Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil Snowman
őstag
válasz
echterion #56087 üzenetére
Igen én is annak örülök, hogy az órajel nem zuhan be.
Az egész litániám apropója ugye a fentebb említett BIOS upgrade miatti UV lehetőség megszűnése volt. -0,135 UV mellett minden játék (WZ, Witcher 3, etc.) megállt max 72-74 fok mellett. UV megvonás után 85-86 fok. Majd szétb*szott az ideg.
De hála Istennek legalább pozitív hozadéka lett a dolognak; mert egyrészt találtam egy frankó szakembert, plusz jó hűtő cucc is került a gépbe.
Nagyon lassan amúgy 2 éves lesz a kicsike, 2019. 10 hóban vettem.
Nyáron nem lesz gond remélhetőleg, klíma fix 21 fokon megy. Ezeket az értékeket is 21 fokban mértem.
Hát kijelző szempontjából az egyik legfosabb sajna, ahogy anno Gago utána nézett nekem. 60 valahány %-os az RGB színhelyessége, FullHD 120Hz-es. Annyira nem zavar, mert külső monitoron használom, ami azért 2-3 "fokkal" jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest