megnyúzása.A másik Kuttenbergbe nem minden kereskedőnél írta a piacon a beszélgetést, nem minddel lehetett kezdeményezni.
Harmadik 27 es íjászinttel, a lovasíjászpályákon tengri szinten elhalványult a kövesd az ösvényt, és kiírta a ló nem a megfelelő úton van.
Ezért a Sarló, Boroskabát, és Fülbevaló nevű pályákon nem bírtam megverni Bibreket.
A többin igen, meg is kaptam érte a trófeat.
150 pont kilövése lóról.Sőt a 10 lóversenyt is megnyertem visszavágóval amit Mikula szervezett.
Gyalogíjászatba a profikat verem.Az Ecsetelés a halállal dlcben feltartam a festő múltját trófea, és a végén a
kolostorból jöttek a képekért trófea.
Annyi még, hogy Gerda özvegyassz ony becsülrtéért szerveztem egy parbajt, de a nap bármely szakaszába odamegyek azt mondja messze van gyere vissza később.Szerintem bug.
Most az ősz dlcig felfüggesztem a játékot.
Kijátszása utan a kolostori téliig.Mindkettőt megvettem a Delu e Editionnal.
-
melega
őstag
Az Ecsetelés a halállal dlc is megvan, és a 2 steam achivementet is feloldotta hozzá a játék.
Még ősszel meg télen a 2 sztori dlc.
A téli kolostor dlct sokan várjak, én az első részben nem szerettem.
Ott kiloptam apincéből kulcsot, kilógtam a kolostorból a cumómért, elloptam a tárgyat atzól akit a banditák megbízásából meg kellett volna ölnöm.
Odaadtam neki a tárgyat meghazudtoltam őket.
Mehettem a táborukba -
melega
őstag
Olyan gondom van a játékkal, hogy letöltöttem a frissítéseket tegnap, de a lovasíjászatba tengri szinten hiába nyomom hosszan az At kontrolleren halványan mutatja a kövesd az ösvényt, és kiírja a ló nem a megfelelő úton van.
Előről kéne kezdenem a játékot, de negyedjére három lovasíjászpálya miatt ami semmit nem ad nem fogom.
Amúgy is feloldotta a 150 pontos lovasíjász achivementet.
A l9vasíjászat során elérhető trófeát.Az íjászatom 13 óra lovasíjászattal 6 osról 16 os szintűre, 3 óra lövészversennyel 16 osró 26 osra fejlesztettem.
A vadőr házánal mestereket verek íjászatba.Emiatt tengri szinten az utolsó három l9vasíjászpályát Sarló, Boroskabát, Fülbevaló nem tudom megcsinálni.
Így visszamentem Kuttenbergbe, ahol a nyári, és a téli dlc játszódni fog.
Amúgy videóra vettem a 848 as hozzászólásomba 2 lóversenyemet spoiler, ha van kedved nézz bele.
Meg ugyanabban a hozzászólásomban spoiler 2 felvételen hogy nehéz szinten milyen könnyen nyerem a lovsíjász versenyeket. Kedvenc hobbim a játékban.
Kíváncsi leszek következő játékukra.
Mivel Henry története lezárult. -
prolad
addikt
Nem azért, de elsőre egy Ryzen HX 370-en vittem végig, amin csak egy IGP van. Upscale nélkül 1920x820 (21:9-es monitor) mediumon elment átlag 50 fps-sel.
Most a DLC-t egy 7600M XT-n vittem végig (kb asztali 4060 szint), upscaling nélkül 2560x1440, high stabil 60 fps, van ahol több is.
Remekül optimalizált cím, teljesen felesleges milliós PC alá. Lehet inkább a közel 1000 mentésből kellene szanálni.Illetve az 1.3-as patch picit bugosan jött ki (egy-két crash és erős texture flicker), de már kint van az 1.3.1 hotfix ami javított mindent. 1.0-hoz képest rengeteg hasznos kis változás, még mindig az év játéka).
-
melega
őstag
Eddig szépen futott a játek, most is de 996 mentés után kevés a minimális gép ami megvan.
A 997. mentéstől fél óra míg betölt, és 5 perc míg ment a játék.
Viszont tuningolni nem akarom.
Majd ha jön a ps 6 egy gépet ami megfelel annak.
Mivel a Warhorses játékaihoz nincs gyári magyarítás.A Stalker stúdióihoz sincs.
Alapból olyan gép kéne.
Alaplap ami támogatja a 3 Ds processzort.
3ds Ryzen processzor
NVIDIA Geforce RTX 50++ os videókártya 32 Gbos GDDR 7 es
2 TB os winchester
Windows 11 vagy újabb o.p. rendszer
64Gbosra bővíthető DDR 5 memória
Blu Ray Disc
Wi fi kártya
10/100/1000 Mb/s sebességű internetkapcsolat
1000 wos táp
Legújabb office
Legjobb Eset Smart
Legjobb BandicamMa egy ilyen gép 2 000 000 Ft nagyon drága. A processzor megdobja 300 000 Fttal, a kártya meg 1 millió 200 ezerrel.
A konzol jóval olcsóbb, de idegen nyelven nekem nehéz játszani.
-
melega
őstag
Lóversenyeim mind megynertem:
RészletekTereplóverseny 1 Tereplóverseny 2 -
melega
őstag
Valakit érdekelnek a terep vagy lovasíjászversenyek a játékból.
Spoilerbe rakok majd föl videókat, ahol jól működtek.
Ahol nem tengri szinten az első 4 lovasíjászversenyt 5 óra volt megnyerni, és mindig menteni kellett.
Mivel ott letiltotta a ló kövesse az ösvényt a lovasíjászpályán, a célra meg a lóra is figyelnem kellett.Maradt ott a sarló, borospince, fülbevaló pálya.
-
melega
őstag
Na már a lóversenyek első felét megnyertem fogadásokra kemény szinten.
Addig nem nyugszom míg a másik felét meg nem nyerem azon a szinten.
A gyalogos íjászversenyeket is profi szinten sorba nyerem Troskyba.
A lovasíjász versenyeken is nyerek mindig könnyű, és nehéz szinten.
Viszont egy harmadik szinten hamisan működik. Letiltja a kövesd az ösvény gombot, és kiírja a ló nem a megfelelő úton van.
Videót is csináltam róla egy másfél percese amelyik szinten hamisan működik.
[link] -
melega
őstag
Na itt a videón ez a bajom.
Letiltja a kövesd az ösvény gombot, és kiírja a ló nem a megfelelő úton van.
Könnyű, és nehéz lovasíjász szinten nem csinált ilyet a játék.
Akkor is ezt csinálja, ha újraindítom a gépet, és korábbi mentéstől elkezdem.
Valamit lehet neki csinálni?
-
-
melega
őstag
Értem, én máshogy játszom, de nekem 3 végigjátszás elég volt.
Most fejlesztem maximumra az íjászatomat, a többi nagyon magas szintű.
A vívásom, erőm lopakodásom, és a tolvajlásom, és zárfeltörésem maximális.
A beszédem is elég magas szintű.Majd az íjász, tengri lovasíjász versenyek, és lóversenyek sikeres teljesítése után térek vissza Kuttenbergbe, a következő sztori dlc ott játszódik.
A való életbe is tetszik a lovasíjászat. Élveztem nagyon, plusz a lóversenyeket.A KCD 1,2 az én játékom.
Nincs más játék amiben átélhetem amit a ,,Visegrádi Palotajátékokon" látok.
A Witcher 3 ba se sok olyan küldetés volt. -
gyimger
őstag
Harmadik nekifutásra próbálok csinálni egy "definitive" mentést, hogy ne kelljen feltétlenül mindig előről kezdeni, próbálok mindent feltornázni már az elején. A Laboratores küldetés után elkezdtem könyveket olvasni, skill teacherekhez járni, vadászni, mindenkivel beszélni, felfedezni és 14 íjászat, 15 strength, 22 kard jött össze, közben 18-20 craftmanship és alchemy is a legjobb perkekhez.
Ilyen hat óra távgyaloglás vagy edzés k. unalmas lenne nekem, elég gyakorlás az útszéli banditák vagy táborok leverése. Sokat lopakodva közelítem meg, fel lehet tornázni a lopást, aztán távolról mehetnek az íjak, hadd fejlődjön az is. -
melega
őstag
Képzeljétek 5 ös szintről 16 osre feltornásztam az íjászatomat.
Rengeteget lovasíjászkodtam, és 12 óra alatt a kezdő, és nehéz szinten minden lovadíjászversenyen részt vettem, és 12 óra után a nehéz szinten minden lovasíjászversenyen nyertem.
Maradt a tengri szint lovasíjászatba,de ahhoz kell a sasszem effektus, Jöhetnek a gyalogíjász versenyek addig.
A tereplóversenyeken meg mindig nyerek Pebblevel akinek a sebessége 60 km/h 40 km és kb 6 óra lovaglás után ő lett a legjobb ló.
A festő ősszes küldetését megcsináltam: Ecsetelés a halállal dlc.
Az alapjátékot 3 szor játszottam végig.
Ebből 2. és 3. végigjátszásom során 6 óra túlterhelve rohangálás, 6 óra vívás Tomcattal, 6 óra olvasás, és 6 óra zárfeltörés, és tolvajlás. Mestertolvaj lettem, és tudós és profi vívó, és profi lóversenyző.
Nem mindenkinek van ennyi türelme a játékhoz.
-
melega
őstag
Most a lóversenyek jól mennek Troskyban
Imádom.
Most a tengri lovasíjász pályákat próbálom, ott már ugratók is vannak..
Meg ÉN a fősztori 3. végigjátszása után kezdtem az egészet, mikor már alig maradt melléküldetés.200 groschen visszautazni Troskyba.
A Brashes of Dashes dlct is csinálom közben.Addig vissza sem megyek Kuttenbergbe, míg nem jön a sztori dlc ami ott kezdődik.
Deluxe Editiont vettem. -
melega
őstag
Valahonnan le tudok tölteni a játékhoz normális magyarítást?
Amit letöltöttem magyarítás Brushes of Death dlcben kukacokat ír meg hülyeségeket, az alapjátékot még gyöngén lefordította, de a dlct nem.
-
melega
őstag
Írta valaki, hogy a dlck sztorival együtt játszhatók.
A Brushes of Death dlcbe hogyan tudok belépní?
Előről kell kezdenem a játékit, vagy elég ha egy kuttenbergi jóval korábbi mentést betöltök?
-
melega
őstag
Na most néztem vegig a Hunyadi sorozatot.
Láttam Zsigmond király alatt, utána Hunyadi kormányzó alatt olyan felszerelést pajzsot viseltek a magyarok, mint a kingdom come játékokban.
Kíváncsi vagyok ha 6 év múlva jön a következő részt, akkor vajon a törökók szövetségesei leszünk?
A Hunyadi sorozatban láttam hogy Cillei (aki áruló volt a töröknek) fogatján, mikor elhúzott ugyanaz a jel volt amit L
ord Capon a pajzsán is viselt. -
melega
őstag
Tudom hogy single player, de olyanra gondoltam akivel együtt játszom felváltva a single playert.
Amúgy belenézhetsz a videóimba pirossal kiemeltek.
Látod, hogy megy magamtól.
Érdekel a véleményed!Amúgy téged az életben érdekel ilyen, hogy:
Lovagi vívás, palotajátékok, kunok szablyavívása, lovasíjászat, lovagkor?
Engem nagyon, ezért vettem meg a gold editiont amihez az összes sztori dlc jönni fog.
Ezért írták, hogy az én játékom lesz.
Szeretettel várom a 2 sztori dlct, és a 6 év múlva megjelenő folytatást.Még a Blood of Dawnwalker ami érdekel.
-
melega
őstag
Jó lenne egy társ ehhez a játékhoz mármint a KCD első részéhez.
Mivel magamtól toltam végig. Viszont sok minden elmaradt.
Viszont játszótársat nem találtam, pedig jó lenne.Egyrészt aki nagy akciójáték fan annak saját családja és gyereke van, nincs ideje velem játszani.
Számítógép szerivzekbe, meg számítástechnika tanárok, internetszolgáltatók, mind ellene voltak hogy játszak vele.
Aki javasolta tudta hogy az érdeklődési köröm lovasíjászat, lovak, lovagi vívás amire nincs időm, maradt a szablyavívás, kunok harcművészete, és a japán kardművészet.
szervizesek, számítástechnika tanárok egy része, illetve internetszolgáltatók egy része frászt kap ilyen dolgoktól.
főleg mikor a fiatalok a játékokba is át akarják élni, nemcsak lovas, és vívósportokban.
-
prolad
addikt
Nyertem, olyan 10 pontos statokkal már elég könnyű eljutni legalább a 3. körig. Van egy perk (talán clinch master) aminél nagyobb eséllyel nyersz, ha összeakaszkodtok, az még jól jön, aztán beleállni az ellenfél arcába, beszorítani a sarokba és szép lassan lenullázni. PC-n a legkönnyebb, ha gyorsan kattintasz az egérrel, de kontrollerrel is sima ügy.
Vagy ha kicsit csalni akarsz, lehetett olyat, hogy a torna előtti éjjel ellopod az ellenfelek cuccait, nem tudom még mindig lehet-e.gyimger
Igen, emlékezetes volt, amikor rámrontott először, nem is emlékeztem ki, eléggé ki tud esni a normál útvonalról. És utana meg nem. Nem is ertettem először miért sebez akkorát, aztán meg hogy miért nem gyógyulok harc után se. Éppen odaéetem a fürdőbe az utolsó pillanatban. -
prolad
addikt
Az első részben? Runt? Fejbelövöd nyíllal, egy lövés még minimal archery skillek mellett. Tudom, mert amikor először játszottam, akkor lopakokdó karakterek volt és arra a harcra is vérezve, sérülten mentem. Nem csoda, hogy hardcore modeban kapott egy sisakot.
Egyébként az első rész sem nehezebb semmivel, sőt, ha tudod mit csinálsz, könnyebb. Skalitzban lehet elég sok mindent gyakorolni, utána rögtön a tutorial után ott vagy Rattayban, elérhető az összes bolt, fegyver, páncél és egy tréner aki megtanít lopni, zárakat feltörni.Kapsz kiképzést, fegyver, páncélt, lovat... Mire vadászni kell menni Caponnal, már elég jó felszerelésem szokott lenni.Ha utána elmész a fürdőbe Caponnal, akkor pl a legjobb kardot el tudod vinni ingyen. Hardcore mode szerintem még könnyebb is és normál modeban is van pár elég erős skill.
Egyedül annyi az extra kihívás, hogy agresszívabbak az ellenfelek csoportosan, 4-5 az egy elleni harcnál már jöhetnek meglepetések. Illetve talán az éjszakák sötétebbek, de lehet csak több az erdős rész és azért. -
melega
őstag
Senkit nem tudok megszólni aki az első részt az első csata, vagy banditavezér miatt befejezte.
Ugyanis ahhoz nekem meg kellett tanulni a aster strikot.
15+ osra fejleszteni a kardvívásom.
5 ösre az íjászatom
10+osra a védelmem
13 asra a karakterem főszintjét
10+ osra az aggilitásom.Akik nem tudták vagy elhaláloztak szerintem az első csatában, vagy főbossnál.
Esetleg megunták.Viszont kihívások tekintetében sokkal jobb az első rész, mint a második.
Saját véleményem. -
melega
őstag
Sziasztok!
A kingdom come delivarence játékokat egy békéscsabai portás javasolta godgamer
Mivel szablyavívás, kunok, hosszúkardvívás, lovagi vívás, lovagok élete, lovas íjászat mindennapjai ami érdekel.
Lovagkori, kés középkori csatákat átélhettem, nemcsak sport szintéj vívhattam.A körítések mesék, de az első rész vége sokkal érdekesebb volt amint a második rész.
Videók itt:
A második csatám a banditák ellen
Készülődés az ostromra 1
Készülődés az ostromra 2
Tóth Istvánék kiüldözése, és a vár visszafoglalása
Első részben Fekete Pétert nem tudtam legyőzni lovagi játékokon, túl optimalizált volt, és nehezebb mint a banditavezér.Kingdom Come Delivarence 2:
Tóth István két csapás volt véletlen nem vettem föl, itt az utána következő menekülés
Erik másodjára
Legjobb befejezés magamtól egyszerű parasztgyerekből nemes, nemesből
koldus, koldusból zsoldos katona és polihisztor, polihisztorból hadvezér.
Kuttenbergi lovagi játékok 1 rész.Ez az én végigjátszásom a két részről
-
melega
őstag
Annyi kérdésem lenne még hogy a KCD 1 ben a zsoké képességet kell aktiválni, hogy ne dobdájon le mellékküldetések folyamán az állandóan ágaskodó ló?
Például a ló amit a talembergi szakácsnőnek török be. -
PitLee
őstag
A középkori hangulat megvan, de "nagyon más tészta".
Manor Lords
https://store.steampowered.com/app/1363080/Manor_Lords/ -
melega
őstag
Köszi.
Amúgy az első részből is küldök majd spoilerbe videókat.
Nekem a második amúgy sokkal jobban tetszett.Sokkal látványosabb, sokkal kiforottabbak összetettebbek a mellékküldik. Sokkal gyorsabban fejleszthető a karakter.
Neked melyik rész tetszett jobban?
Az elsőbe 20 as szintűre fel kellett húzni a kardvívásom, 15 ösre a védelmem, és az erőm ,hogy a banditat leigázzam aki Sir Radzig kardját ellopta.
Jó sokáig tartott.A másodikba ami jobban tetszett, hogy sokkal több az ilyen látványos harc.
Zárfeltörésre, és harcra, és lopakodásra felhúzni a karakteremet vagy 30 óra volt.
Most a hamisítókat fogtam el, de a második részben sokkal jobban élveztem a hasonló főküldetést.
Ja és Skalitzban is fölszámoltam a banditákat, jelentettem Thobiasnak.
Most említették meg Eriket.Bernard, Robod, és a sasui nemes megbízásából az összes kun és banditavezért megöltem, és vittem a bizonyítékokat.
Háromnâl több kun ellen esélyem nem volt, a második részben ezen is könnyítettek.Még egy masik komoly jaték nincs amiben átélhetem a középkort a lovagi vívást, lovagok életét, lovagi játékokat.
Ezek erdekelnek.
Ezért javasolta a békéscsabai portás szintén info szakon végzett -
melega
őstag
Kérdésem lenne hogy az első részben hogyan tudom az íjászatot fejleszteni?
A lovat és a fejdíszt megszereztem a a talembergi szakácsnőnek az esküvőhöz, de a borhoz íjászversenyt kéne nyernem.
Az íjászatom béna 1-es szintű,
Amúgy a második részben is béna voltam íjjal. Nyílpuskával se voltam hú, de jó.Viszont az első részében:
A kardvívásom 20 as szintű, a védelmem 18-as, a főszint 14 -es, az erőm 15-ös.Captain Bernardrdnal töltöttem vagy 6 órát.
Annyi hogy Captain Bernardnak 3 banditatábort, Robodnak 6 kumán tábort, és a sasui nemesnek 3 banditatábort felszámoltam.
A kumán vezérek,és az utolsó 3 banditavezér jóval keményebb volt mint Tóth István a második részben.
Tóthot 2 csapással megöltem a trotsky kastélybeli írnok kardjával második végigjátszásra.
Eriknek meg esélye nem volt ellenem mikor olyan magas szintű voltam, hogy az íjászatot kivéve mindenben profi.
A másodikban az összes ellenséges tábor felszámolása, az összes bunyó megnyerése végén a trsotky kertész, meg a kuttenbergi sírtásó, a vadászoknak segíteni, lovakat lopni, zárak feltörésére fejleszteni a karaktert, tolvajoknak küldetéseket teljesíteni könnyebb volt mint az első részben.
Tomcat nagyon gyönge Bernardhoz képest.
Kíváncsi vagyok a 2 sztori dlcre, illetve a folytatásra ami Magyarországon játszódik szerintem, de szerintem a fejlesztő csapat a játék első két részével nagyon sok puskaport ellőtt.
Félek ha jön 6 év múlva a folytatás nem sok újdonságot tapasztalunk, persze a sztori még épülhet attól jól fel.
-
melega
őstag
Másodjára is végigvittem majdnem minden mellékküldivel.
80 órát fektettem bele.
Tóth István kettő csapás volt.
Eriknek esélye nem volt.A Trotsky kastélyából való menekülés is könnyű volt.
Mestertolvaj, tudós és mestervívó lettem a végére.
Tomcattal, tolvajlással, tudománnyal külön, külön 6 órákat töltöttem.
Türelemjáték is.
Most kezdtem az rlső részét most menekültem meg Skalitzból.
Olyan gyönge még Henry mint a második rész elején.Az elsőben is vannak Tomcathez hadonló karakterek, akiknél a vívásomat tudom fejleszteni?
A tolvajlásom is mint a második részben a molnárnál? -
melega
őstag
Tudtok másik játékot amiben lovagi tornán vehetek részt, lovagi stílust, vagy nemesi stílust tanulhatok?
Witcher és kingdom come játékok kilőve.
-
KaLeun
senior tag
Később sokkal jobb lett, de szvsz vagy elmegyek full realisztikusba vagy nem. Ez az egyik rész olyan amilyen, aztán a másikban tetőtől talpig páncélban egy macska méretű kutya kivégez két vakkantással...
Nagyon jó küldetések vannak (sőt néhány a Witcher 3 szintjén is meghaladja), de aztán beköszön a nonszensz politikai korrektség is. Ami alapvetően nem is létezett anno.
Elraktam az év végi ünnepekre, arra talán a javításokkal a harcrendszer eléri azt, hogy a fél méterre lévő mezítlábas parasztot teljes pácélban pofán tudjam verni...
-
melega
őstag
A javítópatcchal.is bugos maradt a játék.
Odamegyek Svetava Mikushoz és nem tudom átadni az ajándéktárgyat amit kiástam neki, mivel nem írja hogy A betű beszéd.
Ugyan emiatt egy mellékküldetést nem tudok megkezdeni, meg farkasokat hentelni, de én már nem kezdem előről.
Második végigjátszásom, és elég jó vagyok benne.
A kuttenbergi tornát itt is 2 csapással megnyertem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged