Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
echterion #56018 üzenetére
Witcher is így indult, bugosan, optimalizálatlanul. Nem tudom, hogy most milyen, a játék nem vett meg magának, de elvileg ott javítottak sokmindent az évek alatt (ami mondjuk szomorú hogy évek alatt lett "optimalizált" játék)
előfordulhat itt is ez az irány. De igen, attól még az MI meg egyéb dolog még nem fog jó lenni benne. Volt az elején egy főbb ellenség, elég hosszú életcsíkkal, úgy nyírtam ki hogy elbújtam egy doboz mögé, és kikandikáltam...arról az irányról nem tudott odajönni, mert nagy dög volt, de megtudott volna kerülni, és hátba támadni. Gondolom nem kell mondani hogy mindig előlről próbálkozott, mikor én láttam a kezét, de ő nem tudott eltalálni a mérete miatt
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest