Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz #65537792 #92593 üzenetére
Nem igazán értelek. Szerintem...........
Látatlanban ezeknél alapjáraton vga nélkül is jobb gépem van kívül belül. Bill. touch pad nem tetszik. A proci részt fogom még csiszolgatni hűtésileg és vga-nak olcsón nem mxm akár egy 24GB-os kártya, a lényeg majd bármi jöhet. Sok sok éve így kellett volna kezdenem. ....magam nevében, ok mint érdekességet linkeltél. Én ezekkel már nem foglalkozom.Szóval proci...ezt láttátok már? [link] A benne lévő videót megnézni.
Nem is tudtam hogy még a külső kupakot is lehet vékonyítani. Meg aztán az új hűtőm is sokat fog még hozni mikor megveszem, de miről is beszélek a mostani cucc úgy ahogy van megfizethető áron jó pár évig maximálisan kiszolgál mert a proci játékra mindenre is elég, a legjobb felhasználói élményben van részem ezzel a minőséggel. Nem tudjátok miből maradtok ki.
Kiépítettem a laptopom, ez irányú igényemet, további felesleges köröket nem akarok futni. Ha valakinek tetszik ez a világ hajrá érdeklődéssel fogom figyelni.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
RM007
addikt
válasz Csupati #92594 üzenetére
Jó de mind az amit leírsz csak erős feltételezés, nem biztos hogy úgy megvalósítható. Ugyanakkor az is fontos szempont belül mi kapott még helyet. A 870 belsőleg nekem pl nem felel meg és elég 1 vga is. Vegye meg valaki és tesztelje le ha meri.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Csupati
őstag
válasz #65537792 #92593 üzenetére
Akkor már inkább ez a 870TM [link] , az egyik mxm slotba dob egy képet ad kártyát, a másodikba pedig mehet az mxm egpu adapter és megvan oldva a vga kérdés egy életre, ráadásul egy kis modding és a cput 2 venti tudja hűteni, a második cpu ventinek még csati is van a lapon , illetve dupla radiátor van gyárilag a 870tm hűtésen. Ugyan úgy megy benne a 9900k , és a dupla radis hűtés pedig ajándék. A hab a tortán hogy physX et megtud a képet ad kártyával számoltatni így leveszi a terhet a lényeges kártyáról.
[ Szerkesztve ]
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
törölt tag
RM007
addiktNézd csak.
MSI GT83VR Titan - i7 8850H, 32GB RAM DDR4, 2x GTX 1080 SLI 16GB, 2x SSD 1xHDD | eBayEz se rossz. Ajánlatokat is fogad. Ebbe szerintem asztali CPU van. Meg talán MXM VGA.
xmg ultra 17 716 | eBay[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz satz18 #92580 üzenetére
Ha olyan laposban gondolkodsz amiben 8GB vram-os VGA van ott elofordulhat, hogy az ultra grafikat itt ott mar el kell felejteni ujabb jatekoknal.
De mivel laposrol van szo nem csak a 8GB vram lesz a korlatozo, hanem eleve a VGA lesz keves minden szempontbol az uj jatekokhoz.
Gamer lapos az sajna szinte mindig azzal jar egyutt, hogy itt ott el kell engedni a max beallitasbol, szoval sokat en nem aggodnek ezen a 8GB keves dolgon...
-
Gubu0101
veterán
válasz #65537792 #92588 üzenetére
Azt meg akkor tudom meg ha szetszedem vagy szedetem, gondolom.Vagy stressz teszt es ha tul magas a hofok,akkor xar alatta a paszta?
Kerdes,hogy hany fok ami mar magasnak szamit egy amd procinal.Most igy jatekok alatt 80-85 fok korul mozog.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
törölt tag
válasz Csupati #92586 üzenetére
Direkt nem ezt akartam neki tanácsolni.
Sokszor játékok alatt nincs olyan kihasználtsága a gépnek mint ezeknél a bechmarkoknál.
Száma irreleváns értékeket fog kapni.Megezeket a légből kapott hülyeségeket hagyjuk már, hogy majd félóra alatt megsüt egy gépet bárki.
De mindenki azt csinál amit akar.
Nem a "bírásról" van szó. Szarul teszik rá vagy keveset.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz #65537792 #92585 üzenetére
Mert ezek a folyekony femek meddig birjak?Nekem mar az van benne,de amig birja addig nem cserelnem le.Biztos nyernek most is par fokot egy jobb pasztaval,de egyenlore nem erzem szukseget.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
törölt tag
válasz Csupati #92584 üzenetére
HWmonitor is jó. Egyszerűbb is.
#92583rodman73
Ez már folyékonyfémes ROG? Gondolom olyan gyatra mint amik eddig nálam voltak, akkor igen nem árt neki.
Szedd le a GPU-Z progit. Indítsd el. Utána kezdj el játszani. 20-30 perc múlva vagy amikor meguntad és kiléptél nézd meg a Sensor értékeket mit mutatnak hőfoknak.[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Meglett a Strix masina. 3/4 éves, lassan érdemes lenne át pasztázni? Ha igen, akkor milyen pasztát érdemes venni hozzá? Ez garancia vesztés nélkül elvégezhető ugye? Az akksi állapotát hogy tudom checkolni, hogy kb milyen állapotban lehet?
-
echterion
nagyúr
válasz MeSserke #92581 üzenetére
2000 euró nem olcsó sztem egy 3070ti konfigért. Nem ismerem ezt az oldalt, de ezt igen, ahol ugyanennyiért (sőt, most 25%-os akció is van) van 3070ti konfig, szintén kínai barebone forgalmazó, EU-ban és még magyar kiosztás is választható, ha ez számít: XMG NEO 15 (M22)
-
MeSserke
csendes tag
Sziasztok,
Szembe futott velem egy számomra ismeretlen oldal, ahol elég jónak tűnő laptopokat lehet vásárolni egész olcsón: https://www.skikk.eu/
Konkrétan melóra ezt a laptopot néztem ki: https://www.skikk.eu/laptops/loki-15-ii-3070ti - ilyen konfigot nálunk nem találtam, legalább is 1M HUF alatt nem. Amikor pedig ekkorának tűnik az árelőny, azért már izgalmassá kezd válni a téma.
Van valakinek tapasztalata a témában, esetleg vásárolt már erről az oldalról? Itt a fórumon egy éve volt egy említés erről, hátha van frissebb infója valakinek -
satz18
őstag
[link]
Gondolkoztam laptop vásárláson de ez egy kicsit elbizonytalanított. Van remény laptop fronton értemes mennyiségű vramre elérhető áron?Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
törölt tag
válasz KillHates #92576 üzenetére
According to the leaker, early specification targets for the GB102 gaming GPU include 144 SMs, a 382-bit wide bus, GDDR7 memory, support for PCIe Gen 5 x16, and 96 MB of L2 cache. As a comparison, the RTX 4090 has the same bus width, an SM count of 128, and features 72 MB of L2 cache.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FőDudu #92574 üzenetére
Jelenleg a szignifikáns előnyét a négyezres sorozat az új grafikai fícsörökből kovácsolja. Gyanítom, hogyha a játékfejlesztők utolérik magukat és elterjedtebbek lesznek a játékokban ezek a grafikai szolgáltatások, akkor majd igazán megmutatja a foga fehérjét a 4xxx. Addig meg csak nekünk dolgozik az idő, erősödik a Forint és devalválódik a négyezres GPU-k ujdonságának a varázsa.
Jelen esetben egyébként a 7900XT az ár-teljesítmény árbajnok a piacon ha régebbi játékokhoz keresünk VGA-t... De én nem látom értelmét forszírozni egy hibrid rendszer építését mert még a bughalmaz TLoU is szépen fut a koros 2070-esemen. Aztán ha meg majd ha jön valami olyan játék ami nem fog menni, akkor azzal meg legfeljebb nem fogok játszani De az OLED akkor is marad!!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
senior tag
Van hozzá program: Display changer
Én is csak egy másik topikban olvastam róla, szóval ennél többet nem tudok mondani, de a fórumtárs hátha tud neked privátban segíteni ha nem menne.FőDudu #92573
A kijelző és a VGA fogyasztása is mérsékelhető egy ilyen változtatással, pláne hogyha a játékokban a V-SYNC be van kapcsolva.
AMD GPU-k már régóta háklisak a sok Hz monitorokra (nem tudják lejjebb venni a VRAM órajelet), de nV oldalon úgy tudom itt nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz laposonly11 #92569 üzenetére
Ahogy mondod, tényleg nem érdemes váltani a 4xxx-es sorozatra.
Főleg, hogy a memória sávszélességet teljesen kiherélték
A 4090-es konfigok leginkább a bankszámlát hasítjákTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Akkor marad a kézi kapcsolgatás. Lehet, hogy érdemes lenne egy szkriptet csinálnod erre.
Valóban jó lenne ha a géphez adott csicsás (és erőforrás-zabáló) segédprogramok ilyen alap dolgot tudnánakTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
formula01
senior tag
válasz laposonly11 #92567 üzenetére
Egy ideje már elérhető ez a gép Alzán is, 492e Ft. Leírás szerint 75W-s 4060 van benne: link
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
laposonly11
senior tag
válasz FőDudu #92568 üzenetére
Ja, hát akinek előző generációs gépe van, és abból is a felső kategória, RTX 3070/80, annak most nem igazán érdemes váltani, egyedül talán az RTX 4090 es gépre, mert az már durván hasít, persze azoknak az ára már nem annyira kedvező.
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
FőDudu
veterán
válasz laposonly11 #92567 üzenetére
Nem igazan stresszes az eletmodom, szerencsere
Alapbol erzekeny vagyok a zajokra. Madar csicsegesre es ilyesmire nem.A vilag vegen lakom, itt nincs nagy zaj terheles - talan ezert all ra jobban a fulem a zajokra.
Altalaban sikerul toluk megszabadulni, igy a dolog nem igazan zavaro.A vitamin vagy asvanyi anyag hiany nalam nem jellemzo - eleg sok vitamint szedek es eszek is olyasmit amiben van.
1300 dodert (szallitas+afa) ez jo deal?
Ugy ertem mit is tud a 4060 mondjuk egy 3080ti-hez kepest?
1300 Euro korul mar ki lehet fogni 3080-as gepecsket.
Foleg ha nem gond a par honapos hasznalat.FőDudu
-
laposonly11
senior tag
válasz Gubu0101 #92552 üzenetére
Lehet hogy nem kell szakorvos, elég a megterhelő stresszes életmód és az gyakran magnéziumhiányhoz vezet, jobb esetben csak a zajok zavarnak(verébfingás 3 utcával arrébb), rosszabb esetben vádligörcsök alvás közben, stb.
Báj dö uéj, ezt linkelte már valaki, a legolcsóbb konfig RTX 4060 as kártyával, persze meg kell elégedni a gyatra színekkel a monitoron: [link]
Ordo est anima rerum.
-
hr2
őstag
válasz KillHates #92565 üzenetére
Nem vagyok az insaider programban és custom win 11 et használok a game-k miatt.
Tavaly október óta van fent a Ghost Spectre W11 v7 verzió, azóta semmi lassulás semmi anomália, olyan mint a villám, nem szívesen váltanám le még neki a legfrissebb verziójára sem, annyira bejött.Csak ez hiányozna a 60Hz, ha nincs töltőn, azt hittem van valami jó kis progi hozzá.
Armoury Crate tudhatná.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz echterion #92561 üzenetére
Én azt mondtam,ugyan olyan gyártó mint a többi . Nem emelkedik ki semmivel a többi gyártó közül. Nekem pedig volt dell korábban és csak a gond volt vele ez meg tapasztalat és én többet nem kérek belőle.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
hr2
őstag
Üdv.
Megkérdem itt is.
Be lehet valahogyan állítani, hogy ha lehúzom a töltőről, akkor automatikusan állítsa be a kijelzőt 60Hz-re, mikor vissza dugom meg 144Hz-re?
(Asus TUF DASH 2022 FX 517ZM)
Segítséget előre is köszönöm.
-
Frozen
addikt
válasz echterion #92554 üzenetére
Én nem tudom mit vannak ugy páran elszállva az aw.tól hogy az a valami szerintem ugyan olyan mint a többi semmivel sem különb gyáró. Na meg dellt sem nagyon vennék még1x az életben amikor volt is elég hamar alaplap meg hdd gondja volt.... 2x volt miatta szervízbe régen... szóval én messzíről elkerülöm
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz echterion #92554 üzenetére
Gyengébb benne a proci.
Intel® Product Specification ComparisonAmúgy jah. Ebben a felállásban AW a jobb.
-
Gubu0101
veterán
válasz FőDudu #92549 üzenetére
Ajanljak egy jo szakorvost? Vannak igen akik nagyon erzekenyek minden kis zajra is.
Perfomance mondban van AC-ben,amikor jatszok,este ha nezek egy filmet,akkor atnyomom windows-ra,akkor tenyleg nema.De van meg silence meg meg nem tudom mik,azokat sose probaltam.Mondjuk igy,higy joforman kabelrol megy a gep nem is toltetem az akkumlatort csak 80%-ra,elmeletileg igy tartosabb.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Frozen
addikt
válasz #65537792 #92544 üzenetére
Lesz értelme
Xmg ben már vannak tesztek a cl40 6400 ast tesztelték aszem és jelentős különbségek vannak. De náluk is majd csak nyár felé lehet opciosan bővíteni.
A gyári cl 46 5600 hoz képest jelentős ugrás a cl40 6400 még játékokban is szerintem sokat fog dobni.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
FőDudu
veterán
válasz Gubu0101 #92548 üzenetére
Ajjajj. De meg mennyi. A legtobb az nem nema.
Nekem az sem fer bele, ha nehany percenkent felhangosodik es kifujja magabol a meleget.Menjen a hutes mondjuk olyan sebesseggel ami nema gepet eredmenyez.
(ha terhelem nyilvan nem lehet nema, de alapon, netezessel es mondjuk online radio vagy tavmunka kozben elvarom, hogy kussoljon).Azaz olyan szinten nema, hogy a fuledet 10 centire a gephez kozelitve sem hallod. Se a ventit se a susogast.
En extra erzekeny vagyok a zajokra - peldaul azert csereltem TB dockot, mert abban van egy pici venti es az zavaroan hangos volt a nema gepemhez kepest. Pedig ez egy 2xx Euros HP dock volt.
Kocsiban is, ha a baszus utemere zorog valami az mar idegesit. Multkor fel oraig hallgatoztam, mert ugy tunt a jobb ajtonal zorog valami. Aztan kiderult, hogy a fejem folott a szemuveg tokban a szemuveg csinalja....
De volt amikor az emelo nyekergett a potkerek feszekben.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Gubu0101
veterán
válasz FőDudu #92547 üzenetére
Van olyan gep ami nem nema netezes kozben?Nekem eddig 2 bol mind 2 csendben volt/van.Strixet meg nem probaltam mennyit bir a 90-es aksival,mert ha hasznalom akkor is jatekra,ugy meg kell neki a tapkabel.Na ma ranezek
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
FőDudu
veterán
válasz #65537792 #92544 üzenetére
Valojaban azt kell mindenkinek jol belonie, hogy milyen tljesitmenyre van szuksege.
Nem egyszeru meghatarozni, de utana a valasztas mar egyszerubb.Ha valoban kell a 13980HX, 64GB ram, 4TB SSD es az RTX4090, akkor azokbol a gepekbol kell valasztani ami ezt tudja. Lesz MSI, AW, Razer, stb a listan - aztan a vegen ugyis kompromisszumot kot, mert az egyik nem elerheto meg, a masikon nem lesz magyar bilentyuzet, a harmadik csak kulfoldi garis, stb...
Nekem elmult 2 eves a gepem, gari lejart. De ettol fuggetlenul az en celjaimra eleg.
Igy ezeket az ujdonsagokat ugy szemlelem, ahogy egy kivulallo. Nyugodtan belekotok olyanokba, ami masnak eszebe sem jut (pl. 3 oras akkuido a 90 wattos akkubol).
Nyilvan azert, mert a mostani gepemen ezek joval jobbak. Miert is vennek ketszer annyiert valamit ami par parametereben rosszabb.Nalam igy alakul most a lista
1: 2 kilo folotti gep szoba sem johet.
2: alap hasznalatnal nema
3: 8h+ akkus uzemido netezessel
4: minosegi kivitel. Fem haz nem art.
5: jo kijelzo. (300+ nit, matt)
6: usb toltes (mert ha kell egy telefon toltovel is elvan)
7: jo webcam. 5mp jo lenne (a mostaniak vicc kategoriak)
8: ha kell, akkor legyen eros (vmware virtualis gepek futtatasa)
9: eleg eros a CS:GO-hoz fullonEn csak azert vettem Razert, mert minosegben az a Macbook Pro alternativaja.
Egyebkent nem lenne szuksegem gamer gepre. (CS:GO egy ceruza hegyezon is elmegy)FőDudu
-
FőDudu
veterán
-
Frozen
addikt
válasz #65537792 #92540 üzenetére
Azért azt kétlem hiszem tudomásom szerint még mindig nincs a piacon elérhető noti memoria 6000 feletti ddr5.. ergo ez még mindig nem a csúcsgép.
-
törölt tag
4.888€/1.845.000Huf + szállítás
Minden benne van. Bővíteni sosem kell már.
-
Zoleee83
addikt
válasz echterion #92533 üzenetére
Nagyon köszi a válaszokat!
Dying Light 2, Resi 4, Jedi Survivor, Returnal, Control, CP2077, ezekre lőnék.
Nem cél az Ultra, egy közepes élvezhető beállítás jó volna, de ezek szerint nem kivitelezhetetlen.
Vonz a TUF széria, a Legion-ról csak jókat olvastam.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
echterion
nagyúr
válasz Zoleee83 #92529 üzenetére
Lányom 3050ti Legion-ján high-on megy a Hogwarts, nyilván RT nélkül. Szóval igen, szerintem még pár évig elég lesz, ha nem ultra a cél. Amit meg bacnak optimalizálni, azt meg ott kell hagyni, nem pénzt adni a kiadójának.
Legion ok, TUF nagyon talán, a másik kettő tuti felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
-
consono
nagyúr
válasz FőDudu #92524 üzenetére
Nálam AMD+NV van, de mindig látszik mindkettő, az eszközkezlőben is és feladatkezelő is két video kártyát mutat. A fogyasztást nem néztem eddig...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
FőDudu
veterán
válasz consono #92523 üzenetére
Nekem ugye automatikusan valtogatna az Intel es NV kartyak kozott, de ha megy az AB, akkor nonstop ax NV megy. Azaz ohne energia takarekossag.
Ha megy az AB, akkor ott az NV kartya a hwinfoban. Ha nem, akkor csak az intel latszik.
Lehet, hogy csak az en gepemen van igy.
Nalam plisz 10-15w ertelmetlen fogyasztast okoz ezzel.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz Vigneau #92519 üzenetére
Ha akkurol is hasznalnad, akkor mindenkeppen teszteld le, hogy az MSI AB nem okoz-e ertelmetlen fogyasztast.
Nalam az Nv kartyat folyton lekerdezi es alapbol 10-15w fogyasztast produkal a kartya (HwInfo alapjan uresben is az megy), ha megy az MSI AB. Mig ha kikapcsolom es csak siman akkurol netezek, akkor nem megy az NV kartya es a gep (Razer Blade) szepen eketyeg 8 orat akkurol. MSI AB eseten meg menne vagy harmat.
Szoval ha nem kell, akkor ne jaratsd azt sem, valoszinuleg a gep tudja melyik kartyat mikor kell hasznalnia.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
consono
nagyúr
válasz undercover #92518 üzenetére
Ne 99%-olj, az igazán Intelen jó csak. Tedd fel a Ryzen Controllert és semmi mást ne állíts be, csak azt a hőmérsékletet, amit amit maximumként szeretnél. Nálam ez 85 fokon van, de van olyan profilom is, ahol csak 65, vagy 70. Meg olyan is ahol a fogyasztást állítom 15 vagy 25 wattra. Ki kell tapasztalni nálad mi a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Vigneau
félisten
Vágom a lényeget, amit írtál.
A fentebb taglalt gondok miatt szerintem visszarakom majd a ThrottleStop-ot, aztán 40/50W-ra megpróbálom lekorlátozni az i7-12700H-mat. A többit pedig idővel meglátom.
Az RTX 3050 Ti-re meg jó lesz a már bevált MSI Afterburner.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
FőDudu
veterán
válasz #96974848 #92452 üzenetére
Ezt is jol elkefeltek.
20w folotti alap fogyasztas?3-4 ora akkuido bongeszessel a 90wh akkubol?
Nos ez eleg szegyen.Kontextusba helyezve: 20 wattot eldisszipalni mar nem lehet passziv modban, ahhoz mar rendes hutes kell, nem is alap fordulaton. Mindenkeppen pazarlas.
FőDudu
-
RM007
addikt
Milyen érdekes ugyanaz a töltő csak más a vége és az ára.
1, [link]...ott alatta még drágább találatok.
2, [link]
Gyakorlatilag a végén a dugót fizeted meg.
Még emlékszem pár évvel ezelőtt 1 ezresért átrakták nekem.[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
Tele a net vele:
[link]Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
válasz MaxxDamage #92500 üzenetére
Sacc per kábé úgy tűnik valamely effektet számolja rosszul, bugosan. Lehet driver hiba is, vagy a játéké is. Nem egyedi az eset, szóval szerintem nem kell megijedni:
[link]Ordo est anima rerum.
-
válasz Csupati #92507 üzenetére
Képet elnézve X170 előtti szériás Clevo.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Csupati
őstag
válasz MaxxDamage #92506 üzenetére
ah hogy mxm, na akkor milyen gép pontosan? Driver inf mod kelett hozzá?
igaz 9xx/1xxx nél de volt hasonló amikor driver inf modot irtam a nem bele "tervezett" vga miatt.[ Szerkesztve ]
-
válasz Csupati #92502 üzenetére
Jah az nV drivert írtam neki.
Többit nemtom.RTX 2080 MXM verzió
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RM007
addikt
válasz Csupati #92504 üzenetére
Mindjárt ráugrok. Inkább ne mutass ilyet. Még a végén megveszem és bebarkácsolom a cpu nyílásba fűrészelés mellett csöpögő nyállal vajon mi lesz, nyertem-e a lottón.
Ebbe a buliba beszállnék. Ezt elmentettem. Bár inkább megvárom a 11-12 genes megoldásokat.
Mikor jöttem azzal hogy kellene egy processzor foglalat átalakító jobb procihoz, akkor jól ki voltam nevetve, most meg lám nem is lehetetlen ez a elképzelés, megcsinálták még ha a biosz miatt nem is használható mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Csupati
őstag
WTF?
RM007 KillHates
[link] I9-10980HK ES 1151V2 socketben és "csak" 55k[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Instabil OC/UV.
-
Csupati
őstag
csak warzone vagy máshol is? lehet driver hiba
lehet gpu memoria issztem.
Elsősorban mindenképp vagy frissebre rakni a drivert vagy régebbire.
Ha gpu / memória lenne akkor csíkozna vagy kockázna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Lenovo LOQ Gaming Notebook
- Dell XPS 13 9320 - 4k OLED - i7-1360P, 32GB LPDDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - 3 ÉV GARI
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB
- ASUS X556U (i3-7100U+NVIDIA Geforce 940MX, 8GB RAM)
- MacBook Pro 2017 15" TouchBar, i7, 16GB, 256GB Erősen használt!
- Eladó Macbook Pro 13" Touch Bar Intel processzorral. 2019-es gyártás.
- ASUS TUF FA507UV 15,6" FHD IPS 144HZ / RYZEN 7 8845HS/ 16GB DDR5 / 1TB PCIE / RTX 4060 8GB
- Használt MSI GF65 Thin 60Hz/i7 9750H/ 40GB DDR4 ram/ 512GB SSD/ RTX 2060 6GB/