- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
#65537792 #97479 üzenetére
Sajnálom ami történt veled, ez abszolút szerintem a vásárló sara olyan rejtett hiba nem létezik ami egy simpla rutin feladatnak tűnő BIOS Update-kor elő jön. De ha téglásodik a gép akkor is a felhasználó problémája úgy mint a telefon esetén hogy arra már garancia nem vonatkozik ha saját maga áll módosítgatni a rendszert. Hasonló két eseményem nekem is volt ram és ssd ott nem nyomtak fel SSD esetén rosszul választott a vásárló nem volt kompatibilis azzal amihez szerette volna használni, ram esetén dettó.
Valóban túlzás volt amit a PH adminja(i) művel(nek) de azért én megértem őket is hogy miért alkalmazzák a zero toleranciát de attól még át kellene volna nézni az esetet és az alapján bírálni az. Utóbbi időben hasonló "kalandorokba" (nem rád célzok cyberwarfare) botlottam itt a HV-n olyan dolgokat árul ami van nála rendelés után derül ki hogy heteket kellene rá várni, vagy egyszerűen eltűnik ha óvatosságból csak a futár költséget utalom el az előzetes megbeszélés után, de olyan is volt már hogy gyári képekkel vagy a termék dobozát töltötte fel a hirdetés feladásakor ír rá az ember hogy töltsön fel több képet és kérnék bővebb információt róla azzal a mesével jön hogy dolgozik stb. de ígéri estére pótolja a mulasztást de mikor eljön a megbeszélt időpont akkor "szomorúan konstatálja" az ember hogy hiába várt fél akár egy teljes napot az illető berezelt és nem csak a hirdetését de még a fiókját is törölte.
-
FőDudu
veterán
válasz
#65537792 #97505 üzenetére
Minden folyadek behatasnak van nyoma. Nem lehet ugy letakaritani a panelrol - illetve de csak nem - hazilag, hogy egy szakavatott szem azt ne szurja ki.
Sokaig szereltem cuccokat, gyarto szervizeben mikroszkoppal, lattam eleg csunyasagot.
Kb az egyetlen lehetoseg az ultrahangos mosas (meret miatt ezt kizarnam), de meg az utan is marad a panel atvezetoiben lerakodas es serules, azaz kiszurhato ha barmi ra lett folyatva netan ontve.Mikroszkop alatt latszik.
Lehet siman megmikrozta mert penzt akar vissza.
-
-
FőDudu
veterán
válasz
#65537792 #97499 üzenetére
KH megnezte mar az adott gepet?
Nala azert eleg jol kiderulhet mi is tortent.Lehet meg BIOS-t is tud bele 'porkolni'....
Szoval - tegyuk fel, hogy nem hazudik a vasarlod - ha valoban bios fissites kozben halt meg, akkor lehet javithato. Milyen geprol van szo? HP masinak peldaul az USB-n megkinalt kulso biossal is fel tudnak allni, leglabbis mar lattam olyat amit igy sikerult helyre hozni egy elflasheles utan....Lehet megoldhato a problema. Aztan ha nagyon nem akarodzik a vasarlonak egy hozzaerto bevonasa, akkor vagy penzt akar vissza vagy tenyleg o szurt el valamit.
-
peet05
aktív tag
válasz
#65537792 #97485 üzenetére
Sajnálom, ami történt.
Bilibe lóg a kezem, de:
Az eredeti tulaj email-ben kapott választ a supporttól, hogy mehet a pasztázás (ezt Neked elfelejtette mondani, vagy készakarva halgatta el, mármint az újrakenést), nem jár garivesztéssel. Aki Tőled megvette, kontaktoljon az eredeti tulajjal, hogy az email váltást a supporttal ássa elő, és a garis ügyintézést megtagadó bolttal, vegyék fel a kapcsolatot.
Minden másra ott a jogász topik."Na most ott már olyanok is elhangzottak, hogy rendeljen egy ugyan olyan laptopot, majd kicserélik az alaplapot és eláll a vásárlástól.
A bolt visszakap egy hibás gépet ami újra elad, aztán a következő vevő meg majd jól meglepődik. "
Én meg ezen a hozzáálláson lepődtem meg.. -
Gergello
addikt
válasz
#65537792 #97490 üzenetére
Az is benne van, hogy beleborított a vevő otthon valamit és ezt a bios frissítést csak kitalálta, hogy mentse magát. Én is kereskedő vagyok, de nem számtech területen.
Ha nem beltérben lennék köpnék legszívesebben, néha olyan reklamációk vannak.Az én személyes kedvencem, a vásárlás dátumától számított 10-11. hónapban bekövetkező 1. használatnál derül ki, hogy rossz a termék.
Megvette, 10-11 hónapig polcon hagyta, utána bontja ki. Reklamáció: hibásan érkezett. -
gyépés
aktív tag
válasz
Ó, ez kemény, tényleg nagyon sajnálom. Engem egyszer egy itteni "alapember" panaszolt be. Az sem esett jól, de mikor az adminon rákérdeztem, miért törölte ki csomó hozzászólásomat, nem volt benne semmi sértő, sem bàrmi más, gyakorlatilag az jött ki, hogy le vagyok tojva, így jártam.
Aztán később mègegyszer megtörtènt, kb. ugyanez, màssal. Akkor jöttem rá, hogy itt sajnos kicsit szimpátia/random alapon megy a bünti. Sajnos ez van. Sajnos azóta nem is tudom olyan komolyan venni az egész prohardver fórumozást.
Lehet ezért is most büntit kapok. -
válasz
Szóval a fickó bioszt frissített és ezzel kezdődött a baj. Tudjuk mik jöhetnek itt szóba, lehet elb.szni. De ami a lényeg rendben átvette. Szóval nem értem a prohardver uraság reagálását egy állítólagos szakmai topikban. Ami történt az magánügy! Ha nem talán rendőrség meg hasonló.........Bármi lehet a hiba hátterében sosem lehet a teljes igazságot megérteni, kideríteni itt, mert nem voltunk ott és emiatt nem kellene túlreagálni, nem lehet ilyen ítéletet mondani. Onnantól hogy átvette a laptopot ebben a formában az illető saját felelőssége mi történik vele, és ez igaz a pasztázásra is mivel nem tudjuk megmondani azzal mit művelhetett idő közben!!!!! Nincs bizonyíték az eladóra nézve.
Egy felháborodott saját vélemény.
-
echterion
nagyúr
válasz
#65537792 #96997 üzenetére
Köszi a tippeket. 435-ért volt kint az utolsó néhány hétben, saját képekkel, igaz, kicsit bővebb, de adatokkal feltöltött leírással. Lehetett volna alkudni, lehet, már úgy kellett volna kirakni az árát, fene tudja. Pangás van valamiért, a többi cuccomra is jóformán csak kretének jelentkeznek valamiért, pedig nem szokott gondom lenni az eladással, de valahogy ez a nyár nem megy. Volt pár hasonló csereajánlat, mint nálad, miután linkekkel alátámasztva felhomályosítottam a cuccai valós értékéről, általában eltűntek nyom nélkül. Volt egy másik, azon jót mosolyogtam, majd' két millás rollert akart velem vetetni.
Most marad itt nálam, aztán majd lesz valahogy. Majd lehet, a kinti BF előtt felteszem jóval olcsóbban, hátha akkor le lehet majd akasztani jó áron egy x14 vagy x15-öst. -
Gaben92
őstag
válasz
#65537792 #96935 üzenetére
Azt próbáltam és az cseszte szét az egészet. Rendszer nyelve beállt English (United States)-re, a régió Finland (United Kindgdom) és másoldlagos nyelvnek hozzáadta a magyart.
Keyboard toolbart görgetni kellett annyi baromság volt benne.
Most gyalulom vissza az egészet és alkul végre. Csak felcsesz, hogy ahogy jönnek az újabb oprendszerek annál több idő megy el folyamatosan, hogy használható szintre hozza az ember.
A gép viszont teljesen kussban van nálam mezei böngészés mellett eddig (pedig ölben van szóval nem sok levegőt kap) szóval bódottág van eddig.
-
-
-
válasz
#65537792 #96802 üzenetére
A lényeg hogy a Unreal Engine most 5.2 verzánál tartott szoftveres környezet gyorsabban dolgozzon. Van itthon egy programozó faszi aki erről szokott tartalmakat és véleményt osztani, többek között mennyivel rövidült ezen a talajon megírni valamit, nem utolsó sorban ahogy kinéz az sem semmi. Sőt nem beszélve gondolom ami ez alatt a csomag alatt írodik az hatékonyabb is a korábbinál ergo jobban fog futni a gépeken. Vagyis nem csak hardveres előrelépés van folyamatban illetve ha az nincs akkor is van fejlődés ami hamarosan meg fog mutatkozni. Ha nem veszünk új hardvert akkor is lesz valami fincsi a közeljövőben, valami új ami miatt érdemes lesz időt és pénzt beáldozni.
És egy játék aminek megírása eddig hosszú éveket vett igénybe annak ideje drasztikusan lecsökken a szoftveres környezet miatt a programozók számára.
-
-
válasz
#65537792 #96614 üzenetére
Köszi a videót, el is mentem, ha valaki otthon akar nekiállni, akkor ez sokkal érthetőbb mint az az összefoglaló amiben anno két évvel ezelőtt ugyanezeket a lépéseket leírtam szépen összeszedve, a lényeget kiemelve ide a topicba.
a
Persze akkor volt pár fanyalgó büdösbunkó aki ahelyett, hogy megköszönte volna inkább lesavazott, hogy direkt írom ilyen bonyolultra a megoldást, hogy hozzám hozzák a gépeket és ne legyen senkinek sem kedve otthon fémpasztázni...
Persze meg lehet csinálni sokkal egyszerűbben is, aminek én örülök a legjobban, mert akkor nagy eséllyel úgyis hozzám fog kerülni a gép javításra -
-
echterion
nagyúr
válasz
#65537792 #96597 üzenetére
Igen, egy próbát megérhet talán, bár, ha a hűtésen spóroltak, az fájdalmas lehet, kellenének disassembly képek róla nagyon. Amúgy néztem ezt az andreashop-ot, tényleg van egy bazi boltjuk is, talán nem valami kamushop.
A 4060-nál sem mindegy, hogy 35W vagy 115W a tgp, szóval meg kell nézni ezt is, mielőtt jól bevásárol az ember valami csökkentett cuccal. Kakaó nélkül biza itt sincs teljesítmény, ennyire nem csodálatos még ez az agyondicsért szerelemlacika se.
-
echterion
nagyúr
válasz
#65537792 #96594 üzenetére
Hát, leszámítva egy andreashop-os gépet, amiről a képek alapján nehéz eldönteni, hogy milyen típusú gép is valójában, nem igazán találni hasonló árban olyat, ami hasonló teljesítményt nyújtana, csak csökkentett tgp-seket látok ennyiért, meg drágábban. Mondjuk ez a gép elég érdekes álltfaj, nem hallottam még erről a LOQ típusról semmmit. Nem tudom, mi az isten haragja lehet ez a masina, lehet, valami budget Legion.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
#65537792 #96559 üzenetére
Azért a 4070 inkább 3070ti körüli teljesítmény (persze csak a max. tgp-n szabad őket venni), így én inkább kibővíteném a szóba jöhető gpu-kat a 3070ti-vel.
Zsírkrétamen: először döntsd el, hogy egpu kell vagy bivaly laptop. Felesleges a bivaly gpu-s gép, ha egpu kell, addig nem nagyon van mit ajánlani, míg ez nincs fixálva. Egpu-hoz TB4-es port javasolt (hármassal is megy, csak nagyobb veszteséggel a kisebb sávszél miatt), ami Intel-es gépeknél van, AMD-s külön chip-pel tudja csak, de ritka, mint a nyávogó fehér holló. Egy-egy ilyen ház 50-80ezer között szokott menni használtan, erre jön a vga ára, de figyelni kell arra is kiválasztáskor, hogy mekkora vga-t akarsz belerakni, ugyanis a legtöbb ilyen ház dual-slot-os, csak néhány drágább fajtába mennek bele a vaskosabb hűtéssel bíró vga-k. Teljesítményvesztés: olyan 10-20%-kal kevesebb lesz, mint rendes asztali gépbe pattintva a vga-t, erősen függ a géptől, amire kötöd.
-
válasz
#65537792 #96547 üzenetére
"Sokan itt így osztják az észt, hogy összesen kettő laptopja volt az életben."
Kitaláltam mire gondolsz. Igen 2 gamer és több mint egy tucat más. Viszont veled ellentétben én biztosan nem üzletelek velük és alakítom a véleményem úgy ahogy éppen a legjobban megérje nekem. Ahogy nézem a hirdetéseidet egy boltot vezethetsz, persze hogy vágod a témát. Ettől eltekintve mindenkinek lehet véleménye még azzal kapcsolatban is mit nem vett kézbe, hisz vannak tesztek, és kis gyakorlással bárki ha veszi a fáradságot mindennek utána tud nézni amire szüksége van és szán rá időt. (Én pl nem is szoktam nagyon kérdezni itt semmit) Egy dologra azért felhívnám a figyelmed, nem ajánlok olyan laptopot amit nem használtam, vagyis a két gamer laptopon kívül semmit. Véleményem azzal kapcsolatban mit hiányolok bennük magam számára meg lehet.
(Még egy gondolat a múltkori venti témára.
Ott van a sok konstrukció hibás olcsó laptop ami nem tudja magát rendesen lehűteni. Vagy mondjuk azt ez így van kitalálva mert a drágábbat is el kell tudni adni, de még az sem tudja magát úgy lehűteni mint kellene várnánk(ahogy olvasom) a benne lévő hardver teljes kihasználása esetén. Nincs egyensúlyban a belső felépítés. A saját észrevételeit amit használ mindenki elmondhatja, hisz kinek is higgyen az ember, ha azt mondjuk a mérnökökre, munkájuk a vásárlók maximális megelégedettségét tükrözi a felhozatal teljes skáláján, vagy nem mert teljesen üzleti célú minden és van még a kettő között. Megy az ajánlgatás közben biztosat senki nem tud a kérdés összetettsége miatt, sem a másik fejével gondolkozni, azt hozzátéve hogy a kérdező sokszor még magával sincs teljesen tisztában mi, merre, hogyan mikor ide jön.
A lesajnált laptopjaimat használom, az ide betévedt új emberek pedig mást is láthatnak időnként a hivatalos állásponton kívül, ma 2023 nyarán milyen az élet, hogyan boldogulunk a perifériákon.) Ha olyan laptopjaim lennének amik csak a régi időket tudnák felidézni, az mindegy hogyan hozzányúlva, teljesítmény oldalról, akkor nem is lehetne jelen róluk beszélni, nem volna értelme, mert az ideje lejárt, nem életképes stb......... -
Csupati
őstag
válasz
#65537792 #96547 üzenetére
Jó kicsit túloztam de a GTX és tufok nem sikerültek jól, anyaghasználat és hűtés szempontjából sem.
Felső kategóriás laptip valószínű akkora költségvetésből csal használtan tud venni, esetleg egy Legion5 kifogható újonnan ennyiért.
Ha jól emlékszem az AW fém vázas de a burkolat műanyag ami még talán nemis gond , a Razer az teljesen fém.
Aki pl mac -ről vált windows gépre annak ajánlott a Razer gép ott nem fog minőségbeli különbséget érezni . -
FőDudu
veterán
válasz
#65537792 #96529 üzenetére
Kolleganak van, de akinek van egy kis szep erzeke az Asus gepekre ra sem nez.
Az a szimmetriatlan billentyuzet, meg ahogy a portok el vannak helyezve mar onmagaban egy illuzio rombolo dolog. Egy optikai sertes a szemnek.Hogy lehet a laptop kozepetol a felhasznalo fele rakni a portokat az oldalain?
Hogy beletorjon a cucc amikor veletlenul kicsit nagyobb terpeszben gepel a szerencsetlen?Nem egy ergonomiai elgondolas ahogy azt megoldottak. Lehet akarmilyen eros es jo gep, ha 'szerintem' csunya. Es ezt most nem azert irom, mert Razert hasznalok.
A feher AW az mas tortenet - bar ott sem fem, hanem valami muanyagra vagy femre felgozolt keramia bevonat van a felhasznalo fele. mondjuk annal legalabb hatra raktak a portokat - ami vagy elony vagy hatrany. Felhasznalo fuggo.
Kis zephyrus tan magnezium vazas ha jol tudom - anno tan az IBM T40/41/42 volt az. Szoval nincs uj a nap alatt. Egy jo strapabiro Thinkpad az mas teszta - ketlem, hogy a gamer gepeket ugy terveznek ahogy azokat.
Persze, Asus is hirdeti, hogy MIL-STD 810 meg hasonlok (Zenbook sorozatnal), hagyjuk mar.
Nekem a minoseg ott kezdodik, hogy barhol 2 ujjal megfogva a gepet nem nyeklik es nem recseg/ropog ha felemeled. Ezt eddig igen keves tudta...
Meg a Razeren is mozdul egy piciket a hatlap, mert hezagot hagytak a VC es a hatlap kozott. NEm jelentos, de erezhetoen benyomhato a VC kornyeken.
Ilyen szempontbol az almas gepek etalonok. Pedig azoknak is van problemajuk.Szoval nehez valasztani - ha most kellene gepet vennem, bajban lennek...
-
rodman73
aktív tag
válasz
#65537792 #96529 üzenetére
Ha minden igaz a Legion 5-be, van egy db pci gen 3 és egy gen 4 m2 slot. Honnan tudom melyik a gen4? Oda van írva esetleg? Még nem szedtem szét a gépet, ps5-ből maradt egy gen 4 1 tb-os samsung 980 pro, gondolkodom hogy az asztaliba tegyem egy 970 váltana vagy a laposba.
Bocsi, nem válasznak akartam, véletlen volt.
-
FőDudu
veterán
válasz
#65537792 #96523 üzenetére
Razer tulajnak nem erdemes muanyag gepet ajanlani.
Tudom, hogy sokaknak libling a g14, de na....En sem vennek a Razer utan Asus-t, mert minden mas ipari hulladek a Razer minosegehez kepest.
Inkabb vegye meg azt a 14-es kisebb Razert, az legalabb nem lesz csalodas. Minden mas ( ami nem Apple vagy Razer azaz unibody) nem fogja azt az erzest hozni ami a nagyobb gepe...
-
dzsampi
tag
válasz
#65537792 #96467 üzenetére
Szükségem lenne egy "térdre dobom este nyomkodom laptopra" és el szerettem volna kerülni az Intel VGA-val szerelt gépeket, ezért gondoltam az Nvidiával szerelt gépre.
OLED TV van itthon és nagyon szembetűnik már, ha nem OLED-et használok.
Van egyébként 14-es Zephyrus is csak félek, hogy nem lenne elég jó annak a kijelzője.
-
Csupati
őstag
válasz
#65537792 #96440 üzenetére
Igen drága a razer , de kapsz egy" windows-os mac-et " , plussz abba full Vapor chamber hűtés van és mellé baszott vékony . És kb ennyi amit tud valóban nemjó deal. De mint lehetőség ott van.
Én még mérlegelek és maradok a Clevo -nál, amire használom és obsidian melett silent mód 65-70 C re van állítva ott kapcsol a venti és kb gaming alatt is sűrű csöndbe van , a hűtőpad hangosabb a gépnél. -
válasz
#65537792 #96121 üzenetére
Ez a legion ez jó deal de az asus os hirdetés vicci.
"Teljesen karc és sérülés mentes. Olyan mint az új.(csak külső billenytűzettel és egérrel volt használva)" Lemaradt hogy fogtechnikus öregházaspáré voltAzé NAH, takarítsuk már meg azé.
Szerk:
Ettől függetlenül mind kettő jó deal és nem befolyásol semmit a működésben az asusnál + 3 év gari -
válasz
#65537792 #96108 üzenetére
Igen teljesen bontatlanok voltak, egyik modell ugyan ez csak 4050 el másik 3060 al, mind kettőben i5 12500h volt.
Az egyik laposnak a ventije szerintem alapból defekt volt, alapjáraton, alacsony fordulatszámál berregett, ez magasabb fordulatszámnál megszűnt. Ugyan ez a laptop a vga nem akart az istenért sem több áramot felvenni és ilyen csökkentett módon üzemelt, teljes újrarakás után a drivert is nehezen lehetett felerőszakolni rá, végül alaplap és venti cserés lett.
A másik laposnak a kijelzőjével volt gond, zöld és piros színt nagyon csúnyán jelenített meg, teljesen artifactolt, a venti ott is behalt, de az a laptop össze rakva is gányul volt, azt hiszem ferde volt a hűtőrács, de ezt már csak visszaérkezéskor vettük észre.
A gariztatás is érdekes mert itthon nincs hivatalos képviseletük, legalábbis a laptopjaiknak.
-
-
-
Frozen
addikt
válasz
#65537792 #96039 üzenetére
1156 euro szállításal együtt.. Nem tudom neked hogy jöt ki az 1200...
De a lényeg az az hogy akkor is nem egy elavult 8. generációs gépet vásárol meg. És a 2070 és a 3070 közt azért van különbség. Nem csak 2 fps... Arról nem is beszélve,hogy egy új gép garanciával.. egyébként 60-70 euro egy vonatjegy oda vissza Budapest -Németország így igen lehet 1200 fölött már az ár. -
Bounti
aktív tag
válasz
#65537792 #96028 üzenetére
Először betettem másodlagosnak, kerestem firmwaret, de a legújabb van rajta, majd indítottam egy másolást, de hibázott. Ezután arra gyanakodva, hogy rossz lehet a régi windowsom, kivettem a régi ssdt, és megpróbáltam 2 pendrive-ról is windowst telepíteni, aztán újra es újra mindent, de állandóan hibázik.
A Lenovo tól annyit írtak, hogy a psref szerint a gépem nem kezeli az 1 tb-nal nagyobb ssd-t. Mondom ez baromság, volt már benne, bár az 2,5"-s volt, ráadásul a psref szerint nem kezel többet 16 gb ram, oszt mégis 32-vel megy már mióta...
Amúgy új, garis, csak azért nem küldeném meg vissza, mert most egy egyoldalas ssd van benne, és kíváncsi vagyok, hogy nem-e a kétoldalúkat nem kezeli helyesen a gép...
Szerk.: Nincs valaki debreceni, aki esetleg tudna segíteni letesztelni másik gépben ezt a trágyát?
#96030: A Biosban nincs semmi beállítás, felismeri szépen.
-
zsolti75
senior tag
-
zsolti75
senior tag
válasz
#65537792 #95911 üzenetére
Nem akartam válaszolni, mert már leírtuk 100x, de akkor mégis tegyük tisztába ismét.
Amit láttok ebay-en kijelzőket, angol lengyel stb shopokban, de a magyar kijelzőboltokban is, azok nem eredetiek. Benne is van a leírásban, hogy kompatibilis kijelzőt küldenek. Ezt úgy kell érteni, hogy fizikálisan belemegy, tökeletesen fog működni, viszont az eredeti kijelző képességeit meg sem közelíti.
Én az alibabáról szoktam de ott csak 10es tétel felett érdemes, az aliexpress is teljesen megfelelő, de ott rá kell kérdezni, hogy tuti az a típus, és tesztelt-e.
Ja berendeltem egyszer. Nekem 2001-óta van privát és 2003-óta üzeti accountom az ebay-en szóval...
-
válasz
#65537792 #95839 üzenetére
Ha a PCH döglik meg annak mindig van miértje; azaz kicseréled csinál pár BOOT-loop-ot és megint lekotlik a chip. Ez a leggusztustalanabb hiba ami tud notebook-al történni.
NAgyon nehéz visszafejteni, főleg ha olyan a hiba amiről nincsen irformációja az ügyfelnek: pl; rádugtam USB-t, kicseréltem a monitort, ssd-t raktam bele... és utána történt a hiba.szerk: kreténnek mázlija van, hogy most jó lett a gép, remélem sok garit nem fog vállalni rá.
-
-
kreten67
senior tag
válasz
#65537792 #95841 üzenetére
Én ezt a hibát már kijavítottam, és most szeretném eladni. (hibásan vásároltam, nem én használtam).
A hibátlan Omen gépre kérdeztem, hogy mi lehet most az értéke: ( i7-10750H, RTX 2070 8GB, 1tb M.2 ssd 16gb ddr4, 144Hz Ips )?
Akkuja jó, de a bill Német, a gépház karcmentes. -
kreten67
senior tag
-
echterion
nagyúr
válasz
#65537792 #95668 üzenetére
Igen, az lesz az. De még nem tartok ott, szóval bármi lehet még. Ha nem megy el ez, akkor marad, az se vészes, amennyit én játszok, kiszolgál még ez is. De akkor viszont veszek majd egy egpu-t egy 6900-zal, amit rákötök a tv-re és ha úgy támad majd kedvem, akkor csak rádugom a dokkolóra és 4k-ban nyomhatom
a neteta gammát. -
echterion
nagyúr
-
baro32
aktív tag
válasz
#65537792 #95643 üzenetére
Tényleg nem lehúzásból de nekem annyit érne meg amúgy 850ezeré volt/voltak fenn ezek a laptopok a rtx4080-as kártyákkal nekem nincs bajom a HP OMEN-kel most is az van de lassan eléri az 5évet hogy megvettem ezért már eljárt felette az idő ezért is nézegetem sűrűbben a lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest