Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
musicproo #92892 üzenetére
Azokat a kézi spréket felejtsd el, csak pénzkidobás, a porszívónak meg van a kellő ereje mint a kompresszornak, csak nem fúj, hanem szív, így rendesen kiszippantja a port a gépből, pedig felbontottam és mégsem láttam szemmel a port, mégis ez volt a baja. Eleve ha a venti alá eszi be magát a por, azt nem látod, ahhoz le kell csavarozni az egész hűtést, de minek, ha porszívóval megoldható.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
echterion #92874 üzenetére
Köszönöm. Nagyon jól néz ki ebben a színben is.
Sőt talán kicsit jobban is mint a Lunar light verzióban, ilyen tipik szürke eminenciás.
Használd nagy megelégedéssel.
HW ügyileg a processzort (12800H <-> 11800H) és a RAM-ot (DDR5 <-> DDR4) leszámítva, minden ugyanaz, mint nálam a Blade-ben.
Én 230 wattos tápot kaptam hozzá, de szerintem bőven elég. Benchmarkok alatt a processzor maximum fogyasztása 95 watt volt, az RTX 3060 pedig maximum 105 wattot kért.
Intel oldala szerint 12800H maximum 115 wattot kér Turbo módban. Razer oldala szerint a 3060-nak maximum 105 watt van engedélyezve, amit hoz is. Ha feltételezek olyan esetet, ahol a 12800H bekéri a 115 wattot a 3060 pedig a 105 wattot, akkor is 220 wattban megáll az áram felvétel (egyéb alkatrészek áramfelvétele jelen "teszt" esetben elhanyagolható szvsz.). Nyilván ilyen eset sosem lesz, mert a hűtés nem bírná el.A tied esetében a 11800H az Intel oldala szerint maximum 45 wattot kér, a te 3060-ad pedig maximum 125 wattot (ebből 10 watt a dynamic boost). Szóval bőven elég kell, hogy legyen neki a 240 wattos táp.
Samsung RAM-ok saját tapasztalataim alapján teljesen megbízhatóak, nem volt még egyetlen egyel sem problémám. Razer is azzal jött, persze a 32 GB-ra való bővítéskor Crucial RAM-okat kapott. 2 oka volt. Egyrészt a Crucial cuccokat nagyon szeretem és nem volt azokkal sem soha semmi problémám, másrészt (és most lehet nevetni nyugodtan
) a zöld Samsung RAM-ok elég ostobán mutattak a full fekete belsőben, ellenben a fekete Crucial RAM-ok, hmmm nyami.
-
nggabi
félisten
válasz
laposonly11 #92890 üzenetére
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate] "ProductVersion"="Windows 10"
"TargetReleaseVersion"=dword:00000001
"TargetReleaseVersionInfo"="23H2"nincs mit öccá
-
Csupati
őstag
válasz
laposonly11 #92891 üzenetére
"Aztán gondoltam egyet és rácuppantottam a porszívót!!!"
Szegény porszívót még mi mindenre cuppanthattad rá .... -
Speedy007
őstag
válasz
Nekünk is hasonló élményben volt a hétvégén részünk
-
Frozen
addikt
válasz
Medocsabi #92809 üzenetére
Ezzel én is így vagyok,amennyivel kicsit jobb a hőfok cserébe szépen bele eszi magát a rézbe. Sőt nekem a proci tetején is látszik,hogy ott is a mikro résekbe már bele ette magát és azt sem lehet levakarni. Megkérdeztem pár szakit aki szerint normális, bár szerintem hosszú távon ez a dolog nem egészséges.
-
musicproo
tag
válasz
Én úgy vettem észre hogy nincs különösebben sok por a hűtőben az enyémnél ami szintén 1 éves gép, tehát megfujkáltam, és annyi. De fog kapni egy normálisabb pasztát, akkor a hűtőt átfújom kompresszorral is, biztos ami biztos.
Hőfokot nem figyelted, hogy mennyi volt a porszívós manőver után?
-
laposonly11
senior tag
válasz
musicproo #92884 üzenetére
Na leteszteltem a kis szarost(5600h / RTX 3060)
Unigine Heaven 4.0
Felbontás 2K külső monitoron, beállítások: Extreme, 8x élsimításLaptop normál módban fekve az asztalon:
Kb. 10 perc után 48 fps ből lett 10 fps, nyugodtan kijelenthetjük hogy gyakorlatilag a gép fuldoklik!A alakban felállítva:
Néhány perc után 48 fps ből lett 35 fps, még mindig nem jó!Aztán gondoltam egyet és rácuppantottam a porszívót!!!, hátha a por a ludas, és jééé, tényleg: 48 fps ből lett csak 44 fps, na ez már természetes throttlingnak tűnik.
De ez még mindig az 1 éves rászáradt gyári paszta, majd megkenem az újjal, és leközlöm a tesztet!
-
laposonly11
senior tag
válasz
Fúúú, nagyon giga brutyó fa**a géped van...
A Win 11 el most én is szívok, szinte egy nap alatt, az összes PC-mre, magától ráinstallállódott, Win 10 frissítésnek álcázva magát!
Komolyan mondom, veszek egy jegyet az USA-ba, meglátogatom a Microsoft főhadiszállást, és összeverek ott egy főkolompost.
-
válasz
laposonly11 #92849 üzenetére
Mert nem tiszta réz a hűtés, van benne valami ötvözet. De egyébként nem dráma ha ezüstös lesz tőle a réz, mert nem "megmarja" hanem beledifundál. Egy idő után telítődik a réz vele.
A alumíniumot szerkezetét bontja fel a gallium(ami egyébként az alumíniumgyártás mellékterméke)
-
Medocsabi
addikt
válasz
Devid_81 #92883 üzenetére
Pár éve emlékszem itt a fórumon is volt időszak,amikor mindenki panaszkodott az mx4-re, és kiderult, hogy valami hibás széria lett legyártva
Én azóta a Noctuát használom, asztali gépen meg sima arctic pasztát,az csak amolyan filmes letöltős gép,nincs terhelve,annak az is jó
-
Devid_81
félisten
válasz
musicproo #92882 üzenetére
MX5 az sajnos hiresen kula volt, azert is vontak ki a forgalombol.
Vicc amugy az, hogy amelyik jo volt az nagyon jo volt...de ettol fuggetlenul nagyon soknal volt keveresi baj stb, most mar van MX6, de ahogy nezem 1c +/- az MX4-hez kepest.
Nekem eddig szerecsnem volt az MX4-ekkel, van egy 6-7 eves, mar csak muzeumi darab, meg van egy 2022-es verzio az teljesen szuper volt eddig mindenen. -
musicproo
tag
válasz
Devid_81 #92881 üzenetére
Nem akarok még véleményt alkotni az MX-ekről. Annyit tudok mondani, hogy anno elsőnek MX5-öt vettem PCX-ről, az úgy be volt száradva gyárilag a tubusba, hogy kinyomni alig bírtam, felkenni meg aztán végképp nem lehetett, szóval azonnal a kukában landolt. Utána vettem ezt az MX4-et szintén PCX-ről, de annyi már feltünt tavaly is mikor kézhez kaptam, hogy valahogy ez is szárazabbnak tűnik mint jópár tesztvideóban.
-
Speedy007
őstag
válasz
KillHates #92875 üzenetére
Sokat tudna tenni a hatékony hűtésért illetve alacsony hőmérséklet eléréséért hogy ha le fixálná az FPS számát egy bizonyos értékre nem tudom hogy melyik verzió van neki 144hz-s vagy a 165hz-s de esport meg régi címek esetén lesz meg a fullos FPS szám. Így enélkül csak erőlködik a gép hogy minnél többet kaparjon össze melegszik meg hangoskodik feleslegesen.Nekem is le van 83-ra fixálva esetek többségében ezt szépen vígan tudja tartani anélkül meg elszaladd vele a ló hőmérséklet és hang téren is.
-
-
Longeye
tag
válasz
nggabi #92872 üzenetére
De igen, ez az, csak a csúszkákat lefelé nem tudod húzni.
Ez az első gamer notim, valószínűleg csak azért "bántja" a fülemet kicsit ez a halk hang. Jó az persze, had szellőzzön!
Van a családban egy ASUS TUF Gaming FX517ZE. Gyakorlatilag ugyanezekkel a paraméterekkel, csak I7 12650 proci van benne és DDR4-es a RAM. Az viszont teljesen csendben van, amikor nem dolgozik.
Terhelés alatt viszont jóval hangosabb, mint a Lenovo. -
Csupati
őstag
válasz
Nekem amig a 17 R1 volt(4.gen mq ) amikor felraktam a dell support assist-ot megakadt a gép majd utána maxon ment a venti benne, ez win10 alatt volt 22H2 build friss telepítés. Ezt kb 3-4X eljátszottam hogy friss win install és support assist (nem követem el kétszer ugyan azt a hibát,kb 4-5X hogy biztos legyek benne
) Vhogy a dell most nem találja az összhangot a winfossal.
-
echterion
nagyúr
válasz
Evil Snowman #92830 üzenetére
Íme néhány kép. A gép szép, outlet gépként vettem, de zsír új, az ssd és az akku is 0 km-es. Samu ramok vannak benne, nem tudom, ezek jónak számítanak-e. Majd kiderül, aztán megy bele a 32GB TeamGroup Elite pár.
A tapipad is remek, a bill. szintúgy. Tobii nincs, de nekem nem is kell, ellenben van gyönyörű QHD 240Hz kijelző g-sync-kel, 11800h és 3060-as gpu.
A win11-gyel nem vagyunk barátok, többször is kiakadt frissítés közben, az Nv driver frissítés valamiért nem megy, AWCC-ben sincs gpu OC opció. Valszeg majd kap egy gyalut és win10-et, mert ez eddig gyalázat.
És külön kiemelem nggabi-nak, hogy 240-es tápot kaptam mellé, mint ő a Lenovo-ja mellé. Majd kiderül, hogy ez baj-e vagy sem. -
Csupati
őstag
válasz
laposonly11 #92869 üzenetére
Ha a(z) MiSI laptop az , akkor az örök élet meg egy nap lessz. Azok mindent is kibírnak, nekem a hűtés megoldás nem jött be a gt60/70 en.
-
mihione
őstag
válasz
mihione #92864 üzenetére
ja még annyi hogy a gallium oxid (ezüstös felület) a tesztek szerint nem befolyásolja a hütési teljesítményt.Ezért rézre nyugodtan használható,de az első 1-3 alkalommal 3-6 havonta meg kell kenni újra míg le nem áll a kémiai folyamat.
A gyárilag nikkelezett réz hűtőknél amit az ASUS használ a folyékony fémes gépein ilyen probléma nincs,azok csak a gyárban vannak szarul pasztázva
Pedig néztem a yt videójükat amin promózzák h robot keni fel a pasztát meg az adagolja stb...mennyi meló és tervezés van benne. -
mihione
őstag
válasz
Nem marja ki,csak a gallium reakcióba lép a rézzel,így gallium oxid keletkezik a felületen.Ha már ilyen szép ezüstös a felület alapos pucolás után akkor nem fog már reakcióba lépni vele.Nekem az első folyékony fém kezelés kb 6 hónapot bírt,aztán nyomtam a rézre egy full polírt és a friss tükör oxidmentes rézre ment ismét a folyékony fém,ez hülyeség volt mert most kb. 3 hónap után ugyanolyan szar lett mint elötte 6 hónappal.Következőre ahogy Killhates is tanácsolta csak a felületet tisztítom meg óvatosan hogy az ezüstös felület megmaradjon.
-
Medocsabi
addikt
-
Longeye
tag
válasz
nggabi #92848 üzenetére
Nem ismertem ezt a programot. Feltelepítettem, de Win11 alatt hibaüzenetekkel indul, s a funkciói nem működnek.
Megnéztem viszont a Vantage-ben a "Termál mód"-ban van egyéni beállítás. De hogy itt mi alapján állítja a venti sebességét, az rejtély.
Van egy skála, ami Alacsony-tól megy 10%-onként Magas-ig. Ez gondolom a gép terheltségét jelentené. Itt lehet a csúszkákat le-fel mozgatni, ami a fordulatszámot állítja, gondolom. De mindegyik kategóriában van egy minimum, ami alá nem enged. -
RM007
addikt
Ezt csak úgy és már volt....szerintem próbáljátok ki a Alphacool Apex 17W/mK Thermal grease pasztát. Aki szereti elkenni annak csalódás lehet, nem kenhető nagyon sűrű ezért úgy kell feltenni mint a mester is csinálja középre a kupac és rá a hűtő, aztán fokozatosan rácsavarni minden csavarnál.
-
Dhampir
félisten
válasz
nggabi #92840 üzenetére
Érdekes, mert tapasztalatom szerint is viszonylag hangos maradt egy kitisztított Ivy Bridge proesszoros laptop MX-4 után, még ha nem is 100 °C. Habár hűvös levegőt fúj ki, de a venti mégis szinte folyton megy, pedig régebben csendesebb volt a gép.
Persze nem biztos, hogy ez az MX-4 problémája, mert már előtte is feltűnőbb volt a ventilátor fokozottabb működése és kevés poron kívül más nem is terhelte a gépet. -
echterion
nagyúr
válasz
-
-
musicproo
tag
válasz
laposonly11 #92852 üzenetére
2k felbontás.. akkor gondolom neked a legion 5 pro van.
Nekem akármennyit játszok tartja a 4.1-4.2Ghz-et BF alatt is, igaz AIDA CPU + GPU Stressnél egy idő után elveszi a turbo boostot és a 3.3ghz körüli alapfrekire vált a cpu.
Megpróbálok egy szilikonmentes pasztát első körben, ami elvileg kiküszöböli a "pump out" effektet, és remélhetőleg megmarad majd rendesen a paszta a cpu és a hűtő között.
-
RM007
addikt
válasz
Olyan 2017-18 -ban mikor folyékony fémeztem már tudtuk itt a topikban hogy beissza a réz felület pár kenés után. Én persze nem bántam jó volt úgy is, megérte, főleg mert vettem olcsón vagy 2db cpu heatsink-et az Ebay-ről tartaléknak. Hála már akkoriban is a legjobb, legolcsóbb lapossal rendelkeztem a topikban, szidtak is érte mikor cserélem már le mert elavult, közben még mindig használom.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
laposonly11 #92853 üzenetére
FixDirect, de én kértem kenjék csak azzal.
Amúgy gariba csinálták, szóval no para.
Aztán volt csere utalvány is, mert nagyobb gondja volt mint gondoltuk. -
laposonly11
senior tag
válasz
MaxxDamage #92851 üzenetére
Hmmm, szerviz nevét lennél szíves megadni, csak a biztonság kedvéért, hogy tudjuk hova nem szabad menni?
-
laposonly11
senior tag
válasz
musicproo #92824 üzenetére
Majd ha lesz időm én is újrapasztázom a Legiont(ugyanaz mint neked 5600h / rtx 3060) de én Deep Cool EX 750 essel kenem majd meg. Majd akkor megírom mennyi a hőfok Battlefield alatt. Próbáld ki az Orcs Must Die 3 at, most azzal játszom, az is erősen proci zabáló játék(képzeld el a jelenetet kb. amikor van vagy 50 csapda elhelyezve a pályán és jön kb. 70 ork + fizika, rag doll stb.), ott is 100C fok a proci, sőt kb. 1 óra játékkal szépen túlmelegszik és a 75 fps ből lesz kb. 30-45! Grafika ultrán, 2K felbontás mellett, szóval...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Liquid Pro az jól mar, nekem is kimarta 1x a 3D VC hűtést... (Asusba)
Szervizbe (FD) azt kentek rá és 3 hét (vagy 3 hó, már nem emlékszem) amit bírt ha jól emlékszem. -
laposonly11
senior tag
válasz
Medocsabi #92809 üzenetére
Ez így elég gáz, ugye eleve azzal reklámozzák a folyékony fémet, hogy kizárólag csak rézen szabad használni, mert az alumíniumot kimarja, eközben tele van a net ezekkel a példákkal amikor kimarta a rezet is, és a szerencsétlen júzer, ilyenkor nem tudja kinek reklamáljon!!!!
-
Longeye
tag
válasz
nggabi #92844 üzenetére
Szia!
Én erről tudok nyilatkozni: https://pcsupport.lenovo.com/hu/hu/products/laptops-and-netbooks/legion-series/legion-pro-5-16irx8/82wk/82wk009chv/pf4cnr86
Pont a ventiszabályozás az egyik, ami nem tetszik benne annyira. Silent-re állítottam a Vantage-ben, de akkor is szinte folyamatosan megy, ha rá se nézek. Nem hangos persze, nagyon is halk, csak hát...
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
musicproo #92839 üzenetére
Igazából bármikor bármiből lehet 1 olyat venni,ami hibás/nem jó. Én azt mondom,ha már minden létező variációt kipróbáltál azzal,ami a rendelkezésre áll,próbálj ki mondjuk egy Noctua pasztát. ~2500 forintot megér, akkor is,ha nem kapsz jobb eredményeket,mert akkor legalább tudod,hogy nem itt van a bibi
-
musicproo
tag
válasz
KillHates #92837 üzenetére
Friss pasztával is leszedtem megnézni, ott már máshogy festett a kép, eléggé kinyomta oldalra a hűtő, cpun felületén nem sok minden volt, bár a gpun is hasonló volt a helyzet. MX4 paszta. Tudom nem a legfullosabb, de azért "elismert" cumó. Külföldi oldalakon ha jól emlékszem volt aki arra utalt, hogy lehet rossz lenne maga a borda, hőcsövek stb...
Perpill össze van rakva a gép, erről írok.
-
musicproo
tag
válasz
KillHates #92826 üzenetére
Legion 5 15ACH6H Ryzen 5 5600H RTX3060
Itt egy saját kép. Itt pedig egy netes kép, ilyen hűtő van benne azt hiszem.A cpu felett van egy kb 3cm hosszu fél cm széles szivacs féle csík. Az látom hogy valamennyire kitartja a hűtőt, bár gondolom nem azzal van a hiba. Mondjuk a 2 részből álló hűtő cpu-n lévő blokkja miután csavarokat meghúzom, szemmel láthatóan nincs síkba a gpura illeszkedő résszel, egy picit feljebb van.
#92823Devid_81
A gpu hőfok nagyjából jónak tünik, bár ami érdekes, hogy ott is az egyik 3-as memóriachip szekción vastagabb thermal pad van feltéve minta másikon. -
motifator
senior tag
Szerintem nem olyan rossz deal [link] ha valaki nagy ufora vágyna. Egy billentyűzet kell bele.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Evil Snowman #92831 üzenetére
Megnyugtató érzés,hogy nem én vagyok béna
Mármint ebben
-
Medocsabi
addikt
Biztos én bénázok,de MSI AB-ben nem találok opciót a GPU temp monitorozására
Csak usage van,temp egyáltalán nincs kiválasztható lehetőségként,már a 3. verziót töltöm le. Most én bénázok, vagy nincs benne?
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Evil Snowman #92819 üzenetére
Mindenképp, de csak valamikor délután tudok vele foglalkozni. Sajna még egy vacak tesztre se futotta az időmből tegnap.
-
Devid_81
félisten
válasz
musicproo #92815 üzenetére
Nalam is voltak bajok a thermal pad vastagsaggal.
A vram korul az 1.5mm mar tulsagosan vastag volt, nem fekudt fel a huto a GPU-ra, az 0.5mm meg mar vekonynak tunt.
Nem a legjobb otlet de thermal padot raktam mindenre+K5 Pro-val megkentem a tetejet a padoknak, de csak azt ami nem erte a hutot rendesen egy kis extra boost nelkul
Lehet adtam a sz@rnak egy pofont, de annyiszor szedtem szet/raktam ossze a hutot, hogy a vegen elkellett dobaljak egy csomo sokszor hasznalt/probalt Gelid Extreme padot mert mar mindenfele serult lett a sok szerelestol, plusz belefaradtam a pad vastagsag kitalalos jatekba.
Volt otlet, hogy kiprobalok 2 fele vastagsagu padot egymason, vegul elvetettem mert mar nem gyoztem venni a thermal padot -
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Érdekes dolgot tapasztalok a kis legion 5-el (15ITH6H - 11800h +3060).
Monitor type-c - DP kábellel vna összekötve a hátsó csatlakozónál. Ha a noti jobboldali usb portjába bedugok valamit akkor le - le választgatja a kijelzőt, szépen villódzik időközönként. Ha nincs oldalra bedugva semmi akkor nem csinálja. (próbáltam több kábellel, pendriveal mindegyikkel csinálja) valami tipp? merem remélni hogy nem döglődik így ~fél évesen... -
musicproo
tag
vagy másvalaki esetleg ötlet?
-
musicproo
tag
válasz
Devid_81 #92777 üzenetére
Most csinálom a pasztázást, ami biztos hogy a cpu es gpun levo paszta is fullra kikemenyedett mostanra, tehat egy kalap kakit sem ér.
Amit viszont eszrevettem (ugyanigy talalkoztam mar ilyennel asztali vga eseteben is), hogy a vga ram chipeknel nem mindegyikre illeszkedett rendesen rá a thermal pad. Látni hogy nemelyik chip feletti padban nincs benne a lenyomat. Nagyon kis difiről van szó, vastagabb padot nem akarok rá tenni, az a hűtő számára nem lenne tul egészséges. Tanácsot várnék, hogy hagyjam így vagy esetleg egy pöttyni pasztát rakjak e a chipek es a thermal pad közé. (mx4, ami fémmentes). -
echterion
nagyúr
válasz
Evil Snowman #92812 üzenetére
Dark side. Lunar már volt.
FőDudu: jah.
-
echterion
nagyúr
Na végre megjött a Dell-től rendelt gépem. Most meg az első indítás, kíváncsi vagyok, milyen lesz. A körítés full fapados volt, a dobozban a gépen kívül csak a töltője meg a kábele volt. Maga a gép szép, súlya is van, nem egy pille cucc, a 14-es Hp után fura. A bill. sajna német, ezen majd lehet, segíteni kell, mert nem tetszik, kell szereznem bele egy angolt.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Pyttawrx #92801 üzenetére
Én sosem szerettem a fém pasztát,annyival (szerintem) nem jobb,mint amennyire szétcseszi a rezet. Megvettem a korábban említett Xiaomi gépet, első dolgom volt újra pasztázni. Még szűz volt a gép,a gyári fém paszta majd'fél milliméterre bemarta a hűtő felületét, próbáltam fotózni:
Ezt semmivel nem tudtam leszedni,asszony elemes pedikűrös reszelőjével sem(nemröhög
). Majd vennem kell eszközt,és fel kell csiszolni,felpolírozni, mert így ment rá a Noctua paszta. Az i7 8750h miatt jelenleg még jól is jön a kis mélyedés a cpu domború felülete miatt, de ez így akkor is gány meló, csak nincs hozzá eszközöm.
Amugy maga a gép iszonyatosan minőségi érzetű, az egész fém,a ház és a kijelző is, és egy abszolút kezdő is nevetve bármikor szétszedi/összerakja, annyira egyszerű. A kijelzo zsanér pedig valami epic. Én ilyet még nem láttam, egy acél merevítő fut keresztben és hosszában is a gép alján,azon van a zsanér->
Ez a gép olyan masszív,hogy örök élet+1 nap kb. Már fűzöm az ismerősömet, hogy maradjon inkább nálam, 165 mátyásért egy i7 8750h, gtx1060 6gb,32gb ddr4 ram, 2db nvme ssd, és sima hdd hely,ebben a gépben ezzel a hűtéssel ez így parádés. Volt Xiaomi flagship telefonom,utáltam, ehhez is hasonlóan álltam hozzá,de be kell valljam,lenyűgözött. Csak akkor lenne jobb,ha magyar billentyűzet és 144hzes kijelző lenne benne.
-
válasz
laposonly11 #92803 üzenetére
Csak kevés játék lesz azt írta.
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #92803 üzenetére
Lehet neki sem fog bejönni a sűrűbb állag. Nem fogja szeretni használni. Akkor csak kidobott x ezer forintot az ablakon.
1g meg 2.400Ft. Vagyis amikor legutóbb néztem annyi volt.6 hó kicsit túlzás.
Meg írta is, hogy inkább meló mint játék.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest