Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
lambda5 #57288 üzenetére
Szia.
Alapjában véve egy jó gép, 512SSD-vel 2x8 GB RAM-al GTX1660Ti vel nem is lenne rossz, csak jobb lenne ha 6 mag / 12 szálas Ryzen 5 4600H lenne benne , és nem ez a melegedős 8 mag 16 szálas Ryzen 7 4800H.
A kijelző panel 144Hz-es és jó színlefedettség / színhűségű, csak ez USA seller-től van és nem szállítják Magyarországra. -
Tegnap este pont azon lamentáltam, hogy melyik csatlakozókat lehet majd nélkülözni a gépedről, hogy beférjen a kártya, ha nem lesz elég a hely a jobb oldalán. Aztán arra jutottam, hogy ebből valami 6-ik genes Clevo 551 lesz, amit CPU és MXM nélkül érdemes majd megvenned, amit át lehet alakítani, hogy fogadja a 8-9-ik genes procikat és az RTX zsugákat 👍
-
RM007
addikt
válasz
Pocok256 #57279 üzenetére
Lehet pár opció még azután is ha ez nekem nem jön össze, bármi, akár később kereshetek hozzá olyan laptopot amivel megy és ki tudja hajtani. A P5200-at eladnám, jó árban mérik, visszahozna valamit. Nem hiszem hogy rossz vásárt csináltam. Az átbaszás dolog mindig benne van a levegőbe, van PayPal védelmem(lóvé vissza).....ha sérült a gpu chip veszek hozzá másikat....van fantáziám bármi legyen, nem tudhatod hogy jövök ki vele a végén.
És vga-t nem csak játékra lehet használni!
Csak annyi teljesítmény többletet kapjak hogy egy 1080 teljesítményét hozza, és már nekem megérte akkor is.
-
lambda5
tag
Sziasztok!
Kersek valami játszós gépet..
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Mostanában.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
400 000Ft
(3) Felhasználás?
Játék, munka (irodai)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
FullHD/közepes felbontás
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nem lényeges
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Utazás közben nem lesz használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Nincs.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Csak Új.
Erről pl. mi a vélemény:
[Lenovo Legion 5] -
válasz
Aljasvip #57281 üzenetére
Köszi, hogy leírtad.
Amikor mélyenszántó elektrotechnikai okfejtéseket olvasok laikusoktól, mindig úgy érzem, mintha villát forgatnának a szemeimben.
Meg ahogy nézem hatos energiahatékonyságú az a táp, tehát folyanmatos terhelésen, 85%-ot tud a névleges teljesítményéhez képest. Tehát olyan 290-300W körül lehet a konstans kakaó amit leadhat -
válasz
gago1975 #57275 üzenetére
Az azért 4,4A mert 100V és 240V-on is üzemel a táp, és a tényleges maximum felvett áramot 100V-on fogja kérni - adott teljesítmény leadásához ugye amperből "kompenzál" a kisebb feszültség miatt.
100V * 4,4A az pont 440W. Ehhez a teljesítményhez 240V-on ~1,9A lesz az áramerőség, amit nem írtak rá, nehogy ahülyeamerikaiakat összezavarja.1056W felvett és 330W leadott teljesítmény az 31% hatásfok. Ilyen rossz elektronikát még sosem láttam.
-
Pocok256
veterán
Nálam lehet fogadni 1 az 10 hez hogy 100% osan nem fog menni a kártya. 1 a 5 hoz ha menni dog akkor is max 10% gpu teljesítményt fog nyerni. És 1 a 3 hoz hogy atbasszak megse jön a kártya vagy egyáltalán nem lesz jó a gépbe.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #57276 üzenetére
Majd meglátod ha nekem sikerült el tudod dönteni, habár én nagyon olcsón jutottam hozzá, talán szerencsém volt. Biztos lesz még ilyen.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gago1975 #57272 üzenetére
Szia,
Köszi az utánajárást!
Lehet megérné, lehet nem. Ezt nekem kell tudni.
Még ha a kártya mérete alapján pont passzolna is és minden téren tökéletes (heatsink) akkor is meggondolandó.
Mint mondottam korábban, ez még FHD-n elég (bőven) és 1440p -n is megfelelő.
Ez a saját tapasztalat. -
gago1975
őstag
válasz
Aljasvip #57271 üzenetére
Az MSI GT73 tápja output: (U): 19,5V x (I) :16,9A = (P) 330W.
Ez a leadott, kimenő teljesítmény.
A felvett teljesítménye teljes terhelés alatt azaz P, az (U)-: 240V-ból és az( I): 4,4A-ből számítható ki. ergo kb 1056W.
P - Teljesítmény,
U - Feszültség
I - Áramerősség
P (W) =U (19,5V) x I (16,9A)
I (A) =P(330W) ÷ U (19,5V),
U (V) = P(330W) ÷ I (16,9A)Szerintem!!!
-
törölt tag
A H500 újrakenésén gondolkodom. Tavaly január első hetében lett pasztázva, tehát időszerű lenne szerintem. Tavaly MX4-el volt lekenve. Használjam ezt, vagy ajánlotok mást, jobbat, ami esetleg tartósabb, és jobb hőfokokat eredményez?
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #57264 üzenetére
Szia.
Ha mindenáron upgrad-elni szeretnél, akkor nézz te is egy RTX5000 mxm 3.1b GPU-t.
NVIDIA Quadro RTX 5000 (Laptop) vs NVIDIA GeForce GTX 1080 Mobile
1. Nem kellene a géped hűtését átalakítanod
2. Nem kellene a 330W-os tápot lecserélned
3. Nem vernéd magad akkora költség-be, mint ahogy az SLi-nél lenne.Ha esetleg valamilyen oknál fogva, nem lenne jó RM gépébe az RTX5000 amit vett, és ne kelljen Refund-olnia, én simán átvenném a helyedben 800€+ szállítási költségért amennyiért ő vette és odaadja neked annyiért.
Azt nem tudni, hogy mennyire tudná a 6700HQ kihajtani, mennyire lehetne összeoptimalizálni, de lenne Kb 30%-os előrelépés a 1080-hoz képest, és lennének RTX ficsörök is. 16GB GDDR6 VRAM-od, és más finomságok.
Más:
Én elhiszem, hogy a HWiNFO szerint a GPU Power 199.465W - 202.928W között van (eredetileg ugye az MXM 150W), de azért ne hidd el a Total System Power 439.537W-ot.Most gondolj bele, hogy van egy 330W-os tápod, a leadott teljesítmény 330W, vannak veszteségek, egyéb perifériák fogyasztása, teljesítménye amit ki kell vonni, így a tényleges teljesítmény ha van 280w akkor már sokat is mondok.
Ha megnézed a 6700HQ TDP 45W, nem tudom, hogy PL1 PL2 mennyi nálad, 45W-90W, a GPU-d 200W, már akkor power limites. -
válasz
KillHates #57269 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hogy a tápra írt adat az a teljesítmény amit le képes adni - a másik értelmezés elég nagy hülyeség lenne. Tehát a 330W táp 75% hatásfokkal számolva 440W-ot fog felvenni a konnektorból.
A proci téma is érdekes, mert Hwinfo szerint még sosem evett annyira keveset a proci, mint ami rá van írva. Szépen el van sunnyogva ez mindkét oldalon. Pl. az asztali 10900K 125W-ja, aminél 240W a short term turbo és 180... 200W-ot kér a turbo ha nem fut thermal throttling limitbe.
-
MaxxDamage
félisten
-
válasz
Hogy a kókadt f@szba fogyaszt az a gép 440W-ot???
Mondjuk úgy ahogyan az én CPU-m 180W-ot! Azaz sehogy
Szerintem csúnyán elmér ott valamit valami szoftver.
Ha azt vesszük , hogy 330W-os tápról eteted, aminek a hatásfoka 75%, az az jelenti csúcsra járatva 250W-ot tud leadni a tápod. Ami nagyjából áll is; a 1080 kb 150W-ot eszik, a proci 45W-ot, és a többi csicsedli a maradék 55W-on osztozik. Ha több kell neki, akkor hozzányúl az akkuhoz a gép. -
RM007
addikt
válasz
Darth_Revan #57262 üzenetére
És megint behal az alaplap. Legutóbb jól megszívatott bennünket, közénk ékelődött. Aztán ezért kinyírtam, vettem újat.
-
válasz
ÁÁÁÁÁáááá....
Többet nem merek bealudni a munkahelyemen! -
RM007
addikt
válasz
A cpu mutató teljesen felment? Én játékon kívül mászkálgattam ennek kivizsgálására nem érintette a plafont a jelenlegi gpu-m mellett. A lényeget nem írtad hány fps jött átlag, és külön a legstrapásabb zsúfolt környezetben.
Mondjuk szerintem nekem kicsivel erősebb a procim, de ugyanúgy 4/8. -
echterion
nagyúr
válasz
Én mondtam neked, ha valakinek annyiért odaadod, az iszonyat jó bizniszt csinál vele.
-
MaxxDamage
félisten
Kipróbáltam a Cyberpunk 2077 -et, mondom megnézem hogyan megy a laposon egy újabb Game.
Folyamatos futás, semmi röccenés vagy akadás, szép grafika jó játékmenet.2560x1440 felbontás, Ultra/Magas Grafikai részletesség
Auto FAN alatt:
CPU max. kihasználtság 88.7% és max. 68c temp.
GPU max. kihasználtság 99% és max. 84c temp. (GPU Power 202.928W - Total System Power 439.537W HwInfO szerint)Turbo FAN mellett (gombot benyomtam ami a laposon található)
CPU max. kihasználtság 99.6% és max. 58c temp.
GPU max. kihasználtság 99% és max. 73c temp. (GPU Power 199.465W - Total System Power 439.435W HwInfO szerint)A 2 variáns (FAN Mode) között nem tapasztaltam játékba különbséget, mind2 esetben ugyanaz a játékmenet lett játszva direkt.
Elégedett vagyok. -
echterion
nagyúr
válasz
-
Darth_Revan
veterán
Breaking !
Exkluzív sneak peak video arról amikor RM viszi az új kártyát Attilahoz faragni
-
-
válasz
MaxxDamage #57258 üzenetére
😂😂👍🤣
-
-
gago1975
őstag
Valahol drukkolok, és remélhetőleg mxm 3.0b-s, nem pedig ahogy a leírásánál szerepel mxm 3.1b-st vettél meg, mert az nem lesz jó neked.
Nvidia Quadro RTX 5000 16go - N19E-Q5-A1 - Neuve - Pour LaptopMind1, ha 3.1b, akkor tovább adod, vagy refund-olod, ha pedig 3.0b akkor meg fel lehet kötni a gatyát annak aki ezt beépíti neked.
Vagy nem te lettél a nyerő.Itt (szinte) ugyanez van drágábban, de itt 3.0b-nek írják ezt:Nvidia Quadro RTX 5000 Mxm3.0 Type-b Graphic Card For Hp Asrock Deskmini
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #57244 üzenetére
A cpu szerintem is lehet még életképes, a tökéletes szó viszont nem biztos hogy minden szituációban tükrözné a valóságot. Ha a proci nálam belassítja a játékot amire én azt mondom hogy de jó még így is, más nem biztos hogy tolerálná. Alacsony fps szám nálam jöhet, amellett még el lehet éldegélni szép grafikai beállítások mentén. Nekem nem is kell több....a gpu-ra helyezném a hangsúlyt. Fogalmam sincs egy rtx5000 - i7-4940mx mit hozna együtt, de bevállalom hülye vagyok, meg akarom nézni.
Mátyás király udvarában volt hivatásos udvari bolond, bevállalom. -
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #57244 üzenetére
Szívesen!!!!
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #57238 üzenetére
Szia.
Nem akarok belevau a projektedbe, de az MSI GT73VR 6RF-ből (6820HK+GTX1080) nem csinált soha SLI-t. Sehol nem is írták soha, hogy létezik stb.... Ahhoz ugye 1x330W-os táp van.
Namármost ha te SLI-t szeretnél, akkor tápot is kellene cserélned. De nincs SLi bridge a GT73 GTX1080-nál.
(Tehát felejtsd el!!!!!!! Nem lehet megoldani!!!!!)
MSI GT73 GTX1080-as kártyája ez
vagy ez
De látod ezeken nincs SLi bridge!!!!!!!!
Nézd meg neked milyen a GPU-d???? Ott van e az SLi Bridge!!!!!Ez az MSI GT73 GTX1070 SLi GPU-ja, látod azon ott az SLi Bridge!!!! Az amit bekereteztem!!!!
Egyedül az MSI GT73VR 6RE(GTX1070 SLi) / GT73VR 7RE Titan SLI volt nekik piacon, és azt is csak a 6820/7820HK mellé tették.
ráadásul a GTX1070 SLi-nél kellene neked egy 2x230W-os dupla táp + közösítőt is venni.
Valószínű, hogy az a heatsink is ahhoz való.A közösítő amit a GT73-hoz adnak, az nem bírja el a 2x330W-ot, csak a 2x230W-ra van belőve!!!
Ez pedig az MSI GT83 GTX1080 SLI GPU-ja, heatsink
-
válasz
Jaj Maxx! Bocs' hogy ezt mondom, de engedd már el a GT73-ast, ott a 6700-as CPU a gyenge láncszem. Még azt is megkockáztatom, hogy a 1080 mellé is kevés már....
Látom kezdesz RM-üzemmódba kapcsolni; felejtsd el az alaplap cserét, inkább fókuszálj egy GT73-ra!! NA AZ BESZARÁS JÓ GÉP; Pókerdani feje elég beszédes:
Na, ilyen egy rendes hűtés; de az SLI-t itt sem merte megkockáztatni az MSI: -
MaxxDamage
félisten
válasz
hszilard666 #57240 üzenetére
Jó kis antik lett volna a 1080 SLi
-
hszilard666
veterán
válasz
Nem lenne smart move az SLI 2021 ben. Semmi sem támogatja már kb. Nekem anno 2014 ben volt 780TI SLI-m akkor még ment hivatalosan, de akkor is már elég nyögvenyelős volt...
-
MaxxDamage
félisten
GT73VR SLi az hogyan van? Valaki tud róla valamit?
MSI MXM kártya van pár, de heatsink az nincs (de 1 db van USA-ba és drágább a Posta mint a cucc)
Második kártyán csak heatsink van és megy passive? Nem meleg az úgy?
Kártyához kell gondolom power cable is(?) + második 330W adapter ami még kell meg átalakító (2in1)
Valamelyik nap kérdeztem egy UK eladót, azt mondta az a kártya (GT73VR-be való) nem jó SLi-be , second card helyre. Akkor oda milyen kártya megy...KH: Majd asszem beszélnünk kell erről az SLi dologról privátban! :R
Meg ha lenne SLi akkor i7-6820HK-s lap is....ha nem adnám el. -
FőDudu
veterán
Hasonloan csinalom, csak kulfoldi banknal.
Az internetes kartyara atrakom a korulbeluli osszeget, aztan nyomom a Paypal vagy Amazon vasarlast.
Altalaban 1 percen belul ater az osszeg (hiszen bankon beluli penzmozgas) - ugyebar 1 szamlahoz tartoznak, csak a fokartya vedelme erdekeben nem lehet interneten hasznalni.
-
gago1975
őstag
Szia.
Nem, eltűnt. de ami érdekes, most úgy írja a többi Keyboard Language-t, hogy azért fizetni kell. Furi.
Több mint v. színű, sima 4K60Hz, tehát csak Premium HDMi csatoló felületű ( helytelenül mondva 2.0b).
Véleményem szerint csak a Clevo X170 / XMG ULTRA 17 DTR gépeknél lehet majd 4K120Hz ULTRA csatoló felület (2.1), de viszont 1.4-es a miniDP, ami 32,4 / 25.92 Gbit/s, tehát ha nem OLED TV-re küldöd ki a képet akkor még működik is a 4K120Hz.
Ezt olvasd el #56261+MaxxDamage Én nem tenném rá a nyakam, hogy megveszik az ULTRA szabványt a LLC (Limited Liability Company) & HDMI Founders-tól.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #57232 üzenetére
ahogy néztem az "uj" MSI-ken MSI GP66, MSI GP67 is 2.0b van, tehát skip.. pedig ide linkeltetek már 600-700 közötti árral (ami számomra kicsit meglepő? azt hittem több lesz)
lenono jelentett már be valami 30xx modellt? vagy majd tavasszal fognak?
gondolom most még azért érdemes kivárni, meg amúgyis sok helyen csak pre-order feb-márc. van -
RM007
addikt
válasz
FőDudu #57229 üzenetére
Nem kaptam, ezért estem kétségbe.
Az OTP-nél két kártyám van. Egy folyószámlás és egy hitelkártya. Na most a folyósról nyomtam a vásárlós hitelre lóvét a vásárlás előtt és még arról sem jött semmi a telómra hogy átment volna, a fiókomban is csak az van hogy az egyikről levonták a másikra meg még nem érkezett meg. Alszanak szombat este, nem éjjelnappalos a kártyahasználat.
#57228 MaxxDamage : Van egy bejáratott sémám, nem szokott vele gond lenni. Biztos a hülye covid miatt van ez a lassú ügyintézés.
-
k-adi
nagyúr
válasz
gago1975 #57087 üzenetére
szia gago,
biztos hülye kérdés, de azért megkérdem: néztem én is a pcs oldalán az IONICO-t (17") de nem látom magyar bill-el, pedig többször is írtad hogy van... én vagyok vaksi?
(vagy úgy érted egy másik nemzetiségé u.a. mint a "magyar"?)
illetve szép letisztultnak néz ki, de ez nem túl vékonyka gép? gondolom február után később lesznek róla videók, stb.
+ezen a HDMI 2.1 vagy 2.0b?
-
RM007
addikt
válasz
KillHates #57226 üzenetére
Nem tudom pontosan hogyan is történt. Kártyával próbálkoztam (OTP) nem sikerült...aztán kérte a nem rég bevezetett + hozzá társított kódot, megadtam majd átment várakozós álláspontba. Lehet csak az OTP jóváhagyására vár a PayPal, mert most semmi nem aktív, hülye banki tranzakció. Aztán visszanézem az oldalt s már hűlt helye az árúnak. Holnapra kiderül.Ilyet még nem láttam. Még előtte raktam a kártyára plusz lóvét arról sem jött vissza még semmi.
-
RM007
addikt
válasz
Mikulásbá #57223 üzenetére
Nyugi nem tudtam megvenni, megelőztek. Ezért az árért akkor is megérte volna ha nem is kellene csak eladásra.
(Inkább az volt a baj hogy megkérdeztem és hagytam a levegőben a dolgot, így lekéstem. Sajnos nem vagyok tapasztalt vásárló, én hülye még be is linkelem. Megérdemeltem.) -
RM007
addikt
válasz
Mikulásbá #57221 üzenetére
És ha megvenném a kártyát (már folyamatban van) akkor ha nem jönne be, utólag sokkal drágábban el tudnám adni. Vagy akár a meglévő 2 mxm kártyám valamelyikétől is meg tudnék válni, és közben nem kellene lemondanom azon dolgokról amiket szeretek használni, nem kellene egy fapados új gépet építgetnem sokkal többért (3070) és elölről még több pénzt beleölni, mikor a kívánt teljesítményt elérem 2-3 évre nagyon elégedett ember lennék.
Főleg mert most is meg vagyok elégedve, csak hajt a vérem.
-
RM007
addikt
[link] Ajajjjjjjjj.....mondjatok valamit. Nagyon szerény az ár ráadásul uniós vétel lenne.
-
FőDudu
veterán
válasz
ricogsm #57216 üzenetére
Inkabb lelepte az Intelt
Ne legyenek ketsegeink, a 11300H es hasonlo procik sem erik majd fel az uj Ryzen procik teljesitmenyet.Ar/teljesitmeny es fogyasztas/teljesitmeny meg megintcsak az Amd fele billen.
Hacsak be nem tojik az Intel es domping aron kezdi el tolni az uj procijait....
De ugye a gyartas technologia kb meghatarozza a fogyasztast, szoval csak az egyiken tud javitani.
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #57215 üzenetére
En is sokat gondolkodtam mi legyen.
Razer Rtx2070 Maxq es 4K kijelzo (base model) vagy 2070 SuperMaxQ es 300Hz (advanced).
Advancedben a 4K marha draga, az 3300 Euro.Elobbi sajnos nem VC, igy tartottam a hangjatol.
Van aki panaszkodik a hangjara, van aki meg isteniti, hogy mennyire kiraly az is. Advancedbem ott a VC, az USB toltes, a windows hello, kartyaolvaso - ezek szamomra fontosak.A 2080Super a tesztek szerint 5-10% pluszt ad a 2070Superhez kepest (sot volt ahol a 2070Super lenyomta fura modon) de ott mar extrem arugras lenne meg a learazott mostani vegosszegben is (2000 vs 2800 Euro).
(2650 lett volna USA importbol) 40% felar cirka 10% teljesitmenyert nem a hulyenek is megeri kategoriaSzoval 2070Super ami vegul meg lett rendelve.
Ez tunt realisnak, tudja amit kerestem.Mivel lovesem sincs jatszok-e majd rajta es ha igen akkor kb. mire lesz eleg ez a verzio, igy pont nem izgat, hogy nem a letezo legerosebbet vettem meg. Ha az lett volna a cel, akkor varok 4 napot es kivitetem londoni sogorhoz az uj verziot.
Igaz, hogy Londonba futarral 2 het volt egy ismerosnek kikuldeni egy fontos iratot (pont ma hallottam, hogy leggyorsabb modon is ennyi volt), tehat meglatjuk Amazon tartja-e a 3-5 munkanapot.
-
echterion
nagyúr
válasz
Bedepi #57203 üzenetére
Hát, 2070-ről 2080s-re azért észre lehet venni a váltást, nem csak benchmarkokban. Én se vagyok benchmark huszár, de nem tudok sokáig a valagamon maradni, hajt a kíváncsiság, hogy más gépeket is kipróbálhassak. Ez az AW közel egy éve van meg, lassan ő lesz a rekorder nálam.
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #57211 üzenetére
Koszi!
Szoval valami indium foliat szereztel
Kuldhetsz egy linket, ha publikusan elerheto.Egyebkent TGC amire gondolok ha esetleg hangos vagy tul meleg lenne a gepem.
Ahogy olvasgatom kb mind Gallium/Indium/On osszetetelu. Csak a mix valtozik.Valoban belediffundalnak, ezert kb eltavolithatatlanok.
-
válasz
FőDudu #57206 üzenetére
Az enyémen, Indium van. Nevenincs cucc.
Amit a PC-s ipar ismer;
Thermal Grizzly Condoctonaut
Coollaboratory Liquid Pro
ez a kettő nagyjából ugyanaz 60-70 W/mK a hővezetésük, mert Gallium alapúak.
Ezek nagyjából egy éves ciklusban diffundálnak, és a második-harmadik ciklusra telítődik a réz, az Indiumnak kisebb a molikulaszerkezete, ott fél éves ciklusokban várható ugyanez az eredmény.Nyugodtan meg lehet kenni bármivel, szomorú lenne, ha a szerviz azért dünnyögne, mert jobb minőségű hőközlő anyagot használsz mint a sz@rrágó gyártók! Ez olyan mintha az autódba jobb olajat tennél mint a gyártó által javasolt és e miatt vonnák meg a garanciát, mert túl jó volt viszkozítása
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #57198 üzenetére
En is ugy gondoltam.
Aluminiumot marja - valami alginatos tortenet.Razernek szep rez az egesz VC...
Mondjuk a szerviz biztosan csunyan nezne egy letakarithatatlan pasztanyomra....
-
Bedepi
tag
válasz
echterion #57180 üzenetére
Arra gondoltam, hogy nekem nem érné meg a 60% os felár a 20% os plusz teljesítményt
De mivel nincs 2070s-em nekem bőven elég lenne. Nem akartam 2000-es szériát venni, de valószínű, hogy az lesz, ha a 3000-es szériából nem lesz vastag. Ár érték arányban nekem nem éri meg a nagyobb. De nyilván kinek mi.
Nem vagyok egy nagy benchmark huszár. Szóval annyira nem érdekel, hogy 198752455 pontot csinál e, vagy sem
A hőfokok legyenek jók, ne süketüljek meg, télen ne keljen költeni külön fűtésre, a játék "hasíjjon" a többi nem számít
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest