- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PedroPascal #112601 üzenetére
Ne tegyél rá fóliát-vay akkor kár volt OLED-et venni.
-
válasz
MaxxDamage #111484 üzenetére
BB topikból ...
-
válasz
Juhaszatti #111358 üzenetére
Volt, csak akkor még 17.3" ugyebár (16:9-es)
-
Üdv!
A legújabb Zephyrusokról van már valami? Én még nem találtam, talán már nem is lesz? -
-
-
Üdv!
Aki szereti a taktikai shooter játékokat, az Epic-en a Sniper Ghost Warrior Contracts most ingyenes. -
válasz
MaxxDamage #105420 üzenetére
Jobbulást!
-
válasz
Adrian1111 #104970 üzenetére
Természetesen el van írva, ekkora nem is létezik.
-
válasz
MaxxDamage #104365 üzenetére
Köszi. Akkor erről ennyit.
-
válasz
MaxxDamage #104363 üzenetére
Tehát a hirdetésbe sem lehet berakni, még utalni sem lehet rá?
-
Üdv!
Lehet eladom a nagy vasat, nyárra egy kis géppel elleszek. A lényeg : "eladnám" a Steam accountomat is, benne 25 játékkal, van, amit megvettem, van akciós ingyenes benne.
Ezt hogy lehetne? Be lehet majd írni a laptop hirdetésébe, esetleg külön is lehet hirdetni az ilyet?
Ehhez-sem-értek, gondolom itt többen vágják a témát. -
válasz
PedroPascal #103783 üzenetére
-
válasz
Lalikiraly #103307 üzenetére
Bocsi, úgy értettem amit írtál. Ezek szerint félre. (attól még tehetsz alá kupakot, a nagy Zephyrus gépem alá is teszek, pedig az még szét is nyílik)
-
válasz
Lalikiraly #103304 üzenetére
Tegyél kupakot a zsanérnál lévő lábak alá, így megemeled annyira, hogy a kijelző széle nem fog leérni. Így használom a Zenbook-ot.
-
válasz
Mr. Erikszon #102756 üzenetére
Az a játékoktól függ, amiket futtatni akarsz, de 32-re érdemes lenne bővíteni.
-
válasz
exchanged13 #102705 üzenetére
-
-
Békés Boldog Karácsonyt!
-
válasz
MaxxDamage #101319 üzenetére
Hol van a monitor?
-
válasz
PedroPascal #101186 üzenetére
A hibernálást teljesen kapcsold ki. A Parancssorban be kell gépelni, hogy [powercfg –h off], majd Entert nyomni. A rendszer ezzel törli a termetes hibernálási fájlt.
-
válasz
PedroPascal #101083 üzenetére
Nálam így van.
-
válasz
Gubu0101 #101079 üzenetére
+1
Szerintem is fölösleges az alvás és a hibernálás, nálam szinte első mozzanat új gép vagy friss telepítés után ezeket kikapcsolni.
Ha csak rövidebb ideig hagyom magára a gépet-pár óra-akkor bekapcsolva hagyom, ha többre, kikapcsolom. Ennyi.
A gyors rendszer indítást is használom, azzal biztos nincs gond. Nem tudom miért kell kikapcsolni, amikor nem is javasolt. -
válasz
PedroPascal #101049 üzenetére
Semmilyen indoklás nem kell!
-
válasz
Ubul86 #100968 üzenetére
Nem lehet, hogy valami frissítés volt? Windows vagy a MyAsus appban nyomj a frissítésre, én még a Intel Driver & Support Assistance-t is használom(ez csak Inteles géphez való)
Még az energia gazdálkodásnál is szét lehetne nézni, lehet be van állítva, hogy bizonyos idő után alvóba-hibernálásba menjen. -
válasz
grizlisandor #100966 üzenetére
Pont most akartam beírni, de megelőztél.
-
-
válasz
PedroPascal #100549 üzenetére
Legion Pro 5
-
válasz
FőDudu #100345 üzenetére
Ha elég sok RAM van a gépben, nyugodtan le lehet tiltani a lapozófájlt, hadd dolgozzon csak a memóriából a gép, nem lesz semmi gond. Én már sok éve letiltom telepítés után azonnal, még soha semmi gond, kékhalál nem volt.
Az aláírásomban lévő Zenbook-ban 16 GB van, ott is le van tiltva, van 3 játék is a gépen-igaz régebbiek, (Crysis Warhead-BF3-BF4), de még ott sem volt semmi gondom. -
válasz
st3v3np3t3r #100319 üzenetére
Szerintem is kevés a memória, állítsd nagyobbra, 32-re.
-
válasz
Evil Snowman #100101 üzenetére
RAID
-
válasz
grizlisandor #99935 üzenetére
+1 a Lenovo Legion Pro 5-ra.
-
válasz
Csupati #99590 üzenetére
Ha bolti a garancia, az régen rossz. Kit érdekel gyári hivatalos garancia mellett?
Ne barmold szét sem a külső részt-csavarfejeket-sem a belsőt, akkor az Asus nem fog problémázni, ha cseréltél SSD-t vagy RAM-ot, még Wifi kártyánál sem szerintem.
Viszont ha még gyári garanciád van, az eredeti alkatrészekkel kell beküldeni a szervízbe. -
válasz
grizlisandor #99588 üzenetére
Asusnál semmi nem kell.
-
válasz
Zyrius #98926 üzenetére
Nem kell telepítéskor semmilyen driver, előtte BIOS-ba belépni, Advanced fülön VDM Setup-ot kikapcsolni, mehet be a pendrive és látni fogja a SSD-t.
Wifi driverre az előbb írták, telefont USB kábellel összekötni, így adni neki netet míg a drivereket leszedi és feltelepíti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politikai mémek
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 robusztus laptop 16GB RAM 1TB SSD Windows 10 Pro
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest